| Renesmee!!! | |
|
+114eleanna bReakDowN-Mark sophia12 Rosemarie Cullen morgana12 Emy+Robert !!!twilight!!! petalouditsa<3 mitCena Renesmi demi cullen dmant89 twilightsagaddicted despina aek Niki Patt sisaki stavroulita jacobfan izzy cullen Renesmee Charlie Swan $ofi@ + Edward Mrs.Christina dimitroula-robsessed evi T-NM-E-BD marianna.gr Nantia Hale_Biers d@n@e twilight! evaki sourini Bella Cullen12 dani ntinaki RafaelaCullen Siaki_J RafaelaVolturi bluesea Edward_ Breaking_ Dawn RobertForLife vampiraki20 twilightFOREVER rtheoni EVA!!! Edbel mariap I'm_not _dead ev@ki fafoula1234 anthian9 team edward breeze of wolf volturi girl hiddenfantasy Renée Jacob Black jenaki Mrs.Cullen linaki christi_twilight Fotis333 LaDy_SoVeReigN silenceprincess mR.Geo sofiamarina Kristen Stewart Isabella21 SpunK RansoM didi maritca "TwilightLover" ren4itoy eleu8eriaaa ~Rob-Patty~ Efst@thi@ Ms Cullen LizCullen @Dark_Lord@ Melia anastacia9280 Stellouko JuStleNe Fay1765 ΕΡΗ Zafrina !~Twilighter~! MIKAELLA sunrise tina akaliakoukou MiSs-->NtOuF* Isabella16 Vasiliki_Luvs_Vampires jate Rose BELLA MARIE bedward__ WhiteQueen angepsi ev@ki92 nasiatheslayer magic princess BELLA22 Alexadruby the vampire Ειrιnι SilverMusk Rozmari hobo Princess maraki13_10 twilightergirl edward's victim emma cullen pattinson April ioannaki-twilightaddicted 118 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 8 Σεπ 2009 - 20:37 | |
| Kαι κοκκινα μαλλια,και ματια της Μπελλα.. | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 10 Σεπ 2009 - 22:43 | |
| | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 10 Σεπ 2009 - 22:47 | |
| sorry αλλα η πρωτη ειναι photoshopαρισμενη?? | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 10 Σεπ 2009 - 22:49 | |
| ναι αλλα μονο η κριστεν απο τη ξερω, ο ρομπ δεν ειναι photoshop | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 10 Σεπ 2009 - 23:27 | |
| ααα! παντωσ φαινεται αληθινη!! αλλα οκ δεν παιζει να ηταν οποτε το καταλαβαινει καποιοσ.. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 11 Σεπ 2009 - 11:14 | |
| | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 11 Σεπ 2009 - 15:37 | |
| παντοσ τουσ παει πολυ το μωρο!!!!!!!!! | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 11 Σεπ 2009 - 17:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 16:04 | |
| να σασ κανω μια ερωτηση? - Σπόιλερ:
γιατι ο jake ονομασε την ρενεσμε nessie? ισχυει αυτο ετσι?
| |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 16:14 | |
| ελα μου ντε!!!!!αυτο ειναι το μονο που δεν καταλαβα!!!!!!!!ελεος μαλλον ηθελε να της ειχε ενα δικο του nickname... | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 16:16 | |
| εμένα δεν μου άρεσε κάθολου κι μου έσπαγε τα νεύρα όσο τα έσπαγε στην μπέλα τώρα το χω ξεπερασει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 16:18 | |
| αα οχι σε σχεση με μαμαδεσ-ονοματα κλπ? κλα ετσι κ αλλιωσ δεν θυμομουν το ονομα τησ μαμασ του!! thnx κοριτσαρεεεσ! | |
|
| |
Efst@thi@ New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Agrinio Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 26/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 16:57 | |
| - linaki έγραψε:
- να σασ κανω μια ερωτηση?
- Σπόιλερ:
Ο τζεικ την ονομασε - Σπόιλερ:
nessie απο το τερας του λοχνες θεωρώντας την μικρο τερατακι
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 17:08 | |
| ααα κακωσ! πολυ κακωσ!! επιβαρινε την θεση του μπορω να πω!!
ευχαριστω για την πληροφοριααα!! | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 18:08 | |
| - Efst@thi@ έγραψε:
- linaki έγραψε:
- να σασ κανω μια ερωτηση?
- Σπόιλερ:
Ο τζεικ την ονομασε - Σπόιλερ:
nessie απο το τερας του λοχνες θεωρώντας την μικρο τερατακι
μηπως θα μπορουσες να μ πεις σε ποια ακριβως σελιδα του βιβλιου λεει κατι τετοιο?? | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 19:12 | |
| δεν λέει ακριβώς αυτό αλλά λέει την διαμαρτιρία της μπέλας που λέει κατι τέτοιο αλλα στα αγγλικά (λέs την κoρούλα μου νέσση σαν το τέρας του λόχνες)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sweety στις Τετ 16 Σεπ 2009 - 19:40, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 19:37 | |
| ''You nicknamed my daughter after the Loch Ness Monster?'' αυτο λεει.... δε λεει ομως το λογο...αρα... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Agrinio Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 21:49 | |
| Aυτο εννοει,ετσι το καταλαβα εγω συγγνωμη αν εκανα λαθος αν μπορει καποιος αλλος ας μας διαφωτισει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 23:03 | |
| - Efst@thi@ έγραψε:
- Aυτο εννοει,ετσι το καταλαβα εγω συγγνωμη αν εκανα λαθος αν μπορει καποιος αλλος ας μας διαφωτισει
δε νομιζω να μαθουμε... αλλα και να την ονομασε ετσι γι'αυτο το λογο, ειναι χαιδευτικο... δεν υπαρχει λογος να αρχισουν να βριζουν για ακομα μια φορα τον jacob...καποια μελη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 23:08 | |
| Α δεν το ειπα για αυτο τον λογο,ισα ισα ειναι κατι το οποιο μου αρεσει πολυ ειμαι φανατικη Τeam Edward αλλα στη Χαραυγη τον συμπα8ω περισσοτερο και ειδικα απο αυτο που προανεφερα επισης Ι use it as a nickname | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 17 Σεπ 2009 - 1:00 | |
| Ρε παιδιά, τι ακούνε τα αυτιά μου??? Ο jake έβγαλε απλά ένα χαϊδευτικό που του άρεσε από το Renesmee!!!!Είναι δυνατόν ο Jake να έδινε προσβλητικό nick στη Renesmee σκόπιμα? Απλά όταν η Μπέλλα το ακούει, τα παίρνει γιατί της κλέβει το ρόλο της ως μητέρας πριν καν γνωρίσει η ίδια την κόρη της και με το που ακούει το όνομα το συσχετίζει ΑΥΤΗ με το τέρας του Λοχ Νες - είναι αστείο σημείο στο βιβλίο, κάνει παράλληλα ΚΑΙ χιούμορ η συγγραφέας, θέλοντας να δείξει πόσο υπερβολικά και ευέξαπτα αντιδρά η Μπέλλα ως νεογέννητη βρυκόλακας. Αυτά από τη δική μου πλευρά. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 17 Σεπ 2009 - 15:57 | |
| - Jacob Black έγραψε:
- Efst@thi@ έγραψε:
- Aυτο εννοει,ετσι το καταλαβα εγω συγγνωμη αν εκανα λαθος αν μπορει καποιος αλλος ας μας διαφωτισει
δε νομιζω να μαθουμε... αλλα και να την ονομασε ετσι γι'αυτο το λογο, ειναι χαιδευτικο... δεν υπαρχει λογος να αρχισουν να βριζουν για ακομα μια φορα τον jacob...καποια μελη... Βρε συ,δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο με τον Jacob.Απλά έχει πολύ πλάκα όταν είμαστε θυμωμένοι να ξεσπάμε κάπως έτσι " ή για άχετα θέματα σχετικά με αυτόν.Για πλάκα τα κάνουμε όλα.Μην προσβάλεσε.Άλλωστε εγώ τα συμπαθώ τα κουταβάκια - Σπόιλερ:
Εντάξει,τους βρικόλακες τους συμπαθώ περισσότερο.Πρέπει να ανεχτούμε και το κουτάβι.Τι να κάνουμε;;;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 17 Σεπ 2009 - 16:03 | |
| - Renée έγραψε:
- Ρε παιδιά, τι ακούνε τα αυτιά μου??? Ο jake έβγαλε απλά ένα χαϊδευτικό που του άρεσε από το Renesmee!!!!Είναι δυνατόν ο Jake να έδινε προσβλητικό nick στη Renesmee σκόπιμα?
Απλά όταν η Μπέλλα το ακούει, τα παίρνει γιατί της κλέβει το ρόλο της ως μητέρας πριν καν γνωρίσει η ίδια την κόρη της και με το που ακούει το όνομα το συσχετίζει ΑΥΤΗ με το τέρας του Λοχ Νες - είναι αστείο σημείο στο βιβλίο, κάνει παράλληλα ΚΑΙ χιούμορ η συγγραφέας, θέλοντας να δείξει πόσο υπερβολικά και ευέξαπτα αντιδρά η Μπέλλα ως νεογέννητη βρυκόλακας. Αυτά από τη δική μου πλευρά. ναι συμφωνω απολυτα!!! ειναι απλα ενα χιουμοριστικο σημειο | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 17 Σεπ 2009 - 20:14 | |
| συμφωνω και εγω σε οσα λετε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 17 Σεπ 2009 - 20:36 | |
| Στο βιβλιο αναφερει ασχετα με το σχολιο της Μπελλα που μαλλον παρερμηνευσα-συγχωρεστε με- οτι ο τζεικ πιστευει οτι το Ρενεσμε ειναι mouthful δηλαδη μεγαλο και δεν μπορει να το προφερει αρα της δινει αυτο το nickname | |
|
| |
| Renesmee!!! | |
|