| Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight | |
|
+25ntinaki !!!twilight!!! Emy+Robert Rosemarie Cullen bella55555 Mrs.Cullen RafaelaCullen evaki dimitramd7 RafaelaVolturi patrick matia* @Dark_Lord@ LizCullen BELLA22 emma cullen pattinson MIKAELLA BellaStelios kikina angepsi akaliakoukou bedward__ Ειrιnι twilightergirl Isabella21 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Πεμ 19 Φεβ 2009 - 0:45 | |
| Λοιπόν δν βρήκα κάποιο πιο σχετικό topic για να το γράψω αυτό κ δν ξέρω αν κανένας το έχει ήδη κάνει, αλλά έχω σε παρτιτούρα το κομμάτι Bella's Lullaby (το νανούρισμα που παίζει ο Edward στο πιάνο) κ σας πληροφορώ ότι στο πιάνο ακούγεται super!!! Βέβαια είναι σε μορφή Adobe κ δν ξέρω πως ακριβώς να το ανεβάσω (γιατί είμαι κ λίγο άσχετη!!!!) Όποιος θέλει κ μπορεί ας βοηθήσει!!! Αν θέλετε να το ακούσετε, αυτή είναι η σκηνή που παίζει στην ταινία: https://www.youtube.com/watch?v=78u8LNCFgJcThanks! | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Κυρ 15 Μαρ 2009 - 20:01 | |
| σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το τοπικ κυριως για τους μουσικους(και οχι μονο)αυτου του φορουμ ελπιζω να μην εκανα ασχημα μεχρι τωρα εχω βρει τις νοτες: 1)bella's lullaby 2)leave out all the rest 3)river flows in you-yiruma και ψαχνω και τα υπολοιπα αλλα δεν τα εχω βρει (οποιος θελει καποιο απο τα παραπανω μπορω να του τα στειλω) | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Κυρ 15 Μαρ 2009 - 20:39 | |
| Έκανες πολύ καλά κ άνοιξες το topic!!! Κι εγώ έχω το Bella's Lullaby κ έχω κ το Clair de lune για όποιον ενδιαφέρεται!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Κυρ 15 Μαρ 2009 - 21:48 | |
| εγω δεν ξερω να παιζω πιανο αλλα εμα8α να παιζω το νανουρισμα της μπελλας και ειμαι πολυ περιφανηηη | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Κυρ 15 Μαρ 2009 - 22:13 | |
| μπραβο ενα τοσο ωραιο κομματι ειναι κριμα να μην το παιζεις στο πιανο νιωθεις και περισσοτερο την μαγεια της μουσικης.Α isabella21 εχω κι εγω το claire de lune απλα ξεχασα να το αναφερω πιο πριν παντως αν βρει καποιος τα αλλα ας μας το πει pleaseee | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Κυρ 15 Μαρ 2009 - 23:05 | |
| Κοριτσια συγχαρητηρια!!!!Παρ ολο που δεν ξερω να παιζω πιανο θαυμαζω αυτους που παιζουν!!!Κ παλι μπραβο σας κοριτσια μ!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Δευ 16 Μαρ 2009 - 15:25 | |
| ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια. αχ χτες κοριτσια δοκιμασα λιγο να παιξω την αρχη απο το Flightless Bird,American Mouth ηταν τελειο!!! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:21 | |
| Δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό μου διέφυγε αυτή η ενότητα... Μπράβο!!!!! Λοιπόν... βασικά... το αντικείμενό μου είναι η μουσική και το βασικό μουσικό όργανο που ξέρω είναι το πιάνο και... και βέβαια τις θέλω τις παρτιτούρες!!!!! Πού τις βρήκες???? Μπορώ να τις αγοράσω από κάπου ??? Έχεις κάποιο λινκ??? | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:27 | |
| αν θες εχω το bella's lullaby και το Clair de lune ευγενικη χορηγεια της μαριας(Isabella21) αν θες στα στελνω μεσω μσν κανε με add το μσν μου ειναι στο προφιλ μου | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:30 | |
| Αχ τι ωραία!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! :bighug: | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| |
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Πεμ 19 Μαρ 2009 - 8:42 | |
| αχ αν γινεται θα ηθελα και εγω το bella's lullaby και το clair de lune!!!! τουλαχιστον να προσπαθησω... | |
|
| |
BellaStelios Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 19/02/2009
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Πεμ 19 Μαρ 2009 - 11:31 | |
| gia sas eime ena neo melos sto forum kai tha ithelana mu steilei kapoia apo esas tis partitures plz!!! | |
|
| |
| |
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 28 Μαρ 2009 - 10:27 | |
| Δεν ξέρω πως μου διέφυγε αυτή η ενότητα τόσο καιρό αλλά plz θα ήθελα παρά πάρα πολύ τα τραγούδια plz...thnx :face: | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| |
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 28 Μαρ 2009 - 13:54 | |
| λοιπον εγω εχω clair de lune ,Flightless Bird,American Mouth , bella's lullaby οποις θελει το εχω και σε remix , Supermassive Black Hole , Decode και καποια τραγουδια του Rob εαν ενδιαφερεστε να μου το πειτε να σας τα στειλω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 28 Μαρ 2009 - 14:53 | |
| Παιδιά, εγώ θα ήθελα οτιδήποτε υπάρχει σε παρτιτούρα από τη σειρά!!! Είναι υπέροχα και νιώθω απίστευτα τέλεια κάθε φορά που παίζω κάτι από αυτά στο πιάνο!!!! Οποιος μπορεί και θέλει βέβαια ας επικοινωνήσει μαζί μου! Υπάρχει μήπως κάποιο βιβλίο με παρτιτούρες από τη μουσική της ταινίας? έχετε πετύχει πουθενά κάτι τέτοιο? Σας ευχαριστώ πολύ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:06 | |
| λοιπον απ'οτι ξερω υπαρχει βιβλιο με τις παρτιτουρες απο το score της ταινιας αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν το πουλανε εδω στην ελλαδα.Θα ρωτησω αν ειναι και θα σου πω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:07 | |
| - BELLA22 έγραψε:
- λοιπον εγω εχω clair de lune ,Flightless Bird,American Mouth , bella's lullaby οποις θελει το εχω και σε remix , Supermassive Black Hole , Decode και καποια τραγουδια του Rob εαν ενδιαφερεστε να μου το πειτε να σας τα στειλω
:affraid: εχεις το supermassive black hole σε νοτες;;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:09 | |
| κοριτσια για εσας που θελετε τις νοτες μπορω να σας τις στειλω(αυτες που εχω κι εγω)στειλτε μου μονο με πμ το μσν σας!!! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 4 Απρ 2009 - 20:42 | |
| Κοριτσια παιζω χρονια πιανο και σας παρακαλω οσες εχουν παρτιτουρες απο οποιοδηποτε κομματι (κυριως του score) να μου το στειλει μεσω Msn! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Παρ 29 Μάης 2009 - 0:19 | |
| φυσικα και μπορω!!!(συγνωμη για την τοσο αργοπορημενη απαντηση μου αλλα ειχα καιρο να μπω στο φορουμ )στειλε μου με πμ το εμαιλ σου και θα σου στειλω τις νοτες!και παλι συγνωμη για την καθυστερηση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 31 Οκτ 2009 - 19:24 | |
| | |
|
| |
| Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight | |
|