| Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight | |
|
+25ntinaki !!!twilight!!! Emy+Robert Rosemarie Cullen bella55555 Mrs.Cullen RafaelaCullen evaki dimitramd7 RafaelaVolturi patrick matia* @Dark_Lord@ LizCullen BELLA22 emma cullen pattinson MIKAELLA BellaStelios kikina angepsi akaliakoukou bedward__ Ειrιnι twilightergirl Isabella21 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 31 Οκτ 2009 - 19:33 | |
| μετα απο πολυ κοπο τις βρηκα!! | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Τρι 1 Δεκ 2009 - 22:27 | |
| κοριτσια οσες εχετε παρτιτουρες μπορειτε ν μου τις στειλετε?!!!!!! εγω εχω αυτο που παιζει ο edward στο πιανο στην ταινια....!!!! | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Τρι 1 Δεκ 2009 - 22:29 | |
| - twilightergirl έγραψε:
- μετα απο πολυ κοπο τις βρηκα!!
ρε εχεις κανει τριπλο post! απαγορευεται! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Τετ 2 Δεκ 2009 - 0:03 | |
| - matia* έγραψε:
- κοριτσια οσες εχετε παρτιτουρες μπορειτε ν μου τις στειλετε?!!!!!!
εγω εχω αυτο που παιζει ο edward στο πιανο στην ταινια....!!!! matia* μου αν θελεις μπορω να σου στειλω νοτες μονο στειλε μου με πμ το e-mail σου και οκ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Τετ 2 Δεκ 2009 - 0:09 | |
| - patrick έγραψε:
- twilightergirl έγραψε:
- μετα απο πολυ κοπο τις βρηκα!!
ρε εχεις κανει τριπλο post! απαγορευεται! ναι το ξερω οτι απαγορευεται μα δεν εχω κανει τριπλο ποστ δεν ξερω μηπως εννοεις τιποτα αλλο??(σορρυ ) | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 19 Δεκ 2009 - 14:59 | |
| Αν καποια εχει τις νοτες απο το River flows in την ικετευω να μου στειλει πμ ωστε να της στειλω το μαιλ μου κ να μου στειλει τις νοτες.... | |
|
| |
dimitramd7 Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Από κάπου... Αριθμός μηνυμάτων : 49 Registration date : 27/11/2009
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 19 Δεκ 2009 - 15:23 | |
| αν και δεν παίζω πιάνο το topic που ανοίξατε είναι τέλειο..εχω μερικές παρτιτούρες που θα ήθελα να ζητήσω αν της έχει κάποιος. λοιπόν: 1) Debussy - Claire de Lune, 2)Twilight - Edward Cullen - Esme's Favorite, 3)Twilight - Edward Cullen - The Meadow, 4)Twilight Score - The Lion Fell In Love With The Lamp, 5)Twilight - Bella's Lullaby, 6)Twilight - Lullaby Goodnight My Angel, 7)Rob Pattinson - Let me Sign.. Ξέρω πως είναι πολλά αλλά ακόμα και μερικά από αυτά να είχα θα ήταν τέλειο..Μπορεί να μην ξέρω πιάνο, ξέρει ομως η ξαδέρφη μου οπότε θα τη βάλω θέλει δεν θέλει να μου τα μάθει.. και παιδια well done για το site..Φοβερή δουλειά.. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 19 Δεκ 2009 - 15:29 | |
| τέλεια η ιδέα του topic!! επειδή ξέρω πιάνο θα μπορούσατε να μου στείλετε ό,τι παρτιτούρα έχετε βρει?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.... | |
|
| |
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 19 Δεκ 2009 - 15:47 | |
| | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 22 Μάης 2010 - 16:09 | |
| Το Meadow το έχω εγώ σε παρτιτούρα και το έχω παίξει και σε εκδήλωση του ωδείου μου κι έγινε χαμός! Επίσης τα Χριστούγεννα έπαιξα το Bella's lullaby και έγινε χαμός του χαμού!!! dimitramd7 χρειάζομαι όλες τις παρτιτούρες!!! Σου στέλνω με πμ το μσν μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:35 | |
| το ''the meadow''ειναι υπεροχο! αλλα και το ''bella's lullaby''. Μπραβο Mrs.Cullen | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:48 | |
| Αχ,ευχαριστώ!Δε μου λες?Εσύ τι πραμάτια έχεις? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:52 | |
| εχουμε και λεμε:twilight score,the meadow,decode,leave out all the rest,bella's lullaby. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:53 | |
| Μμμ,τα θέλω όλα! Έχεις το μσν μου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:57 | |
| οχι...στειλτο μου με πμ | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 22 Μάης 2010 - 19:04 | |
| κοπελιες μπορειτε ν μ στειλετε κ εμενα οτι εχετε???!!! μ ειχαν στειλει καποια αλλα μπηκε ιος στ Pc μου κ τωρα δεν εχω τπτ..!! Thanks!! σας στελνω το mail μου σε pm! | |
|
| |
bella55555 Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Παρ 30 Ιουλ 2010 - 17:29 | |
| paidia paizo piano kai eimai trelameni me to twilight. tha ithela an breite kapoioes partitoures apo gnosta tragoudia tou twilight na mou tis steilete plz!!! thnx!! :D | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 15:48 | |
| Το λατρευω αυτο το κομματι! Ειναι τελειο!!! Ξερω να παιζω την αρχη του μονο...Βασικα πολυ λιγο! Και θελω να το μαθω ολο αλλα..........Μακαρι να μαθω και το υπολοιπο! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 15:51 | |
| Εγω στην κιθαρα εχω μαθει να παιζω ολοκληρο το the Meadow! Πριν μια βδομαδα το τελειωσα και τωρα μαθαινω και το River Flows In You. Ειναι και αυτος ενας τροπος να περναει κανεις τον χρονο του Εσεις που βρισκετε τις νοτες; |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Πεμ 26 Αυγ 2010 - 15:35 | |
| | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 4 Σεπ 2010 - 0:01 | |
| κορίτσια κι εγώ παίζω πιάνο και θα παρακαλούσα να μου στείλετε όσες παρτιτούρες έχετε σε email αν βρείτε χρόνο... | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 4 Σεπ 2010 - 0:14 | |
| αχ,τι τελεια!!!
μηπως θα μπορουσε καποιος να μου στειλει τις παρτιτουρες απο το clair de loune???
βλεπετε παιζω πιανο και ειναι ενα καταπληκτηκο τραγουδι!!!
οπως και το river flow | |
|
| |
Vivaki Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 03/05/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 4 Σεπ 2010 - 0:29 | |
| Μακαρι να επαιζα κι εγω η να εχω καποιον να μου παιζει... | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight Σαβ 4 Σεπ 2010 - 0:38 | |
| είναι πολύ εύκολο να μάθεις και άμα σου αρέσει μετά δεν θα ξεκολλάς... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| |
| |
| Παρτιτούρες από τo Soundtrack (και το Score) του Twilight | |
|