| Team Edward or Team Jacob? | |
|
+155maria_likofos pitsiriki marina forever Bella Marie Swan Kornilia PattinsonCullen xatisaga Ντίνα LadyTaniaXd Werewolf Twilightlover96 T-NM-E-BD marina pegulini Emy+Robert vickaki KaterinaCullen Stella Sunlight breathless sisaki Mrs.Christina Twilight saga!!!! stavroulita xrisa14 morgana12 pretty witch ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ElpidoulaPattinson twilightFOREVER patrob !!!twilight!!! demi cullen TeamEdward96 Rosemarie Cullen VasiKstewAddicted mariatwilight BREAKING DOWN :) $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive EdRob angela_syros robsten! kristeng7 izzy cullen Niki Patt Irene Cullen Deppy eftixia lykofotaki mpellanti21 edward cullen Edwart TONIA79 edward1 i love edward 2 gogo <3 <3 dmant89 Alexia_4 din@ki Lizzy Cullen dani Bella Cullen12 robb.elen esme dimitroula-robsessed Bella07 evi sourini Isabela Cullen team_ed NICKY ntinaki Ashley Greene Sanyaa matia* twilightsagaddicted ed<3 pink DEMONA CULLEN PATTINSON despin@ki mariap rtheoni Bella13 bloody swan Fotis333 demi LaDy_SoVeReigN Edbel volturi girl fafoula1234 MARIA SWAN CULLEN Jacob Black edwardploym linaki christi_twilight Isabella_Cullen Kristen Stewart dreamofedward Edward_ Breaking_ Dawn team edward SpunK RansoM elli Georgia P. C ~Rob-Patty~ hiddenfantasy Efst@thi@ dolores!! twilightaholic# anastacia9280 MIKAELLA Fallen Angel Fotini !~Twilighter~! ViolettaCullen18 emma cullen pattinson Lina an8i Zafrina anthian9 ΕΡΗ kanty Mrs Alice BELLA MARIE April M@rIa Ms Cullen nikoubioum bedward__ katiafr scarlet rose Lancelot maraki-twilightholic twilight_ec EternalQueen Rozmari angepsi SilverMusk akaliakoukou twilightergirl annabell LizCullen Christy lionandlamp Gωgω-Twilighter Alexadruby the vampire emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer spunkransom Vampire Neri Darkbella Velvet_Vamp WhiteQueen nessie DanaeCullen 159 απαντήσεις |
|
Team Edward or Team Jacob? | Team Edward | | 82% | [ 310 ] | Team Jacob | | 7% | [ 25 ] | Team Switzerland | | 11% | [ 41 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 376 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:26 | |
| α τωρα τι να πω κ εγω... μου ρθε καπως αποτομα... Μια εσυ μια η princess
καλα παω να βγω γιατι αλλες εξομολογησεις δεν θα τις αντεξω σημερα. | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:29 | |
| εγω ποτε δεν προκειται να συμπαθησω τον τζεικ!!!!!!!!με καμια καμια καμια καμια καμια!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:30 | |
| που σημαινει...TEAM EDWARD ως το κοκκαλο!!!!!!!! | |
|
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:30 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- Jacob έγραψε:
- Team Jacob...μην βαρεσεις Δαναη.....
Οπα ρε απο που κ ως που team jacob αφου δεν εχεις διαβασει ακομα για το ειδυλλιο.. τι μας αρεσει ενα ονομα κ το σκαμπουναμε οπου να ναι... εε δεν παει ετσι ρε! Την ιστορια την ξέρω σε αρκετο βαθμο για να διαλεξω...δεν διαλεγω επειδη μου αρεσει το ονομα...ή επειδη μου αρεσει η φατσα του περισσοτερο...δεν λεω οτι ηταν σωστος ο Jacob σε οσα εκανε...απλα τον προτημω... Και σου ξαναλεω οταν διαβασω και ο ιδιος την ιστορια...αν αλλαξω γνωμη θα βγω δημοσια και θα το πω οκ?? | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:36 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- α τωρα τι να πω κ εγω... μου ρθε καπως αποτομα... Μια εσυ μια η princess
καλα παω να βγω γιατι αλλες εξομολογησεις δεν θα τις αντεξω σημερα. Ψυχραιμια!!!Αν τα δεις και εσυ ψυχραιμα θα καταλαβεις!!!Δεν μπορω να κατηγορησω τον Τζεικ επειδη δεν συμμεριστηκε τον πονο του Εντ!!Στην τελικη τι τον ειχε για να τον σκεφτει?Φιλο,κουμπαρο,μπατζανακη ή μπαρμπα?Εχθρο τον ειχε και δεν του ειχε υποχρεωση,αρα δεν του καηκε καρφακι!!!Η Μπελα ομως επρεπε να του μεινει πιστη,επρεπε να φερθει σωστα!!!Εκεινη ειχε υποχρεωση στον Εντ!!!Εκεινη ηταν η αρραβωνιαστικια του!!Εκεινη τον αγαπουσε!!!Αρα κυριως εκεινη φταει!! | |
|
| |
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:39 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- DanaeCullen έγραψε:
- α τωρα τι να πω κ εγω... μου ρθε καπως αποτομα... Μια εσυ μια η princess
καλα παω να βγω γιατι αλλες εξομολογησεις δεν θα τις αντεξω σημερα. Ψυχραιμια!!!Αν τα δεις και εσυ ψυχραιμα θα καταλαβεις!!!Δεν μπορω να κατηγορησω τον Τζεικ επειδη δεν συμμεριστηκε τον πονο του Εντ!!Στην τελικη τι τον ειχε για να τον σκεφτει?Φιλο,κουμπαρο,μπατζανακη ή μπαρμπα?Εχθρο τον ειχε και δεν του ειχε υποχρεωση,αρα δεν του καηκε καρφακι!!!Η Μπελα ομως επρεπε να του μεινει πιστη,επρεπε να φερθει σωστα!!!Εκεινη ειχε υποχρεωση στον Εντ!!!Εκεινη ηταν η αρραβωνιαστικια του!!Εκεινη τον αγαπουσε!!!Αρα κυριως εκεινη φταει!! Εδώ που τα λέμε δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με αυτά που λέει η scarlet rose. Η Μπέλλα έχει κι εκείνη μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όλα αυτά. Τα ήθελε ο .... της! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:40 | |
| αντε ντε πέστα η μεγαλύτερη ευθύνη για ότι γίνετε βαραίνει εκείνη έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:41 | |
| - Jacob έγραψε:
- DanaeCullen έγραψε:
- Jacob έγραψε:
- Team Jacob...μην βαρεσεις Δαναη.....
Οπα ρε απο που κ ως που team jacob αφου δεν εχεις διαβασει ακομα για το ειδυλλιο.. τι μας αρεσει ενα ονομα κ το σκαμπουναμε οπου να ναι... εε δεν παει ετσι ρε! Την ιστορια την ξέρω σε αρκετο βαθμο για να διαλεξω...δεν διαλεγω επειδη μου αρεσει το ονομα...ή επειδη μου αρεσει η φατσα του περισσοτερο...δεν λεω οτι ηταν σωστος ο Jacob σε οσα εκανε...απλα τον προτημω... Και σου ξαναλεω οταν διαβασω και ο ιδιος την ιστορια...αν αλλαξω γνωμη θα βγω δημοσια και θα το πω οκ?? Συγγνωμη δεν το ηξερα αυτο... Ειλικρινα αν καμια φορα ειμαι λιγο υπερβολικη να ξερεις οτι ειναι λογω του χαρακτηρα μου οποτε σε παρακαλω μην μου θυμωνεις... και παλι με συγχωρεις αν σε προσεβαλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:51 | |
| | |
|
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 17 Φεβ 2009 - 17:33 | |
| | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 17 Φεβ 2009 - 20:27 | |
| Δαναη μου μην ανυσηχεις! Εδω ειμαι εγω! Οσο και να λεω στον εαυτο μου "Φωτεινη μου προσπαθησε να συμαθησεις τον Jacob" δεν εχω καταφερει τιποτα. Το μονο που καταφερα ειναι να μπω στην θεση του και να πω "Ε και εγω παιζει να εκανα τα ιδια" Αλλα και παλι δεν μπορω να τον συμπαθησω... | |
|
| |
| |
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Κυρ 22 Φεβ 2009 - 23:15 | |
| Κοριτσια ελεος! Ακομη δεν ειπα εδω τιποτα!
Team Edward φυσικα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 24 Φεβ 2009 - 18:23 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Κοριτσια ελεος! Ακομη δεν ειπα εδω τιποτα!
Team Edward φυσικα! *hi 5* | |
|
| |
katiafr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 10/03/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Σαβ 14 Μαρ 2009 - 20:00 | |
| Εεεε οκ... team Edward για τουσ προφανεις λόγους... αλλα δεν μπορώ να πω οτι δεν συμπαθω κ τον Jacob... αλλωστε στο τελος τα λόγια του Εντ... είναι ξεκάθαρα... - Σπόιλερ:
"Goodbye, Jacob, my brother... my son."
Tι μένει να πω εγω μετα απο αυτό...? | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Σαβ 14 Μαρ 2009 - 20:30 | |
| ΤΕΑΜ ΕΝΤ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!!!!!δεν χωραει σκεψη ουτε να δισταζουμε!!!! δεν μπορουμε να συγκρινουμε τον απολυτο θεο με το πιο σιχαμερο σκατοσκυλο!!!!ως κ η φατσα του σκιλισια ειναι!!!!
ΤΕΑΜ ΕΝΤΟΥΑΡΤΝ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Κυρ 15 Μαρ 2009 - 17:31 | |
| - katiafr έγραψε:
- Εεεε οκ... team Edward για τουσ προφανεις λόγους... αλλα δεν μπορώ να πω οτι δεν συμπαθω κ τον Jacob... αλλωστε στο τελος τα λόγια του Εντ... είναι ξεκάθαρα...
- Σπόιλερ:
"Goodbye, Jacob, my brother... my son."
Tι μένει να πω εγω μετα απο αυτό...? Ασε μη μου τη θυμιζεις αυτη τη σκηνη!!!! Μου 'ρθε ν'αυτοπυρποληθω!!!!!!! | |
|
| |
nikoubioum Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 80 Registration date : 21/04/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 21 Απρ 2009 - 4:35 | |
| Giati exei ginei toso megalo 8ema gia to team jacob k team edward? akoma k se ekpobes sthn ameriki oi parousiastries forane tetoies blouzes!!! me to team jacob... | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 21 Απρ 2009 - 4:38 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 80 Registration date : 21/04/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 21 Απρ 2009 - 4:47 | |
| Καλως σας βρηκα!! χαχα!
Ναι σχετικα με τα γραμματα μου το ειπανε και δν θα γραφω με αγγλικους χαρακτηρες... Συγνωμη!
=) | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 21 Απρ 2009 - 4:51 | |
| ε καλα μη ζητας και συγνωμη....δεν το ξερες! ωραια η υπογραφη σου! κουκλα η κριστιν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 21 Απρ 2009 - 14:51 | |
| SORRY POU GRAFW AGLIKA... exw bei apo to ipod k dn exei ellinika!!! alla den tha grafw suntomografies...
nai h bella einai thea!!!!!!!!!! vasika h kristen!!!
esena apo oti katalava saresei perissotero o robert...swsta????
kai pali sorry gia ta aglika!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 21 Απρ 2009 - 15:44 | |
| ε καλα ο Ρομπερτ ειναι η αγαπη μου η μεγαλη! κοβω φλεβα!!! χεχεχεχεχεχεχεχεχεχ | |
|
| |
| Team Edward or Team Jacob? | |
|