| Team Edward or Team Jacob? | |
|
+155maria_likofos pitsiriki marina forever Bella Marie Swan Kornilia PattinsonCullen xatisaga Ντίνα LadyTaniaXd Werewolf Twilightlover96 T-NM-E-BD marina pegulini Emy+Robert vickaki KaterinaCullen Stella Sunlight breathless sisaki Mrs.Christina Twilight saga!!!! stavroulita xrisa14 morgana12 pretty witch ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ElpidoulaPattinson twilightFOREVER patrob !!!twilight!!! demi cullen TeamEdward96 Rosemarie Cullen VasiKstewAddicted mariatwilight BREAKING DOWN :) $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive EdRob angela_syros robsten! kristeng7 izzy cullen Niki Patt Irene Cullen Deppy eftixia lykofotaki mpellanti21 edward cullen Edwart TONIA79 edward1 i love edward 2 gogo <3 <3 dmant89 Alexia_4 din@ki Lizzy Cullen dani Bella Cullen12 robb.elen esme dimitroula-robsessed Bella07 evi sourini Isabela Cullen team_ed NICKY ntinaki Ashley Greene Sanyaa matia* twilightsagaddicted ed<3 pink DEMONA CULLEN PATTINSON despin@ki mariap rtheoni Bella13 bloody swan Fotis333 demi LaDy_SoVeReigN Edbel volturi girl fafoula1234 MARIA SWAN CULLEN Jacob Black edwardploym linaki christi_twilight Isabella_Cullen Kristen Stewart dreamofedward Edward_ Breaking_ Dawn team edward SpunK RansoM elli Georgia P. C ~Rob-Patty~ hiddenfantasy Efst@thi@ dolores!! twilightaholic# anastacia9280 MIKAELLA Fallen Angel Fotini !~Twilighter~! ViolettaCullen18 emma cullen pattinson Lina an8i Zafrina anthian9 ΕΡΗ kanty Mrs Alice BELLA MARIE April M@rIa Ms Cullen nikoubioum bedward__ katiafr scarlet rose Lancelot maraki-twilightholic twilight_ec EternalQueen Rozmari angepsi SilverMusk akaliakoukou twilightergirl annabell LizCullen Christy lionandlamp Gωgω-Twilighter Alexadruby the vampire emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer spunkransom Vampire Neri Darkbella Velvet_Vamp WhiteQueen nessie DanaeCullen 159 απαντήσεις |
|
Team Edward or Team Jacob? | Team Edward | | 82% | [ 310 ] | Team Jacob | | 7% | [ 25 ] | Team Switzerland | | 11% | [ 41 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 376 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 15 Μάης 2009 - 16:15 | |
| Ααα ωραια!!Φυσικά και σε δέχομαι! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 15 Μάης 2009 - 16:30 | |
| | |
|
| |
Lina Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Δευ 18 Μάης 2009 - 14:44 | |
| Ε τότε εγώ είμαι team Switzerland leading toward Jacob!! Η μοναδική! Είμαι είδος υπό εξαφάνιση χεχε!! | |
|
| |
ViolettaCullen18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Οπου γινεται φασαρια Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 09/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 29 Μάης 2009 - 18:12 | |
| Για την Μπελλα αλλα και για μενα ψηφιζω,χωρις δευτερη σκεψη Εντουαρντ. Ο Τζεικομπ οπως εμφανιζεται στη Νεα Σεληνη και την Εκληψη με κανει να θελω να φοναξω τον μπογια για να τον ευνουχησει.Δεν κανω καθολου πλακα. Μου την σπαει ετσι οπως μηλαει για τους Καλλεν.Το να μην συμπαθει τον Εντουαρντ ειναι απολητως φυσιολογικο,αλλα αυτος μησει και τους αλλους,λες και η Αλις ή ο Εμμετ του σκωτοσαν την γατα. Δεν τον ενδιαφερει η Μπελλα να ειναι οσο το δυνατον πιο ευτηχισμενη.Θελει απλως να ειναι αυτος μαζυ της.Ξερω οτι στο Breaking Dawn λεει οτι το προβλημα του ειναι οτι διαλεξε εναν βρυκολακα η Μπελλα,αλλα ηλικρινα φαινεται οτι θα μησουσε οποιδηποτε θα διαλεγε. Επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι δεν συμπαθει τους Καλλεν την στιγμη που αυτοι δεν σκοτωνουν ανθρωπους. Ο Εντουαρντ ομως ειναι εντελως αλλη υποθεση. Αφησε την Μπελλα για να ειναι ευτηχισμενη.Νιαζεται περισσοτερο για την δικια της ευτηχια παρα για την δικια του. Στην Εκληψη δεν θελει η Μπελλα να συνανταει τον Τζεικομπ γιατι φοβατε για την ζωη της και φυσικα κατα ενα μερος γιατι ζυκευει αλλα HELLO! αυτος ειναι το αγορι της και κατα πασα πιθανουητα μελλοντικος της συζηγος. Οταν η Μπελλα λεει στον Τζεικομπ οτι δεν μπορουν να ειναι μαζυ και υστερα γυριζει στον Εντουαρντ αυτος της λεει οτι καλυτερα θα ηταν να εμενε με τον Τζ αφου ηταν τοσο στεναχορημενη.Θελει να ειναι ευτηχισμενα ακομα και αν αυτο σημαινει οτι θα ειναι με καποιον αλλο.Επιπλεον οταν ο Τζ ηταν τραυματισμενος αυτος ανησυχουσε γαιτι ηξερε οτι αν τελικα πεθαινε αυτο θα κατεστρεφαι την Μπελλα. Η αγαπη του για αυτη φαινεται ακομα περισσοτερο στο Brealing Dawn οταν προτηνει στον Τζ να αφησει την Μπελλα εγκυο προκειμενου να σωθει απο το μωρο του ιδιου που την σκοτωνει. Η εξωτερικη του εμφανιση δεν παιζει κανενα ρολο για εμενα απλως ειναι το κερασακι στην τουρτα που τον κανει τον ιδανικο αντρα. Κατα την αποψη μου ο Εντουαρντ ειναι κατα πολυ καλλυτερος απο τον Τζεικοπ για την Μπελλα.Απο 'τι φαινεται ο Τζεικομπ ειναι καλος για τη Ρενεσμε. | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 29 Μάης 2009 - 18:22 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Λίνα μου απο την μια σε καταλαβαίνω...κι εγω έκλαιγα σε εκείνο το σημειο...
Δεν υπήρχε στιγμή σε κάποιο απο τα βιβλία που να αντιπάθησα τον Τζέικομπ... Απλά...η μόνη διαφορά είναι οτι ΛΑΤΡΕΨΑ τον Έντουαρντ....ειλικρινά τον ερωτέυτηκα μαζι με την Μπέλλα.... Οπότε δηλώνω (ως γνωστον) team switzerland:leaning toward edward...ειναι αποκλειστικά δική μου ομάδα γαιτί φαίνεται οτι είμαι το μόνο άτομο που ανηκει εκει! +εγώ το ίδιο με σένα είμαι: team switzerland: leaning toward edward!!
Να μπω κι εγώ στην ομάδα σου?? Υ.Γ.: ALL THE WAY!!! | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 2 Ιουν 2009 - 19:10 | |
| Τι είναι αυτά που λέτε,δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης φυσικά ο Edward είναι ο καλύτερος για την Bella όπως έχει φανεί η Bella γεννήθηκε για να γίνει βρυκόλακας και όχι λύκος...... | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Τρι 2 Ιουν 2009 - 19:28 | |
| | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Πεμ 18 Ιουν 2009 - 22:51 | |
| - Fotini έγραψε:
- Τι είναι αυτά που λέτε,δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης φυσικά ο Edward είναι ο καλύτερος για την Bella όπως έχει φανεί η Bella γεννήθηκε για να γίνει βρυκόλακας και όχι λύκος......
Πες τα κοπελα μου πες τα! Καθολου team Switzerland δεν ειμαι! ΚΑΘΟΛΟΥ! | |
|
| |
anastacia9280 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Πεμ 18 Ιουν 2009 - 23:03 | |
| | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 19 Ιουν 2009 - 3:01 | |
| | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 19 Ιουν 2009 - 3:07 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 19 Ιουν 2009 - 3:39 | |
| εγω παλι ειμαι team edward αυτο δεν αλλαζει αλλα τον τζεικ εγω ομως δεν τον μισω μετα τις τελευταιες αναγνωσεις που εκανα στην τετραλογια τον καταλαβα καλυτερα σαν χαρακτηρα οποτε μπορω να πω οτι απο team edward εγινα ''team edward that also understands jacob but remains faithfull to edward'' καινουργια ομαδα!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Efst@thi@ New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Agrinio Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 26/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 19 Ιουν 2009 - 6:23 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 19 Ιουν 2009 - 12:23 | |
| | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Παρ 19 Ιουν 2009 - 12:41 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Σαβ 20 Ιουν 2009 - 16:36 | |
| μετά από ακόμη μία ανάγνωση των "Νέα Σελήνη" και " Έκλειψη" συμπάθησα πολύ τον Τζεικ. Φυσικά παραμένω team Edward , θέλω την Μπέλλα με τον Εντ μαζί για πάντααααα!! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Σαβ 4 Ιουλ 2009 - 16:00 | |
| Team Edward φυσικά........... | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 14:02 | |
| Εντάξει,δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα!!!Tean Edward με χίλια!!! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 14:17 | |
| Εγω τωρα που το ξανασκεφτομαι τον Τζεικομπ μπορει να τον συμπα8ουσα αν δν κολλουσε στην Μπελλα και δεν αντιπαθουσε τον Εντουαρντ και γενικοτερα ολους τους Καλλεν.... Αλλα μου την δινει πολυ που τα κανει αυτα....Και εκτος αυτου ο Εντουαρντ ειναι τελειος χαρακτιρας οποτε για αυτο ειμαι φανατικη !!!!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 16:38 | |
| | |
|
| |
elli Twilight Human
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Πεμ 16 Ιουλ 2009 - 11:55 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- Γιατι ρε να φοβαται αφου μεσω του υπολογιστη δεν μπορω να τη δειρω... (τωρα αμα βρεθουμε πουθενα εξω στον δρομο δεν εγγυουμε για τιποτα...)
Σε παρακαλώ λύσε μου μια απορία γιατί εισαί τοσό... δεν θα το πω πωρωμενη, δε θα το πω κολλημένη, να το πω: " ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Πεμ 16 Ιουλ 2009 - 12:01 | |
| εγω ειμαι το ιδιο με την αγγελινα........δεν θα πω ελβετια γιατι δεν θεωρω τον τζεικ ισο με τον εντουαρτ........μπορω να πω οτι τα συναισθηματα μου για τον τζεικ ειναι τα ιδια και αλλαζουν ακριβως το ιδιο με του εντουαρτ...........ο τζεικ καλως χρυσος ναι τον θελω για φιλο. τους θελω και τους δυο μεσα στη ζωη μου αλλα μετα τον εντ το χαος....οποτε ειμαι team whatever Edd feels for Jake!!!!!!!!!!!! οσο για την παραπανω ερωτηση elli μου θα ελεγα οτι απλος η κοπελα εχει γουστο!!! (κανω και αστειακεια για να γελαμε.....παντως μια τιμ εντουαρντιτισα αυτο θα ελεγε...) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Team Edward or Team Jacob? Πεμ 16 Ιουλ 2009 - 12:19 | |
| Θα συνφωνήσω με το Νεσσάκι από πάνω..^^ | |
|
| |
| Team Edward or Team Jacob? | |
|