Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
α την τσουτσα!!!!!(δικο μου χαρακτηριστικο)εκανε τετοιο πραγμα???????????δεν φτανει το οτι ειναι και χαζη και ανιδεη...κανει και αυτο?????την πεφτει στην αγαπη μας????????οχι κυρια μου που πας????αφου εισαι μπαζο!!!!
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Κοιταχτε, εγω θέλω να διαφωνήσω με ολες της προλαλησασες που τα βαζουν με την Παρις! Δεν ειναι σωστο να κοροιδευουμε την κοπελα επειδη ειναι άρρωστη στο μυαλό!! Μπορει να εχει μια πνευματικη αναπηρια αλλα ανθρωπος ειναι κ αυτη!!!!!!
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Apparently Hollywood hottie Megan Fox was not really in love with British hunk Robert Pattinson. The “Transformers” starlet reportedly used the “Twilight” star to make her fiance Brian Austin Green jealous.
Robert is rumored to have briefly romanced Megan during a break in her relationship with Brian. And the 22-year-old actor was reportedly shocked to learn that the 22-year-old actress had returned to her former fiance.
“Robert was really smitten with Megan. They met up a few times at Palihouse Lounge in Hollywood and he was on Cloud Nine,” reports the National Enquirer. But Megan was just using Robert to make Brian jealous, it has been claimed.
μια τη γλιτωσε τη ζωουλα της...!!!! μας μενουν αλλες δυο!! τωρα οτι ο Rob επεστη πληγμα που η Fox τα ξαναφτιαξε με τον πρωην αυτο κι αν ειναι νεο!!!...σιγα να μην κατσει να σκασει γι αυτην την χαζη που βρεθηκαν μια φορα...!!!!! ελεος τι βλακειες καθονται και γραφουν...
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Ελα ντε!!!Τι βλακειες σκαρφιζονται!!!Ο Ρομπ εχει τον μισο γυναικειο πληθυσμο του πλανητη στα ποδια του!!!Και με διαφορετικη γυναικα να πηγαινε καθε βραδυ δεν θα του εφτανε μια ολοκληρη ζωη για να τις ικανοποιησει ολες!!!!Σιγα μην κατσει λοιπον να ασχοληθει με την Fox!!!!
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Ελα ντε!!!Τι βλακειες σκαρφιζονται!!!Ο Ρομπ εχει τον μισο γυναικειο πληθυσμο του πλανητη στα ποδια του!!!Και με διαφορετικη γυναικα να πηγαινε καθε βραδυ δεν θα του εφτανε μια ολοκληρη ζωη για να τις ικανοποιησει ολες!!!!Σιγα μην κατσει λοιπον να ασχοληθει με την Fox!!!!
Πες τα μπουμπού μου !!
Υπάρχουν και καλύτερες ...ειδικά στη Ελλάδα !!
Τώρα που είπες στα πόδια του ....
Σπόιλερ:
Αχ θεέ μου τι πόδια είναι αυτά.... και οχι μόνο τα πόδια :afro:
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
εγω νομιζω οτι ηταν η κοπελα του και χωρισαν ε βεβαια τωρα κανει τα παντα αυτη για να κανουν παρεα μπας και ειναι παλι μαζι!!ομως αμα θελει να ειναι ενταξει και να μην λειπουν τα μαλλια απο το κεφαλι της λεω καλυτερα να τον αφησει......γιατι αλλιως θα εχει να κανει με εμας και με μεγαλη μου χαρα θα την κανονιζα..... ειδε οτι εγινε τοσο διασημος και τον θελουν τοσες πολλες οποτε λεει να γινω εγω η τυχερη αλλα δεν μας ξερει καλα
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
+φωνω απολυτως!!!!!...........αχ κοριτσια ποσο μου λειψατε.....λοιπον εγω εχω αλλα νεα..........................πριν κατι μερες ενω ειχα mad στην τηλεοραση(nova) μου ηρθε η ιδεα να βαλω ραδιο αλλα στην τηλεοραση(κατι που δεν κανω ποτε)και σπαει ο Jacob το ποδαρι του και πεφτω πανω στο mad(το ραδιοφωνικο σταθμο).........και μιλουσανε για ποιον λετε??????νι για το Ρομπουλινι μας!!!!!!!!!!!!και ελεγε ο παρουσιαστης οτι δεν μπορω να καταλαβω αφου ειναι αγορι πως μπορει να αρεσει σε αγορια και ελεγε η παρουσιαστρια οτι ειναι πολυ σεξυ κι οτι τρελενεται γι αυτον..κι αυτος της ελεγε οτι οντως ειναι πολυ σεξυ αλλα δεν μπορει να καταλαβει πως γινεται να αρεσει στα αγορια..... και μετα μιλουσε μια ωρα η αλλη και ελεγε το ενα και το αλλο και ποσο ωραιος και ποσο σεξυ και οτι πολυ θα ηθελε να τον γνωρισει κτλ........κτλ............και μετα εστειλε μνμ μια και ελεγε οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του...................... κοριτσια που ειπαμε οτι ειναι το mad να παμε να τους βαλουμε φωτια???και μετα αφου θα εχουμε παρει φορα θα παμε και σ αυτην την πρωην να την περιποιηθουμε κι αυτην!!!!