Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
γεια σας κοριτσια!!!και εγω το ειδα χθες και πηγα να τρελαθω με τις βλακειες!!!καλα η Μπακοδημου θελει πολυ ξηλο!!!!λεω να μαζευτουμε ολες και να τις στειλουμε email να τις πουμε μερικα καλα λογακια!!!γιατι μετραει ποσα θετικα και ποσα αρνιτικια θα λαβει το ειπε χθες!!!!
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
γεια σας κοριτσια!!!και εγω το ειδα χθες και πηγα να τρελαθω με τις βλακειες!!!καλα η Μπακοδημου θελει πολυ ξηλο!!!!λεω να μαζευτουμε ολες και να τις στειλουμε email να τις πουμε μερικα καλα λογακια!!!γιατι μετραει ποσα θετικα και ποσα αρνιτικια θα λαβει το ειπε χθες!!!!
μπραβο ρε συ!!πες τα!!!!ποιο ειναι το μειλ της εκπομπης??????????για να στειλουμε ολες!!!α!!και σιγουρα τα αρνητικα θα ναι περισσοτερα για εκεινη.....θα πεσει πολυ θαψιμο στη ντεκαπαζ!!!!!
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Κοριτσια μιας που εδω ειναι το τοπικ που κουτσομπολευουμε για τον Ρομπερτ λεω να γραψω εδω ενα μικρο-πολυ μικρουλι- κουτσομπολιο!!!
Χθες που ειχα παει στα ξαδερφια μου λογω γιορτης επεσε στα χερια μου το cosmopolitan Μαϊου της ξαδερφης μου οπου ειχε σε ενα αρθρο μια φωτογραφια του Ρομπ και ανελυε καποια πραγματα σχετικα με την σεξουαλικοτητα του παρατηρωντας την σταση του σωματος του!!Ελεγε λοιπον το αρθρο-αν θυμαμαι καλα- οτι απο το βλεμμα του μπορουμε να συμπερανουμε οτι νιωθει ανετα με την σεξουαλικοτητα του και οτι απο την σταση του σωματος του -ειχε τα χερια του μεσα στις τσεπες του παντελονιου του και τονιζοταν καπως το συγκεκριμενο σημειο- μπορουμε να υποθεσουμε οτι
Σπόιλερ:
κανει αρκετα συχνα σεξ!!!Δεν ξερουμε με ποια-ποιες απλα ξερουμε οτι το παλικαρι μας δεν στερηται -γκουχου γκουχου- τιποτα!!!!
Αυτα!!!
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Κοριτσια μιας που εδω ειναι το τοπικ που κουτσομπολευουμε για τον Ρομπερτ λεω να γραψω εδω ενα μικρο-πολυ μικρουλι- κουτσομπολιο!!!
Χθες που ειχα παει στα ξαδερφια μου λογω γιορτης επεσε στα χερια μου το cosmopolitan Μαϊου της ξαδερφης μου οπου ειχε σε ενα αρθρο μια φωτογραφια του Ρομπ και ανελυε καποια πραγματα σχετικα με την σεξουαλικοτητα του παρατηρωντας την σταση του σωματος του!!Ελεγε λοιπον το αρθρο-αν θυμαμαι καλα- οτι απο το βλεμμα του μπορουμε να συμπερανουμε οτι νιωθει ανετα με την σεξουαλικοτητα του και οτι απο την σταση του σωματος του -ειχε τα χερια του μεσα στις τσεπες του παντελονιου του και τονιζοταν καπως το συγκεκριμενο σημειο- μπορουμε να υποθεσουμε οτι
Σπόιλερ:
κανει αρκετα συχνα σεξ!!!Δεν ξερουμε με ποια-ποιες απλα ξερουμε οτι το παλικαρι μας δεν στερηται -γκουχου γκουχου- τιποτα!!!!
Αυτα!!!
ΑΧΟΥ ΝΑ ΠΟΥ Η ΝΑ - ΜΗΝ - ΑΝΟΙΞΩ- ΤΟ - ΣΤΟΜΑ - ΜΟΥ- ΚΑΙ- ΠΩ -ΤΙΠΟΤΑ- ΓΙΑ - ΤΟ -ΓΟΥΣΤΟ- ΤΗΣ(ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ)ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΧΘΕΣ!!!ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ!!!!ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ!!!!
Σπόιλερ:
SCARLET MOY TI ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ???ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ?????ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΕΣ ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΕΣ??????
xrisa_twilight Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
Σπόιλερ:
Αυτα!!!
Μπραβο,μπραβο αυτο ειναι καλο γιατι "καποιοι" ειχαν αμφισβητισει τον αντρισμο του ρομπ επειδη εκανε αυτον τον ρολο στο little ashes!!!
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Και εγω θετικο το βρισκω!!!Δεν υπαρχει λογος ζηλειας ή ανησυχιας γλυκεια μου Bella Marie!!
Βασικα ειναι λογικο να συμβαινει γιατι : 1ον : ο Ρομπερτ ειναι πολυ ωραιος και εχει πολλες κατακτησεις
Σπόιλερ:
και 2ον :εκει στο χολλυγουντ γινονται διαφορα περιεργα και πολλες γυναικες θα προσφερονται να γκουχου γκουχου ..παιξουν ταβλι για ενα βραδυ μαζι του χωρις συναισθηματα και υποχρεωσεις!!!(Οι ηθικες αναστολες εκει περα ειναι ψιλα γραμματα)
Φυσικα υπαρχει και το ενδεχομενο να εχει καποια κρυφη σχεση !!!!Αλλα αν συνεβαινε κατι τετοιο πιστευω θα το μαθαιναμε πρωτες!!!Ουδεν κρυπτον υπο τον Ηλιον και υπο το αγρυπνο βλεμμα των Twilighters!!!
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
κολλητουλα μην τις αποκαλεις τυχερες..........μονο για μια παρτιδα ταβλι τις θελει....... καμια δεν αγγιζει την καρδια του........οσο για τη σεξουαλικοτητα του....ε το πραγμα βγαζει ματι!!!!!!! να τα διαβαζει η δεν-λεω-το-ονομα-της-μη-λερωσω-το-στομα-μου μπας και ξεστραβοθει..... οσο για το συχνο σεξ εχω καποιες αμφιβολιες................. :suspect:
ναι ναι..λοιπον ακουστε!!στο msn στην αρχικη σελιδα εχει στη μεση ακρη αριστερα attachment για βιντεο με συνεντευξη του ρομπ και σκηνες απο το νιου μουν!!τρεχτε www.msn.com :bounce:
Και εγω θετικο το βρισκω!!!Δεν υπαρχει λογος ζηλειας ή ανησυχιας γλυκεια μου Bella Marie!!
Βασικα ειναι λογικο να συμβαινει γιατι : 1ον : ο Ρομπερτ ειναι πολυ ωραιος και εχει πολλες κατακτησεις
Σπόιλερ:
και 2ον :εκει στο χολλυγουντ γινονται διαφορα περιεργα και πολλες γυναικες θα προσφερονται να γκουχου γκουχου ..παιξουν ταβλι για ενα βραδυ μαζι του χωρις συναισθηματα και υποχρεωσεις!!!(Οι ηθικες αναστολες εκει περα ειναι ψιλα γραμματα)
Φυσικα υπαρχει και το ενδεχομενο να εχει καποια κρυφη σχεση !!!!Αλλα αν συνεβαινε κατι τετοιο πιστευω θα το μαθαιναμε πρωτες!!!Ουδεν κρυπτον υπο τον Ηλιον και υπο το αγρυπνο βλεμμα των Twilighters!!!
οντως γλυκια μου scarlet!!!δικιο εχεις!!!!!!αλλα οχι αν μου λεει η μπακοδημου διαφορα για τον ρομπ...αυτη η αντε- να - κοιταξει- το - γουστο- της - καλυτερα-...ε μα πλεον!!τεσπα....δειτε το βιντεακι στο msn..homepage!!μεση αριστερα!!
χχχχχχχχχχχχχααααααααααααα...................... πως θα σας φανει να ανακαλυψουμε οτι η μπακοδημου εμφανιστικε με εσωρουχα 12 τα μεσανυχτα να βιασει τον ρομπ και το καμαρι μας απο το φοβο του ερεχε να γλιτωσει και τη συνελλαβε η αστυνομια και εγινε ρομπα σε ολο τον κοσμο??
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
χχχχχχχχχχχχχααααααααααααα...................... πως θα σας φανει να ανακαλυψουμε οτι η μπακοδημου εμφανιστικε με εσωρουχα 12 τα μεσανυχτα να βιασει τον ρομπ και το καμαρι μας απο το φοβο του ερεχε να γλιτωσει και τη συνελλαβε η αστυνομια και εγινε ρομπα σε ολο τον κοσμο??
Kαλη ιδεα!! μηπως να φτιαξουμε τοπικ: πως να σωσεις τον κοσμο απ'την ξανθια με το ντεκαπαζ???
Kαλη ιδεα!! μηπως να φτιαξουμε τοπικ: πως να σωσεις τον κοσμο απ'την ξανθια με το ντεκαπαζ???
καλα ε rose!!τελειο!!απλα απαιχτο!!!!!πωπω!!ναι!!20 λογοι για να απαλλαξεις τον κοσμο απο την μπακοδημου!!!!
Rose New Moon Victim
καλα ε rose!!τελειο!!απλα απαιχτο!!!!!πωπω!!ναι!!20 λογοι για να απαλλαξεις τον κοσμο απο την μπακοδημου!!!!
Και βαλε αλλους τροπους 20 για το πως!!!!
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Δεν ξερω αν το εχετε αναφερει πουθενα (λογικα θα το εχετε σχολιασει) γιατι τωρα με τις γιορτες εχω καιρο να μπω στο φορουμ αλλα εβλεπα μια μερα το "σιγα μην κατσω να σκασω" (ή οπως αλλιως το λενε) και ελεγαν οτι ο Ρομπ ειναι ο μελλοντικος Τζονι Ντεπ!
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Δεν ξερω αν το εχετε αναφερει πουθενα (λογικα θα το εχετε σχολιασει) γιατι τωρα με τις γιορτες εχω καιρο να μπω στο φορουμ αλλα εβλεπα μια μερα το "σιγα μην κατσω να σκασω" (ή οπως αλλιως το λενε) και ελεγαν οτι ο Ρομπ ειναι ο μελλοντικος Τζονι Ντεπ!
μπα που να φαν τη γλωσσα τους!!! μια χαρα νεος στα 45 το κουκλι μου κι εχει ακομα μελλον μπροστα του!!! τι τον θελουν τον μελλοντικο! ο τζονι δεν τα φαγε τα ψωμια του ακομα!!! εχει πορα παρα πολλα ακομα!!! κι αυτοι κολλημα να συγκρινουν συνεχεια το Rob...!!! την αλλη φορα ελεγαν οτι ειναι ο επομενος Heath Ledger και καπου αλλου ο Jack Nicholson!! λες και ο rob δεν μπορει να ειναι κατι μονος του...πρεπει να ειναι το μελλον καποιου αλλου... χαζοι ανθρωποι!!! συγχηστηκα παλι!!
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
εγω την κολλητη μου την κολλησα...δεν την εκανα ακομα σαν τα μουτρα μου γιατι δεν εχει διαβασει ακομα τα βιβλια (μετα τις εξετασεις) και μια αλλη πολυ καλη μου φιλη λεει μετα τον Johnny (Depp) o Rob!!! αφου καταφερα αυτη ειμαι μια χαρα!!!
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009