| Gossip Girls:Robert Pattinson! | |
|
+87Lizzy Cullen emi peby ed<3 d@n@e twilight! evaki maria23 evi silenceprincess michelle mariap Just_Me MARIA SWAN CULLEN freakyannie Annoulini Alexadruby the vampire Bella13 Isabella_Cullen volturi girl twilightFOREVER robert\'s girl christi_twilight VLaSia =) linaki Nemesis Of Bellin team edward jenaki ViolettaCullen18 ev@ki twiligter edward_bella Isabella21 Kristen Stewart rtheoni I'm_not _dead Georgia P. C thomi SpunK RansoM SilverMusk olympia-Mikel-Robert ioannaki-twilightaddicted twilightaholic# Efst@thi@ anastacia9280 dolores!! Melia M@rIa !~Twilighter~! kikina Fotini kalkat Fallen Angel ice#fire robsten nantiaki_twilight 4 ever friendsaki Zafrina didi sunrise Ms Cullen anthian9 Princess MiSs-->NtOuF* Lion's_Lamb Rose ΕΡΗ ev@ki92 katia_vika xrisa_twilight Velvet_Vamp kanty Rozali87 scarlet rose hobo WhiteQueen Gωgω-Twilighter twilightergirl edward's victim LizCullen BELLA MARIE Rozmari angepsi nasiatheslayer bedward__ April BELLA22 emma cullen pattinson 91 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 16 Αυγ 2009 - 20:14 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 16 Αυγ 2009 - 20:20 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- ρε σεις να του ψυθιριζει κατι φαινεται/..οχι οτι φιλιουνται...πως? στο πλαι? βρισκει το σασι! γαμωτο! δεν γινεται! πλαγιομετωπικη συγκρουση? αλλα εμενα ετσι μου φαινεται
! αχ παιδια δεν ξερω τοση ωρα το αναλυουμε στο μσν και εμενα προσωπικα (αν και δεν μαρεσει δε θα το αρνηθω) μου φαινετε οτι φιλιουνται ειδικα και απο αυτη τη μακρινη φωτο που βρηκα που φαινετε λιγο καλυτερα > παντως θα συμφωνησω με την ιζυ καλυτερα η κριστεν απο καμια μεγκαν | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 16 Αυγ 2009 - 21:04 | |
| IIIIIIII.....Ποτε εγιναν ολα αυτα και εγω δεν εχω παρει χαμπαρει? Ποτε τραγηχτηκε η φοτο??? | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 16 Αυγ 2009 - 22:17 | |
| | |
|
| |
edward_bella Twilight Human
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 55 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 16 Αυγ 2009 - 22:26 | |
| Ναι πραγματικά φαίνονται ότι απλά του ψιθυρίζει κάτι αλλά εμένα πραγματικά αυτό δε μου λέει κάτι, γιατί όλες οι φωτογραφίες είναι μια και μία και δείχνουν ΚΑΘΑΡΑ την οικειότητα και το ότι σίγουρα κάτι συμβαίνει μ'αυτούς τους δύο!!! Δεν μπορεί να είναι τόσο μα τόσο κοντά ο ένας στον άλλον, εντελώς χαμένοι στον δικό τους κόσμο και να είναι μόνο πολύ καλοί φίλοι!! Μόνο δείτε σε κάποιες συγκεκριμένες φωτογραφίες πώς τον κοιτάει η Κρίστεν (όχι ότι την αδικώ δηλαδή, απορώ πώς κρατιέται τόσο κοντά του που είναι!!) και το πόσο κοντά είναι!!! Αχ το τι χαρά έχω πάρει από τότε που τις είδα!!! Κάθομαι και τις χαζεύω συνέχεια σαν τη χαζή!!! Μπράβο τους και πάλι μπράβο τους!!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 16 Αυγ 2009 - 22:31 | |
| εγω μολις της ειδα και εμεινα, παντως φαινονται οτι φιλιουνται και σε ολες τις φωτο ειναι πολυ κοντα ο ενας με τον αλλον, εκτος και αν το κανουν για διφημιση, αφου σε λιγους μηνες ξεκινανε οι πρεμιερες εμενα προσωπικα μου αρεσει που ειναι μαζι να ρωτησω που ειναι αυτοι γιατι φιανεται λες και παρακολουθουν κατι, ειναι και ολοι οι ηθοποιοι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 16 Αυγ 2009 - 22:35 | |
| Είναι σε μία συναυλία Αχ είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη!!! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 16 Αυγ 2009 - 22:50 | |
| | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| |
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 0:52 | |
| - twiligter έγραψε:
- χεχε.....μαλλον ειναι μαζι .......χαιρομαι.....τν προτιμω απο οποιαδηποτε αλλη...........
Μαζι σου... Σκευτητε καλητερα αυτη παρα καποια αλλη.... Π.χ. Οταν αρχισαν να λενε για την Εμιλη την +πρωταγωνιστρια απο το Remember Me, ακομα και για την Μegan Fox αρχισαν να λενε μετα τα Teen.... Κριστεν και Παλι Κριστεν.... | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 1:09 | |
| Πιστευω πως οντως αληθευει.....Τα παιδια ειναι μαζι και αυτο γτ: Ελειπα αυτη τν βδομαδα στν Λευκαδα και επειδη ειχα διαβασει σχεδον ολα τ ελληνικα περιοδικα,αγορασα και ενα γερμανικο οπου ειχε φωτογραφιες τν 2 τς σε ξενοδοχειο,στο ιδιο δωματιο και ο λογος π βρισκονταν εκει,ελεγε,ηταν για να ξεκουραστουν λιγο πριν αρχισουν τ γυρισματα αλλα και να παρακολουθησουν τν συγκεκριμενη συναυλια,και ακομα στ κατω μερος εκεινης τς σελιδας ειχε ενα μικρο κομματι οπου ειχε φωτογραφια τν πρωην τσ Kristen με τν καινουρια του κοπελα κ οτι εχουν χωρισει οι 2 τς εδω και ενα μηνα.....ΑΥΤΑΑΑΑΑ!!!!!!! Παντως χαιρομαι παρα πολυ που ειναι οι 2 τς μαζι!!!!Ειναι ταιριαστο ζευγαρι,κακα τ ψεματα..... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 15:44 | |
| Οταν ειδα αυτη τη φωτο εσκασα στα γελια!!! (ειδικα το 'Twi-hard clawing her way to The Sparkly One' ) | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 16:45 | |
| ..αποκαλυψεις...πολλες...παντως ασχετα με ολα τα αλλα δδειχνει οτι ειναι ολοι πολυ καλοι φιλοι... | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 19:58 | |
| | |
|
| |
ViolettaCullen18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Οπου γινεται φασαρια Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 09/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 20:14 | |
| Βλεποντας τις φοτογραφιες αυτες κανεις δεν μπορει να πει οτι ο Ρομπερτ και η Κριστεν δεν ειναι μαζυ. Μονο το ιδιο το ζευγαρι θα συνεχισει να επιμενει οτι δεν τρεχει τιποτα μεταξυ τους (και για να πω την αληθεια δεν τους αδικο). Παντως φαινονται πολυ αγαπημενοι και χαρουμενοι μαζυ. BEST WISHES TO ROBERT AND KRISTEN | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 20:21 | |
| να πω κατι οφ τοπικ? φανταζεστε να κραταει ο τζεικ το χερι του εντ? εννοω στην απο πανω φωτο...να κραταει ο τειλορ το χερι του ρομπ!!αχα! οχι ενταξει..μπορει να ναι διαφημιστικο μπορει να ναι και αληθεια....θελω να δω επισημη ανακοινωση παντως... | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 21:20 | |
| αι εγω μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα..εξαλλου τα περιοδικα τα παραποιουν ολα για τα λεφτα..παντως η φωτο στο εξωφυλλο του περιοδικου ειναι ψευτικη..η κριστεν εκει ηταν με την νικκι οχι με τν ρομπ | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 21:41 | |
| παιδια πρεπει οσο και αν καποιες δν μπορουν να το αποδεχτουν να καταλαβουμε επιτελους πως ο rob ειναι μαζι με τν kristen.....ειτε μας χαλαει ειτε οχι.....το πραγμα ειναι σχεδον ξεκαθαρο......... | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 21:44 | |
| εμενα δεν με χαλαει..ισα ισα που ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι αλλα οπως ειπε η bella marie θελω να δω επισημη ανακοινωση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 21:47 | |
| Καλά εμένα όχι απλά δε με χαλάει αλλά πετάω κι απ'τη χαρά μου που τους βλέπω τόσο χαρούμενους και αγαπημένους!! Αλλά ρε παιδιά δε νομίζω ότι είναι τύποι και οι δύο που θα κάνουν δημόσιες ανακοινώσεις, δεν ξέρω..νομίζω μ'αυτές τις εμφανίσεις ουσιαστικά δίνουν το στίγμα..γιατί δεν είναι χαζοί, ξέρουν ότι η κάθε τους κίνηση καταγράφεται... Κι εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου να έβλεπα κάτι ακόμα πιο απτό και ακλόνητο, αλλά κι αυτό μου φτάνει για να θεωρώ ότι τα δύο αγαπημένα μας παιδιά επιτέλους ερωτεύτηκαν στ'αλήθεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 21:57 | |
| τα παιδια ειναι ευτυχισενα μαζι και αυτο αρκει....τς αγαπαμε και τς 2 πολυ και ειναι οτι καλυτερο να τς βλεπουμε ετσι.....αλλωστε ειναι ολοφανερο το ποσο ταιριαζουνε!!!και για να πω τν αληθεια εμενα θα με ξενερωνε τ να τσ δω τυπου pitt kai jolie να φιλιουνται αγκαλιαζονται στο κοκκινο χαλι μν και μν για να γινουν εξωφυλλο........τσ ηδαμε αλλωστε και αυτους που κατεληξαν................ | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Δευ 17 Αυγ 2009 - 23:48 | |
| Παιδιααααα!!!!!! Ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟ ζευγαρι.... Πραγματικα πεταω στα συννεφα!!!!!Ειναι τοσο υπεροχο που δν εχω λογια να τ περιγραψω......!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τρι 18 Αυγ 2009 - 12:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τρι 18 Αυγ 2009 - 12:36 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 19 Αυγ 2009 - 11:12 | |
| Παιδιά δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή οι δύο είναι μαζί και η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά χαίρομαι αφάνταστα γι αυτό. Η χημεία μεταξύ τους ήταν ολοφάνερη από την πρώτη στιγμή. Πετάγανε σπίθες και αυτό το καταλάβαινες αμέσως. Γι αυτό και πήγε και τόσο καλά το Λυκόφως (δέσανε πάρα πολύ σαν ζευγάρι). Ούτως ή άλλως και η Ζολί με τον Πιτ από μια ταινία ξεκινήσανε και τι ταινία - Σπόιλερ:
εκεί και αν έπαιρνες φωτιά
και είδατε που καταλήξανε. Δεν λέω ότι θα έχουμε μια τέτοια κατάληξη και με αυτούς τους δύο, απλώς το πράγμα φαινόταν από την αρχή προς τα που βάδιζε!!! | |
|
| |
| Gossip Girls:Robert Pattinson! | |
|