| Twilight Magazines! | |
|
+67eleni 2 Aleera Emy+Robert evi Rosemarie Cullen demi cullen peby despin@ki JuliaCullen T-NM-E-BD Alexia_4 RafaelaCullen MARIA SWAN CULLEN Jacob Black evaki patrick ΕΡΗ kristen4ever alice cullen! robsessed Kimberly Nemesis Of Bellin fafoula1234 Fotis333 Edward_ Breaking_ Dawn magica LaDy_SoVeReigN mariap Fay1765 christi_twilight Renée team edward twiligter Rozmari Kristen Stewart jenaki SpunK RansoM didi twilightFOREVER twilightaholic# angepsi Alexadruby the vampire dolores!! robert\'s girl nantiaki_twilight 4 ever emma cullen pattinson BELLA MARIE twilightergirl M@rIa Ms Cullen Bella13 Zafrina kanty !~Twilighter~! sunrise bedward__ Moonlight Lover Princess akaliakoukou Gωgω-Twilighter Rozali87 nasiatheslayer WhiteQueen anthian9 LizCullen MiSs-->NtOuF* April 71 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Κυρ 20 Σεπ 2009 - 22:41 | |
| Παλι απο το γαλλικο Series city - Σπόιλερ:
| |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τετ 23 Σεπ 2009 - 16:03 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Μολις γυρισα απο το περιπτερο..... Θυμαστε που ειχαμε δει ενα αρθρο με τα κοριτσια της νεας σεληνης σαν μοντελΑ??? Ε το γκλαμουρ οκτοβριου το εχει!!!!! Τρεχατε!!!!Μονο με δυο ευρω.... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 26 Σεπ 2009 - 10:40 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 26 Σεπ 2009 - 12:34 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 26 Σεπ 2009 - 12:43 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 29 Σεπ 2009 - 8:35 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Παρ 2 Οκτ 2009 - 10:31 | |
| απο το γαλλικο mag one εχω αρχισει να μεταφραζω τη συνεντευξη. η μιση περιπου ειναι εδω - Σπόιλερ:
Εχετε κ οι δυο πολύ πιστους φαν. Αλλα εχουν γινει πολύ παρεμβαστικοι?
Τειλορ- νομιζω ότι ο ρομπερτ κ εγω εχουμε πολύ διαφορετικες εμπειριες σε ότι αφορα τη σχεση μας με τους φαν. Σε ότι με αφορα τους χρωσταω το ότι ειμαι ακομα στο καστ του twilight. Χωρις την υποστηριξη τους, οι παραγωγοι θα με ειχαν αντικαταστησει χωρις αμφιβολια για το ρολο του τζεικομπ μετα την πρωτη ταινια.
ρομπερτ - θυμαμαι ότι πριν βγει η πρωτη ταινια οι φαν με σιχαινοντουσαν. Στο ιντερνετ διαβαζα μονο κριτικες για το ατομο μου κ ηταν πραγματικα δυσαρεστο να νιωθεις ολο αυτό το μισος. Εκεινη την εποχη η παραγωγος Catherine Hardwicke μου ειχε απαγορευσει να διαβαζω το τι ελεγαν για μενα στο ιντερνετ. Της απαντησα ότι η μανα μου εστελνε όλα τα λινκ για τα φορουμ οπου με σχολιαζαν. Με συμβουλευσε να μποικοταρω όλα τα μαιλ που μου εστελνε η μητερα μου! (γελια) όλα αυτά για να σου πω ότι η τρελα που δεχομαι σημερα δε με κανει να ξεχναω όλα τα φρικτα πραγματα που μπορεσα να διαβασω για τον εαυτο μου.
Λενε ότι καποιοι φαν δεν συμπεριφεθηκαν καλα στα γυρισματα του new moon. Ρομπερτ – όπως συχνα, οι περισσοτεροι αρεσκονταν στο να κοιτανε, να τραβανε βιντεο η να ζητουν αυτογραφα. Αλλα καποιες είναι τρελες κ τελευταια ο τειλορ επρεπε να τις υποστει.
τειλορ – ναι είναι πολύ αμηχανο. Μια γυναικα 40 χρονων επεμενε να βγαλει το εσωρουχο της για να το υπογραψω. Επιπλεον το ονομα μου ηταν γραμμενο στα οπισθια της αρα ηταν πολύ περιεργο… δυστυχως πρεπει να τα περιμενεις όλα από τους φαν του twilight.
Τειλορ ειχες μισησει την περουκα που επρεπε να φορας για το πρωτο φιλμ. Είναι ακομα παρουσα κ στο δευτερο!
Τειλορ – δυστυχως πρεπει να φοραω ακομα αυτην την καταραμενη περουκα στο πρωτο μερος της ταινιας. Αλλα πρεπει να παραδεχτω ότι είναι πιο υποφερτη κ με τρωει στο κεφαλι λιγοτερο από την προηγουμενη. Στο πρωτο μερος του ΝΜ βρισκουμε τον τζεικομπ όπως τον ξεραμε παντα, φιλικο, συμπαθητικο κ λιγακι αδεξιο. Αλλα όταν ο τζεικομπ μεταμορφωνεται σωματικα κ γινεται πραγματικα λυκανθρωπος εχω επιτελους κοντα μαλλια! Δε νομιζω ότι ο τζικομπ θα μπορουσε να γοητευσει τη μπελλα με αυτην τη φριχτη περουκα!(γελια)
Ρομπερτ - παραλιγο να ειχα κ εγω μακρια μαλλια στο twilight. Την ωρα του δοκιμαστικου η cathrine h. Ειχε στο μυαλο της ότι ο εντουαρντ πρεπει να εχει λουκ πολύ ρομαντικο μακρια μαλλια να ανεμιζουν στον ανεμο, καταλαβαινεις το ειδος. Μου εβαλε λοιπον εξτεσιονς. Περασα οχτω ωρες συνεχομενες καθισμενος, ενώ ενας κομμωτης μου εβαζε τα εξτεισονς στη θεση τους κ σιχαθηκα το τελικο αποτελεσμα. Η Catherine σεβαστηκε την αποψη μου κ δε με εβαλε να παιξω ετσι.
Ποια είναι η αγαπημενη σας σκηνη στο ΝΜ?
Τειλορ – αυτή στην οποια ο τζεικομπ δηλωνει την αγαπη του στη μπελλα με εμμεσο τροπο κανοντας τη να καταλαβει ότι δε μπορουν πια να είναι φιλοι. Μολις εχει μεατμορφωθει σε λυκανθρωπο κ εχει κοψει τα μαλλια του για να σημαδεψει την εξελιξη του. Ο τζεικομπ ανακοινωνει λοιπον ότι δε μπορουν να είναι φιλοι πια γιατι την αγαπαει πολύ κ μισει τον εντουαρντ που είναι ο ορκισμενος εχθρος του οντας βρικολακας.
Ρομπερτ – εγω λατρεψα ολες τις σκηνες παραισθησεων με τη μπελλα που εχουν πολύ χαρακτηριστικο στυλ. Ο εντουαρντ είναι σχεδον ανυπαρκτος στο βιβλιο γιατι η δραση επικεντρωνεται στο τζεικομπ κ τη μπελλα. Οι σεναριγραφοι λοιπον προσθεσαν ονειρικες σκηνες στις οποιες η μπελλα φανταζεται τον εαυτο της καταδιωγμενο από τον εντουαρντ. Ειχα την αισθηση ότι παιζω έναν άλλο ρολο κ είναι πολύ ενδιαφερον να δειχνουμε μια πλευρα πιο μακαβρια κ επικινδυνη.
πειτε μου αν θελετε η οχι να τη συνεχισω! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Παρ 2 Οκτ 2009 - 15:37 | |
| HQ scans of Empire Magazine – November 2009 New Moon (including Rob, Kristen and Taylor) is featured in an article in NovemberΆs Empire Magazine.- Σπόιλερ:
| |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 10 Οκτ 2009 - 15:22 | |
| | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 10 Οκτ 2009 - 16:19 | |
| το θελωωωωωωωω ειναι τελειο! τυχεροι οι γαλλοι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 10 Οκτ 2009 - 16:22 | |
| οχι ολοι οι γαλλοι, οι γαλλοι που μενουν γαλλια!!! αποτελω εξαιρεση τα πιο ωραια περιοδικα βγαινουν εκει!!!! ειναι τοσο ομορφα!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 10 Οκτ 2009 - 16:25 | |
| τεαμ εντουαρντ μου εισαι γαλλιδα?? ναι οντως οι σελιδες δεν παιζονται!! ειναι φανταστικες! ενω εδω...ουτε η σουπερ δεν βγαζει αφιερωμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 10 Οκτ 2009 - 16:28 | |
| ειμαι μισο γαλλιδακι, εκει γεννηθηκα. ειμαι freek οπως λεω, fr- (ench gr) -eek τουλαχιστον εχω συγγενεις εκει που μου τα στελνουν μερικα περιοδικα!!! κυκλοφορουν πολλα εκει!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Σαβ 10 Οκτ 2009 - 16:32 | |
| τυχερη...μπορεις δηλαδη να το παραγγειλεις!! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 12:01 | |
| Και οι υπολοιπες απο το γαλλικο περιοδικο Series City Oι αλλες σε spoiler - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Αυτοι οι Γαλλοι μας εχουν καταστρεψει!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 12:26 | |
| Έφυγα τώρα για το αεροδρόμιο.Ποια θέλει να έρθει μαζί μου; Γιατί ο ελληνικός τύπος είναι ΄τοσο καθυστερημένος; Μου λέτε; | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 12:36 | |
| Ποτε φευγουμε??? Παντα πισω ειμαστε | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 12:58 | |
| Τώρα, εγώ σε 10 λεπτάκια φεύγω για αεροδρόμιο.Όποια προλάβει πρόλαβε.Παρίσι σου έρχομαι! Αλλά μπορούμε να πάμε και σε πρακτορία με διαθνή τύπο και να το βρούμε εκεί! Ε,ρε τι ιδέες κατεβάζω!Γλιτώνουμε και τα έξοδα πάνε-έλα | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 13:40 | |
| Λοιπόν πλακα πλακα ριχνεις ωραιες ιδεες.....Μπραβο Ερη!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 14:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 14:50 | |
| Φαιη μου συγνωμη εσενα εννουσα !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 14:59 | |
| Α!Καλά εντάξει άνθρωποι είμαστε δεν έγινε και τίποτα. | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 15:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 17:31 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Magazines! Τρι 13 Οκτ 2009 - 18:58 | |
| ερχομαι σουμπιτη απο θεσσαλονικη και φιγαμε για γα΄λία(μένει κι μια φίλη μου εκεί οπότε έχουμε κι εξασφαλισμένη διαμωνή.)Χαχα | |
|
| |
| Twilight Magazines! | |
|