| New Moon Cast | |
|
+103matia* dora evaki ~!Cristi!~ silenceprincess maro Volturi_fan patrick LaDy_SoVeReigN Renée Strider Kimberly MARIA SWAN CULLEN Fotis333 christi_twilight volturi girl mariap Fay1765 T-NM-E-BD linaki Nemesis Of Bellin team edward kollhmenh Jacob Black Moonlight zina90 twilightFOREVER Flyingdutchman Efst@thi@ SpunK RansoM I'm_not _dead thomi birdwatcher eleu8eriaaa emerald eyes ioannaki-twilightaddicted CHE GUEVARA (anna) nikoubioum kikina hiddenfantasy dolores!! didi an8i EIPHNH JuStleNe akaliakoukou ice#fire nantiaki_twilight 4 ever .::Ελευθερία::. Amalia Darkbella twilightfreak Zafrina !~Twilighter~! RobertForLife Alexadruby the vampire MIKAELLA Ms Cullen kanty @Dark_Lord@ sunrise ΕΡΗ anthian9 BELLA22 annabell Mrs Alice twilightergirl edward's victim bedward__ Gωgω-Twilighter Isabella21 scarlet rose magic princess kalkat Rose Rozmari maraki13_10 ev@ki92 BELLA MARIE Lion's_Lamb emma cullen pattinson MiSs-->NtOuF* angepsi maraki-twilightholic Ειrιnι April Rozali87 Raven Neri LizCullen SilverMusk Princess nasiatheslayer nessie hobo spunkransom olympia-Mikel-Robert tatufun WhiteQueen Dimitra_Ony_Edward Vampire DanaeCullen ath09 107 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 12:00 | |
| Θεουλη μουυυυυυυ! Τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 19:13 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 19:17 | |
| Μ αρεσει και μενα πολυ γι αυτο τα εκανα αλλα ειναι δυσκολη βαφη Λιζακι!! φευγει ευκολα με τα λουσιματα δυστυχως! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 19:28 | |
| εγω παλι παιδια απο το καταξανθο το γυρισα στο καστανο σοκολατι τωρα αν με επηρεασε το μαλλι της μπελλα δε ξερω παντως πριν απο κανα 5 χρονια ειχα βαψει το μαλλι σε μια σκουρα αποχρωση του κοκινου και δεν ξεβαψε με το λουσιμο ισως ομως επειδη ηταν κοντα στο καστανοκικκινο | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 19:29 | |
| - maraki-twilightholic έγραψε:
- Μ αρεσει και μενα πολυ γι αυτο τα εκανα αλλα ειναι δυσκολη βαφη Λιζακι!! φευγει ευκολα με τα λουσιματα δυστυχως!
Δεν πειραζει μωρε, κοκκινο να ειναι και ο,τι να 'ναι οπως λενε. Σκουρο κοκκινο το εχεις; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 19:33 | |
| σκουρο κοκκινο ειναι οταν βγαινω απο το κομμωτηριο αλλα μετα απο μισο μηνα γινεται πιο ανοιχτο κοκκινο! ειναι χωρις ντεκαπαζ γι αυτο ανοιγει.Και επισης η τριχα μ εχει την ταση να ανοιγει πολυυυυ ! αργοτερα θα τα κανω κι εγω σοκολατι! καλα ειμαστε τελειως οπως παντα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 19:36 | |
| - maraki-twilightholic έγραψε:
- σκουρο κοκκινο ειναι οταν βγαινω απο το κομμωτηριο αλλα μετα απο μισο μηνα γινεται πιο ανοιχτο κοκκινο! ειναι χωρις ντεκαπαζ γι αυτο ανοιγει.Και επισης η τριχα μ εχει την ταση να ανοιγει πολυυυυ ! αργοτερα θα τα κανω κι εγω σοκολατι!
καλα ειμαστε τελειως οπως παντα OMe τελεια! Μην κανεις ντεκαπαζ για να μην σου μεινουν τα μαλλια στα χερια. Εγω εχω καστανο μαλλι οποτε θα μπορεσω να το βαψω κοκκινο... δεν θα μπορεσω; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 19:41 | |
| εννοειται ντεκαπαζ ΠΟΤΕ και για καμια περιπτωση!Φυσικα και θα μπορεσεις να τα κανεις κοκκινα απλα γνωμη μ ειναι τα βαψιματα μαλλιου μετα το τελος του λυκειου....αλλωστε μην ξεχναμε πως οτι χρωμα και να ειναι το φυσικο παντα θα ειναι ωραιο γτ ειναι αυτο π μας παει πιο πολυ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 19:56 | |
| Δεν ειχα σκοπο να το βαψω κατα την διαρκεια του λυκειου. Εχω και κατι γονεις που θα τους σαλεψει εαν με δουν στο σχολειο με κοκκινο μαλλι οποτε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 20:03 | |
| ωραια! παντως στον Ρομπ ακουγεται οτι αρεσουν οι καστανες αρα οταν παω να τον βρω θα τα χω κανει καστανα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 18 Μαρ 2009 - 20:06 | |
| Εγω οταν θα τον βρω δεν θα τα εχω βαψει ακομη... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:40 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Εγω οταν θα τον βρω δεν θα τα εχω βαψει ακομη...
Χιχιχιχι....αδερφούλα δεν θα ξεχάσω ποτέ στο forum του Χαρι που γέμισες τον κοιτώνα με κόκκινες τρίχες !!! Περείμενε να σε δει ο Rob και μετά βάψτα !! Εγω ευτυχώς έχω καστανά !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 12:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 18:43 | |
| Και μπλε μην σου πω!
Ναι αδελφουλα, τελεια ομως δεν ηταν τα μαλλια; Τα λατρευω! Και ακομη δεν μπορω να αποφασισω ποιο μου αρεσει περισσοτερο! | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 18:49 | |
| Παιδια τελικα τι θα γινει θα τον λλαξουν τον Τζεηκ? :/ εγω δεν θελωωω...Γιατι οσο αντιπαθητικος κιαν ειναι Εγω τον εχω συνδιασει με την μουρη του Τευλορ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 18:52 | |
| Οχι,δεν τον αλαλζουν! Παραμενει ιδιος ο λαγος. | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 18:54 | |
| - MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- Παιδια τελικα τι θα γινει θα τον λλαξουν τον Τζεηκ? :/ εγω δεν θελωωω...Γιατι οσο αντιπαθητικος κιαν ειναι Εγω τον εχω συνδιασει με την μουρη του Τευλορ...
:face: συμφωνω//............... | |
|
| |
Lion's_Lamb Eclipse Bitten
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα-Καστοριά.......Μια εδώ μια εκεί! Αριθμός μηνυμάτων : 318 Registration date : 01/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:01 | |
| Βρε παιδιά πως θα τον αλλάξουν δεν γίνεται......Οι ετοιμασίεςγια τα γυρίσματα εχουν αρχίσει και ο ίδιος ο Taylor βρίσκεται πάντα και παντού με το υπόλοιπο cast!! Δεν τείθεται θέμα αλλαγής είναι σίγουρο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:12 | |
| ε χμ.........κοριτσιουδια μην με βρισετε αλλα τον τευλορ τον συμπαθω λιγουλακι.......... | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:17 | |
| καλε γιατι να σε βρισουμε τι φταιει ο καυμενος ο τειλορ επειδη πηρε το ρολο του σκυλιου και γω τον συμπαθω και θεωρω οτι ειναι και γλυκουλης | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:19 | |
| πρωτον δεν μας πηρε χαμπαρι η Rozali ακομα...και δευτερον το κακο ειναι οτι εγω το μπασταρδοσκυλο το συμπαθω λιγουλακι........... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 20:42 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 19 Μαρ 2009 - 20:47 | |
| απο τη μια μου σπαει τα νευρα αλλα.....απο την αλλη τι φταιει το καημενο το pup????αλλα να μην σταματησει να νευριαζει τον εντουαρντ!!!!του παει πολυ το θυμωμενο στιλ!!!!!ειναι πολυ σεξι και προστατευτικο δεν ειναι?????αλλα και ο κοπριτης....ενταξει το παραδεχομαι δεν ειναι και ασχημος..... αλλα και παλι προτιμω την αγαπη μας τον εντουαρντ!!!!! | |
|
| |
| |
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| New Moon Cast | |
|