| New Moon Cast | |
|
+103matia* dora evaki ~!Cristi!~ silenceprincess maro Volturi_fan patrick LaDy_SoVeReigN Renée Strider Kimberly MARIA SWAN CULLEN Fotis333 christi_twilight volturi girl mariap Fay1765 T-NM-E-BD linaki Nemesis Of Bellin team edward kollhmenh Jacob Black Moonlight zina90 twilightFOREVER Flyingdutchman Efst@thi@ SpunK RansoM I'm_not _dead thomi birdwatcher eleu8eriaaa emerald eyes ioannaki-twilightaddicted CHE GUEVARA (anna) nikoubioum kikina hiddenfantasy dolores!! didi an8i EIPHNH JuStleNe akaliakoukou ice#fire nantiaki_twilight 4 ever .::Ελευθερία::. Amalia Darkbella twilightfreak Zafrina !~Twilighter~! RobertForLife Alexadruby the vampire MIKAELLA Ms Cullen kanty @Dark_Lord@ sunrise ΕΡΗ anthian9 BELLA22 annabell Mrs Alice twilightergirl edward's victim bedward__ Gωgω-Twilighter Isabella21 scarlet rose magic princess kalkat Rose Rozmari maraki13_10 ev@ki92 BELLA MARIE Lion's_Lamb emma cullen pattinson MiSs-->NtOuF* angepsi maraki-twilightholic Ειrιnι April Rozali87 Raven Neri LizCullen SilverMusk Princess nasiatheslayer nessie hobo spunkransom olympia-Mikel-Robert tatufun WhiteQueen Dimitra_Ony_Edward Vampire DanaeCullen ath09 107 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 23 Ιουλ 2009 - 17:49 | |
| το εχω ξαναδει αυτο το βιντεο και δεν νομιζω οτι φιλιουνται και η κριστεν αφηνει το μαλλι κατω αμα ψιλιοντουσαν και ηθελαν να το δειξουν θα επιανε τα μαλλια πισω. μπορει να την φιλαει διπλα απο τα χειλι της, το κεφαλι της νικκις ειναι σε περιεργη θεση. δεν ξερω εμενα παντως ετσι μου φαινεται | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Πεμ 23 Ιουλ 2009 - 18:07 | |
| τι αλλο θα δουμε...παντως οταν δεν πετυχαινει η μια φημη που βγαζουν πανε σε αλλη ..αλλα το να βγαλουν την Κριστεν Λεσβια ειναι οτι πιο ανοητο εχω ακουσει...εδω θα μου πειτε ακουσαμε πως ο Ρομπ ειναι Γκει επειδη σε μια ταινια του φιλαει Αντρα ελεος.... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| |
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Παρ 24 Ιουλ 2009 - 12:49 | |
| Κατι δεν παει καλα ...σιγουρα ειναι αυτη? | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Παρ 24 Ιουλ 2009 - 13:36 | |
| Στην πάνω σίγουρα είναι η Άσλεϋ! Στην κάτω όμως δεν είναι με τίποτα! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Παρ 24 Ιουλ 2009 - 13:42 | |
| και στις δυο η ασλευ μου φαινεται οτι ειναι.. η πρωτη πρεπει να ναι απο το λυκοφως γτ τοτε κανανε δοκιμες με το μακρος του μαλλιου και ειναι περουκα αυτο που φοραει στην δευτερη εχει τους φακους γιαυτο φαινεται καπως! παντως στο προσωπο ειναι οπως παντα | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 10:05 | |
| ναι ρε σεισ...η ασλευ ειναι και στισ 2...αφου φαινεται... :afro: | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 15:50 | |
| stantard ειναι αυτη, η εκφραση της στη δευτερη φωτο ειναι λιγο περιεργη τα χαρακτηριστηκα του προσωπου τησ ομωσ ειναι ολοιδια | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 9:01 | |
| Αν σας έδινα φωτογραφίες του Ρομπ και δεν ήταν αυτό είμαι σίγουρος ότι θα το καταλαβένατε χωρίς δεύτεη ματια! Λοιπόν έτσι και εγώ δεν χρειάζεται καν να το ξανακοιτάξω αν και το έκανα. Στην δεύτερη δεν είναι η Άσλεϊ...... | |
|
| |
Efst@thi@ New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Agrinio Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 26/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Δευ 27 Ιουλ 2009 - 22:28 | |
| Συγνωμη αν εχει αναρτηθει ξανα αλλα αυτες φαινονται να ειναι οι επισημες εικονες για τους Βολτουρι μια κοπελα το αναρτησε στο lj λεγοντας οτι αυτη εφτιαξε την εικονα με τα ονοματα απο κατω κοβοντας τις φωτο απο τις επισημες,εικονα εδω: http://www.twilightholics-twihards.blogspot.com/ | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 1:52 | |
| Παιδια αυτη τη στιγμη στην αμερικη γινεται ενας χαμος σχετικα με αυτη την φωτο ^^ απο οτι φαινεται ''προερχεται'' απο επισημη η ειναι επισημη ποιος ξερει (βεβαια ειναι πολυ απλη οποτε αμφιβαλω) ανεβηκε πρωτα στο twifans απο το οποιο και κατεβηκε διοτι φωτο των βολτουρι δεν δοθηκε επισημα στην δημοσιοτητα αλλα διερευσε την βαζω για να την εχουμε και κατευθειαν στο φορουμ (την εχω κανει ηδη φοντο στο pc!!!! ) edit:τωρα που τις βλεπω τις συγκεκριμενες μικρες φωτος μου φαινεται οτι μαλλον θα ναι απο αυτες που θα μπουν στο σαιτ του new moon διπλα απο τους ηθοποιους στο cast! μα καλα δεν μπορουσε να διαρευσει και φωτο του τσαρλι για να δουμε πως θα ναι σαν demetri ???? - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 10:20 | |
| Έίναι και για άλλους που δεν έχουν βάλει από τους Βολτούρι.... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 12:50 | |
| - angepsi έγραψε:
- Παιδια αυτη τη στιγμη στην αμερικη γινεται ενας χαμος σχετικα με αυτη την φωτο ^^
απο οτι φαινεται ''προερχεται'' απο επισημη η ειναι επισημη ποιος ξερει (βεβαια ειναι πολυ απλη οποτε αμφιβαλω) ανεβηκε πρωτα στο twifans απο το οποιο και κατεβηκε διοτι φωτο των βολτουρι δεν δοθηκε επισημα στην δημοσιοτητα αλλα διερευσε την βαζω για να την εχουμε και κατευθειαν στο φορουμ (την εχω κανει ηδη φοντο στο pc!!!! )
edit:τωρα που τις βλεπω τις συγκεκριμενες μικρες φωτος μου φαινεται οτι μαλλον θα ναι απο αυτες που θα μπουν στο σαιτ του new moon διπλα απο τους ηθοποιους στο cast! μα καλα δεν μπορουσε να διαρευσει και φωτο του τσαρλι για να δουμε πως θα ναι σαν demetri ????
- Σπόιλερ:
Πραγματικη μοιαζει να ειναι........... αλλα ειναι ολοι τους ενας κ ενας!!! Ειχα αμφιβολιες για τον Αλεκ αλλα ευτυχως τον πετυχαν!!!!! Απο τους 5 καλυτερη ειναι η Τζειν κ μετα ακολουθει ο Μαρκος!!! Για τον Αρο τι να πω πια!!! Ο Μαικλ Σιν ειναι θεσμος!!!! - Σπόιλερ:
αν κ μ' αρεσει περισσοτερο ως λυκανθρωπος!! εχω περασει στην αντιπερα οχθη μου φαινεται κ δεν το 'χω καταλαβει
Ο Τζειμι ως Καιος εξακολουθει να με χαλαει λιγακι αλλα εμπιστευομαι τον Κρις, ελπιζω στην ταινια να αντεπεξελθει στο ρολο του ο μικρος!!! Μαλλον ο σκηνοθετης ακολουθει το κλασικο τριπτυχο παιδι-νεος-ηλικιωμενος. Ετσι οπως απεικονιζονταν οι Μοιρες στην αρχαια Ελλαδα ετσι παρουσιαζονται κ οι Βολτουρι που καθοριζουν τη μοιρα του Εντουαρντ συγκεκριμενα και όλων των βρικολακων γενικα!!! Οσο για τον Τσαρλι κ τον Ντανιελ...........μανα δε τους γεννησε???? Που ειναι οι φωτο τους ο εο????????? | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 12:59 | |
| Αγγελάκι, οι πηγές σ δν σε απογοητεύουν ποτέ έτσι??? Προκόπη συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες για τη μοίρα!!! - Σπόιλερ:
Δν θα σχολιάσω την τάση προς τους λυκανθρώπους... Μετά την προβολή του ΝΜ θα σου περάσει πιστεύω!!!!!!!!!
Ο Μαρκος είναι απίστευτος!! Αλλά βρε παιδιά ο Κάιος δν είχε άσπρα μαλλιά??? Εγώ θυμάμαι λάθος??? Η Ντακότα τλκ μάλλον θα είναι ιδανική Jane!!!! Ο Alec ακόμα δν με ψήνει κ πολύ.... Πάντως συνολικά δείχνουν πολύ ταιριαστοί σαν ομάδα!!!! αγγελάκι!!! | |
|
| |
Flyingdutchman New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 05/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 13:35 | |
| Τέλεια η φωτο με τους Volturi.Ο 'Αλεκ δε με ψήνει ακόμα.Η Τζέιν είναι εντάξει.Καλά ο Άρο απλά τέλειος,ο Μαικλ Σην έχει μια φινέτσα και ένα παρουσιαστικό που ταιριάζει απίστευτα σε βρικόλακα πόσο μάλλον στον Άρο.Εμένα μ'αρέσει πιο πολύ ο Μάρκους.Πολυ καλός είναι κι ο Caius. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 13:36 | |
| τον καιος τον κανει αυτος που εκανε τον μαλφοι στα harry potter ;;;;;;;;;;;;;; | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 13:57 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- τον καιος τον κανει αυτος που εκανε τον μαλφοι στα harry potter ;;;;;;;;;;;;;;
Οχι, εκεινος ειναι ο Τομ Φελτον! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 14:06 | |
| ολοι οι Volturi ενας κι ενας ειναι απιθανοι! εμενα παντως ολοι τους μ αρεσαν... ο Michael Sheen μπορει να κανει τα παντα απ οτι φαινεται! και για να πουμε και του στραβου το δικιο κι εμενα μ αρεσε σαν lucian στο underworld... αλλα και σαν Aro...νομιζεις θα ανοιξει το στομα του και θα δεις δοντια βρυκολακα!! (που τετοια τυχη αλλα λεμε τωρα!) Η Dakota ειναι υπεροχη οπως και να το κανουμε. γενικα ολοι οι Volturi βρισκονται στα πλαισια της φαντασιας μου... (της πιο νορμαλ εν παση περιπτωση!) παντως δεν μπορω να καταλαβω, γιαιτ ο Alec μοιαζει μ εναν ξαδερφο μου...ισως ειναι το μαλλι τι να πω... Για τον Caius θα περιμενω πρωτα να δω τις υποκριτικες ικανοντητες της Joannas (δεν μου βγαινει αλλιως τι να κανω ) και μετα θα εκφερω γνωμη! και θα συμφωνησω με την προλαλησασα που ειναι οι φωτο του Τσαρλι και του Ντανιελ οεο;;;!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 16:04 | |
| Εμένα πάλι μου αρέσουν όλοι πολύ σαν Βολτούρι και κυρίως Τζέιν και Άλεκ μοιάζουν για δύδιμα τολμώ να πω. Αυτός που με χάλασε εμένα είναι ο Caius. Εσάς δεν σας φαίνετε υπερβολικά νέος σε σχέση με τους άλλους δύο??? Δεν με πειράζουν τόσο τα μαλλιά αν και τα φανταζόμουν άσπρα σαν του Γκάνταλφ, όσο το νεαρό της ηλικίας. Λέει πουθενά ότι ήταν πιο νέος τουλάχιστον εμφανισιακά πουθενά μέσα στο βιβλίο??? Αααα και κάτι ακόμα. Τον φανταζόμουν με πιο "αιμοβόρικη" φάτσα. Μου φαίνετε πως έχουν κάνει λάθος στους ρόλους μεταξύ Μάρκου και Κάιου. Ποιο πολύ μου κάνει ο Μάρκος για Κάιος και το αντίθετο!!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 16:38 | |
| παιδια ο μαρκος δε σας φαινετε απο τη φωτο πολυ -πως να το εκφρασω- πολυ κακος και διαβολικος ???? ενω στο βιβλιο περιγραφετε απλως σαν το πιο βαριεστημενο ατομο στον κοσμο εμενα παντως μαρεσουν πολυ και ο αρο και ο καιος και η τζειν ακομα και ο αλεκ (μεγαλωσε το παιδι και ομορφυνε ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 29 Ιουλ 2009 - 0:05 | |
| Εδώ που τα λέμε εχεις δίκιο.... | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 29 Ιουλ 2009 - 1:02 | |
| καλα...εμενα που αρεσε πολυ η επιλογη των βολτουρι...ειναι...παλιοι...οχι γεροι αλλα "τσαλακωμενοι"...αυτο ακριβως που περιγραφει η στεφενι!και. η τζειν ξεχωριζει απο ολους μπορω να πω...!το καστ ειναι απο τα δυνατα σημεια της ταινιας...εκει οφειλεται και ενα μεγαλο μερος της επιτυχιας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 29 Ιουλ 2009 - 8:54 | |
| συμφωνώ μαζί σου... αλλά στο βιβλίο λέει ότι είναι όορφοι... δεν είναι όμως... (όλοι) | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 29 Ιουλ 2009 - 13:17 | |
| Τωρα ειδα την photo με τους Βολτουρι!!!Ειναι τελεια!!! Η Τζειν και ο Αλεξ ειναι ακριβως οπως τους περιγραφει το βιβλιο!!!Ο Μαρκος φαινεται πολυ καταχθονιος!!!Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι ο Καιος φαινεται σαν πορσελανινη κουκλα,σαν να ειναι ψευτικος!Ελπιζω στην ταινια να φαινεται πιο ρεαλιστικος! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Τετ 29 Ιουλ 2009 - 13:42 | |
| Η καλυτερη ειναι η Τζειν.Ειναι φοβερη!!!!!!!!!!! Θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι ο Μαικλ σαν Λουσιαν ηταν τελειος αλλα και σαν Αρο δεν με χαλαει.Ολοι μ αρεσουν και οντως ο Μαρκος αντι να ειναι βαρετος ειναι διαβολικος. Αλλα καλο ειναι και αυτο. Ο Αλεκ εγινε κουκλι Εμενα μου αρεσει παρα πολυ το συμβολο των Βολτουρι.Τελειο ειναι | |
|
| |
| New Moon Cast | |
|