Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας αλλα εγω πιστευω οτι οι χαρακτηρες των Βολτουρι στην ταινια θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτεροι... Δεν μ' αρεσει η επιλογη των ηθοποιων τους... Μιλαω μονο για τους τρεις μεγαλους, τον Αρο, τον Μαρκους και τον Καιο, ολοι οι αλλοι ειναι καλοι... Ειδικα ο Μαρκους ειναι χαλι μαυρο.
Αρχικα -πολυ πριν βγει το αποτελεσμα και ηξερα μονο τις επιλογες ηθοποιων- πιστευα οτι ο Michael Sheen που θα εκανε τον Αρο δεν ειχε το καταληλο προσωπο -υποτιθεται οτι ο Αρο ειναι λεπτοπροσωπος και ντελικατος, τουλαχιστον ετσι τον ειχα εγω στο μυαλο μου-. Το προσωπο του Michael ειναι τετραγωνο και επιπεδο με πολυ εντονα χαρακτηριστικα αντιθετα με τον χαρακτηρα του Αρο. Τελικα ο Αρο ομως -πραγμα που δεν περιμενα- βγηκε σχετικα καλος αν λαβουμε υπ οψιν τον ηθοποιο που διαλεξαν. Ομως πιστευω οτι θα μπορουσε να ειναι καλυτερος με αλλον ηθοποιο.
Μετα ειναι ο Καιος. Ο Jamie Campbell Bower (τον οποιο ηξερα ακριβως τι αερα δινει στις ταινιες λογω του οτι ειχα δει το Sweeney Todd) ηταν υπερβολικα νεος για να παιξει τον Καιο -τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ εφηβικα- και ο Καιος εχει κατι σαν να ειναι ο μεγαλυτερος απ' τους τρεις -μπορει να φταινε τα ασπρα μαλλια του αλλα δεν νομιζω να ειναι ασπρα λογο ηλικιας, ειπαμε!-. Τελικα βγηκε αρκετα καλος αλλα ακομα θυμιζει teenager οπως και περιμενα.
Και τελος ο χειροτερος μου... Ο Μαρκους! Κριμα γιατι συμπαθουσα πολυ τον Μαρκους στο βιβλιο! Θεωρουσα τον Christopher Heyerdahl κακη επιλογη εξ αρχης αλλα ο Michael Sheen που τον θεωρουσα ακομα χειροτερη βγηκε σχετικα καλος σε αντιθεση μ' αυτον εδω! Αυτον θα τον δεχομουνα σαν Μαρκους μονο με βοηθεια μακιγιαζ για να δειχνει λιγακι νεοτερος αλλα τον γερασανε! Ο Μαρκους οπως ολοι οι βρικολακες υποτιθεται οτι ειναι εξωπραγματικα ομορφος αλλα θυμιζει κατι σαν κακο μαγο! Απαισιος!!
Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γα το cast των Βολτουρι και να μαθω αν υπαρχει καποιος που συμφωνει μαζι μου.
Γενικά συμφωνώ μαζί σου, κι εγώ περίμενα άλλα πρόσωπα να πάρουν τους ρόλους των Βολτούρι, όχι συγκεκριμένα, απλά τα φανταζόμουν διαφορετικά. Αλλά δεν τους έχουμε δει ακόμα στη οθόνη για να κρίνουμε τη χημεία μεταξύ των ηθοποιών κλπ. Και νομίζω ότι αυτό είναι που θα μας πείσει - αν μας πείσει. Ήθελα πάνω από όλα να αποδώσουν το δέρμα του Άρο όπως το περιγράφει η Stephenie!! Ημιδιάφανο και λεπτεπίλεπτο! Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αλλά όσον αφορά τον Μάρκους, θα διαφωνήσω. Δεν θυμάμαι βασικά να έλεγε πουθενά ότι είναι νέος και εγώ τους φανταζόμουν - την τριάδα δηλαδή - σαν μεσήλικες ή γύρω στα 40. Αλλά για αυτό που είμαι σίγουρη είναι ότι δεν είναι απαραίτητο όλοι οι βρυκόλακες να είναι πανέμορφοι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στο Λυκόφως όταν η Μπέλλα συνάντησε τον James τον χαρακτήρισε "unremarkable" ή κάτι τέτοιο. Αδιάφορο. Δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι οι βρυκόλακες όμορφοι όπως οι πχ Cullens, είναι ανάλογα με την ομορφιά που είχαν από πριν. Απλά με τη μεταμόρφωση αναδεικνύεται και κάπως τελειοποιείται το πρόσωπο. Εγώ δηλαδή έτσι το έχω καταλάβει. Ότι έχουν την ομορφιά του εξωπραγματικού, την ομορφιά του άλλου είδους. Είμαι πολύ περίεργη να τους δω στην ταινία και ελπίζω να μην με απογοητεύσουν οι ερμηνείες τους! Η Τζέιν μου είχε κολλήσει ως ξανθιά γιατί έλεγε ότι έχει αγγελικό πρόσωπο που αυτόματα το μυαλό μου το συνδέει με ξανθό μαλλί... Αλλά πρόσωπα με λεπτομέρειες δεν είχα φανταστεί και γενικά συνηθως όταν διαβάζω βιβλία δεν μπορώ να φτιάξω πρόσωπα με τη φαντασία μου. Μόνο το γενικότερο look μου δημιουργείται στο μυαλό από τις περιγραφές...
ΥΓ (Off - topic) : WhiteQueen τι ήταν αυτό που είπες για τη Nikki??? Δεν είχα ιδέα!!! Γιατί έχασα όλα τα κουτσομπολιά του Twilight εννοείται και μπήκα κατευθείαν στης Νέας Σελήνης! Ποιον είχε δηλαδή μέσο??? Συγγνώμη που βγαίνω τελείως από το θέμα! Αν θες στείλε pm για απάντηση!
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Cast Δευ 9 Νοε 2009 - 18:30
Jacob Black έγραψε:
Dakota Fanning Super Sexy on TEEN VOGUE
wow
οσο σκεφτομαι οτι αυτη η κοπελα με περνα μονο 2 μηνες και ειναι μονο 15 χρονων και εχει κανει τοσα πολλα...(+εχει παι3ει με τον Ρομπ) με πιανει μανια να την γδαρω... ...αχ...και παλι αχ...
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΣΤΕΡΙΕ ΣΕ ΛΕΤΡΕΥΩ DAKKOTA M ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ Μ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ Μ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παιδια αν το καταλαβατε την λατρευω και η μεγαλη φαν της απο το Κρυφτο !!!!!