| New Moon The Movie-The Soundtrack | |
|
+63pink evi olgaa Mary Alice Brandon John Cullen Μαργαριτα BELLA MARIE ~Rob-Patty~ twilightaholic# Morena Moonlight d@n@e twilight! Alexandroula tina cullen Lion's_Lamb MARIA SWAN CULLEN SilverMusk georgiaole sambrina hiddenfantasy magica Efst@thi@ Ashley Greene Isabella_Cullen Mrs Alice robsten Kimberly Zafrina twilightergirl twilightfreak breeze of wolf Mrs.Cullen ev@ki anthian9 jenaki twilightFOREVER volturi girl freakyannie kanty LaDy_SoVeReigN scarlet rose WhiteQueen Annoulini linaki I'm_not _dead nasiatheslayer Renée T-NM-E-BD emma cullen pattinson Fay1765 Jacob Black M@rIa christi_twilight !~Twilighter~! Edward_ Breaking_ Dawn Fotis333 team edward twiligter April SpunK RansoM didi angepsi sunrise 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Moonlight Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Registration date : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:53 | |
| Ειμαι Καταενθουσιασμενη!
Παιδια ειλικρινα δεν εχω λογια!ταινιαρα!και δεν μπορει κανενας να με πεισει για το αντιθετο πλεον!ας ερχοντουσαν ολοι οι κριτικοι και οι ασχετοι που κατεκριναν αρνητικα την Meyer και τα βιβλια να εβλεπαν τι γινοταν χθες μεσα στην αιθουσα οταν παιζοταν η ταινια, τα ουρλιαχτα και τα χειροκροτηματα ηταν απεριγραπτα!!!! ΔΕΝ το εχω ξανα ζησει αυτο ποτε στα χρονικα μεσα σε κινηματογραφο!
Η σκηνοθεσια απλα συγκλονιστικη, δεν λεω καλο ηταν και το twilight , αλλα θεωρω πως το New Μοοn ηταν πιστη αντιγραφη του βιβλιου και γενικά τελεια αποδοση.Ειλικρινα μετα απο αυτο εχω αγωνια για το πως θα ειναι σε σκηνοθεσια η Εκλειψη, δεν ξερω βρε παιδια, αλλα τελειωσαν πολυ νωρις τα γυρισματα της Εκλειψης, και ελπιζω ο σκηνοθετης να μην εκανε βιαστικη δουλεια...
Οσο αναφορα τις αγαπημενες μου σκηνες στην ταινια. Οκ, νομιζω οτι η σκηνη που οι λυκοι κινηγουσαν την Βικτωρια ηταν ολα τα λεφτα!απιστευτη ηθοποιος, και το τραγουδι φοβερο, σαν να μου ξινησε διπλα που δεν θα την δουμε ως Βικτωρια στην Εκλειψη.
Επισης μου αρεσε υπερβολικα η σκηνη που μας διχνει ξαφνικα τον Jacob αλλαγμενο, ( με tattoo, Κουρεμενο κτλ) στην βροχη( δεν ξερω γτ αλλα γενικα μου αρεσε σαν σκηνη)
Η σκηνη με το τηλεφωνημα του Edward.
Καθως και η τελευταια σκηνη της ταινιας η οποια ηταν συγκλονιστικη.
Ειμαι συγκλονισμενη και ανηπομονω να βγει και σε DVD σε κανενα διμηνο. Επισης ανηπομονω να ανακοινωσουν το ξεκινημα των γυρισματων της Χαραυγης!!!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:56 | |
| αχ ναι!!!!!!(ναι σε όσα είπες) | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:58 | |
| παιδια ειπαμε ηταν ολη ταινια Α-Π-Ε-Ρ-Ι-Γ-Ρ-Α-Π-Τ-Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σκεφτειτε η eclipse ποσο τελεια θα ειναι!!!! | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:00 | |
| παιδια εγω δεν σας κρυβω οτι ανησυχω λιγο για την εκλειψη!αυτο που ειδα στη νεα σεληνη ηταν τοσο τελειο που περιμενω αυτα και ακομα καλυτερα αποτελεσματα στην εκλειψη! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:00 | |
| ελπίζω να κάνουν καλή επιλογή τραγουδιών όπως στην νέα σελήνη!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:04 | |
| και εγω επισης δεν το συζηταω!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:05 | |
| και μονο που θα ειναι ο ρομπ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:05 | |
| nai μακάρι να μην βάλουνε καμιά χαζομάρα!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:06 | |
| - twilightergirl έγραψε:
- και μονο που θα ειναι ο ρομπ!!!!
ναι συμφωνω η ταινια θα ειναι απιθανη!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Moonlight Twilight Human
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:11 | |
| Χαιρομαι παιδια που συμφωνουμε!Οπως και πιστευω πως οι ηθοποιοι ειχαν πολυ μεγαλη εξελιξη σε επιπεδο υποκριτικης αποψης αυτη την φορα. αχχχχχχ μονο αχχ αα και ξεχασα να πω πως ξετρελαθηκα με την εισαγωγη! ξαφνικα μπροστα μας η σεληνη...και μετα το ονειρο της Μπελα!οκ,ο σκηνοθετης ειναι ταλενταρα, αλλα το μεγαλυτερο ταλεντο ειναι η Meyer! Nα αυτο το song με ξετρελανε! https://www.youtube.com/watch?v=-r2timUM6-c&feature=related | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:12 | |
| συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:14 | |
| - d@n@e twilight! έγραψε:
- twilightergirl έγραψε:
- και μονο που θα ειναι ο ρομπ!!!!
ναι συμφωνω η ταινια θα ειναι απιθανη!!!!!!!!!!!! εκτος αυτου ακουγεται οτι θα συμμετεχει στο soundtrack της εκλειψης! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:17 | |
| ποπο θα γινει της τρελης!!!!μιλαμε ο ανθρωπος ειναι ταλενταρα!!!!δεν παιζετε !!!!ειναι Θ-Ε-Ο-Σ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:17 | |
| | |
|
| |
Moonlight Twilight Human
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:19 | |
| αααααααααααααααχ λιωνω....!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:20 | |
| πωπω ασε!η σκηνη που κυνηγανε την βικτορια κλεβει την παρασταση!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:21 | |
| εγω παιδια εχω ερωτευτει το score!δεν υπαρχει ειναι φανταστικο!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:30 | |
| Να ρωτήσω κάτι; το Meet Me On The Equinox μου φάνηκε ότι δεν το άκουσα... τρεις φορές έχω δει την ταινία μέχρι στιγμής... χάζεψα ή δεν ακούγεται πουθενά; Επίσης έχω λιώσει το Possibility είναι και τέλεια η σκηνή στην οποία παίζεται... | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:34 | |
| απο οσο ξερω το meet me on the equinox ακουγεται μονο στους τιτλους τελους οπως ειχε γινει και στο λυκοφως με το decode | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Moonlight Twilight Human
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:39 | |
| και εγω νομιζω οτι το ακουσα αλλα μονο τη μουσικη του και οχι τους στιχους.... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:43 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 21:58 | |
| μηπως ξερετε κανα link για να κατεβασω το score της ταινιας? | |
|
| |
| New Moon The Movie-The Soundtrack | |
|