| New Moon The Movie-The Soundtrack | |
|
+63pink evi olgaa Mary Alice Brandon John Cullen Μαργαριτα BELLA MARIE ~Rob-Patty~ twilightaholic# Morena Moonlight d@n@e twilight! Alexandroula tina cullen Lion's_Lamb MARIA SWAN CULLEN SilverMusk georgiaole sambrina hiddenfantasy magica Efst@thi@ Ashley Greene Isabella_Cullen Mrs Alice robsten Kimberly Zafrina twilightergirl twilightfreak breeze of wolf Mrs.Cullen ev@ki anthian9 jenaki twilightFOREVER volturi girl freakyannie kanty LaDy_SoVeReigN scarlet rose WhiteQueen Annoulini linaki I'm_not _dead nasiatheslayer Renée T-NM-E-BD emma cullen pattinson Fay1765 Jacob Black M@rIa christi_twilight !~Twilighter~! Edward_ Breaking_ Dawn Fotis333 team edward twiligter April SpunK RansoM didi angepsi sunrise 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightfreak Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Σαλονικα city Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 26/03/2009
| Θέμα: AAAAAAAA new moon soundtrack preview!!! Ορχηστρικο!!!!! Κυρ 15 Νοε 2009 - 6:47 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Πεμ 19 Νοε 2009 - 14:14 | |
| το μονο που θελω να πω ειναι οτι μεσα απο αυτη την ταινια γνωρισα ισως και το πιο μοναδικο κομματι το New Moon (The Meadow) ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει εδω και καιρο και χαιρομαι που κρατηθηκα και τα ακουσα τα κομματια στην ταινια τωρα το ακουω και το μυαλο μου γυριζει πισω οκ και κανω edit γτ τωρα ακουω παλι τα κομματια και εχω να προσθεσω οτι το possibility ειναι απλα τελειοο και μονο που το ακουω δακρυζω γτ θυμαμαι τι εδειχνε στην ταινιαααα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πως θα αντεξω μεχρι τς 10 το βραδυ που θα την ξαναδω??????????? | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Πεμ 19 Νοε 2009 - 14:46 | |
| αααααααααααα αστο αυτο! πολυ κλαμα και με το possibility και με το hearing damange !!ασε! τα στιγματησαν οι σκηνες | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Πεμ 19 Νοε 2009 - 15:03 | |
| Πείτε μου κάτι βρε κορίτσια εσείς που είδατε την ταινία το No Sound But The Wind δεν παίχτηκε σε κάποια σκηνή? Θα πάω να την δω το βράδυ και θέλω να ξέρω τουλάχιστον αυτό. Μου αρέσει τρελά αυτο το τραγούδι και θα ήταν μεγάλο κρίμα αν δεν το έχουν βάλει σε κάποια σκηνή της ταινίας. Αν παίζει κάπου πείτε μου με ένα ναι ή όχι. Δεν θέλω να μάθω που. | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Πεμ 19 Νοε 2009 - 15:17 | |
| με την ταραχη μου δεν θυμαμαι! αλλα νομιζω οτι παιζει καπου σιγουρα! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Παρ 20 Νοε 2009 - 14:39 | |
| | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Παρ 20 Νοε 2009 - 15:15 | |
| agnepsi το κατέβασες από κάπου; | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Σαβ 21 Νοε 2009 - 17:34 | |
| ΝEW MOON - Τα τραγουδια ανα σκηνη
DEATH CAB FOR CUTIE — MEET ME ON THE EQUINOX Το δευτερο τραγουδι στους τιτλους τελους.
BAND OF SKULLS — FRIENDS Eπικινδυνη βολτα με μηχανακια.
THOM YORKE — HEARING DAMAGE Οι λυκοι κυνηγουν τη Βικτωρια/Η Μπελλα ετοιμαζεται να πηδηξει απο τα βραχια.
LYKKE LI — POSSIBILITY Οι μηνες περνουν.
THE KILLERS — A WHITE DEMON LOVE SONG Τίτλοι τελους.
ANYA MARINA — SATELLITE HEART Μετα τα γενεθλια, οταν γυριζουν σπιτι.
MUSE — I BELONG TO YOU (NEW MOON REMIX) Οταν η Μπελλα μιλα με τον Τσαρλι για τα σχεδια της με τη Τζεσικα.
BON IVER & ST. VINCENT — ROSYLN Η σκηνη του χωρισμου.
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB — DONE ALL WRONG Πριν τη σκηνη στο σπιτι της Εμιλυ!
HURRICANE BELLS — MONSTERS Ο Εντουαρντ φτάνει στο σχολειο!!!
SEA WOLF — THE VIOLET HOUR Η σκηνη του παρτυ πριν το "papercut"!!!!
OK GO — SHOOTING THE MOON O Τζεικ επισκευαζει τα μηχανακια.
GRIZZLY BEAR — SLOW LIFE Μεσα στο νερο.
EDITORS — NO SOUND BUT THE WIND Η Μπελλα ξυπναει κ βλέπει τον Εντουαρντ στο δωμάτιο της.
LUPE FIASCO - SOLAR MIDNITE Η Μπελλα καθεται αναμεσα στον Μαικ και στον Τζεικομπ στο σινεμα!
DΙΕ FLEDERMAUS Στο ασανσερ με τους Βολτουρι.
Δεν 100% ειμαι σιγουρη για ολα!!! Οποτε αν εχετε διαφωνιες διορθωστε με!!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Σαβ 21 Νοε 2009 - 17:43 | |
| και εγώ νομίζω πως έτσι είναι το μόνο σίγουρο είναι οι τίτλοι τέλους!!!!! | |
|
| |
tina cullen Twilight Human
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 20/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Σαβ 21 Νοε 2009 - 18:31 | |
| κορίτσια αν θέλετε να κατεβάσετε το soundtrack υπάρχει και αυτή η σελίδα: http://www.torrentz.com/49ed34bbd7a2a1981055bd4e30e37181ea654555εγώ το κατέβασα σήμερα και το άκουσα για λίγο στα γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν περισσότερο τα τραγούδια του twilight,αλλά θα περιμένω να δω και την ταινία για να τα συνδέσω με τις σκηνές... | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 15:29 | |
| DΙΕ FLEDERMAUS(οπως αναφερει και η april πιο πανω)υπαρχει στο youtube? | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| |
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:31 | |
| έχεις δίκιο τέλεια επιλογή τραγουδιών για κάθε σκηνή άστα καιέκανε την ταινία ακόμα καλύτερη.... | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:39 | |
| εμενα μου λες.........ασε ειναι η ταινια τελεια ειναι και τα τραγουδια..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:43 | |
| είναι ρε παιδί μου πως να το πω... ένα τέλειο δημιούργημα!!!! | |
|
| |
Alexandroula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 20/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 17:56 | |
| Μου αρέσουν όλα τα τραγούδια,άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο... Αλλά αυτό το Roslyn...δεν μπορώ...απαπα Και το Possibility δεν μου αρέσει τόσο,αλλά το Roslyn δεν μου αρέσει καθόλου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 17:58 | |
| εμένα μου αρέσει το τραγούδι στην σκηνή που οι λύκοι κυνηγάνρ την βικτώρια!! | |
|
| |
Alexandroula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 20/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:02 | |
| Α...ναι.Αυτό είναι θεϊκό... =) | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:33 | |
| και η ταινια και τα τραγουδια ηταν ολα τελεια,απιθανα,απεριγραπτα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:35 | |
| αχ μακάρι να είναι έτσι και της έκλειπσης (και καλύτερα) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:45 | |
| αααχχχ ναι ανοιπομονω να βγει το official soundtrack της eclipse | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:46 | |
| και εγώ αλλά πρέπει να περιμένουνε!!!!!!!!!!(και άλλο) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:47 | |
| ποπο αυτη η υπομονη θα μας φαει!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:51 | |
| | |
|
| |
| New Moon The Movie-The Soundtrack | |
|