| New Moon The Movie-The Soundtrack | |
|
+63pink evi olgaa Mary Alice Brandon John Cullen Μαργαριτα BELLA MARIE ~Rob-Patty~ twilightaholic# Morena Moonlight d@n@e twilight! Alexandroula tina cullen Lion's_Lamb MARIA SWAN CULLEN SilverMusk georgiaole sambrina hiddenfantasy magica Efst@thi@ Ashley Greene Isabella_Cullen Mrs Alice robsten Kimberly Zafrina twilightergirl twilightfreak breeze of wolf Mrs.Cullen ev@ki anthian9 jenaki twilightFOREVER volturi girl freakyannie kanty LaDy_SoVeReigN scarlet rose WhiteQueen Annoulini linaki I'm_not _dead nasiatheslayer Renée T-NM-E-BD emma cullen pattinson Fay1765 Jacob Black M@rIa christi_twilight !~Twilighter~! Edward_ Breaking_ Dawn Fotis333 team edward twiligter April SpunK RansoM didi angepsi sunrise 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Τετ 14 Οκτ 2009 - 22:48 | |
| να ρωτησω κατι? ποσο λετε να κανει? | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Πεμ 15 Οκτ 2009 - 0:12 | |
| Όχι παραπάνω από 20 ευρώ. 15-20 θα έχει λογικά. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Πεμ 15 Οκτ 2009 - 15:21 | |
| αααααααα! τελεια! thanks! 8α παρω τηλεφωνο σε ενα μεγαλο διασκαδικο να ρωτησω! δεν μπορω να το πιστψω οτι θα ειναι εδω και σε εμας τοσο νωρις! wow | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:17 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Παρ 16 Οκτ 2009 - 10:11 | |
| Επιτέλους καιρός ήτανε Μήπως ξέρουμε αν θα υπάρξει και σε αυτό score??? Του λυκόφωτος ήταν απλά καταπληκτικό και το ίδιο θα είναι και αυτού αν υπάρξει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Παρ 16 Οκτ 2009 - 14:40 | |
| ναι θα υπαρξει score! στις 24 νοεμβριου κυκλοφορει | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Παρ 16 Οκτ 2009 - 20:27 | |
| Μόλις κατέβασα το σάουντρακκαι έβαλα να το ακούσω. Περιμένετε να σας πω εντυπώσεις. Ως τώρα όμως είμαι στο 8 κομμάτι και δεν έχω τρελαθεί. Ελπίζω παρακάτω να είναι καλύτερο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Παρ 16 Οκτ 2009 - 20:59 | |
| Λοιπόν εκτός από το 1 Meet me in the Equinox μου άρεσε το 8 Roslyn, 9 Done all Wrong αρκετά, 14 No Sound But The Wind πολύ πολύ και κορυφαίο και απλώς άπαιχτο το οποίο όμως είναι μόνο πιάνο, το 15 New Moon (The Meadow). Το τελευταίο κομμάτι πιστεύω προς μας προδιαθέτει για το πως θα είναι το score. Δηλαδή τέλειο, άπαιχτο, υπέροχο και όχι μόνο. Προς το παρών θα το βάλω να παίζει μόνο το 14 και 15 | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:28 | |
| Παιδια οπως πληροφορηθηκα ηδη μελος του φορουμ αγορασε το σουντρακ απο μαγαζι εδω στην Ελλαδα....Αντε και καλες πωλησεις! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:31 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:40 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Λοιπόν εκτός από το 1 Meet me in the Equinox μου άρεσε το 8 Roslyn, 9 Done all Wrong αρκετά, 14 No Sound But The Wind πολύ πολύ και κορυφαίο και απλώς άπαιχτο το οποίο όμως είναι μόνο πιάνο, το 15 New Moon (The Meadow).
Το τελευταίο κομμάτι πιστεύω προς μας προδιαθέτει για το πως θα είναι το score. Δηλαδή τέλειο, άπαιχτο, υπέροχο και όχι μόνο. Προς το παρών θα το βάλω να παίζει μόνο το 14 και 15 Ελένη θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Μου άρεσε πάρα πολύ προσωπικά και το νο 6 Satelite Heart, μέσα στο κλίμα... Το πρώτο εντάξει, δεν ξέρω πως κολλάει με το New Moon, έχω την εντύπωση ότι θα το βάλουν στους τίτλους τέλους όπως έκαναν και με το decode στην πρώτη ταινία. Επίσης πολύ ωραίο κομμάτι το νο 14 No sound but the wind. Μερικοί από τους στίχους μου φέρνουν συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό... Αλλά αυτό που είναι πραγματικά όλα τα λεφτά είναι το νο 15 New Moon (The Meadow)!!! Η μουσική στο πιάνο είναι απίστευτη, με έκανε να ανατριχιάσω και να θέλω να κλάψω. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να φανταστώ τον Έντ να γράφει αυτό το κομμάτι στο πιάνο. Δεν ξέρω ακριβώς με ποιο τρόπο θα το χρησιμοποιήσουν αλλά είναι απίστευτο. Τολμώ να πω πολύ καλύτερο από το υποτιθέμενο Bellas Lullaby στην πρώτη ταινία. | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:48 | |
| παιδιαααααααα! εχει καποια η καποιος λινκ να το κατευασω? το Σαββατο θα κανω twilight εξωρμηση για ψωνια αλλα δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε!!!!! καποιο εγκυρο λινκ?? | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:51 | |
| εγω τα εχω ψαξει στο limewire αλλα δεν τα βρισκω.... ενταξει οχι πως περιμενα να τα βρω απο εκει κιολας αλλα τεσπα... εχετε βρει πουθενα να μπορουμε να τα κατεβασουμε ολα??? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:57 | |
| αχ ποτε θα κυκλοφορησει στην ελλαδα? χμμμμ αυριο θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω γτ δεν το βρισκω σε κανενα μαγαζι | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:57 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Μπορείτε να κατεβάσετε με torrent?
Θα σας δώσω το λινκ αν θέλετε, για να το κατεβάσετε από εκεί που το κατέβασα και εγώ.
http://isohunt.com/torrent_details/135640525/new+moon?tab=summary αχ, χιλια 10x whitequeen, τελεια!!!!!!!!! λεγα να μην τα ακουσω μεχρι να δω την ταινια, αλλα μπα, δεν αντεξα, τα ακουσα ολα κ τωρα θα τα κατεβασω... | |
|
| |
georgiaole Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : KAΛAMATA Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 18/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 18:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 18:10 | |
| Εγώ κατέβασα με rapidshare από ellinadiko. Μαρία το 14 No Sound But The Wind και το 15 New Moon (The Meadow) είναι τραγούδια που σου φέρνουν πολλές σκηνές απο το βιβλίο στο μυαλό. Ελπίζω μόνο να τα χρησιμοποιήσουν οπωσδήποτε στην ταινία και όχι στους τίτλους. Εγώ πάντως μπορώ να φανταστώ άνετα ένα από τα δύο στη σκηνή του κλιφ ντάιβινγκ!!!! Είναι τέλεια τραγούδια τα ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή που τα άκουσα. Δεν χρειάστηκαν πολλές επαναλήψεις για να τα ερωτευτώ. Ήταν έρωτας με το πρώτο άκουσμα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 18:13 | |
| | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 18:32 | |
| εμενα παιδια η γνωμη μου για το soundtrack...............ας μην πω καλυτερα..... με εξαιρεση το new moon (the meadow) και αλλα 2 τραγουδακια που ειναι πολυ ωραια, τα υπολλοιπα δεν μου αρεσαν και πολυ....μακραν καλυτερο το twilight soundtrack!! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 21:00 | |
| - MARIA SWAN CULLEN έγραψε:
- εμενα παιδια η γνωμη μου για το soundtrack...............ας μην πω καλυτερα.....
με εξαιρεση το new moon (the meadow) και αλλα 2 τραγουδακια που ειναι πολυ ωραια, τα υπολλοιπα δεν μου αρεσαν και πολυ....μακραν καλυτερο το twilight soundtrack!! συμφωνω μαζι σου, αλλα πιστευω οτι φταιει που δεν το εχουμε συνδεσει ακομα με την ταινια... καλυτερα να περιμενουμε να δουμε το εργο και μετα θα αλλαξουμε γνωμη, ειμαι σιγουρη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Κυρ 18 Οκτ 2009 - 22:05 | |
| επιτελους τα ακουσα!!! 1.meet me on the equinox, γνωστο και αγαπημενο! 2.friends,οκ τραγουδακι που δεν ειναι δυσκολο να μαντεψεις που αναφερεται.... 3.hearing damage,που στην αρχη οντως ηταν οτι λεει ο τιτλος του!Παραξενο τραγουδι αλλα με σωστους στοιχους.Μιλαει για κακη ψυχικη και σωματικη(ματια,μαλλια)κατασταση!Αρα μια χαρα ταιριαζει! 4.Possibility,και πολυ γελιο!Παγματικα δεν ξερω τι με εκανε να πεσω κατω απο τα γελια οταν το ακουσα...μαλλον η φωνη της τραγουδιστριας(αν ηταν οντως τραγουδιστρια! ) 5.White demon love story,των killers.Ο τιτλος του,του ταιριαζει απολυτα!Ειναι η περιληψη του.Ωραιο τραγουδακι... 6.Satellite.Απιστευτη μουσικη!Πολυ ωραιο τραγουδι!Δεν λεω..τα ειχε τα κουλα του στους στοιχους του σε σχεση με την τη ταινια, αλλα εκει που λεει <<Ι'm a satellite heart lost in the dark>>ΕΠΑΘΑ!Τελειοοο! 7.Και ηρθε η ωρα του ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ τραγουδιου των θεων muse με ονομα i belong to you(new moon remix)!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!Το εχω κιολας λατρεψει!! 8.Roslyn,που δεν ηταν καθολου κακο!Μαλιστα ηταν απο τα λιγα που ειπα<<εδω ειμαστε!>>!οτι πρεπει για την ταινια!! 9.Done all wrong,μμμμ...στεναχωρο(παρα πολυ)αρα οκ για τη ταινια. 10.Monsters,ριιιιι που κολαει αυτοοοοο????ALOHA???? !Μαλλον στην αρχη θα το εχουν....διοτι ειναι ξεκαρφωτο! 11.Τhe violet hour........δεν ειναι ασχημο...εχει καλη μουσικη και ρυθμο...αλλα που θα μπει οεο?!? 12.Shouting the moon...αρχιζει με αστροναυτες και πλαστικα καπακια...μμμμμμμμ....τι να πω τωρα μετα απο αυτο? το καλο που τους θελω να μην βαλουν την αρχη!Πολυ μετριο.... 13.Slow life,(αναστεναγμος)......μου εκανε κλικ...δεν ξερω γιατι...αλλα εκανε κλικ!Αυτο ειναι καλο ε? 14.No sound but the wind,εδω ειμαστε!!!!Πολυ ωραιο τραγουδι,μου αρεσε παντως εμενα!Ειναι οντως new moon song! 15.New moon the meadow,ααααααααααα!!ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!!Παιδια ειναι φανταστικο!!Συγκινιθηκα!!!! Δεν εχω λογια!!! πολλα εγραψα...........χιχι...... | |
|
| |
Lion's_Lamb Eclipse Bitten
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα-Καστοριά.......Μια εδώ μια εκεί! Αριθμός μηνυμάτων : 318 Registration date : 01/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Δευ 19 Οκτ 2009 - 0:14 | |
| Είχα πεί κι εγώ οτι δεν θα το άκουγα το OST πριν την ταινία αλλά δεν άντεξα στον πειρασμο!!! Σήμερα το άκουσα ......... Εντυπώσεις???? Θα συμφωνήσω με την αναλυτικότατη περιγραφή της αγαπητής christi_twilight!! Πάνω κάτω τα ίδια συναισθήματα είχα κι εγώ όταν το πρωτοάκουσα.............Φυσικά τρελάαααααααθηκα με το τραγουδι των Muse!!! Είναι απίστευτα τέλειο!!!! (Να μου πείτε υπάρχει τραγουδι τους που να μην είναι τέλειο????) Η αλήθεια είναι οτι κάποια τραγούδια με κούρασαν λιγάκι στο άκουσμα τους οπως το Hearing Damage.......Αρκετά μονότονο και τα 5 λεπτά είναι ατελείωτα γι'αυτό το τραγούδι!!! Ανατρίχιασα φυσικά με το New Moon (The meadow)-------------Είμαι 100% σίγουρη οτι το Score δεν θα μας απογοητεύσει!!!! Εκπληκτικό κομμάτι.....Αριστούργημα!!! Aκόμα δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία σύγκρισης με το OST του Twilight (και ούτε θέλω να μπω είναι η αλήθεια) γιατί περιμένω να δω πρώτα την ταινία .......Νομίζω η σύνδεση κάθε κομματιού με μια συγκεκριμένη σκηνή παίζει καθοριστικό ρόλο για τον αν θα μ'αρεσει ή οχι(τουλάχιστον για μενα.....) Δεν θα κρύψω όμως οτι περίμενα κάτι πως να το πω......πιο "wow" να το πω????? Αλλά εντάξει δεν απογοητεύομαι, είμαι ευχαριστημένη!! Ξέρω οτι στο τέλος θα τα αγαπήσω τα περισσότερα κομμάτια (αν οχι όλα) και θα τα ακούω μανιωδώς οπότε δεν ανησυχώ! χε χε....... (Η' μήπως να ανησυχώ? ) christi_twilight κι εμενα μαρεσε πολυ το Slow Life.......Νομιζω ειναι καλο! χε χε!!!!! Ειμαστε σε καλο δρομο παντως ...........Αλλο ενα soundtrack που θα αγαπήσουμε και εχω την αισθηση οτι οταν το συνδεσουμε με την ταινια θα κλαίμε κιόλας με τα τραγουδια ......Αχ τι ωραία!!!!!!! (Αχ συγνωμη που μακρυγόρησα........) | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon The Movie-The Soundtrack Πεμ 22 Οκτ 2009 - 12:33 | |
| Παιδια του λυκοφως μας αρεσε καλυτερα επειδη ειχαμε δει την ταινια και ειχαμε συνδιασει σκηνες με τραγουδια...δειτε την ταινια και τα ξαναλεμε........ | |
|
| |
| New Moon The Movie-The Soundtrack | |
|