| Eclipse Cast | |
|
+71Ashley Greene evaki twilightergirl MARIA SWAN CULLEN ~Rob-Patty~ RafaelaVolturi evi patrick dora Strider mariap fafoula1234 Edward_ Breaking_ Dawn Isabella_Cullen silenceprincess Zafrina twilight girl T-NM-E-BD linaki christi_twilight Sloorp breeze of wolf Renée bluesea Fay1765 volturi girl jenaki team edward twiligter Flyingdutchman Mrs Alice rtheoni Jacob Black xrisa_twilight anthian9 Kristen Stewart Nemesis Of Bellin Connie Cullen akaliakoukou dreamofedward Moonlight Mrs Pattinson ev@ki Fotis333 Stellouko BELLA MARIE alice cullen! M@rIa didi annabell Rozmari evangelina twilightFOREVER Ms Cullen Mrs.Cullen ev@ki92 sunrise emerald eyes angepsi nasiatheslayer WhiteQueen I'm_not _dead hobo emma cullen pattinson April Isabella21 kanty SilverMusk !~Twilighter~! SpunK RansoM Georgia P. C 75 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 12:49 | |
| Πάντως κ εμένα η Rachelle μ άρεσε πάρα πολύ για Victoria!! Η αντικαταστάτρια είναι κόρη του Ron Howard???? Μάλιστα!!!!! Κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε! Νομίζω τλκ πως μάλλον τη ρίξανε λίγο τη Rachelle..... Ελπίζω τουλάχιστον να μη φαίνεται πάρα πολύ η διαφορά.... Σε λίγο καιρό δλδ θα'χουμε κ υλικό από τα γυρίσματα της Έκλειψης??? Αντε να περάσει ο καιρός!! Ανυπομονώ!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 15:26 | |
| Θα πω κι εγώ την άποψη μου για το θέμα. Πρώτα απ' όλα στεναχωριέμαι που την άλλαξαν. Όταν ξεκινάει κάτι με κάποιον κατά τη γνώμη μου έτσι πρέπει και να ολοκληρώνεται. Ουσιαστικά δεν είμαι σύμφωνη ούτε με τις τόσες αλλαγές σκηνοθετών... Αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται. Όπως και στις ταινίες του Χάρυ Πότερ π.χ. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν να την αλλάξουν - να βάλουν την καινούρια (την οποία δεν τη ξέρω, ούτε ποιανού κόρη είναι ξέρω και δεν με νοιάζει). Αλλά ξέρω γιατί τα κάνουν όλα αυτά... Η πρώτη ταινία ξεκίνησε με το τίποτα, με μία εναλλακτική σκηνοθέτιδα και ψίλο άσημους - ανερχόμενους ηθοποιούς και ξαφνικά μετατράπηκε στην κορυφή! Όποιος περνάει από εκεί πλέον, ανεβαίνει το κασέ του, γίνεται διάσημος, τον μαθαίνουν όλοι. Και η δεύτερη ταινία, δεν θυμίζει σε τίποτα την πρώτη γιατί δεν είναι σε καμία περίπτωση εναλλακτική αλλά blockbuster! Και γιαυτό πήρε και πόδι γρήγορα, γρήγορα η Χάρντγουικ. Εδώ ο σκηνοθέτης της τρίτης ταινίας, βγήκε και στόλισε όλη τη saga πρώτα, καλά, καλά και μετά τα πήρε όλα πίσω... Είναι πολλά τα λεφτά πλέον... Ο χορός των εκατομμυρίων βλέπετε! ¶ρα συμπέρασμα; Τώρα που έβγαλαν πολλά αποφάσισαν να δώσουν και περισσότερα και ίσως να τους πέρασε από το μυαλό να πάρουν π.χ. και πιο πρωτοκλασάτους ηθοποιούς. Κι εδώ που τα λέμε το μεγαλύτερο part στον ρόλο της Βικτώρια είναι στην Έκλειψη! Δεν σας λέει κάτι αυτό;;;; Αν σήμερα ξεκινούσαν να κάνουν το Twilight με τη γνώση της επιτυχίας αυτού δεν θα επέλεγαν ποτέ ούτε τον Ρομπ ούτε την Κρίστεν! ¶σχετα που αυτούς έτσι και τους κουνήσουν τώρα πια τους πήρε και τους σήκωσε! (Καλά... έτσι κι έκαναν κάνα τέτοιο, θα έφτανα στην κυριολεξία στην Αμερική με βόμβες, πέτρες και όλα τα συναφή...) Οπότε ήθελαν τώρα να την αλλάξουν και την άλλαξαν και αυτό είναι όλο. Μη ξεχνάτε ότι και τον Τέιλορ ήθελαν να τον αλλάξουν αλλά πάτησε πόδι η Στέφενι! Και καλά έκανε! Δικαιώθηκε και αυτή και οι φαν. Και καλά θα κάνουν να μη τα κάνουν και πολύ αυτά γιατί όσο εύκολα οι φαν εξυψώνουν κάτι άλλο τόσο εύκολα το μουτζώνουν... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 20:07 | |
| Συμφωνώ απόλιτα με τν WhiteQueen! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 20:38 | |
| κοιταξτε τη ομορφη που ειναι η Rachelle και τη ασχημη που ειναι η αλλη, σαν φαντασμα ειναι δεν μου αρεσει καθολου, θα μου φαινεται πολυ περιεργο που θα δω την αλλη στο ρολο της Βικτωριας, δεν μου αρεσει καθολου οταν ξεκινανε με εναν ηθοποιο και καταληγουν με αλλον | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 20:43 | |
| συμφωνω ειναι πολυ σπαστικο | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 31 Ιουλ 2009 - 2:49 | |
| Κρίμα...πραγματικά κρίμα.... Το θεωρώ απαράδεκτο να αλλάζουν τους ηθοποιούς που έδωσαν πρόσωπο στους χαρακτήρες του βιβλίου. Δεν μπορώ να δω καμμία άλλη ως Βικτόρια. Αλλά είναι αυτό που λέει η WhiteQueen... και "Είναι πολλά τα λεφτα ¶ρη" για να ενδιαφερθούν πλέον για το τι πιστεύουν οι fans. Ούτως ή άλλως έχουν ήδη εξασφαλισμένη την οικονομική επιτυχία των saga οπότε ...κοιτάνε να το εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο μπορούν! Ειδικά αν η συγκεκριμένη ηθοποιος που πρόκειται να αντικαταστήσει την Rachelle ανήκει ήδη στην Summit. Την προωθούν για να κερδίσουν μελλοντικά! Ολα γίνονται για το marketing και το κέρδος. Πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ....Είναι βλάκες!!!!! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 31 Ιουλ 2009 - 12:07 | |
| Και εγω στεναχωρεθει.Ειναι οτι χειροτερο να σου αλλαζουν ηθοποιο οταν εχουν ξεκινησει με αλλον και ειδικα οταν οι φαν τον εχουν αγαπησει!!! Αλλα οταν μπαινουν τα λεφτα στην μεση τα παντα αλλαζουν. Εγω εχω απορια..δεν υποτιθεται οτι ειχαν υπογραψει για 3 ταινιες?Ετσι ξαφνικα τι απεγινε το συμβολαιο..εξαφανιστηκε???? Παντως η καινουργια εδω κατι κανει για Βικτορια αμα θελουμε λιγο να την φανταστουμε πως θα ειναι την βαζω σε σποιλερ γιατι ειναι μεγαλη - Σπόιλερ:
Δεν ειναι κακη στην φωτο αλλα εγω θελω την Ρειτσελ αυτην εχω αγαπησει Αρε Hollywood αρε Hollywood | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 31 Ιουλ 2009 - 12:09 | |
| Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ χτες Rozmari!Το συμβόλαιο τι έγινε??????? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 31 Ιουλ 2009 - 14:42 | |
| Σίγουρα βρε παιδιά και η καινούρια δεν είναι κακή. Μία χαρά είναι η κοπέλα και μπορεί να είναι και καλή. Αλλά το θέμα είναι όταν έχεις συνηθίσει κάποιον από την αρχή ότι χαλιέσαι μετά να στον αλλάζουν... Εδώ μέχρι και στον Χάρυ Πότερ στεναχωρέθηκα όταν άλλαξαν τον Ντάμπλαντορ και δεν είχαν και επιλογή δηλαδή γιατί ο πρώτος πέθανε... Αλλά ουσιαστικά ο πρώτος μου άρεσε περισσότερο. Είναι όπως μάθει κανείς! Σκεφτείτε το ακόμα πιο τραγικά. Είναι ποτέ δυνατόν να δεχόμασταν να κάνει κάποιος άλλος τον Έντουαρντ;;; Ο καινούριος ηθοποιός δεν θα έφταιγε σε τίποτα βέβαια αλλά πως να φανταστούμε κάποιον άλλο; Εδώ εγώ που είχα διαβάσει όλα τα βιβλία πριν δω την ταινία και παρ' όλο που όπως και να το κάνουμε τον είχα φανταστεί διαφορετικό μία χαρά μου έκατσε ο Ρομπ! Και μετά δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ταυτίστηκε. Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πω πω... τώρα που το σκέφτομαι, έτσι και άκουγα ποτέ ότι θα έβαζαν άλλον να κάνει τον Έντουαρντ δεν θα το άντεχα... θα την έκανα τη δολοφονία... Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 31 Ιουλ 2009 - 20:22 | |
| Αχ καθυστερημενα πολυ αλλα τωρα το έμαθα εγω...αλήθεια δεν θα παίζει η Ρειτσελ.... Τι κρίμα...Μου αρεσε πάρα πολυ και θεωρω οτι ταίριαζε πολυ στο ρόλο της.... Πολυ στεναχωρήθηκα..... Ολα τελικα κινουνται γύρω απο το χρήμα.... | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 1 Αυγ 2009 - 1:29 | |
| Ολοι ειναι ηλιθιοι!!!
εγω νομιζω πως το συμβολαιο πανω ελεγε :"αν βρεθει καποιος αλλος ηθοποιος με μεσο , τοτε εχουμε το δικαιωμα να σε διωξουμε." Δεν εξηγειται αλλιως!!δλδ τι βλακειες ειναι αυτες?! και αυτη η ηλιθια(σορρυ κιολλας αλλα τα χω παρει!) για να παρει τα λεφτακια της και την φημη της πρεπει να διωξει την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΙΚΤΟΡΙΑ !?!?!? δεν σκεφτεται τιποτα???πως να μην την παρεξηγησουμε!? αν δεν επαιζε ο Ρομπ , η Κριστεν , ο Τειλορ ,Ντακοτα κλπκλπ και βλεπαμε την ταινια επειδη απλα ειναι ενα βιβλιο , δεν θα την εβλεπα ουτε θα αγοραζα !!!μα πιο δικαιωμα ρε αλλαζουν τους ηθοποιους?!και μετα απο 2 ταινιες?!τους φανς κανενας δεν τους σκεφτεται???γιατι αμα τα παρουν οι φανς να δουμε τι λεφτα που θα βγαλουν!!ταπι και ψυχραιμοι θα μεινουνε!!!
Δεν λεω πως η αλλη ηθοποιος δεν θα ειναι καλη αλλα εμεις θελουμε την official Βικτορια!και οχι δεν μοιζουν!!για μενα τουλαχιστον ειναι εντελως διαφορετικες!!επειδη εχουμε μπουκλιτσα και κοκκινο μαλλι νομιζουμε πως κανουμε κατι!?
και στο κατω κατω , αν ειναι να γινει θα γινει!!!και γω αν ειναι αυτη η επομενη Βικτορια ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ Ο ΕΝΤ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΙ!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 1 Αυγ 2009 - 15:56 | |
| μαλιστα... να πω κατι ακυρο???μου θυμηζει λιγο κειτ μπλανσετ...:/ | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 1 Αυγ 2009 - 16:29 | |
| Ε, οχι....Γιατι αλλαξαν την Βικτορια??????? Την ειχα συνηθησει και επιπλεον 8α ηταν η τελευταια ταινια που θα επαιζε γιατι να την αλλαξουν στην τελευταια? Που και εδω που τα λεμε δεν 8α ειχε και πολλες σκηνες, μονο αυτην που ο Εντ μας την τακτοποιει...Και εγω θα την χαρω την σκηνη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 1 Αυγ 2009 - 17:18 | |
| Ακριβως αυτο εγραψα και γω! και γω αν ειναι αυτη η επομενη Βικτορια ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ Ο ΕΝΤ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΙ!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 0:34 | |
| Sabrina Frank wins role for Eclipse in Mission Hollywood
Sabrina Frank is the winner of Mission Hollywood, the German casting show, which cast a role for a twilight sequel.
The notice was publish in a German website, so I used translator of Google to understand some parts better..
"The decision was between Annika and Sabrina, but just one won. After a last task it was stated: Sabrina is the winner of Mission Hollywood! It is to play the third part of the Twilight saga and she gets a contract with the Agency by Erwin substance.
The job role relates to the third part of Twilight, and not on the second film. Although this may still not be rotated when this show was completed, the second part is coming soon in the cinemas. In the third part of the series are also some roles and Sabrina could have their place."
I think we can understand the meaning of this notice...but if some twifans understand German and wants to translate we appreciate a lot, the original text is in the link below..hahaha
PS: They didn't tell which role she's going to get though[img] [/img] In this video we can see Sabrina in Mission Hollywood: https://www.youtube.com/watch?v=uOCFeo96Cc0Edit by angepsi: Μεταφέρθηκε απο το τόπικ ''New Moon Cast'' καθώς αφορα το cast της τρίτης ταινίας! | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 12:54 | |
| Εγω δεν καταλαβα ποιον ρολο θα υποδιεται?????????????????????? | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 15:35 | |
| - SpunK RansoM έγραψε:
- Εγω δεν καταλαβα ποιον ρολο θα υποδιεται??????????????????????
θα παρει το ρολο της Βικτώρια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 15:43 | |
| εεμ...οχι...καμια σχεση νομιζω.Αν δειτε πανω γραφει PS. στο οποιο λεει: PS: They didn't tell which role she's going to get though Ετσι και αλλιως τον ρολο της Βικτοριας θα τον παρει η Bryce Howard: [img] [/img] Που απ' οσο λενε : Bryce Howard has come out even though there is so much Twilight drama. Now twilight-fans be nice she is not the reason to be upset. Until we know whether she is our Victoria or not let's just play nice. | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 15:45 | |
| α ναι; sorry τοτε, δεν το καταλαβα... σιγουρα παντως θα το μαθουμε συντομα! δε μας ξεφευγει τιποτα εδω μεσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 15:57 | |
| Bryce Howrd last night was spotted leaving the gym in Beverly Hills while she signed a few autographs for fans. I'm wondering if these were some paps trying to get in some shots and autographs before Eclipse makes her famous or whether these were Twifans excited to get a glimpse of the new Victoria - if Rachelle's lawsuit does not go well, that is. [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 16:02 | |
| Μα ποιον αλλο ρολο μπορει να εχει??????? εγω παντως θελω να μεινουν οι ρολοι οπως εχει και να μην αλλαξουν... | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 16:20 | |
| παιδια παρτε το και απο την αλλη μερια! μπορει να διαλεξαν αυτη για να μην χρειαζεται μακιγιαζ και χανουν χρονο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 2 Αυγ 2009 - 16:31 | |
| χαχα!! παντως μου φαινεται (δλδ οχι μου φαινεται ετσι ειναι!) πως εχει ψωνιστει εντελως!!!μα να δινει και αυτογραφα???στο κατω κατω δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα παρει τον ρολο!!!και αν δειτε στις πικς υπαρχει ενα περιοδικο που υπογραφει, που εχει την φοτο της Rachelle!!!θρασος!!!! https://2img.net/r/ihimizer/img268/672/bdh3.jpg | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| |
| |
| Eclipse Cast | |
|