Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ισως....παντως την αλλαξαν γιατι η Rachel δν μπορουσε να αναλαβει τον ρολο αν θυμαμαι καλα λογω αλλων επαγγελματικων υποχρεωσεων....
Εγώ άκουσα ότι τους παράτησε στην ψύχρα γιατί τα γυρίσματα της Έκλειψης έπεσαν την ίδια εποχή με τα γυρίσματα κάποιας άλλης ταινίας και εκείνη προτίμησε να πάει στην άλλη ταινία...
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Ισως....παντως την αλλαξαν γιατι η Rachel δν μπορουσε να αναλαβει τον ρολο αν θυμαμαι καλα λογω αλλων επαγγελματικων υποχρεωσεων....
Εγώ άκουσα ότι τους παράτησε στην ψύχρα γιατί τα γυρίσματα της Έκλειψης έπεσαν την ίδια εποχή με τα γυρίσματα κάποιας άλλης ταινίας και εκείνη προτίμησε να πάει στην άλλη ταινία...
και εγω αυτο εχω ακουσει....
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 4 Δεκ 2009 - 16:59
Λοιπόν παιδιά...Την καινούρια δεν την έχουμε δει...Δεν την έχουμε δει πως ερμηνεύει το ρόλο...Αυτό το θέμα έχει πλέον λείξει!!!Το έχουμε συζητήσει 1.000.000 φορές....και που το συζητάμε δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον τίποτα...τα γυρίσματα έχουν τελειώσει και η Ρέιτσελ δεν παίζει...όλοι μας την προτιμούσαμε αλλά ότι έγινε έγινε για κάποιον λόγο...
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 4 Δεκ 2009 - 17:09
Mrs.Cullen έγραψε:
Λοιπόν παιδιά...Την καινούρια δεν την έχουμε δει...Δεν την έχουμε δει πως ερμηνεύει το ρόλο...Αυτό το θέμα έχει πλέον λείξει!!!Το έχουμε συζητήσει 1.000.000 φορές....και που το συζητάμε δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον τίποτα...τα γυρίσματα έχουν τελειώσει και η Ρέιτσελ δεν παίζει...όλοι μας την προτιμούσαμε αλλά ότι έγινε έγινε για κάποιον λόγο...
Ουφ! επιτελους πες τα γιατι δεν αντεχω αλλο!! Ολοι μας προτιμουσαμε την προηγουμενη Βικτορια..! Αλλα τωρα τι να κανουμε?? Δεν χρειαζεται να κρινουμε εκ των προτερων!! Ασ δουμε πρωτα και τη δικη της ερμηνεια!!
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 4 Δεκ 2009 - 17:12
Ευχαριστώ!¶λλοστε δεν ξέρω και ποιος έφερε αυτό το θέμα ξανά πάνω στην επιφάνεια...Όλο το καλοκαίρι δεν κάναμε άλλη δουλειά...τι προσπαθούμε να κάνουμε τώρα,δεν καταλαβαίνω...
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Ναι παιδιά για να λέμε και την αλήθεια απο το καλοκαίρι δεν έχούμε πιάσει άλλο θέμα Το είπαμε το ξανάπαμε ούτε πρωταγωνίστρια να ήτανε...Όμως να πώ οτι αυτο που έκανε και τους παράτησε ήτανε μεγάλη ανοήσια εκ μέρους της γιατί στην Έκλειψη έχει πολύ βασικό ρόλο ...Και τι ταινία ήτανε ποια η άλλη για να παρατήσει την Έκλειψη?...Έλεος
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
Ναι παιδιά για να λέμε και την αλήθεια απο το καλοκαίρι δεν έχούμε πιάσει άλλο θέμα Το είπαμε το ξανάπαμε ούτε πρωταγωνίστρια να ήτανε...Όμως να πώ οτι αυτο που έκανε και τους παράτησε ήτανε μεγάλη ανοήσια εκ μέρους της γιατί στην Έκλειψη έχει πολύ βασικό ρόλο ...Και τι ταινία ήτανε ποια η άλλη για να παρατήσει την Έκλειψη?...Έλεος
Συμφωνω και εγω μαζι σου...Στο κατω-κατω με το twilight saga εγινε γνωστη,προσωπικα πιο μπροστα δεν την ηξερα....Ισως ο αλλος ρολος να τις ταιριαζε πιο πολυ....Ας αλλαξουμε ομως θεμα....
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Ουφ! επιτελους πες τα γιατι δεν αντεχω αλλο!! Ολοι μας προτιμουσαμε την προηγουμενη Βικτορια..! Αλλα τωρα τι να κανουμε?? Δεν χρειαζεται να κρινουμε εκ των προτερων!! Ασ δουμε πρωτα και τη δικη της ερμηνεια!!
Παιδιά δεν είπε κανένας(εγώ τουλάχιστον) ότι προτιμούσα την Ρέιτσελ. Εξάλλου η νέα Βικτόρια(η ηθοποιός που την κάνει) είναι πολύ καλήτερη από την παλιά ερμηνευτικά τουλάχιστον απλά τώρα πια μας έχει μείνει η Ρέιτσελ στο μυαλό γιατί έχει παίξει στις πρώτες ταινίες. Και στην τελική που ξέρετε μπορεί η νέα Βικτόρια να μας αρέσει περισσότερο από την παλιά...
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Παιδιά δεν είπε κανένας(εγώ τουλάχιστον) ότι προτιμούσα την Ρέιτσελ. Εξάλλου η νέα Βικτόρια(η ηθοποιός που την κάνει) είναι πολύ καλήτερη από την παλιά ερμηνευτικά τουλάχιστον απλά τώρα πια μας έχει μείνει η Ρέιτσελ στο μυαλό γιατί έχει παίξει στις πρώτες ταινίες. Και στην τελική που ξέρετε μπορεί η νέα Βικτόρια να μας αρέσει περισσότερο από την παλιά...
μπα εγω προσωπικα λατρεψα την Ρειτσελ!Ειναι απο τις πιο ομορφες παρουσιες στα εργα της σειρας(ηταν τουλαχιστον )και στεναχωριθκα πολυ που επρεπε να φυγει! Για εμενα παντως η κινηματογραφικη Βικτορια θα ειναι παντα αυτη,ειναι τοσο καλη σε αυτο!
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Παιδιά και εγώ δεν απέκλεισα τίποτα.Πότε δεν ξέρεις....
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Eclipse Cast Κυρ 6 Δεκ 2009 - 15:42
Ολοι μας λατρεψαμε τη Ρειτσελ δεν αμφιβαλω.. κ συνηθισαμε αυτην για Βικτορια κ μπορει να μας φανει καπως.. Απλα θελω να πω οτι το εξαντλησαμε το θεμα πλεον!! ας δουμε και την καινουρια Βικτορια κ ας κρινουμε!!
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Το μονο καλο ειναι πως δεν θα δουμε τον θεο Rob να την αποκεφαλιζει....Αμα δεν την χωνεψουμε εκεινη η σκηνη θα ναι καταπληκτικη....οπως και να το κανουμε κατι θα πονουσε μεσα μου αμα το κανε αυτο στην Ρειτζελ....
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Εχεις απολυτο δικιο Εβη μου θα το ευχαριστιθω αυτο παρα πολυ και εγω
Θέμα: Απ: Eclipse Cast Δευ 7 Δεκ 2009 - 1:42
evi έγραψε:
Το μονο καλο ειναι πως δεν θα δουμε τον θεο Rob να την αποκεφαλιζει....Αμα δεν την χωνεψουμε εκεινη η σκηνη θα ναι καταπληκτικη....οπως και να το κανουμε κατι θα πονουσε μεσα μου αμα το κανε αυτο στην Ρειτζελ....
χαχα.. Να και το θετικο ολης της υποθεσης!! Σκεφτειτε ΘΕΤΙΚΑ!!!
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009