Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Λοιπόν, ήρθα να σας πω δύο λογάκια για τους "Αγώνες Πείνας" τους οποίους ολοκλήρωσα εχθές.
Για όποιον δεν θέλει να ξέρει απολύτως τίποτα ας μη διαβάσει το παρακάτω spoiler αν και υπόσχομαι ότι δεν θα αποκαλύψω πολλά πράγματα για την ιστορία. Είναι περισσότερο η γνώμη μου για το θέμα γενικότερα.
Σπόιλερ:
Το βιβλίο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και θα το πρότεινα στον περισσότερο κόσμο. Αλλά προειδοποιώ ότι για να το διαβάσει κάποιος καλό θα είναι να έχει γερό στομάχι! Δεν είναι μία απλή ρομαντική ιστορία. Μερικές φορές γίνεται πολύ σκληρό. Και το χειρότερο είναι ότι είναι αρκετά αλληγορικό σε βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ζεις κι εσύ σε έναν τέτοιο κόσμο αλλά το αγνοείς ή δεν θέλεις να το παραδεχτείς.
Είναι καλό επειδή σε βάζει σε σκέψεις, σου ξεσηκώνει τα υπαρξιακά ζητήματα και άκρως επαναστατικό. Παράλληλα όμως κάθε τόσο σου αφήνει μία πίκρα στα χείλη όπως και στο τέλος ενώ πρέπει να πω ότι κόβεται απότομα.
Επειδή έχουν υποθεί πολλά και γίνεται σύγκριση, ότι π.χ. θα ξεπεράσει το Twilight και άλλα τέτοια, θα πω ότι θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση με το Twilight. Το βιβλίο αυτό μου θύμισε περισσότερο το Dogville, έναν κόσμο σαν αυτό του V for Vendeta ή θέατρο παραλόγου του Ιονέσκο!
Η γραφή της Μέγιερ και οι ήρωες της πραγματεύονται ουσιαστικά άλλα ιδανικά. Στα δικά της βιβλία βρίσκει κανείς τη γλύκα, την ζεστασιά και την ανακούφιση. Βρίσκει την αγάπη, το ενδιαφέρον, το νόημα της ψυχής και της ύπαρξης.
Διαβάζοντας τους αγώνες πείνας μπορώ να πω ότι υποφέρει κανείς από την εξαθλίωση που βιώνουν οι ήρωες και ταυτόχρονα συνειδητοποιεί πόσο σκληρός μπορεί να είναι ο ίδιος ο άνρθωπος.
Κάποιος θα πει ότι οι αγώνες πείνας είναι ρεαλιστικοί ενώ οι ιστορία της Μέγιερ μας παραμυθιάζει. Εγώ θα πω ότι αυτό που ψάχνω περισσότερο σε μία ιστορία είναι η ελπίδα και οι αληθινές αξίες. Η Μέγιερ θεωρώ ότι μου το δίνει αυτό. Αντίθετα στους αγώνες πείνας αυτός που το διαβάζει διαβεβαιώνεται απόλυτα ξανά και ξανά ότι όλα είναι ψεύτικα και η ελπίδα θάβεται πολύ βαθιά, σχεδόν εξαφανίζεται.
Όταν ήμουν έφηβη, είχα διαβάσει ένα βιβλίο που ήταν εξίσου σκληρό. Λεγόταν "Τα τελευταία παιδιά του Σέβενμπορν." Δεν το ξέχασα ποτέ παραδέχομαι... πολύ αληθινή ιστορία...
Αν με ρωτούσαν αν θα ήθελα να διαβάσει η έφηβη κόρη μου τους αγώνες πείνας δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρη. Οπωσδήποτε θα προτιμούσα να διαβάσει τη Saga.
Δεν θέλω να επηρεάσω κάποιον αρνητικά που θέλει να διαβάσει το βιβλίο. Είναι πραγματικά ένα βιβλίο που αξίζει να το διαβάσει κανείς. Καλογραμμένο, με γρήγορη πλοκή που δεν σε κουράζει και διαβάζεται γρήγορα.
Αλλά σίγουρα για εμένα δεν είναι το βιβλίο που με άγγιξε και θα μου αλλάξει τη ζωή όπως έκανε πχ η Saga ή ο Μπρούτζινος Καβαλάρης. Στον Μπρούτζινο Καβαλάρη π.χ. υπάρχει και εκεί πόλεμος και εξαθλίωση αλλά υπάρχουν κι άλλα ιδανικά στα οποία μπορείς να βασιστείς και να πιαστείς. Και μάλιστα μιλάει για έναν πόλεμο ο οποίος είναι μία πραγματικότητα.
Στους αγώνες πείνας βέβαια μιλάει για άλλα πράγματα που ίσως να μην είναι αληθινά αλλά τελικά δεν είναι και τόσο ψεύτικα...
Ας το διαβάσει ο καθένας για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Επίσης πρέπει να πω ότι επειδή έχω ακούσει πως θα γυριστεί σε ταινία, είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μία πάρα πολύ καλή ταινία. Μακάρι να κάνουν καλές επιλογές για τους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη.
Και ένα τελευταίο θα ήθελα να πω.
Η ηρωίδα αυτού του βιβλίου, είναι πολύ δυναμική. Ενώ η Μπέλλα είναι δειλή, αδέξια και ντροπαλή. Ίσως τελικά γιαυτό να μου αρέσει τόσο πολύ η Saga. Επειδή η Μπέλλα μου ταιριάζει περισσότερο στον δικό μου χαρακτήρα!
Στο επόμενο ποστ, θα σας πω λίγα λόγια για το άλλο βιβλίο που διάβαζα, την βασίλισσα των παπουτσιών!
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Και εγω διαβασα το Hunger Games!Το τελειωσα χθες στο αεροπλανο απο Λονδινο. Είναι όντως "σκληρο" βιβλιο αλλα ενθουσιαστηκα παρα πολυ! Η πλοκη ειναι πολυ ενδιαφερουσα αλλα και θλιβερη (για τους λογους που αναφερει η WhiteQueen) Η συγγραφεας το σκεφτηκε ολο παραπολυ καλα!Ειναι πολυ εξυπνο βιβλιο και διαβαζεται γρηγορα!(απο εμενα τουλαχιστον) Η Suzanne Collins ειπε οτι της ηρθε η ιδεα μια μερα που αλλαζε καναλια και απο ενα ριαλιτι σοου πηγε σε ενα ντοκυμαντερ για πολεμο. Τα συνδυασε και δημιουργηθηκε ο κοσμος του Hunger Games. Μ'αρεσει ο δυναμισμος στην πρωσοπικοτητα της ηρωιδας και ανυπομονωγια το δευτερο βιβλιο της τριλογιας που θα βγει τον σεπτεμβριο. Τελειωνει οντως σχετικα αποτομα...
Σπόιλερ:
Αν και τελειωσαν τα Hunger Games, τους περιμενουν αλλα προβληματα...(ισως και χειροτερα)
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Και εγω διαβασα το Hunger Games!Το τελειωσα χθες στο αεροπλανο απο Λονδινο. Είναι όντως "σκληρο" βιβλιο αλλα ενθουσιαστηκα παρα πολυ! Η πλοκη ειναι πολυ ενδιαφερουσα αλλα και θλιβερη (για τους λογους που αναφερει η WhiteQueen) Η συγγραφεας το σκεφτηκε ολο παραπολυ καλα!Ειναι πολυ εξυπνο βιβλιο και διαβαζεται γρηγορα!(απο εμενα τουλαχιστον) Η Suzanne Collins ειπε οτι της ηρθε η ιδεα μια μερα που αλλαζε καναλια και απο ενα ριαλιτι σοου πηγε σε ενα ντοκυμαντερ για πολεμο. Τα συνδυασε και δημιουργηθηκε ο κοσμος του Hunger Games. Μ'αρεσει ο δυναμισμος στην πρωσοπικοτητα της ηρωιδας και ανυπομονωγια το δευτερο βιβλιο της τριλογιας που θα βγει τον σεπτεμβριο. Τελειωνει οντως σχετικα αποτομα...
Σπόιλερ:
Αν και τελειωσαν τα Hunger Games, τους περιμενουν αλλα προβληματα...(ισως και χειροτερα)
Κι εγω το τελειωσα χτες!!!Μου φανηκε πολυ ωραιο βιβλιο αλλα τελειωνε λιγο αποτομα!Επισης το ολο θεμα μου θυμιζε τα παιδια που στελανε στην αρχαια Κρητη στο Μινωταυρο(εμπαιναν στο λαβυρινθο,κι αν εβγαιναν,ειχε καλως!) Και το Νοεμβρη δεν θα βγει,Τανια μου???
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Παιδιά ένα βιβλίο που σας προτείνω ανεπιφύλακτα είναι οι "Αγώνες Πείνας". Μόλις χθες το τελείωσα. Είναι καταπληκτικό. Εντάξη δεν μπορεί να ξεπεράσει την τετραλογία μας "Λυκόφως" ούτε και την 7λογία του "Χάρη Πότερ" όπως λένε κάποιες κριτικές αλλά είναι ένα εξαίρετο βιβλίο. Βέβαια το 2ο βιβλίο θα βγει τον Νοέμβριο και το 3ο και τελευταίο βιβλίο ποίος ξέρει πότε θα βγει... ποίος ξέρει με την "Πλατύπους"??? Φαντάζομαι καταλαβαίνετε όλοι τη εννοώ από την καθυστέρηση και των βιβλίων του Λυκόφωτος...
Η Περίληψη Του Βιβλίου
The Hunger Games – Αγώνες Πείνας
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ;
Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ, μια λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες. Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη και κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. Για την δεκαεξάχρονη Κάτνις Έβερντιν, που ζει μόνη μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες δεν διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο -και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. Χωρίς να το επιδιώκει πραγματικά, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και την αγάπη με τον έρωτα. Η αναγνωρισμένη Σούζαν Κόλινς μας προσφέρει ισάξια μέρη αγωνίας και φιλοσοφίας, περιπέτειας και ρομαντισμού, σ’ αυτό το συγκινητικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται σε ένα μέλλον το οποίο έχει ανησυχητικές ομοιότητες με το παρόν μας.
ΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ. ΗΤΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…
Κάποιες Κριτικές
Η ιστορία δε με άφηνε να κοιμηθώ για πολλές νύχτες. Ακόμα και αφού το είχα τελειώσει, έμενα ξύπνια και το σκεφτόμουνα... Οι Αγώνες Πείνας είναι εκπληκτικοί. – Stephenie Meyer
Είχα πάθει μανία με τους Αγώνες Πείνας – Stephenie Meyer
Οι Αγώνες Πείνας, είναι ένα βίαιο, σοκαριστικό, γρήγορο μυθιστόρημα με διαρκές σασπένς. – Stephen King
Η ανάγνωση των Αγώνων Πείνας είναι εθιστική. – Stephen King
Η πλοκή βρίσκεται στο επίκεντρο –οι ανατροπές είναι εθιστικές, ιδίως όταν το ρομαντικό στοιχείο ανεβάζει την ένταση– ενώ η καταπίεση της Κάπιτολ και η εκμετάλλευση πάντα σιγοβράζει μόλις κάτω από την επιφάνεια. Η Collins έχει γράψει ένα μείγμα επιστημονικής φαντασίας, ιστορίας επιβίωσης, απρόσμενου ρομαντισμού και κοινωνικού σχολιασμού που σε υποχρεώνει να το διαβάσεις. – Horn Book, STARRED REVIEW
Κατοικημένη από τρισδιάστατους χαρακτήρες, μια εκπληκτική ιστορία περιπέτειας, πολιτικού σασπένς και ρομαντισμού. – Booklist, STARRED REVIEW
Θέματα κρατικού ελέγχου, “μεγάλου αδελφού” και ατομικών ελευθεριών εξετάζονται μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια... Το σασπένς αυτού το δυνατού μυθιστορήματος θα κρατήσει τον αναγνώστη κολλημένο στις σελίδες του πολύ μετά την ώρα του ύπνου. – Voya
Εντυπωσιακό στήσιμο του φανταστικού κόσμου, δράση που κόβει την ανάσα και ξεκάθαρες φιλοσοφικές ανησυχίες. – Kirkus
Τι γίνεται αν μεταξύ ανθρωπιάς και ψυχαγωγίας επιλέξουμε το δεύτερο; – Publishers Weekly, STARRED REVIEW
…Ιδιοφυής πλοκή και άψογος ρυθμός… – The New York Times
…Συναρπαστικό, ευφάνταστο και τρομακτικό… – Los Angeles Times
Καταιγιστική περιπέτεια, από τις καλύτερες του είδους, προορισμένη να ξεπεράσει σε επιτυχία ακόμα και το Λυκόφως της Stephenie Meyer. – The Times
Αν υπάρχει μια καινούρια σειρά βιβλίων που θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την επιτυχία του Χάρι Πότερ και των βρικολάκων του Λυκόφωτος, αυτή είναι οι Αγώνες Πείνας. – Chicago Sun-Times
NEW YORK TIMES - ΤΑΪΜΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
Ένας Τρομακτικός Καινούριος Κόσμος
…Η συγγραφέας έχει οραματιστεί το μέλλον με τρομακτική ακρίβεια και έχει ζωγραφίσει έξοχα τους χαρακτήρες της…
…Συναρπαστική αφήγηση, το μέλλον πειστικό και τρομακτικό, ενώ μας επιτρέπει να δούμε τις ομοιότητες ανάμεσα στον κόσμο της Κάτνις και το δικό μας.
…Πλούσια αλληγορική δύναμη… …Άψογη πλοκή…
THE TIMES -ΤΑΪΜΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Βυθιστείτε, γιατί αυτή είναι μια καταιγιστική περιπέτεια, από τις καλύτερες του είδους, προορισμένη να ξεπεράσει σε επιτυχία ακόμα και το Λυκόφως της Stephenie Meyer…
Συνεχείς ανατροπές περιμένουν σε αυτό το καθηλωτικό μυθιστόρημα που προκαλεί πολλά ηθικά ερωτήματα…
Σήμερα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τους λόγους για τους οποίους τα αγόρια δεν διαβάζουν βιβλία. Οι Αγώνες Πείνας θα ήταν το τέλειο αντίδοτο –αν τα σχολεία είχαν την εξυπνάδα να το επιλέξουν για ανάγνωσμα.
Μπορουμε να προεινουμε ηθοποιους που κατα την γνωμη μας θα μπορουσαν να ενσαρκωσουν τους ηρωες στην οθονη,να συζητησουμε πιο διεξοδικα για την πλοκη,να ενημερωθουμε για την κυκλοφορια του νεου βιβλιου(το οποιο ονιμαζεται catching fire και κυκλοφορει στην Αμερικη την πρωτη Σεπτεμβριου)και να ποσταρουμε fanmade εικονες και τρειλερ που βρισκουμε. (Ελπιζω να μην το παρακανα!!!)
Λοιπον,ποιοι θεωρειτε οτι θα ηταν οι καλυτεροι ηθοποιοι για να τους ενσαρκωσουν?
Aυτο ειναι ενα fanmade trailer που βρηκα και μου αρεσε πολυ!
Kαι εγώ τον έστειλα!Ε και εγώ στο περίπου εκεί το σκέφτομαι.Θα μας τα στείλουν αυτοί έτσι??? Αν νικήσουμε...που εγώ δεν τον βλέπω γιατί είμαι πάρα πάρα μα πάρα πολύ άτυχος...
παιδια μολις πριν λιγο το τελειωσα!!! κολησα εντελως!!!
πραγματικα ειναι πολυ πολυ καλο βιβλιο
δεν νομιζω οτι θα περιμενω τον νοεμβρη για το επομενο θα το παραγγειλω στα αγγλικα
Αχ ο πιτα!!!τι χαρακτηρας!!τον λατρεψα
μην γελασετε παιδια αλλα τον πιτα τον φανταζομουν καθως το διαβαζα το βιβλιο σαν τον ρομπ στο χαρυ ποτερ!!! πως ηταν οταν ηταν ο ''σεντρικ'' στο λαβυρινθο στον τριτο αθλο ακριβως ετσι!!!
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Τελικα ειχε δικιο η Μεγιερ που ελεγε πως δε μπορεις να το αφησεις καθολου απο τα χερια σου!!!
Οχι, βεβαια επειδη τερπνει τον αναγνωστη......καθε άλλο. Σιχαθηκα το ανθρωπινο ειδος διαβαζοντας το!!!! Αλλα η πλοκη ειναι τοσο εξυπνη και εξελισσεται τοσο γρηγορα που δε σ' αφηνει να παρεις ανασα!!!!!
Τωρα, περι ορεξεως εγω ψηφιζω Γκειλ!!!!! Αν κ τον λυπηθηκα πολυ τον Πιτα πρεπει να ομολογησω. Πολυ αφελης και αθωος!!!!!
Τελικα, αν το γυρισουν ταινια θα το αδικησουν τρομερα!!!! Θα ταιριαζε καλυτερα να το κανουν σειρα!!! Θα μας αφηνε με ανοιχτο το στομα στο τελος του καθε επεισοδιου!! Τι παραπανω εχουν οι Lost δηλαδη????
Σπόιλερ:
Πωπω, σιχαθηκα το ειδος μας διαβαζοντας το. Και τις διαστραμενες ιδεες που γενναει το μυαλο μας!!!! Καλα, οι Αγωνες απο μονοι τους δεν ηταν αρκετοι?? Επρεπε να τους σερνουν κ σε τελετες εναρξης και σε συνεντευξεις λες και επαιρναν μερος σε καλλιστεια???? Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την April στις Δευ 24 Αυγ 2009 - 1:06, 1 φορά
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
μας βλεπω να κανουμε τεαμ και για αυτο το βιβλιο!!!!
εγω τεαμ πιτα η απριλ τεαμ γκειλ!!!! Οι υπολοιποι τι ειστε???
Σπόιλερ:
ο πιτα μπορει να ηταν αφελης αλλα αυτη η αγαπη που ειχε παιδια για την κατνις με συνεπηρε και με γεμισε συναισθηματα!!! και η κατνις νιωθει κατι δυνατο γιαυτον και φαινεται ξεκαθαρα περιπου απο τη μεση του βιβλιου!! αντε να δουμε τι θα γινει στη συνεχεια και με το γκειλ τωρα που θα γυρισουν στην περιοχη 12
η στεφανι παντως που το διαβασε το δευτερο βιβλιο λεει στο σαιτ της οτι της αρεσε παρα πολυ!!!!
Αχ μην με βαζετε παλι σε διλημμα....!!!!!!!!!! Με βλεπω να την βγαζω Team switzerland και εδω...αλλα για σιγουρα θα αποφασισω αφου διαβασω τουλαχιστον το επομενο!
Παιδιά στο link που έδωσε πιο πάνω η Ms Cullen οι φώτο που έχει είναι οι προταγονιστές της ταινίας ή απλά φώτο που μοιάζουν???Αν ξέρει κανείς να μου πει...
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Παιδιά στο link που έδωσε πιο πάνω η Ms Cullen οι φώτο που έχει είναι οι προταγονιστές της ταινίας ή απλά φώτο που μοιάζουν???Αν ξέρει κανείς να μου πει...
Είναι ηθοποιοι που οι φανς φανταζονται οτι θα μπορουσαν να τους παιξουν για να εχουν μια εικονα, ενα προσωπο και οχι απλα μια περιγραφη σε ενα βιβλιο.... Η ταινια εχει καιρο μπροστα της...μονο τα δικαιωματα εχουν αγοραστει. Το μονο στοιχειο που εχουμε ειναι η χρονολογια 2011...για ηθοποιους δεν ξερουμε τιποτα ακομα.