| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 2:01 | |
| Μετραω τις μερες μεχρι να βγει αυτο το βιβλιο πραγματικα.....Το κολλημα...... | |
|
| |
angela_syros Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Syros Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 04/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 11:15 | |
| κι εγώ ανυπομονώ πολύ!!!!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:05 | |
| Βαρέθηκα να περιμένω!Είναι το τρίτο αγαπημένο μου βιβλίο και λατρεύω την Κάτνις (μου αρέσουν οι δυνατοί γυναικείοι χαρακτήρες)Team Peeta all the way!Εσείς? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:07 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:09 | |
| Όχι,βγαίνει στις 24 Αυγούστου! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:12 | |
| Αληθεια?να ενα καλο!! Και εγω Πιτα υποστηριζω!! Ειναι τοσο καλος και τρυφερος!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:16 | |
| Nαι!Δεν έχω πρόβλημα με τον Γκέιλ,μου φαίνεται πολύ καλός και συμπαθητικός,απλά ο Πίτα είναι πολύ πιο καλός!Πώς λετε να το τελειώσει? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:23 | |
| Ουτε εγω εχω προβλημα με τον Γκειλ. Ισα ισα που ειναι και οι δυο πραγματικα πολυ καλοι!! Αλλα τοσα τραβηξε ο Πιτα κριμα ειναι να τον αφησει!! Ο Γκειλ ας παρει την κορη του δημαρχου!! Θελω να πιστευω οτι θα πετυχει η εξεγερση,θα πεσει η Καπιτολ και θα μεινουν μαζι!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:24 | |
| κ εγω με τον πιτα ειμαι!δεν ξερω πως θα τελειωσει!μακαρι ομως αυτοι οι δυο να ναι μαζι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:06 | |
| | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:13 | |
| Διαβασα και εγω το δευτερο βιβλιο και μου αρεσε παρα πολυ.Και θα ηθελα να τα γυριζαν σε ταινια πιστευω πολθ καλη. | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 12:34 | |
| τα διαβασα πριν λιγο καιρο και ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει και που θα διαβασω ποτε μου......Ειναι τοσο αληθινα οσα περιγραφουν....και πιστευω οτι καπος ετσι θα ειναι το μελλον μας.. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 13:45 | |
| Α, παιδιά μου το έχουν πρωτίνει πολλά άτομα αλλά έχω ολόκληρο booklist και δεν τυχαίνει. Το "ΦΩΤΙΑ" είναι το δεύτερο; | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 14:03 | |
| Ναι, σκεφτομαι να τα αγορασω και τα δυο μετα απο τις διακοπες η ακομη και την Δευτερα που μας ερχεται γιατι μεχρι τωρα το αναβαλλω συνεχεια... |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 14:24 | |
| 1Eγώ πιστεύω στα γενέθλιά μου θα το έχω! Όπως και πολλά άλλα. | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 8:42 | |
| Παιδιά τα βιβλία είναι πραγματικά υπέροχα!!! Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει! Και 24 Αυγούστου βγαίνει και το 3ο στην Αμερική! Οπότε Σεπτέμβριο με Οκτώβριο θα το έχουμε και εδώ!:D:D:D:D:D | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 13:05 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 15:22 | |
| | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 23 Ιουλ 2010 - 1:47 | |
| Χμμμμ εγω τωρα θα μιλησω...!! και ας με βαρατε ολοι μαζι...!! Ποιο βαρετο βιβλιο ειλικρινα ειχα πολλα χρονια να διαβασω...!! το θεωρησα χωρις πλοκη...!! να φανταστητε το αφησα στη μεση...!! Δεν καταφερα καν να το τελειωσω....!!! Δεν αντεξα...!!! Ισως οπως λεει και η Καταπληκτικη τρομερη ανεπαναληπτη ΕΡΗ....(σε γλυφω για να γλυτωσω την κατσαδα αυριο.... ) μπορει να εφταιγε το οτι το ξεκινησα αμεσως μετα τη Χαραυγη...!! και περιμενα μαλλον κατι αναλογο...!! Τωρα τι να πω...!! δεν ξερω...!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 23 Ιουλ 2010 - 9:49 | |
| Ειλικρινα δεν βαρεθηκες να μαλωνουμε για αυτο το θεμα? Τι θες και ποσταρεις.....αφου ξερεις οτι παλι θα σου απαντησω!!! Εμενα μου αρεσε τρομερα αυτο το βιβλιο.Ειναι απο τα βιβλια που δεν μπορουσα να αφησω απο τα χερια μου.Και αργησα να το πιασω λογο της απο πανω μου που μου ειχε πει τα χειροτερα! Ειναι ισως σκληρο για καποιους αλλα ειναι πολυ καλο βιβλιο. Θα σου ξαναπω παλι οτι το επιασες σε λαθος στιγμη.Μετα την Χαραυγη δυσκολα να σε γοητευσει κατι που ειναι τοσο διαφορετικο. Εγω ειμαι της αποψης τωρα που ηρεμησες να το ξαναπιασεις. Και ναι θα στο λεω μεχρι να με βαρεθεις και να ξαναξεκινησεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 23 Ιουλ 2010 - 12:00 | |
| Δεν νομίζω ότι έχει τόσοοο μεγάλη σχέση μετ΄από τι θα το διαβάσεις!Αλλά ο καθένας έχει το στυλ του και αυτό προτιμά!Εγώ π.χ. είμαι του παραφυσικού και της επιστημονικής φαντασίας(αν και τα κοινωνικά μ αρέσουν)και δεν μ νοιάζει αν το βιβλίο δεν έχει ρομαντζο!Μερικούς δεν τους αρέσει αυτό.Η κολλητή μου που λατρεύει Λυκόφως σιχάθηκε τους Αγώνες Πείνας.Είναι θέμα γούστου. (Και ΕΡΗ,εγώ διάβασα τους Αγώνες Πείνας μετά από την σειρά μετά από το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας Για αυτό μην λες για αταίριαστα όταν ακούω!) | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 23 Ιουλ 2010 - 12:06 | |
| Εχεις δικιο σε αυτο που λες και αν ηταν διαφορετικο ατομο δεν θα επεμενα! Αλλα επειδη με την Βασιλικη εχουμε τα ιδια γουστα και πανω κατω μας αρεσουν τα ιδια πραγματα αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο ειμαι σιγουρη οτι θα της αρεσει. Και οσο για την Χαραυγη ειναι ενα βιβλιο που μας δημιουργησε στις περισσοτερες οπως και ολη η σειρα κατι το γλυκο και πικρο ταυτοχρονα οταν τελειωσε.Πολλες κανανε αρκετο διαστημα να ξανπιασουν βιβλιο στα χερια τους απο την συναισθηματικη φορτιση. Ειναι ενα ατομο που το γνωριζω και γι αυτο επιμενω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 23 Ιουλ 2010 - 12:13 | |
| Και εγώ πιστεύω πως είναι θέμα γούστου! Και εμένα δεν με πειράζει αν δεν έχει ρομάντζο το βιβλίο(εξάλλου τα μόνα που έχω διαβάσει που να έχουν είναι τα Twilight Saga) αν και τα Hunger Games έχουν κάτι σαν ρομάντζο. Για εμένα είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 23 Ιουλ 2010 - 12:15 | |
| Tότε συμφωνώ!Τι μπορώ να πω? Το μόνο που διαφωνώ(έφηβη είμαι,μπορώ να συμφωνώ σε όλα.????όοοοχιιι! )είναι ότι αυτό με την Χαραυγή δεν το καταλαβαίνω.Βέβαια πάνε κοντά 2 χρόνια από τότε που το διάβασα και πραγματικά έκλαιγα όταν τελείωσε,αλλά δεν με εμπόδισε να διαβάσω.Αντίθετα,αν και λατρεύω την σάγκα,ανευ όρων και παράλογα,περίμενα λίγο διαφορετική τη Χαραυγή.Αλλά βγαίνω off topic για αυτό λέω.... ΥΠΟΜΟΝΗ!To Mocking Jay έρχεται! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 23 Ιουλ 2010 - 12:59 | |
| | |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|