Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Το ηξεραααα...!!! Προσπαθησα βρε συ Βασω μου...!! αλλα τελικα δεν τα καταφερα...!! το ειχα πανω στο γραφειο και το κοιταγα που με κοιταγε που το κοιταγα....και παει λεγοντας...!!! Αχ χριστε μου βαρεμαρααααααα..... Ειναι ενα βιβλιο που για καποιο λογο εκλαψα τα λεγτα μου...!! το εχω δει με τοσο στραβο ματι και δεν γινετε τωρα....
Αλλα για καποιο λογο μετα την Χαραυγη κ εγω ηθελα κατι παρομοιο...!!! Αυτο δεν με συγκινησε καθολου...!! οποτε..!!!
(Χριστε μου τι εχω να ακουσω σημερα....!!! )
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Τα δύο πρωτα βιβλία τα λάτρεψα ίσως επειδή η ιστορία που πραγματεύεται είναι διαφορετική από τα συνηθισμένα. Συμπαθώ και τον Πιτα και τον Γκέιλ σαν χαρακτήρες και συχνά κατα το πρώτο βιβλιό άλλαζα συνεχώς γνώμη με ποιον θέλω να μείνει η κάτνις ,όμως τώρα ομολογω ότι είμαι team peeta.Aπό όσο ξέρω το 3 βιβλίο θα κυκλοφορήσει από σεπτεμβρη στα ελληνικά και ανυπομονώ να το διαβάσω...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Η αληθεια ειναι οτι και οι δυο πραγματικα πολυ καλοι! Στο πρωτο βιβλιο ημουνα πολυ αναποφασιστη.Δεν ηξερα ποιον απο τους δυο να διαλεξω.αλλα στο δευτερο τελικα αποφασισα.Πιτα!Τραβηξε τοσο ο καημενος ειναι κριμα.Της εδειξε με χιλιους τροπους ποσο πολυ την αγαπα.Απο την αλλη ειμαι σιγουρη οτι και ο Γκειλ αν ηταν σε αυτη την θεση μαλλον τα ιδια θα εκανε.Αν και ο Γκειλ ειναι πιο ρεαλιστης.Τα βλεπει τα πραγματα απο μια διαφορετικη οπτικη γωνια. Πολυ δυσκολη αποφαση. Νομιζω οτι στο τριτο θα ξεκαθαρισουν πολλα.Παντως η Κατνις πιο πολυ προς τον Πιτα κλινει.
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Η αληθεια ειναι οτι και οι δυο πραγματικα πολυ καλοι! Στο πρωτο βιβλιο ημουνα πολυ αναποφασιστη.Δεν ηξερα ποιον απο τους δυο να διαλεξω.αλλα στο δευτερο τελικα αποφασισα.Πιτα!Τραβηξε τοσο ο καημενος ειναι κριμα.Της εδειξε με χιλιους τροπους ποσο πολυ την αγαπα.Απο την αλλη ειμαι σιγουρη οτι και ο Γκειλ αν ηταν σε αυτη την θεση μαλλον τα ιδια θα εκανε.Αν και ο Γκειλ ειναι πιο ρεαλιστης.Τα βλεπει τα πραγματα απο μια διαφορετικη οπτικη γωνια. Πολυ δυσκολη αποφαση. Νομιζω οτι στο τριτο θα ξεκαθαρισουν πολλα.Παντως η Κατνις πιο πολυ προς τον Πιτα κλινει.
ααααααχ μπραβοοοοοοο κατνις προς στο πιτα ετσιι! παντως αυτα τα βιβλια αφηνουν πολυ αγωνια!δεν ηθελα να σταματησω να διαβαζω..πρωτη φορα το παθαινω αυτο απο βιβλιο
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Η Κάτνις δεν ξέρει τη θέλει! Στην Φωτιά επιλέγει Gale και μετά πάλι αναποφάσιστη ήταν Αν και είμαι Team Gale και εγώ προς Peeta τν βλέπω να πηγαίνει!!!
Αν σας πω οτι το ιδιο σκεφτομουνα και εγω! Ξεμεινα απο βιβλια και σκεφτομουνα πιο να ξαναπιασω. Μαλλον αυτα θα ξανααρχισω για να το συνεχισω μετα στα αγγλικα!
Μιας και κοντευει ο καιρος για το τριτο τα ξαναεπιασα απο την αρχη και φυσικα τα τελειωσα. Αλλα παλι βρε παιδια ηρθα παλι σε διλλημα!!Μα τι αδικο που ειναι να εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε 2 καταπληκτικες εποιλογες?? Ο Πιτα ειναι τοσο γλυκος και τρυφερος και την αγαπαει τοσο απολυτα αλλα απο την αλλη και ο Γκειλ ειναι ξεχωριστος!!Δυνατος,ερωτευμενος αλλα με ενα επαναστατικο πνευμα! Δεν ξερω τι να πω..
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Ξεχνα οτι ξερεις για τον κοσμο και φαντασου την αμερικη σαν μια ερημια.Υπαρχουν 12 πολεις μαζεμενες και στην μεση η καπιτολ!Εξουσιαζει τα παντα.Οι 12 αυτες περιοχες δουλευουν για χαρη της και οι περισοτερες ειναι φτωχες.Καθε χρονο η καπιτολ για να διξει οτι ειναι ισχυρη περνει απο καθε περιοχει ενα αγοι και ενα κοριτσι και τουσ κλεινει σε μια αρενα στην οποια πρεπει να σκοτωσει ο ενας τον αλλων ετσι ωστε να βγει ζωντανος απο εκει ενω ολα αυτα βιντοσκοπουντε και δειχνονται live σε ολουσ τουσ πολιτες οι οποιοι ειναι αναγκασμενη να παρακολουθουν να σκοτωνονται τα παιδια τους.το κοριτσι που εκλεγετε απο την περιοχει 12 ειναι η πριμροους αδερφη τησ κατνις.Η κατνις περνει την θεση της αδερφισ τησ.Το αγορι που επιλεγετε ειναι ο πιτα ο οποιοσ καποτε ειχε σωσει την ζωη τησ κατνισ.
ελπιζω να σε βοηθησα !!!αν δεν καταλαβες κατι στειλε μου μηνυμα!!!!!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009