| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 25 Αυγ 2010 - 13:07 | |
| Παιδιά η ΦΩΤΙΑ (είμαι λίγο πίσω το ξέρω) πόσο κάνει; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 25 Αυγ 2010 - 17:05 | |
| Σε δυο με τρεις εβδομαδες βγαινει και εδω... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 25 Αυγ 2010 - 17:13 | |
| Ναί, αλλά η ΦΩΤΙΑ πόσο κάνεις; :Ρ (το χαβά μου εγώ) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 25 Αυγ 2010 - 17:26 | |
| Γυρω στα εικοσι λογικα.......... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:42 | |
| αχ βγηκαν και αλλες πληροφοριες για την κοτσυφοκισσα και ενα αποσπασμα...αργει πολυ η 10 σεπτεμβριου;;; αντε...τελος παντων να οι πληροφοριες..: Το συγκλονιστικό επίλογο της τριλογίας των Αγώνων Πείνας της Suzanne Collins, Κοτσυφόκισσα, μπορούν να αναζητήσουν οι αναγνώστες στα βιβλιοπωλεία από τις 10 Σεπτεμβρίου.
Από το δελτίο τύπου:
Τίτλος: ΚΟΤΣΥΦΟΚΙΣΣΑ Σειρά: ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Αρ. Βιβλίου 3 Συγγραφέας: SUZANNE COLLINS Σελίδες: 416 Τιμή: €21 ISBN: 978-960-6665-54-7 Ημερ.κυκλοφ.: 10 Σεπτεμβρίου 2010
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΝΙΣ ΕΒΕΡΝΤΙΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΗ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΗ.
Η Κάτνις Έβερντιν, το φλεγόμενο κορίτσι, έχει επιβιώσει, αν και η πατρίδα της έχει καταστραφεί. Ο Γκέιλ έχει διαφύγει. Η οικογένεια της Κάτνις είναι ασφαλής. Ο Πίτα είναι αιχμάλωτος στα χέρια της Κάπιτολ. Η Περιοχή 13 πραγματικά υπάρχει. Υπάρχουν εξεγερμένοι. Υπάρχουν νέοι ηγέτες. Μια επανάσταση ξεδιπλώνεται. Κατόπιν σχεδίου η Κάτνις διασώθηκε από την αρένα των βάναυσων και εφιαλτικών Εικοσιπεντάχρονων της Καταστολής, και κατόπιν σχεδίου εδώ και καιρό αποτελεί κομμάτι της επανάστασης χωρίς να το γνωρίζει. Η Περιοχή 13 έχει βγει από τις σκιές και σχεδιάζει να ανατρέψει την Κάπιτολ. Όλοι, όπως φαίνεται, είχαν συμμετοχή στην προσεκτική κατάστρωση των σχεδίων –εκτός από την Κάτνις.
Η επιτυχία της επανάστασης θα εξαρτηθεί από την προθυμία της Κάτνις να γίνει πιόνι, να δεχθεί να αναλάβει ευθύνη για αμέτρητες ζωές και να αλλάξει την πορεία του μέλλοντος της Πάνεμ. Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να παραμερίσει τα αισθήματα οργής και καχυποψίας που νιώθει.
Πρέπει να γίνει η Κοτσυφόκισσα των επαναστατών –όποιο κι αν είναι το προσωπικό κόστος.
Έπαινοι για τους ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ: “Οι Αγώνες Πείνας, είναι ένα βίαιο, σοκαριστικό, γρήγορο μυθιστόρημα με διαρκές σασπένς… Δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω.” –Stephen King
“Είχα πάθει τέτοια μανία με αυτό το βιβλίο που το έπαιρνα μαζί μου όταν βγαίναμε για φαγητό και το έκρυβα κάτω από την άκρη του τραπεζιού για να μη σταματήσω να διαβάζω. Η ιστορία δε με άφησε να κοιμηθώ για πολλές συνεχόμενες νύχτες, γιατί ακόμα και αφού το είχα τελειώσει, έμενα ξαπλωμένη ξύπνια στο κρεβάτι και το σκεφτόμουνα…Οι Αγώνες Πείνας είναι εκπληκτικοί”. –Stephenie Meyer, συγγραφέας του Έπους του Λυκόφωτος.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ #1 New York Times μπεστ σέλερ USA Today μπεστ σέλερ Horn Book Fanfare Publishers Weekly Καλύτερα Βιβλία της Χρονιάς School Library Journal Καλύτερα Βιβλία της Χρονιάς Booklist Επιλογή Συντακτών New York Times Book Review Επιλογή Συντακτών New York Times Αξιοσημείωτα Βιβλία της Χρονιάς Kirkus Καλύτερα Βιβλία της Χρονιάς
Έπαινοι για τη ΦΩΤΙΑ: “Ενώ η Κάτνις σκοτώνει με φινέτσα, η Collins γράφει με ωμή δύναμη”. –TΙΜΕ “H Collins κατάφερε κάτι πολύ σπάνιο. Να γράψει ένα σίκουελ που είναι ακόμη καλύτερο από το πρώτο βιβλίο...” –The New York Times Book Review
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ #1 USA Today μπεστ σέλερ #1 New York Times μπεστ σέλερ #1 Wall Street Journal μπεστ σέλερ #1 Publishers Weekly μπεστ σέλερ Περιοδικό Time Top Ten Λογοτεχνίας 2009 PUBLISHERS WEEKLY Καλύτερα Βιβλία του 2009 New York Times Book Review Επιλογή Συντακτών Kirkus Καλύτερα Βιβλία του 2009 Booklist Επιλογή Συντακτών 2009
Η SUZANNE COLLINS είναι η συγγραφέας της μπεστ σέλερ σειράς βιβλίων Underland Chronicles, που ξεκίνησε με το Gregor the Overlander. Τα ριζοσπαστικά μυθιστορήματά της, Αγώνες Πείνας και Φωτιά, έχουν γίνει και τα δύο New York Times μπεστ σέλερ, έχουν συγκεντρώσει σωρεία επαίνων και διθυραμβικών κριτικών. Ζει με την οικογένειά της στο Κονέκτικατ. www.suzannecollinsbooks.com.
και το αποσπασμα : http://issuu.com/platypuspublications/docs/mockingjay-gr-promo | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:53 | |
| Αυτο το βιβλιο το θελω σαν κολασμενη....Οχτω μερες ακομη.... | |
|
| |
Hollysort New Moon Victim
Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 271 Registration date : 10/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 7:57 | |
| Το κατέβασα από ιντερνετ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω αλλά γενικά είναι σκληρό βιβλίο-από τη μια φευγαλέα ματιά που του έριξα.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:51 | |
| παιδια εγω εχω αμοληθει απο χτες σε ολα τα βιβλιοπωλεια μηπως το βρω γιατι και την φωτια την ειχα βρει τυχαια βεβεα στο fnac 10 μερες νωριτερα και την ειχα παρει και την ειχα ηδη τελειωσει πριν καν βγει... τςπ με την κοτσυφοκισσα ομως δεν βλεπω κατι τετιο την εχει παρει το ματι σας σε κανενα βιβλιοπωλειο;;; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:02 | |
| Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Εγω στο ιντερνετ που κοιταξα για να την παραγγειλω την εχει να την κανεις παραγγελια αλλα λεει οτι ακομα δεν εχει κυκλοφοτησει και οτι η πλατυπους λεει οτι θα κυκλοφορησει μαλλον 10 του μηνος.Μην μπερδευεστε και να την παραγγειλεται δεν θα την παρετε γιατι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:04 | |
| κριμας...γιατι επειδη τα βιβλιωπολεια τα περνουν νωριτερα καμια φορα τα πουλανε και νωριτερα οπως λεω και με το περιστατικο που εγινε με την φωτια...αλλα μαλλον τους εβαλαν χερι...θα περιμενουμε υπομονη τι τωρα τι σε εφτα μερες.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:13 | |
| Δεν το συζητω εγω περιμενα οτι τελη σεπτεμβριου θα το παρουμε στα χερια μας για λιγες μερες θα αντεξουμε!Ασε που εχω κατα σποιλεριαστει γιατι δεν αντεξα και εμαθα τι γινεται! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:18 | |
| εγω μη σου πω και οκτωβρη περιμενα με την πλατυπους...το οτι η μπρι βγηκε ακριβως την μερα που ειχαν πει με χαρωπιεισε λιγακι...αλλα και εγω εντυπωσιαστηκα αλλα αντιθετα δεν εχω σποιλεριαστει καθολου...χτες που εκανα μια γυρα στο τοπικ και ειδα κατι σποιλερ εκανα να τα ανοιξω αλλα αντισταθηκα....γιατι και πριν διαβασω την φωτια ειχα σποιλεριαστει - Σπόιλερ:
οτι θα γυρισει στους αγωνες για τα εικοσιπενταχρονα της καταστολης
και χαλασε το ενδιαφερον..τωρα θα περιμενω..... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:41 | |
| απαπα μην μου λες τετια αλεξανδρα γιατι ειμαι team peeta...παντως απο τα λιγα που πηρε το ματι λεει θα εχει πολλους θανατους....παντως δεν εχω μαθει τιποτα για την πλοκη δεν θελω....θα περιμενω και μολις το παρω θα το ξεζουμισω σε δυο ωρες θα το εχω τελειωσει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:47 | |
| Αχ, παιδιά τι τέλειο εξώφυλλο; Και το αποκάτω που λέει: Το τελευταίο βιβλίο των αγώνων πείνας!! ΤΕΛΕΙΟ! Περιμένω με αγωνία να πάρω τη Φωτιά :Ρ | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:58 | |
| Λοιπόν: 13 Αυγούστου δώρο σε μένα ΑΠ, μία βδομάδα μετά εγώ δανείζω ΑΠ σε Μαντώ. Και με αγωνία περιμένω να μου το δώσει!
Και περιμένω από την μάνα της Άλεξ την Φωτιά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:01 | |
| ουτε εγω αλεξανδρα μου εχω μαθει τιποτα περιμενω το βιβλιο και μετα θα σποιλεριασω ολο το τοπικ... εσυ γιωργο ακομα δεν εχεις διβασει ουτε την φωτια...αν την διβασεις μετα να δεις ανυπομονησια...το αγωνες πεινας τελικα το διαβασες;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:03 | |
| Όχι κι έτσι μου' ρχετε να την κατεβάσω στ' Αγγλικά να μην διαβάσω Χριστό! Η θα πω στην Μαντώ να μην την στείλει ταχυδρομικός!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΩ!!!.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:08 | |
| Αντε να την τελειωσει να στην δωσω.......αλλα αυτη δεν ειναι οπως εγω που περνω ενα βιβλιο και σε 4 ωρες το εχω τελειωσει!!!!αΧΧΧΧΧΧΧ και θα γεμισω σποιλερ ολο το τοπικ!λολ. ποτε ακριβος βγαινει το 3 ρε παιδια???ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και γερασιμε ποτε θα βαλεις την καινουργια ιστορια που ελεγες θα την βαλεις απο 1 σεπτεμβρη????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:11 | |
| Νομίζω 2 είχε πει. Και αν κοιτάξει στην προηγο΄λυμε σελίδα έζχει και περίληψη και πότε βγαίνει! Λοιπόν, χ*σε τα άλλα. Θα μου δώσεις το αγώνες πείνας. Και πρόσεχε μην το έχει κανένας μπατζανάκης σου θα γίνεις της επιχρήμανσης εκδηδωμένης γυναικώς το σιδηρούν κιγκλίδωμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:19 | |
| το τρια βγαινει 10 σεπτεμβρη και την εχω βαλει την ιστορια μου στο blog μου..ριξε μια ματια στο τοπικ twilightFOREVER's blog | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:23 | |
| Σε μια εβδομαδα?????????????????????????Επιτελους!!!!!!1Αντε παω να διαβασω την ιστορια σου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:24 | |
| ναι και εγω ανοιπομονω μια εβδομαδα εμεινε....αντε καλο διαβασμα... | |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|