Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
1. Arcade Fire “Abraham’s Daughter” 2. The Secret Sisters “Tomorrow Will Be Kinder” 3. Neko Case “Nothing To Remember” 4. Taylor Swift “Safe & Sound ft. The Civil Wars” 5. Kid Cudi “The Ruler and The Killer” 6. Punch Brothers “Dark Days” 7. The Decemberists “One Engine” 8. The Carolina Chocolate Drops “Daughter’s Lament” 9. The Civil Wars “Kingdom Come” 10. Glen Hansard “Take The Heartland” 11. Maroon 5 ft. Rozzi Crane “Come Away To The Water” 12. Miranda Lambert “Run Daddy Run ft. Pistol Annies” 13. Jayme Dee “Rules” 14. Taylor Swift “Eyes Open” 15. The Low Anthem “Lover Is Childlike” 16. Birdy “Just A Game”
Επίσης θα υπάρχει ένα extra τραγούδι (ακόμη δεν ξέρουμε εαν θα υπάρχει σε αυτή την έκδοση και απλά το κρατάνε για έκπληξη, εαν θα υπάρχει σε κάποια special έκδοση ή στο CD του score της ταινίας)που θα είναι το Rue's Lullaby το όποιο ηχογράφησε η ίδια η Jeniffer Lawrence. Στην λίστα υπάρχει και ένα άγνωστο συγκρότημα με το ονομά Maroon 5. To τραγούδι των οποίων αρχικά το τραγουδούσε ο Glen Hansard που τελικά συμμετέχει στο soundtrack με άλλο κομμάτι. Συνωνυμία ή τελικά αντάλλαξαν τραγούδια; Το κομμάτι όταν το τραγουδούσε ακόμη ο Glen μπορείτε να ακούσετε εδώ:
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Μόλις τώρα συνειδητοποίσηα ότι δεν δεν έχω κανένα σχόλιο για τους Αγώνες Πείνας! Αν και για να πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι δεν μου φαίνεται υπερβολικά παράξενο. Και τα τρία βιβλία δεν σε άφηναν να ξεκολλήσεις από πάνω τους. Κατα αρχάς και μόνο σαν ιδέα με ενθουσίασε. Γενικά οτιδήποτε έχει βασιστεί εν μέρει σε μυθολογία μ'αρέσει αλλά αυτό ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Στην αρχή μου ξίνισε ο τρόπος γραφής της, πρώτο πρόσωπο ενεστώτα, αλλά σύντομα το συνίθισα και αφέθηκα. Η συγγραφέας έχει χτίσει τους χαρακτήρες της πολύ καλά.Πίστεψα με την Κάτνις, αγάπησα με τον Πίτα, στεναχωρήθηκα με την Ρου( για ακρίβεια είναι από τις λίγες φορές που στεναχωριέμαι για τον θα* ενός ήρωα) Το δεύτερο βιβλίο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο, κατ'εμέ. Οι παλιοί φόροι ήταν όλοι ένας και ένας. Ειδικά αυτή η γιαγιά (δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της τώρα), η άλλη η ναρκομανής που θυσιάστηκαν για τον... ο Σνοου προκάλεσε την δυσαρέσκεια μου αν και τον λυπήθηκα στο τέλος. Το τρίτο δεν ήταν τόσο δυνατό όσο το 2ο για εμένα αλλά και πάλι ήταν καταπληκτικό. Γεμάτο ανατροπές, αν και το τοπ ποστ ενός βλάκα στο youtube για τον θάνατο ενός συγκρεκριμένου κοριτσιού, μου χάλασε μια από τις μεγαλύτερες. Το τέλος με άφησε ικανοποιημένο, έτσι και αλλιώς πάντα ήμουν Team Τι σε έπιασε ξαφνικά και θες να σκοτώσεις την Κάτνις, αφού την αγαπάς. Ήταν μια από τις καλύτερες σειρές που έχω διαβάσει εδώ και καιρό γεμάτη με σασπένς, ρομαντισμό, δράση και την εξαθλίωση του ανθρώπου γένους...
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Την επόμενη Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική δύο ειδικές εκδόσεις του People και του US Weekly με πολλές φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα και την ταινία. Και δημοσιεύτηκε χτες η πρώτη φωτωγραφία από το People.
Σπόιλερ:
Πεθαίνω Είναι τόσο τόσο τέλειος για τον ρόλο Και το μακιγιαζ....Δεν θα τα καταφέρω μέχρι να βγει η ταινία. Θα έχω πεθάνει από την τελειότητα!!!
Μου αρέσει επίσης που επιτέλους προωθείται ο Πίτα. Σε όλα τα trailer εμφανίζεται ελάχιστα δείνοντας έμφαση στον Γκειλ και πάντου όπου αναφέρεται η ταινία βαζουν μια φωτογραφία του Γκειλ και την Κάτνις από κάτω. Δεν λέω καλό είναι που προσθέσαν λίγο παραπάνω Γκειλ στην πρώτη ταινία, αλλά είπαμε Πίτα και ξερό ψωμί!!! Εδω έβλεπα προχτες το E!News και μιλούσαν για τους αγώνες πείνας και η παρουσιάστρια είπε πως οι δύο φόροι Κάτνις και Γκειλ (!) θα πρέπει να παλέψουν μέχρι θάνατου στην πολυαναμένομενη ταινία [...]. Το παρακαναν. Είπαμε λίγο παραπάνω αλλά όχι να πάρει και την θέση του Πίτα!
Σπόιλερ:
Ξέρω πως πολλοί από σας συμπαθείτε πολύ τον Γκειλ(a.k.a Ερη, Εύη κλπ.). Εγώ το ξεκαθάριζω πριν πω οτιδήποτε άλλο πως παρόλο που ήμουν team Peeta ως το μεδούλι συμπαθούσα πολύ τον Γκειλ ειδικά στο τελευταίο βιβλίο. Αλλά πιστεύω ότι από την αρχή ο Πίτα ήταν φτιαγμένος για την Κάτνις. Εκείνος ήταν που νοιάστηκε για αυτή, που πέρασε μαζί τις δύο αγώνες πείνας, που θα έτρωγε τα δηλητηριώδη μούρα για να σωθεί η Κατνις σε αντίθεση με τον Γκειλ που πιστεύω ότι θα αναγκαζε την Κατνις να τον σκοτώσει, ο Πίτα ήταν εκείνος που δέχτηκε να κάνει παιδιά μαζί της, που την ξέρει καλύτερα και από τον ίδιο της τον εαυτό, που με όλα όσα πέρασε, αφότου έχασε το μυαλό του για εκείνη, ο μοναδικός του εφιάλτης ήταν πως θα την χάσει. Συμπαθούσα τον Γκειλ αλλά από την αρχή δεν τον ήθελα μαζί με την Κάτνις. Στο τέλος ήταν άδικο πως αντιμετωπίστηκε από την ίδια σε σχέση με τους βομβαρδισμους και τον θάνατο της Πριμ αλλά θα θεωρούσα αναλυθές να έφευγε με κάποιον άλλο τρόπο.Ήταν σαφές πως μόλις διάλεγε τον έναν ο άλλος έπρεπε να φύγει. Μετά από όσα έγιναν δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό τέλος. Για μένα έπρεπε να φύγει όσο γρήγορα έφυγε. Και ελπίζω να κρατήσουν αυτό και στην ταινία.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Οτι εγινε εγινε και με οποιον εμεινε εμεινα....χαιρομαι που δειχνουν τοσο Γκειλ αλλα και μενα με χαλαει που αφησαν τον Πιττα στην απεξω....κι οπως εχω ξανα πει δεν εχω συγκεκριμενο team οσο αφορα αυτη την σειρα....οποτε αναμενω την ταινια...και δεν κρατιεμαι....
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Το σχόλια στο E! News το είδα κι εγώ και γέλασα. Φοβερή ενημέρωση! Εγώ είμαι υπέρ Γκέιλ σαν Παναγιώτα, αν ήταν στο χέρι μου η ιστορία δεν θα είχε το ίδιο τέλος. Αλλά από την ταινία δεν περιμένω να δω το δικό μου θέλω αλλά τα βιβλία με σαρκά και οστά. Οπότε...καλώς να έρθει ο Πίτα! (που παρεπιπτόντως, του πάει πολύ ο ρόλος του νεαρού)
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ξαναδιάβαζα πριν λίγες μέρες κάποιες σκηνές από την τριλογία και έπεσα πάνω σε μία σκηνή από την Κοτσυφόκισσα, μία από τις ελάχιστες σκηνές σε όλα τα βιβλία που δεν μπορούσα να εξηγήσω. Που ευχόμουν να ήταν διαφορετική.
Σπόιλερ:
Είναι η σκηνή στο τέλος της Κοτσυφόκισσας στην οποία η Πρόεδρος Κοιν προτείνει να ξαναγίνουν αγώνες πείνας στους οποίους να συμμετάσχουν παιδιά από την Κάπιτολ. Και όταν έρχετε η σειρά της Κάτνις ψηφίζει ναι. Παραθέτω ακριβώς την σκηνή από το βιβλίο. Όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που αγάπησα είναι νεκροί και συζητάμε για τους επόμενους αγώνες πείνας σε μια προσπάθεια να αποφύγουμε την απώλεια ζωών. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα. Σταθμίζω τις επιλογές μου προσεχτικά, σκέφτομαι τα πάντα. Κρατώντας τα μάτια μου καρφωμένα στο τριαντάφυλλο, λέω: «Ψηφίζω ναι...για την Πριμ». Όταν διάβαζα για πρώτη φορά το βιβλίο δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μετά από όσα πέρασε γιατί αφού ήξερε τι επιφέρουν οι αγώνες πείνας, ψηφίσε ναι. Και συνειδητοποίησα γιατί. Είχε καταλάβει μετά την συζήτηση της με τον Σνόου στα διαμερίσματα που ήταν φυλακίσμενος στην Κάπιτολ ότι η Κοίν δεν ήταν πολύ διαφορετική από αυτόν. Η απόφαση της να συνεχίσει τους αγώνες πείνας επικύρωσε ακριβώς αυτό. Ψηφίζοντας όχι θα τραβούσε λοιπόν υποψίες και δεν θα μπορούσε αργότερα να την σκοτώσει. Για αυτό λέει ..τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα.. . Χωρίς τον θάνατο της Κόιν τίποτα δεν θα ήταν διαφορετικό. Για αυτό και όταν ψηφίζει ναι σκέφτεται τον Σνόου ...τα μάτια μου καρφωμένα στο τριαντάφυλλο... και συμπληρώνει αμέσως ...για την Πριμ... σε μία απέλπιδη προσπάθεια της να κάνει τον Πίτα να καταλάβει τους λόγους που ψηφίζει ναι. Από την αρχή μέχρι το τέλος η σειρά είναι άρτια πραγματικά. Η Κόλινς ήξερε από την πρώτη στιγμή πώς θα τελειώσει την ιστορία της και το έκανε πολύ προσχετικά χωρίς να γκρεμίσει ό,τι είχε χτίσει. Αν είχε κάνει οτιδήποτε διαφορετικά ίσως γκρέμιζε κάποιο από τα μυνήματα που είχε περάσει νωρίτερα στα βιβλία. Για αυτό και θεωρώ άτοπες τις κριτικές που λένε ότι στο τέλος τα συμμάζεψε όλα όπως όπως και έδωσε ένα τέλος που δεν άξιζε στην σειρά, σκότωσε χαρακτήρες χωρίς λόγο και έκανε ένα πασάλειμα. Αν παρατηρήσεις προσχετικά έχει προσέξει την κάθε λεπτομέρεια.
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Μας φάνηκε απότομο και ανολοκλήρωτο το τέλος γιατί μας άρεσε και θέλαμε κι άλλο! Αλλιώς δε θα μπαίναμε στη διαδικασία να αγοράσουμε και τα 3 βιβλία (εγώ τουλάχιστον που έχω αρκετές σειρές που ξεκίνησα και έμεινα στο 1ο βιβλίο) ούτε θα σχολιάζαμε σε αυτό το τόπικ.
evi The Volturi
Συμφωνώ με την Εύη ούτε εγώ αφήνω ποτέ σειρά στην μέση. Πάντως όσο ανφορά την κουτσυφόκισσα δεν θεωρώ ότι το τελλείωσε απότομα. Όπως λέω και πιο πάνω βρήκα το τέλος τόσο άρτιο και προσεγμένο -εκτός από την σκηνή που ανέφερα και πιο πάνω για την οποία τελικά κάνω λάθος- που παρότι δεν ήθελα να τελειώσει το αποδέχτηκα.
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
για να ειμαι ειλκικρινης αν κ το ειχα στην λιστα μου να το διαβασω δεν 8α το διαβαζα ποτε διοτι δεν ειναι στα likes μου ενα τετοιο βιβλιο. αλλα μια κοπελια μου το εδωσε κ επειδη δεν ειχα τπτ καλυτερο το διαβασα. και εν8ουσιαστηκα!!! το πρωτο βιβλιο κ το το τριτο ειναι 8εικα!!!
evi The Volturi
Νέες Φωτογραφίες + Το χθεσινό Tv Spot με extra 10 δευτερόλεπτα
Σπόιλερ:
Οι διοργανωτές των αγώνων με ένα ολόγραμμα της αρένας. (Kανονικά η εικόνα είναι κινούμενη αλλά τουλάχιστον σε εμένα στο φορουμ δεν εμφανίζεται. Για να την δείτε αποθηκεύστε τη.)
Η Κάτνις αγοράζει την καρφίτσα της Κοτσυφόκισσας στην Ραφή. Από το υλικό που έχουμε μέχρι στιγμής και από τις πληροφορίες από συνεντεύξεις του καστ και της Κόλινς στην ταινία μάλλον θα αλλάξει λίγο ιστορία για το πώς έφτασε στα χέρια της Κάτνις η κοτσυφόκισσα. Από ότι φένεται η Κάτνις την αγόρασε από την ραφή για να την δώσει στην Πριμ για να την παρηγορήσει που θα πάει στους αγώνες λέγοντας της ότι όσο την έχει θα είναι ασφαλής. Και έπειτα η Πριμ της την επέστρεψε λέγοντας της πως θέλει η ίδια να είναι ασφαλής και εκείνη θα την προσέχει ο Γκειλ. Επίσης από το theatrical trailer και κάποις εικόνες φένεται ο Σίνα να κρύβει την καρφίτσα κάτω από το αδιάβροχο της Κάτνις επομένως ίσως την πάρει στην Αρένα παράνομα. Μου αρέσει σαν ιδέα. Αναδυκνύει τον επαναστατικό χαρακτήρα της Κάτνις.
Και το κλίπ σε καλύτερη ανάλυση και με περισσότερες σκηνές από χτες. Περιμένουμε ακόμη να ανέβει επίσημα.
[center]
evi The Volturi
Μάλλον είμαι η τελευταία που σχολιάζει τα βιβλία της σειράς αλλά είχα τόσα άλλα που ήθελα να διαβάσω και τόσο περιορισμένο χρόνο που μόνο όταν συνειδητοποιήσα πόσο κοντά είναι η πρεμιέρα της ταινίας πήγα και πήρα και τα 3 για να προλάβω να τα διαβάσω πριν την πρεμιέρα της!! Τελικά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να τα τελειώσω μέσα σε λιγότερο απο μία εβδομάδα...ενθουσιάστηκα αμέσως με την πλοκή,εντυπωσιάστηκα απο την διαφορετικότητα του θέματος σε σύγκριση με τα βιβλία που διάβαζα τελευταία και ήταν τόσο ευκολοδιάβαστα και ενδιαφέροντα που ούτε καταλάβαινα πότε περνούσα τα κεφάλαια το ένα μετά το άλλο!!
Σπόιλερ:
Το 1ο βιβλίο μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις...λάτρεψα αμέσως τους χαρακτήρες ειδικά του Πίττα και της Πριμ και εντυπωσιάστηκα με το πόσο έξυπνα χειρίστηκε η συγγραφέας την ιστορία για να μας δώσει μία εικόνα του κοινωνικοπολιτικού συστήματος και του πως λειτουργεί η ανθρώπινη φύση.Παρόλο που δεν είχα γνωρίσει ακόμα τον Γκέιλ,καθώς τον βλέπουμε ελάχιστα στο 1ο,απο την αρχή ήξερα ότι θα ήθελα τον Πίττα!!!Τον λάτρεψα απο την πρώτη στιγμή!!!
Το 2ο βιβλίο με άφησε άφωνη με κάποιες εξελίξεις, όπως το ότι οι ήρωες ξαναμπήκαν στην αρένα..ομολογώ ότι αυτό δεν το είχα φανταστεί!!Μου άρεσε πολύ που γνώρισα και άλλους χαρακτήρες και βρήκα πολύ ευρηματικό τον τρόπο με τον οποίο μας έδειχνε ότι πολλοί απο τους ήρωες της αλλιώς φαίνονται και αλλιώς ήταν στην πραγματικότητα και το πόσο εύκολα η ίδια η Κάτνις αξιολογούσε μόνο απο το φαίνεσθαι κάνοντας λάθη που μετάνιωνε αργότερα!!!Χάρηκα που μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω λίγο καλύτερα τον Γκέιλ και να αξιολογήσω και αυτόν!! Και το 3ο βιβλίο που τόσο περίμενα ήρθε σαν γροθιά στο στομάχι!!!Πραγματικά ένα απο τα πράγματα που δεν θα συγχωρήσω ποτέ στην συγγραφέα είναι το άγχος στο οποίο με υπέβαλλε...έβλεπα να έχω ξεπεράσει το μέσο του βιβλίου και τα πράγματα να είναι τόσο χαοτικά που δεν μπορούσα να καταλάβω πότε θα προλάβει να μου δείξει όλα αυτά που ήθελα να δω...η κορύφωση ήταν στα τελευταία κεφάλαια του βιβλίου όπου έβλεπα τις ελάχιστες σελίδες που απομένουν και φως πουθενά...είχα μια καταρακωμένη ηρωϊδα να μην προσπαθεί καν να συνέλθει,ένα σωρό άλλους χαρακτήρες των οποίων την τύχη αγνοούσα και καμιά ένδειξη βελτίωσης...μέχρι που φτάνοντας 2/3 σελίδες απο το τέλος άρχισα να συνειδητοποιώ ότι όποιο και αν είναι το τέλος δεν θα με ικανοποιήσει!!!
Ειλικρινά ο μόνος τρόπος να εξηγήσω το 3ο βιβλίο της σειράς είναι λέγοντας ότι για κάποιο μυστήριο λόγο η συγγραφέας βαρέθηκε τόσο τους χαρακτήρες της που αποφάσισε είτε να τους ξεπετάξει είτε να τους σκοτώσει για να μην χρειαστεί να σκεφτεί το τέλος του καθενός..απογοητεύτηκα τρομερά απο αυτό!!Και ήρθε και η τελευταία παράγραφος μαζί με τον επίλογο του βιβλίου να με ειρωνευτούν και να προσπαθήσουν να μου χρυσώσουν ανεπιτυχώς το χάπι!!
Ήθελα να χαρώ που διάλεξε τον Πίττα και δεν μπορούσα γιατί με την τροπή που έδωσε στα πράγματα δεν είμαι καν σίγουρη αν θα επέλεγε και πάλι αυτό σε περίπτωση που ο Γκέιλ δεν έφευγε και έμενε εκεί μαζί τους...ξέρω ότι φαινόταν απο την αρχή πως τα συναισθήματά της για τον Πίττα ήταν πιο δυνατά αλλά και πάλι είναι λες και βρήκε έναν τρόπο για να με κάνει με το τέλος που διάλεξε να αμφισβητήσω ακόμη κι αυτό!!! Επίσης, θεώρησα απαράδεκτο το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον χαρακτήρα του Γκέιλ...είναι σαν να βαρέθηκε να γράφει γι'αυτόν,να μην την εξυπηρετούσε κιόλας για το τέλος που ήθελε να δώσει και αποφάσισε να τον πετάξει σε μια άλλη περιοχή και απλά να μας ενημερώσει σε περίπτωση που αναρωτιόμασταν!! Στην τελική κατέστρεψε τόσο πολύ τον χαρακτήρα της Κάτνις που ειλικρινά δεν βρίσκω καθόλου ρεαλιστικό το ότι στο τέλος συνήλθε και κατάφερε να κάνει και οικογένεια,ακόμη και για ένα μυθιστόρημα το βρίσκω παρατραβηγμένο!!!
Είναι πολλά αυτά που έχω στο μυαλό μου και ειλικρινά μπορεί να μην έχω γράψει ούτε τα μισά...ααα απίστευτα ενοχλητικό το ότι δεν έδινε καθόλου χρόνο στον αναγνώστη να συνειδητοποιήσει έναν θάνατο και το τι επιπτώσεις θα έχει αυτός, για πολλούς χαρακτήρες δεν μάθαμε καν πως ακριβώς πέθαναν και τι τους συνέβη!! Και άλλο τραγικό για εμένα γεγονός είναι ότι ενώ έγραψε 3 βιβλία τα οποία αφυπνίζουν τον αναγνώστη και τον κάνουν να σκεφτεί σε τι κόσμο ζει και πόσο σκληρός και άπληστος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος φροντίζει με τον θάνατο της Πριμ(που για εμένα συμβόλιζε την αισιοδοξία και το φως)να ισοπεδώσει κάθε ελπίδα και δύναμη για ζωή απο το βιβλίο της!! Και αυτό νομίζω ότι με ενόχλησε περισσότερο απ'όλα...ακόμα και σε περίοδο πολέμου,ακόμα και σε περίοδο οικονομικής κρίσης ή και στην μεγαλύτερη φυσική καταστροφή για εμένα πάντα υπάρχει ελπίδα,πάντα υπάρχει φως αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να το δούμε!! Βρίσκω πιο σκληρό απο οτιδήποτε άλλο μας έδειξε σ'αυτά τα 3 βιβλία, το να μου δείχνει ουσιαστικά στο τέλος ότι όλα είναι μάταια...και αρνούμαι να συμφωνήσω μ'αυτό!! Ειλικρινά θα προτιμούσα να είχε αφήσει ατελή την ιστορία παρά να μου δώσει αυτό το τέλος...λάτρεψα την σειρά στην αρχή για να καταλήξω στο τέλος μπερδεμένη και οργισμένη νιώθοντας ότι δεν σεβάστηκε τους ίδιους της τους χαρακτήρες!!
Αυτά για την ώρα...πάντως δεν μετάνιωσα που τα διάβασα και ανυπομονώ να δω τις ταινίες...η ιστορία προσφέρει πολύ καλό υλικό για ταινιά!!! Ας ελπίσουμε ότι ίσως μ'αυτές να αποζημιωθούμε κατά κάποιο τρόπο...
evi The Volturi
ioannaki-twilightaddicted και εγω τις πρωτες μερες που τελειωσε το τελευταιο βιβλιο την ιδια απογοητευση ενιωθα ειναι η πρωτη αντιδραση μετα τα γεγονοτα στα τελευταια κεφαλαια αλλα μετα την δευτερη και την τριτη αναγνωση και οταν κατασταλαζουν ολα συνηδητοποιησα πως η τελευταια παραγραφος τελικα ηταν και ολο το νοημα και η αισιοδοξια του βιβλιου. Παντως ειναι γεγονος πως απο ολα τα βιβλια που εχω διαβασει τοτελος αυτου του βιβλιου ειναι οτι συγκλονιστικοτερο εχω διαβασει και δεν προκειται να το ξεχασω ποτε