Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Hunger Games-Αγώνες Πείνας

Πήγαινε κάτω 
+54
dark violet
dmant89
BELLA MARIE
dimitroula-robsessed
xrysanthi
ioannaki-twilightaddicted
AspaKorth
Teodan
maria_likofos
Dalia
Silia
T-NM-E-BD
kati
maria-ria-le
marina forever
eleni 2
Marina_Twilighter
alexia.p
panagiota
broken angel
!~Twilighter~!
Bitten Pillows
Nantia Hale_Biers
scarlet rose
dimitra_80
magica
Kimberly
emma cullen pattinson
athina
marina
vikaki21
Hollysort
twilightFOREVER
emi
MIKAELLA
Kristen Stewart
Fallen Angel
mR.Geo
Bella07
ed<3
ΕΡΗ
angela_syros
sandra21
evi
I'm_not _dead
Sloorp
SilverMusk
M@rIa
April
angepsi
Fotis333
Ms Cullen
nasiatheslayer
WhiteQueen
58 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Teodan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Teodan

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4153
Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 23:13

Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 616544
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 20 Φεβ 2012 - 19:44

Η επίσημη playlist του soundtrack αποκαλύφθηκε!!!

1. Arcade Fire “Abraham’s Daughter”
2. The Secret Sisters “Tomorrow Will Be Kinder”
3. Neko Case “Nothing To Remember”
4. Taylor Swift “Safe & Sound ft. The Civil Wars”
5. Kid Cudi “The Ruler and The Killer”
6. Punch Brothers “Dark Days”
7. The Decemberists “One Engine”
8. The Carolina Chocolate Drops “Daughter’s Lament”
9. The Civil Wars “Kingdom Come”
10. Glen Hansard “Take The Heartland”
11. Maroon 5 ft. Rozzi Crane “Come Away To The Water”
12. Miranda Lambert “Run Daddy Run ft. Pistol Annies”
13. Jayme Dee “Rules”
14. Taylor Swift “Eyes Open”
15. The Low Anthem “Lover Is Childlike”
16. Birdy “Just A Game”

Επίσης θα υπάρχει ένα extra τραγούδι (ακόμη δεν ξέρουμε εαν θα υπάρχει σε αυτή την έκδοση και απλά το κρατάνε για έκπληξη, εαν θα υπάρχει σε κάποια special έκδοση ή στο CD του score της ταινίας)που θα είναι το Rue's Lullaby το όποιο ηχογράφησε η ίδια η Jeniffer Lawrence.
Στην λίστα υπάρχει και ένα άγνωστο συγκρότημα με το ονομά Maroon 5. tongue To τραγούδι των οποίων αρχικά το τραγουδούσε ο Glen Hansard που τελικά συμμετέχει στο soundtrack με άλλο κομμάτι. Συνωνυμία ή τελικά αντάλλαξαν τραγούδια; Το κομμάτι όταν το τραγουδούσε ακόμη ο Glen μπορείτε να ακούσετε εδώ:

http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Teodan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Teodan

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4153
Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 20 Φεβ 2012 - 20:26

Μόλις τώρα συνειδητοποίσηα ότι δεν δεν έχω κανένα σχόλιο για τους Αγώνες Πείνας! Αν και για να πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι δεν μου φαίνεται υπερβολικά παράξενο. Και τα τρία βιβλία δεν σε άφηναν να ξεκολλήσεις από πάνω τους.
Κατα αρχάς και μόνο σαν ιδέα με ενθουσίασε. Γενικά οτιδήποτε έχει βασιστεί εν μέρει σε μυθολογία μ'αρέσει αλλά αυτό ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Στην αρχή μου ξίνισε ο τρόπος γραφής της, πρώτο πρόσωπο ενεστώτα, αλλά σύντομα το συνίθισα και αφέθηκα.
Η συγγραφέας έχει χτίσει τους χαρακτήρες της πολύ καλά.Πίστεψα με την Κάτνις, αγάπησα με τον Πίτα, στεναχωρήθηκα με την Ρου( για ακρίβεια είναι από τις λίγες φορές που στεναχωριέμαι για τον θα* ενός ήρωα)
Το δεύτερο βιβλίο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο, κατ'εμέ. Οι παλιοί φόροι ήταν όλοι ένας και ένας. Ειδικά αυτή η γιαγιά (δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της τώρα), η άλλη η ναρκομανής που θυσιάστηκαν για τον... ο Σνοου προκάλεσε την δυσαρέσκεια μου αν και τον λυπήθηκα στο τέλος.
Το τρίτο δεν ήταν τόσο δυνατό όσο το 2ο για εμένα αλλά και πάλι ήταν καταπληκτικό. Γεμάτο ανατροπές, αν και το τοπ ποστ ενός βλάκα στο youtube για τον θάνατο ενός συγκρεκριμένου κοριτσιού, μου χάλασε μια από τις μεγαλύτερες. Το τέλος με άφησε ικανοποιημένο, έτσι και αλλιώς πάντα ήμουν Team Τι σε έπιασε ξαφνικά και θες να σκοτώσεις την Κάτνις, αφού την αγαπάς.
Ήταν μια από τις καλύτερες σειρές που έχω διαβάσει εδώ και καιρό γεμάτη με σασπένς, ρομαντισμό, δράση και την εξαθλίωση του ανθρώπου γένους...
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 20 Φεβ 2012 - 23:02

Κωνσταντίνε συμφωνούμε απόλυτα. Εκπληκτική τριλογία και πεθαίνω για το πότε θα βγει η ταινία. Προσωπικά το τρίτο είναι το αγαπημενό μου.

Σπόιλερ:
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 1:34

Σπόιλερ:
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 24 Φεβ 2012 - 21:24

Σπόιλερ:

Την επόμενη Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική δύο ειδικές εκδόσεις του People και του US Weekly με πολλές φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα και την ταινία. Και δημοσιεύτηκε χτες η πρώτη φωτωγραφία από το People.

Σπόιλερ:

Πεθαίνω Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 945889 Είναι τόσο τόσο τέλειος για τον ρόλο cry Και το μακιγιαζ....Δεν θα τα καταφέρω μέχρι να βγει η ταινία. Θα έχω πεθάνει από την τελειότητα!!!

Μου αρέσει επίσης που επιτέλους προωθείται ο Πίτα. Σε όλα τα trailer εμφανίζεται ελάχιστα δείνοντας έμφαση στον Γκειλ και πάντου όπου αναφέρεται η ταινία βαζουν μια φωτογραφία του Γκειλ και την Κάτνις από κάτω. Δεν λέω καλό είναι που προσθέσαν λίγο παραπάνω Γκειλ στην πρώτη ταινία, αλλά είπαμε Πίτα και ξερό ψωμί!!! Εδω έβλεπα προχτες το E!News και μιλούσαν για τους αγώνες πείνας και η παρουσιάστρια είπε πως οι δύο φόροι Κάτνις και Γκειλ (!) θα πρέπει να παλέψουν μέχρι θάνατου στην πολυαναμένομενη ταινία [...]. Το παρακαναν. Είπαμε λίγο παραπάνω αλλά όχι να πάρει και την θέση του Πίτα!

Σπόιλερ:
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΣαβ 25 Φεβ 2012 - 2:36

Σπόιλερ:
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΣαβ 25 Φεβ 2012 - 6:50

Το σχόλια στο E! News το είδα κι εγώ και γέλασα. Φοβερή ενημέρωση!
Εγώ είμαι υπέρ Γκέιλ σαν Παναγιώτα, αν ήταν στο χέρι μου η ιστορία δεν θα είχε το ίδιο τέλος.
Αλλά από την ταινία δεν περιμένω να δω το δικό μου θέλω αλλά τα βιβλία με σαρκά και οστά. Οπότε...καλώς να έρθει ο Πίτα! (που παρεπιπτόντως, του πάει πολύ ο ρόλος του νεαρού)
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΣαβ 25 Φεβ 2012 - 15:35

Σπόιλερ:

Edit by Isabella21: Παρακαλώ να βάζουμε spoiler όταν αποκαλύπτουμε κομμάτια της ιστορίας. Ας σεβαστούμε όσους δεν τα έχουν διαβάσει ακόμα.
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΣαβ 25 Φεβ 2012 - 20:27

Ξαναδιάβαζα πριν λίγες μέρες κάποιες σκηνές από την τριλογία και έπεσα πάνω σε μία σκηνή από την Κοτσυφόκισσα, μία από τις ελάχιστες σκηνές σε όλα τα βιβλία που δεν μπορούσα να εξηγήσω. Που ευχόμουν να ήταν διαφορετική.

Σπόιλερ:
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 26 Φεβ 2012 - 7:01

Μας φάνηκε απότομο και ανολοκλήρωτο το τέλος γιατί μας άρεσε και θέλαμε κι άλλο! Αλλιώς δε θα μπαίναμε στη διαδικασία να αγοράσουμε και τα 3 βιβλία (εγώ τουλάχιστον που έχω αρκετές σειρές που ξεκίνησα και έμεινα στο 1ο βιβλίο) ούτε θα σχολιάζαμε σε αυτό το τόπικ.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 27 Φεβ 2012 - 2:23

Εγω αυτο δεν το εκανα ποτε....παντα τελειωνω αυτο που αρχιζω...αλλα ναι το τελειωσε λιγο αποτομα.
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 27 Φεβ 2012 - 19:30

Συμφωνώ με την Εύη ούτε εγώ αφήνω ποτέ σειρά στην μέση.
Πάντως όσο ανφορά την κουτσυφόκισσα δεν θεωρώ ότι το τελλείωσε απότομα. Όπως λέω και πιο πάνω βρήκα το τέλος τόσο άρτιο και προσεγμένο -εκτός από την σκηνή που ανέφερα και πιο πάνω για την οποία τελικά κάνω λάθος- που παρότι δεν ήθελα να τελειώσει το αποδέχτηκα.
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 28 Φεβ 2012 - 16:58

Nέο TV Spot

Eιλικρινά τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα. Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 616544 Έχουν αιχμαλωτίσει ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία στην μεγάλη οθόνη...
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : xania
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 28 Φεβ 2012 - 17:33

για να ειμαι ειλκικρινης αν κ το ειχα στην λιστα μου να το διαβασω δεν 8α το διαβαζα ποτε διοτι δεν ειναι στα likes μου ενα τετοιο βιβλιο. αλλα μια κοπελια μου το εδωσε κ επειδη δεν ειχα τπτ καλυτερο το διαβασα. και εν8ουσιαστηκα!!! το πρωτο βιβλιο κ το το τριτο ειναι 8εικα!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 28 Φεβ 2012 - 19:33

ολη η σειρα ειναι θεικη...και γερασιμε συμφωνω απολυτα....
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 29 Φεβ 2012 - 19:01

Νέες Φωτογραφίες + Το χθεσινό Tv Spot με extra 10 δευτερόλεπτα

Σπόιλερ:

Και το κλίπ σε καλύτερη ανάλυση και με περισσότερες σκηνές από χτες. Περιμένουμε ακόμη να ανέβει επίσημα.

[center]
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 29 Φεβ 2012 - 20:19

Υπομονη...κατι μερες εμειναν....
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 29 Φεβ 2012 - 20:31

Ενθουσιάστηκα!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 29 Φεβ 2012 - 22:50

Κι εγω δεν κρατιεμαι..... boogie
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 1 Μαρ 2012 - 17:19

Επιτέλους ανέβηκε σε τέλεια ανάλυση!!!

*22 Μέρες faint *
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 1 Μαρ 2012 - 19:46

ανατριχιασα οπως κ καθε φορα που βλεπω βιντεο απο τους αγωνες πεινας

ανυπομονω να ερθει Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 868134
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 1251
Registration date : 02/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 1 Μαρ 2012 - 22:17

Μάλλον είμαι η τελευταία που σχολιάζει τα βιβλία της σειράς αλλά είχα τόσα άλλα που ήθελα να διαβάσω και τόσο περιορισμένο χρόνο που μόνο όταν συνειδητοποιήσα πόσο κοντά είναι η πρεμιέρα της ταινίας πήγα και πήρα και τα 3 για να προλάβω να τα διαβάσω πριν την πρεμιέρα της!!
Τελικά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να τα τελειώσω μέσα σε λιγότερο απο μία εβδομάδα...ενθουσιάστηκα αμέσως με την πλοκή,εντυπωσιάστηκα απο την διαφορετικότητα του θέματος σε σύγκριση με τα βιβλία που διάβαζα τελευταία και ήταν τόσο ευκολοδιάβαστα και ενδιαφέροντα που ούτε καταλάβαινα πότε περνούσα τα κεφάλαια το ένα μετά το άλλο!!

Σπόιλερ:

Αυτά για την ώρα...πάντως δεν μετάνιωσα που τα διάβασα και ανυπομονώ να δω τις ταινίες...η ιστορία προσφέρει πολύ καλό υλικό για ταινιά!!!
Ας ελπίσουμε ότι ίσως μ'αυτές να αποζημιωθούμε κατά κάποιο τρόπο...
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠεμ 1 Μαρ 2012 - 23:55

Ξανα κολλησα ασχημα...λεω να ξανα διαβασω το βιβλιο...αχ πως την περιμενω αυτη την ταινια...
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4678
Registration date : 24/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 2 Μαρ 2012 - 0:54

ioannaki-twilightaddicted και εγω τις πρωτες μερες που τελειωσε το τελευταιο βιβλιο την ιδια απογοητευση ενιωθα ειναι η πρωτη
αντιδραση μετα τα γεγονοτα στα τελευταια κεφαλαια αλλα μετα την δευτερη και την τριτη αναγνωση και οταν κατασταλαζουν ολα
συνηδητοποιησα πως η τελευταια παραγραφος τελικα ηταν και ολο το νοημα και η αισιοδοξια του βιβλιου. Παντως ειναι γεγονος
πως απο ολα τα βιβλια που εχω διαβασει τοτελος αυτου του βιβλιου ειναι οτι συγκλονιστικοτερο εχω διαβασει και δεν προκειται
να το ξεχασω ποτε

Hunger Games-Αγώνες Πείνας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 31 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: