Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 23 Αυγ 2009 - 12:33
Επειδή επισκέπτομαι το blog αλλά και την ιστοσελίδα των εκδόσεων Πλατύπους συχνά, μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει ακόμα επίσημη ανακοίνωση με την ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου. Αλλά δεν νομίζω ότι θα αργήσουν πολύ. Οπότε λίγη υπομονή ακόμα.
Πάντως σίγουρα μέσα στον Σεπτέμβριο.
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 23 Αυγ 2009 - 18:03
πηγα στο βιβ/λιο για να παρω καπια βιβλια και ο κυριοσ μ πε οτι μεχρι 10 σεπτ. θα βγει στα βιβλ/α οποτε συντομα κοντα σασ οσο γ κυπρο? ουφ απο 20 σεπτ και μετα θα δουμε ασπρη μερα το μονο σγουρο
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 23 Αυγ 2009 - 18:59
εγω χθες παντως που πηγα στο μεγαλυτερο βιβλιοπωλειο της πολης μου για να ζητησω ΕΣΤΩ ημερομηνια και να μου κρατησουν αντιτυπο, μου ειπαν πως ουτε οι αποθηκες ξερουν ποτε θα το λαβουνε και απλα τους ειπανε ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. Μα ελεος και αυτοι ενα τηλ. δεν μπορουν να κανουν
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 23 Αυγ 2009 - 19:31
ευχαριστω
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 23 Αυγ 2009 - 20:30
αχ μακαρι να εχει κυκλοφορησει μεχρι τις 10!!! πριν ανοιξουν κ τα σχολεια!!!!! κ εμενα στο βιβλιοπωλειο ειπαν πως το μονο που ξερουν ειναι πως θα κυκλοφορησει μεσα στο Σεπτεμβρη........
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 14:50
τι???????? τοσο αργα????????γιατι?????? 3 δεν ελεγαν??????????
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 14:53
μακαρι να κυκλοφορησει νωριτερα...... 21 θα εχουν ηδη αρχισει τα σχολεια κ θα ειναι κ Δευτερα....
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 14:53
jenaki έγραψε:
τι???????? τοσο αργα????????γιατι?????? 3 δεν ελεγαν??????????
Τι να σας πω παιδιά... Η Πλατύπους, δεν είπε ποτέ κάτι για 3. Το 3 του μήνα πιστεύω ότι ήταν ράδιο αρβύλα η οποία προέκυψε από χαζουπολογισμούς που έκανε ο καθένας και έβγαζε άσχετα συμπεράσματα.
Γιαυτό καλό θα είναι πριν "δέσετε" κάτι να το έχετε μάθει από σίγουρη πηγή.
Το ίδιο ισχύει και για την ταινία. Μην πιστεύετε ότι ακούτε δεξιά και αριστερά. Η ODEON δεν έχει πει τίποτα συγκεκριμένο ακόμα.
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 14:57
ουτε εγω ειχα ακουσει τιποτα για τις 3... Η πλατυπους ελεγε πως προσανατολοιζοταν για τις αρχες του μηνα αλλα τα βιβλιοπωλεια ζητησαν να βγει αργοτερα για να μη συμπεσει με το ανοιγμα των σχολειων.... αλλα ελπιζα να ηταν νωριτερα απο αυτο...
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 15:26
μακαρι... δεν παλευεται η κατασταση μαζι με το σχολειο... συγνωμη κιολας επειδη εγω δεν εχω καιρο που ανακαλυψα τα βιβλια τι ακριβως ειχε γινει με την εκλειψη και κυκλοφορησε νωριτερα???
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 16:31
.........gyus παω για φονο....χαιρετω.....
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 16:32
ελεος!!!! δεν θα προλαβουμε να το απολαυσουμε με την ησυχια μας!!! να λειωσουμε κανονικα διαβαζοντας!!! γιατι μετα το ανοιγμα των σχολειων??? γιατι μας το κανουν αυτο?????
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 16:39
γεια σασ κ απο εμενα! λοιπον εγω τελη ιουλιου ειχα παει στο φνακ στ the mall! ειχα πωτησει αν ξερουν ποσο σεπτεμβρη θα βγει κ δεν ηξεραν! σημερα λοιπον πηγα σε ενα μεγαλο βιβλιοπολιο στην γειτονια μου(Αθηνα μενω) κ μου ειπαν οτι περιμενουν γιρω στισ 20 με τελοσ σεπτεμβρη αλλα αυτοσ μ ειπε οτι χλομο να κυκλοφορησει τοτε κ μπορει κ πιο αργα.. ΕΥΧΟΜΑΙ να εκανε τεραστιο λαθοσ για τ πιο αργα ο τυπασ! αλλα κ παλι η πλατιπουσ δεν κανει κ αυτη τν επισιμη ανακοινωση τησ να τελειωνουμε να μην τρεχουμε κ ολη την ωρα? ααχ τι τραβαμε
Υ.Γ. μακαρι να κυκλοφορησει κανονικα! κ να σασ πω κ κατι? αυτοσ ο βιβλιοπολησ πολυ κακη εντιπωση μ εκανε με αυτα που ειπε! δεν ξαναπαω! αντε να μαθει να μου λεει τετοια πραγματα!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 24 Αυγ 2009 - 16:42
οχι, βγηκε η επισημη ανακοινωση σημερα και θα βγει 21 σεπτεμβρη......
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009