| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs Pattinson Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 14:05 | |
| Twilighter μην ανησυχεις ουτε εγω δεν την εχω παει. Αυριο 9α μου την φερουν... Κουραγιο καλη μου =( | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 14:32 | |
| λαλαλαλααα!! και εγω το πηρα απο την παρασκευη το εχω και εχω διαβασει το μισο!!! ειναι εκπιλκτικοοοοο!!! εχω εντιποσιαστειιιι!!! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 14:35 | |
| καλο σας διαβασμα οσες την πειρατε! θα κολησετε κυριολεκτικα!!! | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 14:42 | |
| καλα εννοειται αυτο!! να φανταστεισ την πηρα μαζι μου στο σχολειο(γιατι ημουν στ γιαγια μου το σ/κ) για να μπορεσω να τν διαβασω κατευθιαν μετα απο αυτο..εχτεψ επεσα για υπνο στισ 2!!! **και αυτο μην το ακουσει η καθηγητρια τησ εκθεσησ..αλλα παιδια βαριομουν τοοοσο πολυ που την ανοιξααααα | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 16:16 | |
| | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 19:31 | |
| - linaki έγραψε:
- καλα εννοειται αυτο!!
να φανταστεισ την πηρα μαζι μου στο σχολειο(γιατι ημουν στ γιαγια μου το σ/κ) για να μπορεσω να τν διαβασω κατευθιαν μετα απο αυτο..εχτεψ επεσα για υπνο στισ 2!!!
**και αυτο μην το ακουσει η καθηγητρια τησ εκθεσησ..αλλα παιδια βαριομουν τοοοσο πολυ που την ανοιξααααα Ε και???Και εγώ που την έχω από την Πέμπτη την πήρα και την Παρασκευή και σήμερα στο σχολείο... στις 4 απο τις 6 ώρες αυτήν διάβαζα... και στην Μέση είμαι... είναι και μεγάλο(810 σελίδες) αφού έχω να μπω στο φόρουμ από την Παρασκευή... ( ) | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 20:09 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 20:13 | |
| Καλά εμείς είχαμε γίνει ρεζίλι.Μόλις φύγαμε από το σχολείο πήγαμε γραμμή για το βιβλιοπωλείο χωρίς να περιμένω την αδερφή μου...η αδερφή μου όμως πήγε εκεί 1η και είπε: μήπως ήρθαν εδώ 2 κοριτσάκια? και τους λέει η κοπέλα όχι και μετά πάει και τους λέει ότι ουρλιάζανε στις τουαλέτες γιατί μας είχαν πάρει τηλέφωνο ώρα μαθήματος...Ε,μόλισ φτάσαμε καθαρίσαμε τα χέρια μας και το ακοθμπήσαμε σιγά-σιγά πάνω στο ταμείο και στις τσάδες το βάλαμε εμείς!!! | |
|
| |
"TwilightLover" Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 20/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 20:51 | |
| - twilightfreak έγραψε:
- "TwilightLover" έγραψε:
- pffff...την τελειωσα μεσα σε μια μερα ι χαζη:/
βασικα νιω9ω περιεργα και στεναχωριμενη που δεν 9α υπαρχει αλλο βιβλιο που δεν 9α συνεχισω να μα9αινω την ιστορια τουσ ... ας προτινουμε στην stephenie να γραψει και 5 πεμπτο οπου 9α σκοτωσουν τουσ βολτουρι....
Ρε παιδια ελεος αυτα που λετε σχετικα με το βιβλιο δεν μπορειτε να το βαλετε σε σποιλερ!!! Μπορει να μην καταλαβαινετε αλλα διαλυετε ολη την υποθεση του βιβλιου... ΟΛΗ του την μαγεια!!!! Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!!!! Τουλαχιστον εγω που ηθελα να κανω ενα διαλειμμα να δω εαν το πειραν και οι αλλοι και αν τους αρεσει ξαφνικα δεν ξερω μου χαλασαν τν μηση μαγεια του βιβλιου!!! Σας παρακαλω να βαζετε σποιλερ!!! Και δεν αναφερομαι σε εσενα twilightlover γενικα μιλαω.... Σας παρακαλω σποιλερ!! PLease... βασικα αφτa που ειπα για τουσ βολτουρι ηταν δικια μ 9εωρια δικια μ ιδεα δεν εχει να κανει με τιν ιστορια τοy βιβλιου :/ ηρεμιστε δν σασ χαλασα τπτ καλο διαβασμα παιδιααααα... | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 25 Σεπ 2009 - 16:31 | |
| εγω πολυ στην χαραυγη τον αντιπαθησα ακομα περσσοτερο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 25 Νοε 2009 - 9:34 | |
| ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ???? Εγώ πραγματικά δε θα μπορούσα να περιμένω....Το έχω διαβάσει ήδη 5 φορές αλλά δεν το χορταίνω....Πραγματικά όλες στενοχωρηθήκαμε που τελείωσε αλλά τι να κάνουμε??? Τώρα περιμένουμε τη Στέφανυ να κάνει τα βιβλία παό τη μεριά του Έντουαρντ.... Εγώ σου λέω να το αρχίσεις!!!Θα με θυμηθείς!!!!! | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:22 | |
| και εγω τωρα ειμαι στην 5η φορα!!!!!!111 τρελενομαι ........ αχ τι μας εχει κανει ο edward | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|