| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 18:34 | |
| Κι εγώ σταναχορήθηκα που τελείωσε... | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 18:36 | |
| ξαναπιαστο απτην αρχη!!!εγω μολις το τελειωσω θα το ξαναδιαβασω | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
Mrs Pattinson Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 20:31 | |
| κοριτσια το διαβασατε κιολας? =Ο Εγω 9α το παρω την τριτη ='( | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 20:35 | |
| και κατι αλλο.. απο ποτε ειπατε βγηκε στα βιβλιοπωλεια? Νομιζα οτι 9α εβγαινε στις 21 τη Δευτερα δηλαδη =\ | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 20:51 | |
| - Mrs Pattinson έγραψε:
- και κατι αλλο..
απο ποτε ειπατε βγηκε στα βιβλιοπωλεια? Νομιζα οτι 9α εβγαινε στις 21 τη Δευτερα δηλαδη =\ η επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας που εχει οριστει απο την πλατυπους ειναι 21 σεπτεμβριου. καποια βιβλιοπωλεια ομως που την ειχαν παραλαβει τη διεθεσαν νωριτερα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 20:54 | |
| πφφφ η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα στις 21 επαθα σοκ οταν εμαθα οτι βγηκε Ο.Ο | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 0:22 | |
| Tην πηραααααααααααααααααααααααααααα.... Οταν ειμαι σε κατασταση να γραψω θα σας πω την ιστορια μου, να γελασετε.... | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 0:24 | |
| Εγά που πήγα χτες στον Ελευθερουδάκη εδώ στα Γιάννενα το είχαν και επίσης και στο Public και τον Παπασωτηρίου. | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 0:57 | |
| Λοιπόν ορίστε η ιστορία μου για να πάρω την χαραυγή... Λοιπόν κλασικά σήμερα σάββατο είχα βγει για καφέ, αλλα πριν φύγω λέω δεν περνώ κανένα 20ευρώ μπας και έχει βγει η χαραυγή? επειδή όλες λέγατε ότι την πήρατε. όχι ότι πίστευα ότι θα έχει έρθει εδώ... Τελοσπάντων καθώς γυρνούσα με μια φιλη μου βλέπω απέναντι ένα βιβλιοπωλεία, και καθώς κοιταω το βλέπω στην βιτρίνα. Όταν τελειωσαν τα ουρλιαχτά συνειδητοποιώ ότι ήταν κλειστό φυσικά 12 τετια ώρα. Ήξερα ένα μαγαζί που πιθανότατα να το είχε και έκλεινε εκείνη την ώρα, ήταν όμως κάνα δεκάλεπτο μακριά. και αρχίζω και τρέχω όπως η bella όταν είχε πάει να σώσει τον edward. να με βλέπουν με ένα ύφος ο κόσμος αυτή έχει βγει από το τρελοκομείο, και η φιλη μου να με βρίζει από πίσω... Τελοσπάντων φτάνω στο μαγαζί την ώρα που έκλεινε, αρχίζω και φωνάζω περιμένετε, περιμένετε, και την είχε. Την περνώ...Και να γελάει εντωμεταξύ ο άνθρωπος εκεί. και μετά άρχιζω πάλι και τρέχω γιατί ήθελα να έρθω να την διαβάσω... Βάζω στοίχημα ότι δεν θέλει να ξανακατεβούμε η φιλη μου... Ouf, έχασα κιλά σημερα.... Επιτελους την εχω στα χερια μου....... | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 1:23 | |
| Αν και το έχω διαβάσει στα αγγλικά το βιβλίο... ανυπομονώ να πάω τη δευτέρα στο βιβλιοπωλείο να το πάρω στα χέρια μου στα ελληνικά. Φυσικά η γλώσσα μας δεν συγκρίνεται στην αποτύπωση των λέξεων, ελπίζω μόνο η μεταφράστρια να μη έχει κάνει καμιά πατατιά πάλι. ¶ντε και καλοδιάβαστο! | |
|
| |
Athanasia.Pattinson Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 02/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 10:51 | |
| εγω την τελιωσα χθες ζηλεψτε | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 10:59 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 12:35 | |
| Σίγουρα όλοι σαν τρελαμένοι κάναμε και δικαιολογημένα. Τρέξιμο, ουρλιαχτά, παραμιλητά... Έχει απ όλα ο μπαξές παιδιά.Την ξεκίνησα χθες και σήμερα είμαι στο 3 βιβλίο.Είχα πάθει πραγματικό σοκ | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 12:39 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 12:41 | |
| Εντάξει,δεν σου δίνω κουράγιο αλλά είναι απλά συγκλονιστικό όπως όλοι περιμέναμε.Θα πάθεις πλάκα και θα νιώθεις μουδιασμένη,σοκαρισμένη...Όταν το διαβάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 12:42 | |
| | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| |
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 12:51 | |
| Δυστυχώς δεν μπορούμε να σε πιάσουμε απο πουθενά για να σε βοηθησουμε λίγο.Αμάν βρε παιδί μου κι εσύ.Πολύ απαισιόδοξη είσαι.Βοήθησε μας και εσύ λίγο | |
|
| |
elizaki :P Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 27/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:24 | |
| pffffffffffffffffffffffffffffffffffff ουτε εγω τν εχω παρει περιμενω αυριο............... ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΣΕΣ ΤΝ ΠΗΡΑΝ!!!!!ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:25 | |
| Αχ,άντε...εγώ την τελείωσα και την ξαναδιαβάζω...-γι'αυτό διάβασα από την Παρασκευή σαν βλακας!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:31 | |
| Είμαστε τυχερές....Ναι!!!!Παιδιά πρέπει να το πάρετε με την πρώτη ευκαιρία.Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:32 | |
| NAI!!!Eίχα μείνει πάγος μόλις το τελείωασα...κλάμα... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:33 | |
| και γω την τελειωσα αλλα θα την ξαναδιαβασω αλλη στιγμη τωρα εχω αλλα βιβλι που περιμενουν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:33 | |
| Ναι κι εγώ... | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|