| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:33 | |
| Καταλαβαίνεις τι εννοώ.Είχα μουδιάσει.Σαν ζωντανή νεκρή ένα πράγμα... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:34 | |
| Αχά! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:35 | |
| | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:36 | |
| η χαραυγη ειναι συγκλονιστικο βιβλιο...οσες το περιμενουν αυριο σας προιδοποιω!δεν θα μπορειτε να το σταματησετε!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:42 | |
| Εγώ παιδιά λέω να μην την πάρω.. Το έχω διαβάσει 2 φορές στ αγγλικά.. Και λέω να το πάρω.. ξέρω γω..?? Τα Χριστούγεννα..? Η και καθόλου.. Και αν το αγοράσει μια φίλη μου, ευχαρίστως να το διαβάσω από αυτήν.. (medusa volturi, plz..πάρτο αν μπορέσεις.. Το ξέρεις ότι το θες..!! ) Ξόδεψα 13,90 Ευρώ για να την πάρω στ αγγλικά.. Τώρα 25 Ευρώ για τα ελληνικά..?? Και ούτως ή άλλως, μαθαίνω και λέξεις στ αγγλικά που πιστεύω θα με βοηθήσουν στην Εκθεση για τα αγγλικά μου που θα δώσω και proficiency αρχές Νοεμβρίου.. Τέσπα.. Και να την πάρω, δε θα με αφήσει η μητέρα μου να τη διαβάσω, γτ μου λέει ότι πρέπει να αφοσιωθώ στα μαθήματά μου.. Οπότε.. τα συμπεράσματα δικά σας..!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την !~Twilighter~! στις Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:54, 1 φορά | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:47 | |
| ας μην την παρεις τωρα δανεισου την απο καποια φιλη σου καλυτερα | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 16:00 | |
| εγω λεω να την παρεις αξιζουν τα λεφτα της και με το παραπανω και γω την διαβασα στα αγλικα 14 φορες ( καλοκαιρι αρχες την πειρα ) αλλα στα ελληνικα ειναι καλητερα πιστεψε με...... | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 16:15 | |
| και γω το τελειωσα :/ το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει ever..καλυτερο και απτο λυκοφως..και ειναι φανταστικο να εχει κυκλοφορισει ηδη η πρωτη ταινια και να εχουμε προσωπογραφισει τους χαρακτηρες..αχ | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 17:15 | |
| ααααααααα, μη μου τα λετε ετσι αυτα.... το θελωωωωωωωωωωωωωωωω.......... αν ειμαι τυχερη θα μου φτασει αυριο αλλα η υπομονη μου εχει εξαντληθει........... θελω να το παρω επιτελους στα χερια μου να αρχισω να διαβαζω κ να λιωσω.... μονο εγω εμεινα που να μην το εχω???? | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 17:29 | |
| λοιπον team edward μαζι ειμαστε!ουτε και εγω δεν το εχω παρει ακομα!η μαμα ερχεται σημερα και αν το βρει στο αεροδρομιο θα το αγορασει!!!αχ δεν μπορω να περιμενω αλλο!μορισ το παρω θα λιωσω στο διαβασμα!!!!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 17:31 | |
| αχ, ωραια μοιραζομαι τον πονο μου... εγω το εχω παραγγειλει κ περιμενω να μου φτασει αυριο.... μολις το παρω, δεν υπαρχει, θα διαβαζω, θα διαβαζω, θα διαβαζω.... μεχρι να το τελειωσω.... | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 17:42 | |
| μην ανησυχεις Αννουλα μου θα το παρω το βιβλιο μονο να κανει λιγη υπομονη σε παρακαλω και μαλιστα θα στο δανεισω και μια φορα θα το διαβασουμε και μαζι δεν συμφωνεις? | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 17:43 | |
| αχ αντε να το παρω στα χερια μου..να το κρατησω...αχ!!!αντε ...ποσο υπομονη πια? | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 17:45 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 19:45 | |
| κολιτσακια μου καλο διαβασμα αντε και γω θα το πω στην δικια μου κολλητουλα την Δωρα ζηλεψα :blush: | |
|
| |
"TwilightLover" Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 20/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 20:24 | |
| pffff...την τελειωσα μεσα σε μια μερα ι χαζη:/ βασικα νιω9ω περιεργα και στεναχωριμενη που - Σπόιλερ:
δεν 9α υπαρχει αλλο βιβλιο που δεν 9α συνεχισω να μα9αινω την ιστορια τουσ ... ας προτινουμε στην stephenie να γραψει και 5 πεμπτο οπου 9α σκοτωσουν τουσ βολτουρι.... edit by scarlet rose:Επειτα απο παρακληση αλλου μελους προστεθηκαν τα spoiler!!!Ζητω συγνωμη προσωπικα που δεν το αντιληφθηκα νωριτερα!!!Παιδια πρεπει να εισαστε προσεκτικοι με αυτα που γραφετε για να μην χαλαμε την εκπληξη απο τα υπολοιπα μελη!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 21:35 | |
| Να σου πω την αληθεια δεν ειναι και κακη ιδεα...Αντε και 5 βιβλιο εμεις ποτε δεν θα βαρεθουμε να την διαβαζουμε!!!βεβαια εγω ουτε την χαραυγη δεν εχω διαβασει ακομα αλλα εχω ενα προαισθημα πως θα ειναι τελειο βιβλιο | |
|
| |
twilightfreak Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Σαλονικα city Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 22:00 | |
| - "TwilightLover" έγραψε:
- pffff...την τελειωσα μεσα σε μια μερα ι χαζη:/
βασικα νιω9ω περιεργα και στεναχωριμενη που δεν 9α υπαρχει αλλο βιβλιο που δεν 9α συνεχισω να μα9αινω την ιστορια τουσ ... ας προτινουμε στην stephenie να γραψει και 5 πεμπτο οπου 9α σκοτωσουν τουσ βολτουρι.... Ρε παιδια ελεος αυτα που λετε σχετικα με το βιβλιο δεν μπορειτε να το βαλετε σε σποιλερ!!! Μπορει να μην καταλαβαινετε αλλα διαλυετε ολη την υποθεση του βιβλιου... ΟΛΗ του την μαγεια!!!! Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!!!! Τουλαχιστον εγω που ηθελα να κανω ενα διαλειμμα να δω εαν το πειραν και οι αλλοι και αν τους αρεσει ξαφνικα δεν ξερω μου χαλασαν τν μηση μαγεια του βιβλιου!!! Σας παρακαλω να βαζετε σποιλερ!!! Και δεν αναφερομαι σε εσενα twilightlover γενικα μιλαω.... Σας παρακαλω σποιλερ!! PLease... | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 20 Σεπ 2009 - 23:26 | |
| αυτα τα spoiler ειναι πολυ πειρασμος...ειναι δεν ειναι κρυμενα :/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 13:26 | |
| ΤΗΝ ΠΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εναι υπεροχη, καταπληκτικη, εργο τεχνης!!!!!!!!!!!! επιτελους την εχω στα χερια μου!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 13:29 | |
| Χα!!! Κι εγώ από τις 9 πήγα στο βιβλιιοπωλείο, πάνω στον πάγκο τα είχε ακόμα τα αντίτυπα!!!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit's mine!!!!!!! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 13:51 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 13:53 | |
| οπως ειπαμε κανονικα η κυκλοφορια ηταν για σημερα... γιατι δεν πας να το ψαξεις Isabella_Cullen μ??? | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 21 Σεπ 2009 - 13:58 | |
| εστειλα τον πατερα μου να παει να ρωτησει αν ηρθε ... μακαρι να εχει ερθει | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|