| Breaking Dawn Cast | |
|
+59$ofi@ + Edward Zafrina D.R. angepsi twilightsagaddicted sisaki pink Vera marina annaval stavroulita Mrs.Christina ROBELINA emerald eyes MARIA SWAN CULLEN demi cullen nantia01 Afelop BELLA MARIE dani mariatwilight pretty witch twilightFOREVER despina aek izzy cullen Bella07 LaDy_SoVeReigN Lizzy Cullen evi ma.do Morena evac DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! dimitroula-robsessed Mrs.Cullen SpunK RansoM Ashley Greene evaki d@n@e twilight! vikaki21 T-NM-E-BD @Dark_Lord@ VLaSia =) Bella13 Arianna peby bluesea volturi girl Petalouditsa SilverMusk Jacob Black Nemesis Of Bellin Fotis333 team edward breeze of wolf Edward_ Breaking_ Dawn !~Twilighter~! April 63 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Πεμ 30 Σεπ 2010 - 21:53 | |
| πωπω παιδια εχω καταχαρει πιυ αρχιζουν τ γυρισματα και αρχιζουμε ν εχουμε νεα κι ολα αυτα.!τελεια.!αντε ν δουμε και το σπιτι της μπελλας και του εντ...τ οποιο ολα κι ολα θελω να ναι τελειο.!!! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Πεμ 30 Σεπ 2010 - 21:54 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Παρ 1 Οκτ 2010 - 1:55 | |
| Ξερω οτι δεν συμμετεχω πολυ πλεον στο φορουμ!!! Αλλα βλεπετε υποχρεωσεις οποτε μπορω ομως ριχνω μια ματια στα νεα!!!! Ειδα αυτο στο fb σε μια σελιδα αν και δεν μπορω να μαι σιγουρη αν ειναι true γιατι δεν το χω ψαξει αλλα ειναι απο αρκετα εγκυρη πηγη πιστευω! Τhe Denali Coven in THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN has been cast! Christian Camargo (THE HURT LOCKER, Dexter) plays Eleazar, Casey LaBow (Moonlight) is Kate, Mia Maestro (Alias, POSEIDON) is Carmen, MyAnna Buring (DOOMSDAY) is Tanya and the previously announced Maggie Grace (Lost, TAKEN) plays Irina.Προσωπικα μου αρεσουν πολυ ολοι τους! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Παρ 1 Οκτ 2010 - 2:42 | |
| Κι εμενα το ιδιο... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Παρ 1 Οκτ 2010 - 13:29 | |
| αυτο μικρουλι ειναι ειναι πολυ ομορφο μακαρι να παιξει τον ρολο της Νεσι!!! | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Παρ 1 Οκτ 2010 - 13:40 | |
| - angepsi έγραψε:
- Ξερω οτι δεν συμμετεχω πολυ πλεον στο φορουμ!!! Αλλα βλεπετε υποχρεωσεις
οποτε μπορω ομως ριχνω μια ματια στα νεα!!!!
Ειδα αυτο στο fb σε μια σελιδα αν και δεν μπορω να μαι σιγουρη αν ειναι true γιατι δεν το χω ψαξει αλλα ειναι απο αρκετα εγκυρη πηγη πιστευω!
Τhe Denali Coven in THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN has been cast! Christian Camargo (THE HURT LOCKER, Dexter) plays Eleazar, Casey LaBow (Moonlight) is Kate, Mia Maestro (Alias, POSEIDON) is Carmen, MyAnna Buring (DOOMSDAY) is Tanya and the previously announced Maggie Grace (Lost, TAKEN) plays Irina.
Προσωπικα μου αρεσουν πολυ ολοι τους! και εμενα μου αρεσουν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Παρ 1 Οκτ 2010 - 13:43 | |
| | |
|
| |
D.R. Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 07/05/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Παρ 1 Οκτ 2010 - 22:10 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Σαβ 2 Οκτ 2010 - 0:57 | |
| ΑΧ όλες οι φώτο είναι τέλειες!!!! Είναι πολύ καλή η μικρή! | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Σαβ 2 Οκτ 2010 - 11:45 | |
| ¶ργησα λίγο να σχολιάσω λόγω δουλειάς. Πολύ καλό το καστ των Ντενάλι με πρώτο και καλύτερο τον Christian Camargo. Ειδικά στον Dexter ήταν πάρα πολύ καλός. Αναμένουμε νεότερα! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Σαβ 2 Οκτ 2010 - 12:15 | |
| xaxaxaxaxa Κοιτάξτε εδώ! Το πιάσατε το νόημα???? χαχαχαχα | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Σαβ 2 Οκτ 2010 - 12:19 | |
| καλο χα χα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Σαβ 2 Οκτ 2010 - 12:19 | |
| Και μετά το "μήλο".....χα χα χα Τρελαίνομαι! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| |
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Σαβ 2 Οκτ 2010 - 12:23 | |
| Ουτε εγω σχολιασα που να προλαβω ευτυχως σαββατοκυριακο τωρα εχω λιγο χρονο να πετασω στο φοορυμ μας..τους ειχα δει εγω απο χτες αλλα δεν σχολιασα λοιπον ο ελεαζαρ καλως ειναι αλλα εγω τον φανταζομουν παντα με μακρια μαλλια..δεν ξερω γιατι αλλα τα κοντα με ξενιζουν..και επισης αυτη που πεζει την τανια θα επρεπε να πεξει την κειτ και το αντιθετο..στο βιβλιο το λεει καθαρα τα μαλλια της τανιας ειχα ανταυγειες στο χρωμα της φραουλας ακριβως οπως εχει αυτη που πεζει την κειτ..μεχρι τωρα απο ολους αυτυς που εχουν ανακοινωθει μονο η αιρινα μου αρεσει τελεια....και λιγοτερο απο ολους μου αρεσει ο μπεντζαμιν στο βιβλιο λεει πως δεν ειναι πιο μεγαλος απο δεκαπεντε και ο ηθοποιος που τον πεζει ειναι τριαντα....μα καλα η στεφενι παραγωγος δεν ειναι γιατι τους αφηνει να τους διαλεγουν εστι αυτη βαζει το χρημα γιατι δεν παταει ποδι να πει δεν ηταν εστι στο βιβλιο.,.. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Τετ 6 Οκτ 2010 - 22:28 | |
| Μακάρι να είναι αυτό το κοριτσάκι που θα παίξει την γλυκίτατη Νέσι! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου δίνει το ίδιο συναίσθημα που μου δίνει και η Νες όταν διαβάζω τα βιβλιά! Την θεωρώ αξιαγάπητη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Κυρ 10 Οκτ 2010 - 10:02 | |
| Παιδια αυτη ειναι το ανακοινωσε επισιμα η στεφενι και οσο για την ηλικια της που ειναι εννια δεν με πειραζει καθολου εδω γιατι πρωτων μικροδειχνει δευτερον τα εφε στην ταινια θα τα αναλαβει μεταξυ αλλων και αυτοε που εκανε τα εφε στον μπεντζαμιν μπαντον αρα θα την κανει μικροτερη....ειναι τεκεια ειναι μια γλυκα και μοιαζει με κορη του εντουαρντ και της μπελλας...μεχρι τωρα μονο την νεσι και την αιρινα λατρευω δηλαδη και εστι να της βαλουν να πεξουν χωρις μακιγιαζ χωρις τιποτα τεριαζουν στο ρολο οι αλλοι θελουν πολυ μακιγιαζ βεβεα δεν απογοητευομαι γιατι οταν ειχαν πει τους ηθοποιους για τους βολτουρι δεν μου αρεσε κανενας...μολις ειδα ομως το μακιγιαζ εμεινα αναυδος.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Κυρ 10 Οκτ 2010 - 10:41 | |
| ετσι ειναι παιδια τωρα σχεδον απογοητευομαστε, αλλα μετα οταν θα δουμε το αποτελεσμα ειμαι σιγουρη οτι θα ειμαστε ευχαριστημμενοι!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Κυρ 10 Οκτ 2010 - 14:32 | |
| Δυστηχώς αυτο δεν ισχύει πάντα ας πούμε στην αντικαταστάτρια της rachelle... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Πεμ 14 Οκτ 2010 - 12:54 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BELLA MARIE P στις Πεμ 14 Οκτ 2010 - 13:12, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Πεμ 14 Οκτ 2010 - 12:59 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BELLA MARIE P στις Πεμ 14 Οκτ 2010 - 13:08, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Πεμ 14 Οκτ 2010 - 13:08 | |
| Λοιπον ανακοινωθηκαν και αλλοι ηθοποιοι....
Και αυτη ειναι η γνωμη μου...Δειτε τους σε αναλητικες φοτογραφιες ..... Οποτε μεχρι τωρα εχουν ανοικοινωθει ολες οι συναξεις....λοιπον τι πιστευετε ειναι οπως τους ειχατε φανταστει; η πρωσοπικη μου γνωμη ειναι αρχικα οτι ολοι ειναι ομορφοι πραγμα θετικο αφου οι βρικολακες πρεπει να ειναι ομορφοι...καπιοι μου αρεσουν πολυ και καπιοι αλλοι καθολου....αναλυτικα κατω απο καθε φοτο... - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
και ξεκιναμε με τον Alistair λοιπον ειναι καλος αν και το γουρολομενο το ματι δεν ξερω..ελπιζω να ειναι η ατυχη στιγμη και με ενα καλο μακιγιαζ να δειξει τελειος...παντως ειναι ξανθος (οπως τον φανταζομουν νταξει καλη επιλογη...) - Σπόιλερ:
Και προχωραμε και οι δυο ειναι καλη επιλογη η mary λιγο δεν ξερω το μαλλι αν ειναι λιγο πιο μακρυ στην ταινια θα ειναι αψογη...για τον randal τα λογια ειναι περιτα τελεια επιλογη...) - Σπόιλερ:
Εδω δεν εχω να πω πολλα και οι δυο τελιες..λιγο το χρωμα στο μαλλι να αλλαξει η tia δεν ξερω αυτο το ξανθο το θεωρω καπως και ειμαστε τελεια... - Σπόιλερ:
Εδω δεν εχω να πω τιποτα να μιλησουν τα κοριτσια ....ειναι απλα πολυ ομορφος...μην με παρεξηγεισετε κιολας... - Σπόιλερ:
και περναμε εδω..λοιπον δεν ξερω ακομα για αυτη την επιλογη...ο βλαντιμιρ καλος ειναι απλα πρεπει να δειξει λιγο πιο επιβλητικος στην θεση των βολτουρι ηταν ο στεφαν δεν μουα ρεσει πολυ..δεν δειχνει αριστοκρατικος...για ρουμανος περνιετε νταξει απλα δεν ειμαι σιγουρος..ισως με ενα καλο μακιγιαζ και ντυσιμο να γινει τελειος....θα δειξει... - Σπόιλερ:
η μαγκι μου αρεσει αρκετα λιγο το μαλλι να φτιαξουν να δειχνει πιο ομορφη αυτο το μαλλι δεν τονιζει το προσωπο της που ειναι κατααλλα ωραιο...ενα μειονεχτημα εχει το μεγαλο μετωπο και αυτο το μαλλι το κανει μεγαλυτερο..κατα τα αλλα ωραια....
- Σπόιλερ:
εδω ο λιαμ ειναι πολυ καλος λιγο η κοπελα τι να πω..μονο σε εμενα θυμιζει τον τζον τραβολτα στο hairspray; - Σπόιλερ:
και φτανουμε στην χειροτερη επιλογη..αρχικα ο αμουν..δεν ειναι ομορφος απο ολους ειναι ο πιο ασχημος... δεν μου αρεσει..και ο μπεντζαμιν το φωναζω δυο εβδομαδες ειναι μεγαλος...στο βιβλιο λεει πως δεν ειναι μεγλυτερος απο τον αλεκ και την τζειν γυρω στα εικοσι ειναι...και ο ηθοποιος ειναι 30 και....τι να πω.... - Σπόιλερ:
εδω και οι δυο αψογη η σαρλοτ με κοντο μαλλι οπως την φανταζομουν..τελεια...και τελος..: - Σπόιλερ:
εδω και οι δυο καλες..σαν το βιβλιο ειναι δεν εχω προβλημα..νταξει....
Εσεις τι πιστευετε; σας αρεσουν η οχι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Πεμ 14 Οκτ 2010 - 14:30, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Πεμ 14 Οκτ 2010 - 20:06 | |
| Λοιπον.... να ξεκινησω και εγω ενα ποστ μπουγατσοφυλλο.... Αρχικα, ο Αlistair, μου φαινεται αρκετα καλος... και αρκετα σκληροτραχηλος οπως και πρεπει αλλωστε...νομιζω πως ειναι μια καλη επιλογη! Την Charlotte, προσωπικα θα την προτιμουσα καστανη μεν, με μακρυ μαλλι δε.... Η κοπελιτσα ειναι πολυ γλυκια...θα πεισει εχω την εντυπωση... Senna k Zafrina! ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!Πραγματικα ειδικα η Ζαφρινα οπως ακριβως την ειχα φανταστει...ΜΙΑ ΑΜΑΖΟΝΑ!Για το ρολο της Mary ενισταμαι! δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η κοπελα....μπορει να κανω και λαθος...απλα τη γνωμη μου λεω..Σε αντιθεση με αυτην, η Kebi k η Tia ειναι απλα υπεροχες!! νομιζω οτι θα πεισουν ΚΑΡΓΑ!!!Garett -Stefan ολα τα λεεφτα!! Vladimir, ελπιζω οπως και με τους βολτουρι, να πεισει....αν και πολυ baby face ρε παιδια...πολυ ομως..Maggie&Randal, απο τους πιο γλυκους που εχω δει σε καστ! Ειμαι πααααρα πολυ περιεργη να δω πως το μακιγιαζ θα τους αλλαξει δραματικα!!Και τελος, ο προσωπικος μου αγαπημενος -διοτι...ε...- Σπόιλερ:
ειναι αντρακλας βεβαιως βεβαιως!!! - ειναι ο Amun!! AΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Cast Πεμ 14 Οκτ 2010 - 20:32 | |
| Η τριτη δεν μου ανηγει και δεν μπορω να τις δω | |
|
| |
| Breaking Dawn Cast | |
|