| Twilight Goodies! | |
|
+111robertlady Stella777 EliRose kati maria_likofos mariettoula1996 argyro12 dark violet BELLA MARIE panagiota Dalia Vanina AspaKorth breathless argy RB scarlet rose Mary Masen Cullen pitsiriki xrysanthi Bella Marie Swan Silia justnina22 Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Aleera aliciacullen *evdokia* mR.Geo Emy+Robert sisaki ed<3 ROBELINA vickaki twilightFOREVER despina aek demi cullen katerina-eclipse 8Kristen8 DEMONA CULLEN PATTINSON i love edward 2 nantiaki_twilight 4 ever dani emerald eyes April Afelop Bella Cullen12 twilightsagaddicted AliceK vikaki21 JuliaCullen dimitroula-robsessed redbutterfly Mrs Edward Cullen ma.do T-NM-E-BD Lizzy Cullen Vampire love ntinaki pink RafaelaCullen Dr_Rena_Hale Arianna Μαργαριτα Alexia_4 I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Elki athina sofoula9 silenceprincess aLLie13 evaki evi KatiaRobsessed bella butterfly nasiatheslayer Strider Renée patrick Kimberly SilverMusk MARIA SWAN CULLEN linaki Jacob Black SpunK RansoM Efst@thi@ WhiteQueen Fotis333 Isabella_Cullen sambrina Mrs Alice Fay1765 fafoula1234 Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn twilight girl breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Bella13 Nemesis Of Bellin magica mariap sunrise twilightergirl VLaSia =) volturi girl team edward christi_twilight Mrs.Cullen 115 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 21 Δεκ 2009 - 16:21 | |
| αρα που καταληγουμε??? σιγουρα θα ερθουν κ εδω.. μπορει λιγο αργοποριμενα αλλα τ ν κανουμε??? και επισης σκεφτητε και τ αλλο... ποια επιχειρηση τετοιου ειδους θελει να πουλησει οσο το δηνατον περισσοτερα και θα εκμεταλευτουν την δικια μας τρελα σιγουρα!!!! και να σας πω την αληθεια ολη την ωρα εκει ειναι το μυαλο μου.. μηπως ερθουν πουθενα και δν τ παρω χαμπαρι!!! γιατι οπως εχω ξαναπει... ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ Τ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΤΗΣ ΡΟΖΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 21 Δεκ 2009 - 16:32 | |
| - Edward_ Breaking_ Dawn έγραψε:
- μπορουσε ομως να γινει και την επομενη πεμπτη και δεν εγινε, αυτο κατι σημενει, το λυκοφως εκανε τρελες πωλησεις εισητηριων για αυτο ηρ8ε νωρις η νεα σεληνη, φανταστητε τωρα που η νεα σεληνη εκανε ακομα πιο τρελες πωλησεις
Έχεις απόλυτο δίκιο Έλλη μου. Είπες πράγματα που σκεφτόμουν και εγώ να γράψω μέχρι να δω το ποστ σου. Είναι αλήθεια πως.. κερίζουν με το να έρχονται νωρίτερα ή σαφώς με το να μας πουλάνε αντικείμενα. Θεωρώ πως τώρα μετά την επιτυχία της Ν.Σελήνης και με τη σίγουρη της Έκλειψης θα εμπορευτούν κάποια κεντρικά και ίσως γενικότερα καταστήματα αντικείμενα τέτοιου θέματος. Πιστεύω πως, δεν είναι σωσ΄τη η έκφραση ''είμαστε πίσω απο το Θεό'' που και εγώ λέω συχνά, καθώς πρέπει να συλλογιστούμε το οτι είμαστε χώρα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε: 1. αριθμό κατοίκων σε σχέση με την Αμερική 2. ανάπτυξη σε σχέση με την Αμερική. Έτσι είναι φυσιολογικό. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που η Ν.Σελήνη δεν άργησε.. Από τις λίγες φορές που συμβαίνει αυτό.. Και στο κάτω κατω υπάρχει και η αίσχατη λύση του e shop! Τι στο καλό! Χριστούγεννα έρχονται! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 21 Δεκ 2009 - 16:41 | |
| καλα εγω ετσι και δεν ερθουν στην Ελλαδα εχω λυση να μου τα στειλει η θεια μου απο την Αμερικη,αλλα τι καλυτερο απο το ντοπιο πραγμα???!!!! | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 21 Δεκ 2009 - 18:09 | |
| συμφωνω και εγω με τη Vlasia.. δν πρεπε να καταδικαζουμε ετσι τη χωρα μας ρε παιδια!!! δν ειμαστε και τοοοσο χαλια!!! φανταστειτε τους twilighters σε καποιες αλλες πολυ πιο υποβαθμισμενες χωρες που δν μπορουν να κανουν αγορες ουτε καν μεσω e-shop!!!!!
παντως αν δν τα βρω εδω θα βαλω τη θεια μου να μου τα φερει απο τη γερμανια!!!!!!
αλλα ειπαμε αισιοδοξια και ολα θα γινουν!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 21 Δεκ 2009 - 18:16 | |
| ναι συμφωνω.λυσεις υπαρχουν και μπορουνε να βρεθουνε. | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 23 Δεκ 2009 - 16:27 | |
| Εγώ λέω ότι άμα τα φέρουνε στην Αθήνα θα τα φέρουνε και άλλου...δηλαδή το ελπίζω... Μπορεί κάποιο κορίτσι να μου δώσει διεύθυνση και τηλέφωνο του village store? | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 23 Δεκ 2009 - 16:39 | |
| συμφωνο μαζι σου... το τηλ ειναι: Θεσ/νικη. 2310499920 Αθηνα. 2106104140
Αν μαθεις κατι κανε post!!!!!!!!!!!!!!11 | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 23 Δεκ 2009 - 16:40 | |
| | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 24 Δεκ 2009 - 21:21 | |
| Hi κοριτσακια μου!!!Εχω να μπω κκατι αιωνες γιατι δυστυχως δεν προλαβαινω καθολου και μου λειψει πολυ και εσεις και το φορουμ!!!!<3
Anyway,προσφατα πηγα για twilight saga shopping και βρηκα προς μεγαλη μου εκπληξη πολλα πραγματα!!!!Ειπα λοιπον να σας ενημερωσω και σορρυ αν γνωριζετε ηδη οσα θα σας πω!!! Λοιπον στα fnac εχουν φερει ρολογια τοιχου σε 2 σχεδια ενα με τον ed και την bella αγκαλια και ενα μονο με τον edward που ειναι ΦΟΒΕΡΑ!!!!Ειναι τετραγωνα και μοιαζουν περισσοτερο με πινακα παρα με ρολοι!!!
Επισης εκτοσ απο απλες αφισες που εχει ολες τις επισημες που βγηκαν για το new moon εχει και τρισδιαστατη αφισα σε μεγαλο μεγεθος αλλα ειναι πανω σε χοντρο χαρτονι...απιστευτη!!!
Ακομη ειχε αυτοκολλητα new moon για το laptop...κυριως για 15.4" απ'οτι ειδα)!!!
Απ οτι ειδα τις θηκες για το κινητο τις εχετε ανακαλυψει ηδη(ειναι σε 3 διαφορετικα σχεδια) οπως και το ημερολογιο νεα σεληνη για το 2010!!!
Επισης μια φιλη μου βρηκε κ σ'ενα καταστημα στο κεντρο της Αθηναςμπλουζακια σε πολλα σχεδια και τσαντες new moon και twilight[/b]!!!Οταν με παει θα σας πω που βρισκεται!!
Οπως καταλαβαινετε τα σηκωσα ολα και εφυγα...αλλα να σας προειδοποιησω οτι μου εφυγαν ποοοοολλα λεφτα γιατι εδω στην Ελλαδα ο,τι εει ζητηση και φευγει το ξεφτιλιζουμε με τις τιμες!!!
Αααα..και κατι ακομη...για να μην την πατησετε οπως εγω να σας πω οτι στο fnac το ρολοι ειναι 5 ευρω ακριβοτερο απ οτι στο public που ειδα οτι το φερανε σημερα!!!Βεβαια ειναι καταχωνιασμενα και δυσκολα τα παρατηρεις οποτε εαν καποια/ος ενδιαφερεται ας μου το πει να εξηγησω ακριβως που τα εχουν βαλει!!
Να σας ρωτησω και κατι...ποιος απ σας εχει δει την [b]συλλεκτικη εκδοση του λυκοφωτος??Γιατι πηγα συνταγμα σημερα αλλα δεν υπηρχε και οι υπαλληλοι ουτε που ηξεραν για πιο πραγμα μιλαω και ας υποτιθεται οτι εχει κυκλοφορησει ηδη!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioannaki-twilightaddicted στις Πεμ 24 Δεκ 2009 - 21:40, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 24 Δεκ 2009 - 21:24 | |
| ομως να σου θυμισω καλη μου οτι απαγορευεται να γραφεις με greekenglise. | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 24 Δεκ 2009 - 21:51 | |
| για την συλεκτικη εγκδοση πρεπει να απευθυνθεις στο βιβλιοπολειο απ οπου πηρες τα βιβλια... εγω π.χ. πηρα τα βιβλια τα ημερολογια και τους κινηματογραφικους οδηγους απο ενα συγκεκριμενο και ετσι μ παρηγγειλε και αυτο!! αν δν μπορεις να το βρεις ετσι στειλε mail στην platypous και θα σου το στειλουν πιστευω!!!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 9:16 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Hi κοριτσακια μου!!!Εχω να μπω κκατι αιωνες γιατι δυστυχως δεν προλαβαινω καθολου και μου λειψει πολυ και εσεις και το φορουμ!!!!<3
Anyway,προσφατα πηγα για twilight saga shopping και βρηκα προς μεγαλη μου εκπληξη πολλα πραγματα!!!!Ειπα λοιπον να σας ενημερωσω και σορρυ αν γνωριζετε ηδη οσα θα σας πω!!! Λοιπον στα fnac εχουν φερει ρολογια τοιχου σε 2 σχεδια ενα με τον ed και την bella αγκαλια και ενα μονο με τον edward που ειναι ΦΟΒΕΡΑ!!!!Ειναι τετραγωνα και μοιαζουν περισσοτερο με πινακα παρα με ρολοι!!!
Επισης εκτοσ απο απλες αφισες που εχει ολες τις επισημες που βγηκαν για το new moon εχει και τρισδιαστατη αφισα σε μεγαλο μεγεθος αλλα ειναι πανω σε χοντρο χαρτονι...απιστευτη!!!
Ακομη ειχε αυτοκολλητα new moon για το laptop...κυριως για 15.4" απ'οτι ειδα)!!!
Απ οτι ειδα τις θηκες για το κινητο τις εχετε ανακαλυψει ηδη(ειναι σε 3 διαφορετικα σχεδια) οπως και το ημερολογιο νεα σεληνη για το 2010!!!
Επισης μια φιλη μου βρηκε κ σ'ενα καταστημα στο κεντρο της Αθηναςμπλουζακια σε πολλα σχεδια και τσαντες new moon και twilight[/b]!!!Οταν με παει θα σας πω που βρισκεται!!
Οπως καταλαβαινετε τα σηκωσα ολα και εφυγα...αλλα να σας προειδοποιησω οτι μου εφυγαν ποοοοολλα λεφτα γιατι εδω στην Ελλαδα ο,τι εει ζητηση και φευγει το ξεφτιλιζουμε με τις τιμες!!!
Αααα..και κατι ακομη...για να μην την πατησετε οπως εγω να σας πω οτι στο fnac το ρολοι ειναι 5 ευρω ακριβοτερο απ οτι στο public που ειδα οτι το φερανε σημερα!!!Βεβαια ειναι καταχωνιασμενα και δυσκολα τα παρατηρεις οποτε εαν καποια/ος ενδιαφερεται ας μου το πει να εξηγησω ακριβως που τα εχουν βαλει!!
Να σας ρωτησω και κατι...ποιος απ σας εχει δει την [b]συλλεκτικη εκδοση του λυκοφωτος??Γιατι πηγα συνταγμα σημερα αλλα δεν υπηρχε και οι υπαλληλοι ουτε που ηξεραν για πιο πραγμα μιλαω και ας υποτιθεται οτι εχει κυκλοφορησει ηδη!!!! \ wow!!!!!!!!! εχω μεινει! σε παρακαλω που ακριβως βρηκες το ρολοι στο fnac? | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 12:52 | |
| Στο fnac ειναι με το που μπαινεις μεσα στο καταστημα εκει που εχει διαφορες κουκλες και τσαντες κτλ για διαφορες ταινιες και κομικς...ειναι απο την μπροστινη πλευρα ετσι οπως κοιτας οταν πηγαινεις προς τα εκει,δεξια στα ραφια που ειναι στο κεντρο αυτου του χωρου...εαν δεις ρολογια εκει,εαν δν εχουν καποιο ανοιχτο για να φαινεται ψαξε λιγο γτι μπορει να ειναι πιο πισω...γραφει πανω τι ειναι πιο. Απλα να ξερεις οτι παιζει να μην το βρεις η να πρεπει να πεις να στο κρατησουν γιατι την μερα που πηγα ειχαν μεινα 2/3...εαν δεν σε εξυπηρετησουν εκει δοκιμασε και στο public...συμφερει πιο πολυ γιατι εκει εχει 25 ευρω ενω στο fnac 30!! Ελπιζω να βοηθησα... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 14:15 | |
| α ευχαριστω παρα πολυ! οταν 3αναπαω στο fnac θα το δω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 16:57 | |
| Εσείς που μένετε Αθήνα είστε πολύ κω***δες!!! Έχω μείνει τελίως!! Δηλαδή τι έχω κάνει και με εκδικούνται σε αυτήν τη ζωή?? | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 17:45 | |
| εγω ειδικα τραβαω τα μαλλια μου για αυτο......... οταν εμενα γαλλια, η οταν εμενα αθηνα δεν ημουν κολλημενη.... τωρα που κολλησα βρεθηκα εδω που δε υπαρχει τιποτα..... γιατι?????
να ρωτησω, εχει παρει κανεις σας τη συλλεκτικη εκδοση του λυκοφωτος? | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 18:10 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 18:11 | |
| αληθεια? εγω προς το παρον δε θα το παρω, μαζευω λεφτα για αλλα πραγματα κ πιτευω πως δεν αξιζει να ξοδεψω τοσα λεφτα απλα για να εχω τη συλλεκτικη εκδοση..... μπορει αργοτερα να την παρω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 18:14 | |
| ¶λήθεια???Έχει βγει??? Χτες πήγα στο βιλβιοπωλείο για να πάρω το Σώμα και δεν είχε τίποτα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 18:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 18:23 | |
| WOW!Έχω μείνει άναυδη!Τι τέλειο πράγμα είναι αυτό??? Σαν Βίβλος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 18:26 | |
| χαχα, οντως....ετσι κ αλλιως ειναι ιερο για μας....... τωρα επισημοποιειται.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 18:29 | |
| ΝΑΙ!Όταν βάζω την αδερφή μου να ορκιστεί για κάτι της μάζω το δεξί χέρι πάνω στο βιβλίο και με το άλλο σηκωμένο,ξέρεις στάση όρκου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 25 Δεκ 2009 - 18:32 | |
| χαχαχα......... ειναι τουλαχιστον twilighter? γιατι αλλιως δεν της ειναι σε τιποτα να καταπατησει τον ορκο. αλλα καλυτερα ας παμε στο cofee time γιατι βγηκαμε | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τρι 29 Δεκ 2009 - 20:55 | |
| κοριτσια επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κατευτασαν στα village movie store τα πρωτα αντικειμενα απο twilight και new moon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηγα σμρ και τρελαθηκα... δν εχει βεβαια πολλα αλλα κ αυτο ειναι μια αρχη!!!! | |
|
| |
| Twilight Goodies! | |
|