| Twilight Goodies! | |
|
+111robertlady Stella777 EliRose kati maria_likofos mariettoula1996 argyro12 dark violet BELLA MARIE panagiota Dalia Vanina AspaKorth breathless argy RB scarlet rose Mary Masen Cullen pitsiriki xrysanthi Bella Marie Swan Silia justnina22 Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Aleera aliciacullen *evdokia* mR.Geo Emy+Robert sisaki ed<3 ROBELINA vickaki twilightFOREVER despina aek demi cullen katerina-eclipse 8Kristen8 DEMONA CULLEN PATTINSON i love edward 2 nantiaki_twilight 4 ever dani emerald eyes April Afelop Bella Cullen12 twilightsagaddicted AliceK vikaki21 JuliaCullen dimitroula-robsessed redbutterfly Mrs Edward Cullen ma.do T-NM-E-BD Lizzy Cullen Vampire love ntinaki pink RafaelaCullen Dr_Rena_Hale Arianna Μαργαριτα Alexia_4 I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Elki athina sofoula9 silenceprincess aLLie13 evaki evi KatiaRobsessed bella butterfly nasiatheslayer Strider Renée patrick Kimberly SilverMusk MARIA SWAN CULLEN linaki Jacob Black SpunK RansoM Efst@thi@ WhiteQueen Fotis333 Isabella_Cullen sambrina Mrs Alice Fay1765 fafoula1234 Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn twilight girl breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Bella13 Nemesis Of Bellin magica mariap sunrise twilightergirl VLaSia =) volturi girl team edward christi_twilight Mrs.Cullen 115 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 20:39 | |
| ναι ειναι δαχτυλιδι που αλλαζει χρωματα! αν παρατηρησατε στο twilight το δαχτυλιδι τησ bella αλλαζει χρωματα, μια ειναι μπλε μια ασπρο | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 37 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 20:42 | |
| αλη8εια δν τ ειχα προσε3ει,σ ευχαριστω παντως κ συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη μια ακομα ερωτηση....τ βραχιολι π φοραει η bella στν ταινια τ εχεισ βρει πουθενα?βασικα 2 φορουσε...αλλα πες μ τ 3ερεις....αν τα εχεισ βρει που8ενα... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 20:43 | |
| δεν με πριζεις καλε :D το βραχιολι το μπλε δεν το εχω βρει που8ενα αλλα το αλλο με τους αγιους μπορεις να το βρεις σε παγκους τις εκκλησιας, η σε μαγαζια με εκκλησιαστικα ειδη | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 20:45 | |
| πωπω...ειλικρινα δν τ σκεφτηκα κ εσυ πρεπει ν εισαι πλ ψαγμενη.....ουοαου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 20:46 | |
| χαχαχαχαχα οχι και πολυ απλα ψαχνω | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:30 | |
| στα village εχει φερει τπτ καινουργιο??? εχω καιρο να παω και οταν πηγα δν ειχε και πολλα πραγματα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:32 | |
| και τι δεν εχει φερει να λες! τα παντα | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:34 | |
| νεα σεληνη τα παντα, το εχω γραψει και παραπανω | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 16:38 | |
| Λοιπον ελλη μου μολις γυρισα απο το mall και ειχες δικιο...ειχαν φερει τα παντα!!!! Αν εξαιρεσεις βεβαια τα κοσμηματα των καλεν που δεν τα ειχε... Πηρα το κολιε για τις team edward που ειναι τρομερο....το μπρελοκ του twilight που επισης ειναι πανεμορφο και ενα μπρελοκ με των jakob γυμνουλη...οπως ειναι συνηθως στην ταινια δλδ!!!! Ηθελα να παρω και ,πρελοκ με τον εντουαρτ αλλα δυστυχως τους ειχε τελειωσει...κλαπς κλαπς!!! Για οσες δεν εχουν παει ειχε ακομα ομπρελα και τσαντα με τον εντουαρτ απο φωτο της νεας σεληνης,ειχε ενα φοβερο ημερολογιο twilight και δεν εννοω ημερολογιο χαρτινο οπως θα φανταστειτε...αλλο πραγμα τελειως...ειχε πόρτοφολι twilight,το δαχτυλιδι της μππελλα και μερικα ακομα μπρελοκ...ενα της αγελης..ενα του jakob και ενα του εντ... Οταν μπορεσω θα παω να παρω και αλλα πραγματα αν και δυστυχως το τζοκερ της αλις που το ηθελα πολυ δεν θα το φερουν μαλλον... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 16:52 | |
| ναι θελω και εγω να παω να παρω και αλλα! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 16:59 | |
| Το θεμα ειναι οτι θελω να βρω και το δαχτυλιδι και το βραχιολι της μπελλα,με την μπλε πετρα...συν τα κοσμηματα των καλεν...αλλα δεν τα εχω δει καπου...και απ οτι μου ειπαν στο μαγαζι δεν ξερουν αν θα τα φερουν αυτα...παντως το κολιε ειναι θεικο...το κοτσαρα αμεσως στο λαιμο μου... Αν δω οτι δεν τα φερνουν θα μαθω αναγκαστικα πως να ψωνιζω απο αμαζον για να τα παραγγειλω...εξαλλου δεν συμφερει αν τα φερουν και κανει κανα 30ευρω το ενα να τα παρω οταν στο εξωτερικο κανουν οοολα μαζι 50δολαρια... | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 18:01 | |
| σ ποιο μαγαζι τ βρηκες στ mall γτ δν εχω βρει τπτ...??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:21 | |
| | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:24 | |
| Τιποτα βρε...εκει θα βρεις σιγουρα...ααα...να ψαξεις σ'αυτο που ειναι εξω απο το cinema...γιατι εχει και ενα πιο μικρουλι μεσα αλλα αυτο δεν εχει σχεδον τιποτα... | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:31 | |
| σ ευχαριστω πρ πλ γ τν βοη8εια αυριο 8 παω αυριο ν τ αδειασω!haha | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:41 | |
| εγω οταν ξαναπαω στο village store σε δυο βδομαδες θελω να παρω το δαχτυλιδι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:46 | |
| Εγω δεν ειμαι σιγουρη ακομη...γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω το σετ που εχει ολα τα κοσμηματα των καλεν...το ημερολογιο θελω να παω να παρω το σαββατο ...αυτο που ειδα μονο στην βιτρινα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:48 | |
| ενα επιτραπεζιο λες? που ειναι καπως γαλαζιο? | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Δευ 4 Ιαν 2010 - 22:32 | |
| | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τρι 5 Ιαν 2010 - 0:16 | |
| κοριτσια ν ρωτησω κατι.. για ν αγορασεις απο τ amazon χριαζεται πιστωτικη καρτα ετσι???? | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τρι 5 Ιαν 2010 - 0:45 | |
| Εγώ πήγα σήμερα στο village store του cosmos και δυστυχώς απογοητεύτηκα γιατι τους είχαν τελειώσει σχεδόν τα πάντα!!!! Εν τέλη πήρα το μπρελόκ της Bella γιατί του Edward είχε τελειώσει.... και ένα ακόμα μικρό πλαστικό μπρελόκ που έχει απο μπροστά μία φωτογραφία της Bella και από πίσω μία άλλη με τον Edward και τον Jacob.... αυτά.... Τώρα είχε και το δαχτυλίδι της Bella (όχι αυτό που φοράει στις ταινίες,το άλλο που υποτίθετε ότι θα της δώσουν...)αλλά μου φάνηκε πολύ ακριβό....(26 ευρώ ) ούτε το τέλειο κολιέ που πήρατε κάποιες είχε πουθενά ούτε τίποτα άλλο....... Α....τώρα που το θυμήθηκα είχαν και ένα άλλο μπρελόκ με το ζεύγος το οποίο ήταν απλά υπέροχο αλλά γ*μώ την γκαντεμιά μου είχε μόνο δύο κομμάτια τα οποία ήταν προβληματικά,καθώς το γαντζάκι με το οποίο κρεμιόταν ήταν κολλημένο και στα δύο και δεν άνοιγε με τίποτα!!!! να δείτε τι υπέροχο που είναι : και τέλος έφερε μία καινούργια αφίσα του θεού!!!!!!!! ιδού : αυτά...από βδομάδα λέω να ξαναπάω καμιά βόλτα....α...και τη συλλεκτική έκδοση δυστυχώς δεν την πήρα.... όπου και αν υπήρχε ήταν σε χάλια κατάσταση.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τρι 5 Ιαν 2010 - 1:55 | |
| Μα δεν ειναι πολυ σπαστικο αυτο που κανουν με την συλλεκτικη????Ειναι δυνατον να ειναι τοοοοσο απροσεκτοι...εκανα το γυρο της αθηνας για να βρω ενα αντιτυπο της προκοπης... Αυτο το μπρελοκ που λες με το ζευγος πηρα εγω και ηθελα και αυτο που πηρες της μπελλα αλλα ειπε να μην το παρακανω και να το παρω αλλη φορα...εν τω μεταξυ παραλιγο να με κανεις να παθω συγκοπη αλεξια μ'αυτο που ειπες για το μπρελοκ με τα παιδια μας...δεν ειχα τσεκαρει το δικο μου κ με το που το ειπες το εκανα...ευτυχως ειναι μια χαρα... Και αυτο εδω... http://www.amazon.com/gp/product/images/B002R0DOJU/sr=8-7/qid=1262649152/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&n=1036592&s=apparel&qid=1262649152&sr=8-7Ναι το ημερολογιο που λεω μπλεβιζει...γιατι ειναι απο το twilight... Την αφησα αυτη δεν την ειδα παντως... | |
|
| |
| Twilight Goodies! | |
|