| Σχόλια: Μια αλλη ζωη | |
|
+21Lizzy Cullen ~!Cristi!~ evi niki Mrs.Cullen twilightFOREVER April kristen4ever Ashley Greene Alexadruby the vampire !~Twilighter~! Bella13 bluesea Kimberly mariap Isabella_Cullen MARIA SWAN CULLEN georgiaole volturi girl Nemesis Of Bellin LaDy_SoVeReigN 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 16:47 | |
| δεν γινετε και ακομα καλα κανω και δεν σε αφινω!!!! και απο αυριο δεν θα σ δειχνω ουτε ποσο ειναι !!! | |
|
| |
~!Cristi!~ Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 16:50 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 16:56 | |
| νια νια νια νια νια θα το βλεπεις οπως οι αλλοι. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 17:00 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 17:00 | |
| αλλο εγω εγω ειμαι καλη κοπελιτσα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 17:03 | |
| ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΚΕΤΟ!μα εσυ καλε πως θε το δεις αφου δεν μενετε κοντα(πρεπει να κλισω σε λιγο γτ εχω αρχαια(ασχετο0) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 17:20 | |
| οταν το γραψει στο pc θα μου το στειλει !!! αλλα οκ καλυτερα να σταματησουμε λογικα ολοι θα το δουμε την ιδια ωρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 17:22 | |
| καλα το καταλαβατε θα το δειτε και οι δυο την ιδια ωρα και θα καθηστερισω το τελος του 7ου και το 8ο κεφαλεο και θα αρφισω να τα βαλω γτ νευριασα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 22:53 | |
| ναι αλλα δεν ειναι δικαιο αυτο η γραφεις η δεν γραφεις η θα τα στειλεις η οχι ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 23:11 | |
| Λοιπον τελειωσα το 7ο κεφαλεο και βαζω το τελευτεο μικρο κομματακι !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 30 Νοε 2009 - 23:23 | |
| οκ!!!!αλλα δεν 8α το διαβασω τωρα eimai sto chat box | |
|
| |
| |
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Κυρ 28 Μαρ 2010 - 22:39 | |
| - Σπόιλερ:
σορρυ για... ξερεις εσυ. Απλως σκευτομουν και κατι συγχρωνος κι γι αυτο μπερδεψα τα τοπικ, σοζ
Αγαπη μου επιτέλους έβαλες συνέχεια. Α ρε τι σου κάνει ο έρωτας μας ξέχασες τελείως Αχου χαιρομαι τοσο πολύ που έβαλες συνεχεια, αλλά να υποθέσω οτι το υπόλιπο όπως και από το a different story θα το δούμε σε κανα τρίμηνο πάλι έ? Παντως αν γύνετε να είναι πριν από απο τον Ιούλιο γιατι τοτε θα με κατασκίνωση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Κυρ 28 Μαρ 2010 - 22:44 | |
| Εδω θα δειτε συντομα συνεχεια! Το a different Story ειναι ενα θεματακι.... δεν ξερω ποτε θα ανεβασω αλλα σιγουρα πριν Τον Μαιο! Προς Θεου δινω πτυχιο! Μετα μολις τελειωσω εξετασεις και πτυχιο γυρναω πιο ανεβασμενη απο ποτε! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Κυρ 28 Μαρ 2010 - 22:46 | |
| Χαχαχα. Εγινε. Κανονισε ε.. γιατι αλλιος... (μου αρεσει παρα πολυ αυτο το emoticon) Λοιπον ανοιπομωνω για την συνεχεια, και αναρωτιεμαι αν ειναι αληθεια αυτα τα λίγα που μου χεις πει οτι θα γίνουν. (χμμμμ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Κυρ 28 Μαρ 2010 - 22:56 | |
| Τι εχω πει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Κυρ 28 Μαρ 2010 - 22:58 | |
| αστο, αστο. Μέχρι να πάρεις μπρος. Εξάλου μου χεις κάτι τοσοδούτσικα που ούτε εγω έβγαλα νόημα . Τεσπα, αντε να βάλεις γρήγορα συνέχειαααααα!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Κυρ 28 Μαρ 2010 - 23:00 | |
| μου αρεσε πολυ!!! ειδικα ο μονολογος του τζασπερ! και αυτα που ψιθυρισε η Μπέλλα για το οτι ο Θεος της εδωσε το ονειρο της αλλα νομιζω οτι στο τελος δεν θα εφευγε ο εντουαρντ, θα φοβοταν να την αφησει μπνξ της και τετοια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Κυρ 28 Μαρ 2010 - 23:03 | |
| Ο Εντουαρντ επρεπε να φυγει! Ολο αυτον τον καιρο που ηταν μακρυα απο την Μπελλα τιμωρουσε τον εαυτο και δεν κινηγουσε! Δεν ηθελε να βαλει σε κινδυνο την ζωη της, αν και ηξερε οτι ηταν αρκετα δυνατος για να αντεξει λογο του σοκ. Το επομενο κεφαλαιο κρυβει ανατροπες! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Κυρ 28 Μαρ 2010 - 23:07 | |
| κοιτα το καταλαβα το σκεπτικο σου αλλα στν εκλειψη λεει οτι δεν εφευγε για να κυνηγησει και η Μπέλλα αναγκαζοταν να τον διωχνει, ειδικα τον 1ο καιρο. Ισως θα επρεπε να βαλεις τον τζασπερ ή τον εμετ ή και τους δυο να τον αναγκασουν να πανε μαζι για κυνηγι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 10:26 | |
| Μα η διαφορα ειναι οτι δεν κανω ακριβως ιδιο με την Εκλειψη! Η Βικτορια απηγαγε την Μπελλα, ο Εμμετ, ο Τζασπερ και η Αλις την εσωσαν και αφισαν τον Εντουαρντ πισω. Η κατασταση μεταξυ Εντουαρντ-Μπελλα ειναι αρα πολυ ευεσθητη και ο Εντουαρντ εχει αμφιβολιες οπως και η Μπελλα οτι η αγαπη της Μπελλα για τον Εντουαρντ δεν ειναι τοσο δυματη οσο ηταν (για τον Εντουαρντ) και του Εντουαρντ για την Μπελλα (για την Μπελλα). Οπως ειπα η κατασταση ειναι πολυ ευαισθητη και ο ΕΡντουαρντ εξαλλου θελει λιγο χρονο μονος του να σκεφτει. Συνεβισαν παρα πολλα μεσα σε μια μερα που κατα την γνωμη μου ιυτε το μυαλο ενος βρικολακα δεν θα αντεχε, αν καταλαβες τα 8 κεφαλαια μεχρι στιγμης παρουσιαζουν μια ολοκληρη μερα. Ξεκινησε απο τα ξημεροματα με το τηλεφωνημα και θα τελειωσει στο επομενο κεφαλαιο αυτη η μερα. Ελπιζω να καταλαβες το σκεπτικο μου καλυτερα. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 16:27 | |
| μόλις διάβαα την ιστοράι σου από την αρχή και ξετρελάθηκα!!! πολύ καλή δουλεία!!! αμυπομονώ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 16:44 | |
| Σε καταλαβα από την αρχη αλλα μπορει να γραφεις διαφορετικη ιστορια αλλα την γραφεις γυρω από τους ιδιους χαρακτηρες γι'αυτο το λέω αλλα η ιστορια σου μου αρεσει πάρα πολύ, μην με παρεξηγεις..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 16:48 | |
| Φυσικα και δεν παρεξηγω! Το ξερω αλλα το μυαλο μου παει παντα αντιθετα! Παμε καλα Θα εδειχνε ποτε η Μπελλα τον πονο της; Και Εβακι ευχαριστω πολυ! | |
|
| |
| Σχόλια: Μια αλλη ζωη | |
|