| Σχόλια: Μια αλλη ζωη | |
|
+21Lizzy Cullen ~!Cristi!~ evi niki Mrs.Cullen twilightFOREVER April kristen4ever Ashley Greene Alexadruby the vampire !~Twilighter~! Bella13 bluesea Kimberly mariap Isabella_Cullen MARIA SWAN CULLEN georgiaole volturi girl Nemesis Of Bellin LaDy_SoVeReigN 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 16:53 | |
| ουφ μου εφυγε ενα βαρος!! δεν θα ηθελα να μου κρατας κακια ή κατι τετοιο
ισως γι' αυτο και η ιστορια σου να ειναι καταπληκτικη(για το μυαλο σου λεω)!!! για ποτε λες το επόμενο κεφάλαιο?? | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 16:53 | |
| τίποτα! αχ ναι... πότε να περιμένουμε τη συνέχεια?? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 16:55 | |
| ελπιζω συντομα!! πριν την Μ.Πεμπτη?? χωρις να σε πιεζω!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 16:58 | |
| Αγαπες μου πραγματικα δεν ξερω... Το επομενο κεφαλαιο ειναι ΤΕΡΑΣ, το εχω γραψει χειρογραφο και δεν εκοβα απο πουθενα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 17:05 | |
| καλα κανεις!!!!! στο χειρογραφο ποσες σελιδες ειναι???? Το λεω γιατι Μ.Πεμπτη θα εχω στα χερια μου το graphic novel και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα το αντιληφθω αν βαλεις το καινουριο κεφαλαιο..... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 17:31 | |
| Τυχερη! Εμενα ειναι αγνωστη η τυχη του ποτε θα το παρω... Παντως λυπαμε δεν μπορω να σου πω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 17:35 | |
| why??? αληθεια ποσες σελ ειναι το χειρογραφο???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:00 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:06 | |
| ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. ααααααααααααααααααααααα. κανονισε κακομοιρα μου να βαλεις συνεχεια πριν τελειωσουν οι διακοπες του πασχα αλλιως.... (δεν θα την βγαλεις καθαρη, θα ρθω εκει και θα σε σφαξω, (αφου πρωτα παρω το τετραδιο σου που γραφεις τις ιστοριες.) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:09 | |
| α-ου-τς!!!! 3 σελιδες μπρος πισω του η/υ με τα δικα μου γραμματα που δεν ειναι ουτε πολυ μεγαλα, ουτε πολυ μικρα. Δηλαδη πρέπει να πληκτρολογησεις σελιδες στο word!! αουτς και πάλι αουτς!! εχεις αρχισει καθόλου?? γιατι αν δεν θες να το χωρισεις (και το σεβομαι απόλυτα γιατι συμβαινει πολλές φορες αυτο, καποια κομματια να πηγαινουν μαζι) θα σου πάρει γυρω στις 5 ωρες ασταματητα...... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:12 | |
| ασε ασε. Το χω παθει και εγω (και δε ν ηταν 6 αλλα 14) (βεβεα δεν ηταν μονο ενα κεφαλεο αλλα τεσπα) Ρενα μου. Κανονισε αλλιως.... ξερεις εσυ γιατι πρεπει να με φοβασε, τα λεγαμε χθες μσν . (αουυυυυυυυυ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:15 | |
| Πραγματικα ειναι 6 σελιδες μπρος πισω με τα πιο μικρα μου γραματα που ειναι σαν αυτα που γραφουμε στο φορουμ περιπου.... Αλλα το καλο ειναι οτι γραφω γρηγορα αλλα το κακο οτι τροποποιω οτι κανω και βαζω παραπανω σαλτσες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:17 | |
| Ωχ, καλα καταλαβα. Ρενακι οταν το πσταρεις εγω ισως να μην ειμαι ελλαδα θα εχω φυγει μαλλον για σπουδες καπου στην Αγγλια και δεν ξερω αν θα μπορω να μπω για να δω την συνεχεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:21 | |
| Ηρεμησε! Αν ξεκινησω σημερα το πολυ σε λιγες μερες να το εχω ανεβασει! Πριν την Μεγαλη Πεμπτη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:29 | |
| Καλα, αν το κανεις αυτο θα υποκλιθω στο ταλεντο σου, τελος. Αυτο παει να πει βαμπιρ(στα δαχτυλα xD) Αιντε για να σε βλεπω, χερια στο πληκτρολογιο
3 2 1 ΦΥΓΑΜΕ!!!
Ξεκινα σε 3 χρονια
ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙΣ
ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:52 | |
| εμενα με ειχε παρει γυρω στην μια ωρα να γραψω 1,5 σελιδα (δηλαδη 3 σελιδες χειρογραφο του τετραδιου) στο word. οποτε θα κανω υπομονη........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:58 | |
| Καλε εγω εχω τελειωσει ηδη την πρωτη σελιδα και παω δυναμικα για την δευτερη και μιλαω και μαζι σας και με 5 ατομα στο Msn και με αλλα 3 στο face! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 20:03 | |
| Καλα, με εμενα μηλας και εδω και μσν, ετσι και εις ανοτεραν. Μορη ασε το μπα μπλα και γραφε. Πολυλογου μου εσυ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Δευ 29 Μαρ 2010 - 20:18 | |
| Αααααααααααααααααααα για να σου πω... Με πλακωσαν 2 συμμαθυτες μου στο σχολειο και εσυ μια συμμαθιτρια μου και ενα παιδι απο το φροντηστιριο! Δεν φταιω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Πεμ 1 Απρ 2010 - 0:09 | |
| Iιιιιι αγαπηηη μ ειναι τέλειο. Και υποτιθετε πως αυτο τωρα είναι το μισο κεφάλεο, καλα φανταζομαι τοτε πως ειναι ολοκληρο το κεφαλαιο.
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιι εβαλες και την mIley μμμμμμμμμμμ. Αχου την λατρευω ιδικα το climb. Και ξερεις πως το climb ειναι το πρωτο κομματι που καναμε με το συγκροτημα? Αχουυυ το λατρευω αυτο το κομμάτι.
Βαλε αυριο ή μεθαυριο την συνεχεια, δεν δεχομαι μετα την Παρασκευη. Τέλος. Αυτο ειχα να πω. xD | |
|
| |
<3<3Ms.Kolina<3 New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 28/02/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Πεμ 1 Απρ 2010 - 0:10 | |
| εισαι πολυ δημιουργικη!!! τελιο | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Πεμ 1 Απρ 2010 - 0:16 | |
| Τιποτα το συμαντικο, λεει απλως για το climb οτι τεριαζει πολυ με το πρωτο κομματι και πως αυτο ειναι μονο το 1ο κομματι του κεφαλεου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Πεμ 1 Απρ 2010 - 0:23 | |
| - pink έγραψε:
- πολυ τελεια η συνεχεια!!!!!!!!! σε παρακαλω μπορεις να μου πεις τι γραφεις στο spoiler γιατι δεν μου εμφανιζεται... δεν ξερω τι συμβαινει....???
Αγαπη μου πρωτα απο ολα θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις να ανοιγεις σποιλες? Αν δεν ξερεις απλα πατας πανω του Παντως μισο λεπτο θα σου πω ακριβως τι γραφω! Οριστε! Λοιπον το ανεβασα σημερα το πρωτο μισο... ελπιζω να ειναι ικανοποιητικο... Το κομματι The Climb ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου γιατι ειναι βγαλμενο απο την ζωη. Λοιπον δεν πιστευω να θεωρηθει η κινηση μου προδοτικη! Ακομα θελω να πω οτι το κομματι εχει φοβερους στιχους που τεριαζαν πολυ με το συγκεκριμενο μερος του κεφαλαιου.
| |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια αλλη ζωη Πεμ 1 Απρ 2010 - 0:45 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Μια αλλη ζωη | |
|