| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|
+88niki Bitten Pillows Emy+Robert Marzaki Cullen xatisaga sisaki marina stavroulita michelle nantia01 LITSA0089 pegulini demi cullen daisyalicecullen MIKAELLA i love edward 2 Nantia Hale_Biers twi-Lydia Evans Jane Volturi izzy cullen angepsi Dr_Rena_Hale Mrs.Christina d@n@e twilight! Rozmari Rozali87 @Dark_Lord@ SULPICIA-phoive T-NM-E-BD twilightFOREVER nantiaki_twilight 4 ever MyrtoCullen despina aek EdwardCullen emerald eyes ΧΡΙΣΤΙΝΑ ed<3 AliceK fotini_loves_edward Lizzy Cullen ΕΡΗ evac dimitroula-robsessed AnaroseCullen edward17 pink athina di1996 Bella Cullen12 Mrs.Cullen team edward mR.Geo JuliaCullen maria23 Countess Twicula Ms Cullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ntinaki Bella13 NICKY emma cullen pattinson John Cullen redbutterfly Ashley Greene stasia April matia* volturi girl Elenaki123408 ~!Cristi!~ dolores!! evaki evi RafaelaVolturi Fay1765 Isabella21 WhiteQueen pretty witch BELLA MARIE patrick bluesea Renée breeze of wolf christi_twilight linaki LaDy_SoVeReigN VLaSia =) 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 17 Απρ 2012 - 15:40 | |
| Δεν εχει αιμα μεσα του αλλα εχει δηλητηριο....και τι σημασια εχει εξαρχης το οτι δεν εχει αιμα μεσα του με το γεγονος πως εκανε ερωτα με την Μπελλα...? | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 17 Απρ 2012 - 15:45 | |
| Εύη μάλλον αναφέρεται στο θέμα της στύσης.....
Τη δουλειά που θα έκανε το αίμα σχετικά με την επαφή δύο ανθρώπων την έκανε -θεωρητικά- το δηλητήριο του..Nομίζω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 17 Απρ 2012 - 15:46 | |
| Κι εγω αυτο υποπευτηκα για αυτο εδωσα την ιδια απαντηση πιο πανω... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 17 Απρ 2012 - 15:47 | |
| Αν προσπαθήσουμε να το ερμηνεύσουμε βάση της ανθρωπολογίας απόλυτα ρεαλιστικά είναι επίσης παράλογο το γεγονός ότι η Μπέλλα έμεινε έγκυος! Αν πάλι αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο θα πρέπει να βασιστούμε στην "εξήγηση" της δημιουργού. Κατ' αρχάς είναι από το πρώτο βιβλίο ξεκάθαρο ότι ο Έντουαρντ δεν είναι άνθρωπος αλλά είναι άνδρας! Αυτά είναι τα ίδια του τα λόγια που επί της ουσίας εννοεί ότι είναι πλέον ένα άλλου είδους πλάσμα, μεταλλαγμένο αν θέλεις που έχει ακόμα ένστικτα και επιθυμίες. Ίσως σε πιο ήπιο βαθμό σε σχέση με τους ανθρώπους επειδή τον απασχολούν και έχει ανάγκη άλλα πράγματα πλέον όπως το αίμα για παράδειγμα. ¶ρα είναι ξεκάθαρο ότι έχει την ικανότητα σωματικά να κάνει έρωτα όπως και άλλα πράγματα. Είναι βέβαια πολύ δυνατός και εκεί δημιουργείται "το πρόβλημα". (Φοβάται ότι με τη δύναμη του μπορεί να τη σκοτώσει ή επιθυμία του για το αίμα της να ξεπεράσει τις άλλες κ.τ.λ.) Τώρα, όσον αφορά την τεκνοποίηση, υπάρχει ένα σημείο στη Χαραυγή, αφού η Μπέλλα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος που εξηγεί ότι υπάρχουν υγρά μέσα στα σώματα των βρικολάκων, άλλου είδους βέβαια που εγώ πάλι τα μεταφράζω ως πιο εξελιγμένα από του ανθρώπου. Οι γυναίκες βρικόλακες δεν μπορούν να κυοφορήσουν γιατί έχουν παγώσει στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται άρα τα όργανα τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Η Μπέλλα επειδή είναι άνθρωπος έχει ακόμα αυτή την ικανότητα. Βασικά αυτές είναι οι εξηγήσεις που έχω δώσει στον εαυτό μου με συνδυασμό πάντα να έχω το μυαλό μου απελευθερωμένο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 17 Απρ 2012 - 15:51 | |
| μας καλυψες απολυτα.... Και η ιδιια η Μεγιερ αν θυμαμαι καλα ειχε δωσει την ιδια απαντηση οταν την ειχαν ρωτησει επ αυτου.... | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 18 Μάης 2013 - 17:36 | |
| μόλις μου γεννήθηκε νέα απορία... -βασικα καιρό το σκεφτόμουν απλά τώρα σκέφτηκα να ρωτήσω!!!! Οι βρικόλακες δεν πρέπει με κάποιο τρόπο να αποβάλουν το αίμα που πίνουν?? Πχ. κάποια στιγμή "αδειάζουν" και πάνε για κυνήγι... Πως γίνεται αυτό?? Οι άνθρωποι μέσω τουαλέτας, ιδρώτα και λοιπά αποβάλλουν τα "άχρηστα"... Το αίμα -μαζί με όλες της ουσίες του- είναι χρήσιμο για τον οργανισμό τους?? Αν το έχει ξαναρωτήσει κάποιος σόρρυ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 18 Μάης 2013 - 20:26 | |
| δεν νομιζω πως υπαρχει καποια απαντηση για αυτο...ο οργανισμος τους χρειαζεται αιμα οπως και ο δικος μας γτ αλλιως στεγνωνουν οι φλεβες τους και υποφερουν απο πεινα...τωρα πως το καταναλωνουν...υποθετω μονο και μονο που υπαρχουν και κινουνται....οπως και μεις με την τροφη. | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 18 Μάης 2013 - 22:35 | |
| οκ... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 13 Ιουν 2015 - 18:47 | |
| Επειδη ξαναδιαβάζω τη Σαγκα (ειμαι στη Νεα Σεληνη τωρα)εχω μια απορια: στο Λυκοφως, που αναφερονται οι θανατοι που εκανε η φατρια του Τζειμς? Γιατι απ οσο εχω καταλαβει μονο στη ταινια το βλεπουμε αυτο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 13 Ιουν 2015 - 21:36 | |
| Αν θυμαμαι καλα αναφερει πως ειχαν γινει ορισμενες επιθεσεις στην περιοχη που της ειχαν ριξει σε επιθεση ζωου..αλλα δεν ειμαι και σιγουρη εχει πολλα χρονια που τα διαβασα. | |
|
| |
| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|