Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Εδώ θα μπορούμε να γράφουμε απορίες σχετικά με το Saga και όσοι γνωρίζουν να απαντάνε. Θα πρέπει οι απορίες να απαντιούνται απο τα άλλα μέλη με σαφήνεια και ίσως με ακριβείς σελίδες απο το βιβλίο. Δηλαδή ένα μέλος διατυπώνει την απορία του, και τα επόμενα απαντάνε σύμφωνα με ό,τι ξέρουν ή με δικές τους εκδοχές αν δεν βασίζεται η απάντηση στα βιβλία! Όλοι μπορείτε να βάλετε την δικιά σας απορία!
Θα ξεκινήσω εγώ!
Μέσα απο την Έκλειψη και την Χαραυγή, βλέπουμε την Μπέλλα να βρίσκεται καθημερινά περιτριγυρισμένη απο βρυκόλακες, τους αγαπημένους μας Κάλλεν. Στο παρελθόν, στην Νέα Σελήνη είδαμε την οικογένεια αυτή να μην μπορεί να αντέξει την μυρωδιά του αίματος της Μπέλλα, πόσο μάλλον ο Τζάσπερ... Και ρωτάω τώρα εγώ.. Όταν η Μπέλλα ήταν αδιάθετη πώς μπορούσε να βρίσκεται σε επαφή με τους βρυκόλακες???
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
απο ότι είχα διαβάσει σε ένα site (δεν θιμαμε πιο ήταν πριν καιρό) που υποτιθετε οτι το έλεγε η στεφανι (δεν ξερω αν το έλεγε τουλάχιστον έτσι έλεγε το site) της εχουν στιλει μινιμα και την εχουν ρωτισει γι αυτο πολα άτομα. Αυτο που απαντισε είναι ότι αυτό το αίμα είναι βρόμικο κι δεν πως να το πω. δεν τους ελκιει.
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Μάλλον καλύτερα θα ήταν να προσπαθήσεις να ξαναβρείς αυτή τη σελίδα, ώστε να την δούμε και εμείς. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω οτι η διαφορά είναι μεγάλη, εδώ ο Έντουαρντ στη Χαραυγή... ''έφαγε'' ένα μαξιλάρι μονο αγγίζοντάς την, αυτό πώς το άντεξε???
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
εγω εχω αλλη απορια!! οταν η μπελλα γινεται πρικολακασ στην χαραυγη και ο τσαρλι μαθαινει οτι ο τζεικ ειναι λικαθρωποσ τι ακριβωσ μαθαινει για την μπελλα! εχω μεινει με την απορεια πολυ καιρο τωρα!! **βλασια ωραιο το τοπικ! θα ειναι ολεσ οι αποριεσ εδω μαζι!!
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
μαθαινει οτι δεν μιαζει ποια στην Ρενε αλλα στην Εσμι!!Μονο αυτο.Μετα ρωταει ο Τσαρλι τον Τζεικ αν μεταμορφονεται σε λυκο αλλα εκεινος λεει οχι.Απο εκει και περα δεν θελει να μαθει τιποτα παραπανω.
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Χαιρομαι που σας αρεσε! Για να πω την αληθεια Λεια μου, με εκανες να θελω να ψαξω και εγω στο ιντερνετ οσον αφορα την δικια μου απορια, πραγμα που δεν ειχα σκεφτει νωριτερα. Ε, λοιπον αυτο-απανταω στην ερωτηση μου: stephenie meyer answered this question on twiight lexicon so look there but i will tell u what it says she does have them but she doesnt say annything about it, and it is harder for edward to be around her but he is too much of a gentlemen to bring it up. this are the exact works:
Several girls wanted to know if Edward would have a more difficult time being around Bella when sheΆs having her period. Answer: Yes, a little bit, but he would never say anything about it–much too much of a gentleman. And Bella would be way to embarrassed to ask. (ItΆs not the same as a cut, though. ItΆs sort of "dead" blood, if you get my meaning).
Αρα, Λεια μου ειχες δικιο. Επισης Λινα μου είναι όπως η Κρίστι το είπε...
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
βρικολακοζωακι.. ξερεισ κ κλα το κατοικιδιο των κολλεν=Ρ εεμ δεν νομιζω να γινεται κατι γιατι αν θυμαμαι καλα τον τζεικοπ θα τον σκοτωνε αν τον δάγκωναν απλα!! αρα προφανωσ η επιδραση ειναι μονο στο ανθρωπινο σωμα!! οποτε το ζωακι θα πεθαινε!! τωρα αν εχει καποισ/καποια μια πιο εξακριβωμένη εξήγηση ασ με διορθώσει!
Mην ξεχνατε παιδια τα χρωμοσωματα.. παιζουν μεγαλο ρολο! Προφανως αλλα εχουμε εμεις και αλλα τα ζωα και οι βρυκολακες, οπως ειδαμε στην Χαραυγη . Πιθανον να σχετιζεται αμεσα με αυτο.
Λεια μου τι ηταν αυτο??? Φανταζεσαι??? Βρυκολακο-ανθρωπο-λυκακι. Που δειχνει τις σκεψεις του αγγιζοντας σε, μεταμορφωνεται σε λυκο και ειναι πανεμορφο!! Σοβαρα τωρα. Ειδαμε οτι το μονο που θυμιζει πανω στη Νεσσι οτι ειναι βρυκολακας ειναι η ικανοτητα της. Αρα η υπολοιπη θα ητααν ανθρωπος. Ο Τζεικ ειναι ανθρωπος... απλα μεταμορφωνοτανε. Θα εβγαινε ενα παιδι ή λυκανθρωπακι ή ανθρωπακι σκετο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την VLaSia =) στις Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:52, 1 φορά
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Mην ξεχνατε παιδια τα χρωμοσωματα.. παιζουν μεγαλο ρολο! Προφανως αλλα εχουμε εμεις και αλλα τα ζωα και οι βρυκολακες, οπως ειδαμε στην Χαραυγη . Πιθανον να σχετιζεται αμεσα με αυτο.
Λεια μου τι ηταν αυτο??? Φανταζεσαι??? Βρυκολακο-ανθρωπο-λυκακι. Που δειχνει τις σκεψεις του αγγιζοντας σε, μεταμορφωνεται σε λυκο και ειναι πανεμορφο!! Σοβαρα τωρα. Ειδαμε οτι το μονο που θυμιζει πανω στη Νεσσι οτι ειναι βρυκολακας ειναι η ικανοτητα της. Αρα η υπολοιπη θα ητααν ανθρωπος. Ο Τζεικ ειναι ανθρωπος... απλα μεταμορφωνοτανε. Θα εβγαινε ενα παιδι ή λυκανθρωπακι ή ανθρωπακι σκετο
τρέφεται με αιμα παιδιά η Νέσι μη το ξεχνάμε! αυτό είναι το βασικό γνώρισμα των βρικιλάκων!!!! λογικά επειδή η Νέσι είναι μισός άνθρωπος και ο Τζέικ επίσης το παιδί τους θα ηταν περισσότερο άνθρωπος με κάποια αμυδρά υπερφυσικά στοιχεία. σίγουρα δε θα έπινε αίμα! θα ήταν δυνατό, όμορφο, αθάνατο και ίσως μεταμορφώνονταν σε λύκο! ουφ! πολύ δύσκολο ακόμη και να το φανταστείς!!!!!!!! και αυτή η Στέφανι ας γράψει ακόμη ένα βιβλίο μη μείνουμε και εμείς με την απορία!
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
εδω χρειαζεται να δουλεψει η φαντασια μας! εχω γραψει κατι για αυτο το θεμα στο τριτο βιβλιο του πεμπτου βιβλιου που εγραψα(οτι καταλαβατε....καταλαβατε! ) Δεν φανταζομαι να πινει αιμα αλλα ουτε και να μεταμορφονεται....μαλλον ανθρωπος με λιγα υπερφυσικα στοιχεια........αρα συμφωνω με bluesea!
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
η νεσσι δεν μπορει να κανει παιδια...μην λεμε χαζομαρες!! το λεει κιολας! δεν αναπαραγεται και δεν ειναι βενομους! δηλητηριωδης!!
Edit by April: Κοριτσια το τοπικ αυτο ανοιχτηκε για να βρεθουν απαντησεις σε ερωτηματα που αφορουν τη saga, δηλ τους χαρακτηρες, τα γεγονοτα κλπ. Οχι για να κανουμε εικασιες και συζητησεις επιστημονικου περιεχομενου!! Παρακαλω πολυ να μεινετε στο θεμα!!!
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
η νεσσι δεν μπορει να κανει παιδια...μην λεμε χαζομαρες!! το λεει κιολας! δεν αναπαραγεται και δεν ειναι βενομους! δηλητηριωδης!!
Edit by April: Κοριτσια το τοπικ αυτο ανοιχτηκε για να βρεθουν απαντησεις σε ερωτηματα που αφορουν τη saga, δηλ τους χαρακτηρες, τα γεγονοτα κλπ. Οχι για να κανουμε εικασιες και συζητησεις επιστημονικου περιεχομενου!! Παρακαλω πολυ να μεινετε στο θεμα!!!
δεν ήξερα ότι δεν αναπαράγεται. αν το έλεγε στη χαραυγή συγνώμη δε το πρόσεξα (είναι στα άμεσα σχεδια μου να τη ξαναδιαβάσω). κρίμα για τον Τζέικ πάντως. ο καημένος ήθελε να κάνει οικογένεια! αχ τι σου κάνει η αποτύπωση!!!!!!!!!!
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Εγω παιδια εχω αλλη απορια.....Αφου το υγρο στα ματια τους ειναι δηλητιριο.τοτε και τα υπολοιπα δεν ειναι;;;;;.....πχ το σαλιοοοο;;;;.......πως την φιλαειιι;;;...και επισης στην χαραυγη οταν ερθουν σε σεξουαλικη επαφη το.... απο τετοιο του edward δεν ειναι παλι δηλητιριο;;;...
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Έχουμε μεταφράσει ένα κείμενο της Στέφενι που δίνει απαντήσεις για τη Χαραυγή και νομίζω ότι δίνει απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα σχετικά με τα "υγρά" των βρικολάκων!
Και μιας και έτυχε να διαβάσω τα παραπάνω ποστ σας, δεν θυμάμαι να λέει πουθενά ότι η Ρένεσμι δεν αναπαράγεται. Μόνο ότι δεν είναι δηλιτιριώδης.