| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|
+88niki Bitten Pillows Emy+Robert Marzaki Cullen xatisaga sisaki marina stavroulita michelle nantia01 LITSA0089 pegulini demi cullen daisyalicecullen MIKAELLA i love edward 2 Nantia Hale_Biers twi-Lydia Evans Jane Volturi izzy cullen angepsi Dr_Rena_Hale Mrs.Christina d@n@e twilight! Rozmari Rozali87 @Dark_Lord@ SULPICIA-phoive T-NM-E-BD twilightFOREVER nantiaki_twilight 4 ever MyrtoCullen despina aek EdwardCullen emerald eyes ΧΡΙΣΤΙΝΑ ed<3 AliceK fotini_loves_edward Lizzy Cullen ΕΡΗ evac dimitroula-robsessed AnaroseCullen edward17 pink athina di1996 Bella Cullen12 Mrs.Cullen team edward mR.Geo JuliaCullen maria23 Countess Twicula Ms Cullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ntinaki Bella13 NICKY emma cullen pattinson John Cullen redbutterfly Ashley Greene stasia April matia* volturi girl Elenaki123408 ~!Cristi!~ dolores!! evaki evi RafaelaVolturi Fay1765 Isabella21 WhiteQueen pretty witch BELLA MARIE patrick bluesea Renée breeze of wolf christi_twilight linaki LaDy_SoVeReigN VLaSia =) 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 13 Νοε 2009 - 20:55 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 13 Νοε 2009 - 21:06 | |
| νομιζω με καθε επιφυλαξη της αβεβαιοτητας οτι ειναι 163 -165...αλλα τι να πω...μπορει να κανω και λαθος! | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 13 Νοε 2009 - 21:47 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 13 Νοε 2009 - 21:53 | |
| Εγώ παιδιά κάτι άλλο δεν έχω καταλάβει.Όταν ήατν η μάχη με τους βόλτουρι στην χαραυγή (μάχη πυ λέει ο λόγος) η νέσση πόσο ήταν? | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 14 Νοε 2009 - 20:59 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- νομιζω με καθε επιφυλαξη της αβεβαιοτητας οτι ειναι 163 -165...αλλα τι να πω...μπορει να κανω και λαθος!
ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 14 Νοε 2009 - 22:36 | |
| - sweety έγραψε:
- Εγώ παιδιά κάτι άλλο δεν έχω καταλάβει.Όταν ήατν η μάχη με τους βόλτουρι στην χαραυγή (μάχη πυ λέει ο λόγος) η νέσση πόσο ήταν?
Σελίδα 692 βιβλίο 4: <<Αν προτιμάς. Ηλικίες;>> <<Είκοσι επτά για τον άντρα, πέντε για το κορίτσι>>... 27= Τζεικ. Σχολιάζει η Μπέλλα πως ο Τζέικ μεγαλοδείχνει... άρα άνετα τον περνάς για 27. 5= Νέσση. Δεν ήταν ακριβώς τόσο, καθώς η Μπέλλα λέει πως με τους ρυθμούς που μεγάλωνε, θα έπρεπε να υπολογίζει ψηλά. Προφανώς η Ρενεσμι ήταν στα 4.. Ο Τζεικ άνετα περνιέται για πατέρας της...
| |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 15 Νοε 2009 - 11:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 15 Νοε 2009 - 14:09 | |
| Να'σαι καλά γλυκιά μου. Λοιπόν, απορία. Οι βρυκόλακες.. πάνε τουαλέτα;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 15 Νοε 2009 - 14:48 | |
| Έλα ντε κι εγώ το έχω απορία αυτό. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 15 Νοε 2009 - 15:18 | |
| Υποθέτω πως όχι. Απ' όσο θυμάμαι σε ένα σημείο της χαραυγής το λέει κιόλας. Εκείνη την πρώτη νύχτα που πέρασε η Μπέλλα με τον Έντουαρντ στο καινούριο τους σπίτι όταν είναι πλέον αθάνατη λέει, εχμμ.. πως είχαν όλη τη νύχτα δική τους και δεν χρειαζόταν να φάνε, να πιούνε, να πάνε τουαλέτα κ.τ.λ! Δεν υπήρχε καμία ανάγκη να τους διακόψει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 15 Νοε 2009 - 15:19 | |
| Έχεις ένα δίκιο εδώ. Και μάλιστα μου θύμισες, αγαπητή βασίλισσα, οτι όταν το είχα διαβάσει αυτό, μετά απορούσα πως γινόταν να αφήσουν έγγυο κάποια γυναίκα. Πώς γίνεται αυτό; Αφού η κατάστασή τους παραμένει ως είχε...
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 15 Νοε 2009 - 15:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 15 Νοε 2009 - 15:30 | |
| Έχεις δίκιο, όταν είχες στείλει και παραπάνω την σελίδα, δεν το είχα προσέξει, δικό μου το λάθος. Απλά, τα βασικά ''κομμάτια'' που θίγουν το θέμα είναι τα εξής:
Τώρα, ως προς την ερώτηση «είναι δυνατόν;». Μα φυσικά και δεν είναι δυνατόν. Τίποτα από αυτή την ιστορία δεν είναι δυνατόν. Είναι μια ιστορία φαντασίας για πλάσματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Υπό το πρίσμα όμως της φανταστικής ιστορίας, θα σας πω πώς συμβαίνει:
Συμβαίνει με το δέρμα των βρικολάκων- το οποίο μοιάζει με το ανθρώπινο δέρμα και έχει την ίδια βασική λειτουργία- με τον ίδιο τρόπο υπάρχουν ακόμα στους αρσενικούς βρικόλακες υγρά που συνδέονται στενά με τα σπερματικά υγρά, τα οποία μεταφέρουν γενετικές πληροφορίες και έχουν την ικανότητα να γονιμοποιούν το ανθρώπινο ωάριο. Το γεγονός αυτό δεν ήταν κοινή γνώση στον κόσμο των βρικολάκων (εκτός από τους προσωπικούς πειραματισμούς του Γιόχαμ) πριν τη Νέσσυ, και αυτό γιατί είναι σχεδόν αδύνατον για έναν βρικόλακα να βρίσκεται τόσο κοντά σε μια θνητή γυναίκα και να μην τη σκοτώσει. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 5 Δεκ 2009 - 22:05 | |
| Είχα κι εγώ κάποιες απορίες που με βασάνιζαν πριν βρω το τοπικ αλλά...τις ξέχασα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως είναι:Μεγαλώνουν τα μαλλιά των βρικολάκων;Για παράδειγμα θα μπορούσαμε να δούμε την Alice με μακρύ μαλλί(που έτσι την προτιμώ)ή όχι;Μάλλον όχι έτσι;Εφόσον παραμένουν κολλημένοι στην ίδια ηλικία... Αν δε θυμηθώ και τις υπόλοιπες θα σκάσω.... | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 5 Δεκ 2009 - 22:10 | |
| Λογικα δεν μεγαλωνουν τα μαλλια τους...Γιατι στο Twilight οταν λεει ο Τζεικ την ιστορια στην Μπελλα για τους βρυκολακες και κανει μια αναδρομη στο παρελθον,δειχνει τους Cullen με ιδια μαλλια.... | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 5 Δεκ 2009 - 22:50 | |
| Ειναι παγωμενοι στο χρονο,ετσι δεν ειναι?
μενουν ιδιοι εξωτερικα πραγμα που μπορει να συμπεριλαμβανει ανετα και τα μαλλια...
εχει απαντηση η Στεφενι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 7 Δεκ 2009 - 19:40 | |
| Ναί, αυτή είναι η γενική απάντησή της, άρα τα μαλλιά τους δεν μακραίνουν! Λοιπόν έχω μια απορία που φοβάμαι οτι δεν θα μπορέσετε να απαντήσετε..
Θυμάστε στη Χαραυγή που η Μπέλλα δεν εξέφρασε τον πόνο της μεταμορφωσή της? Ο Καρλαιλ νόμιζε οτι οφειλόταν στα... παυσίπονα που την είχε γεμίσει [καταλάβατε τι εννοώ]. Η Μπέλλα επειδή ήξερε πως είχε πονέσει πολύ, απλά δεν το είχε δείξει ήθελε κάποια στιγμή να του πει πως πόνεσε, και οτι τα παυσίπονα δεν βοήθησαν απλά συγρκατήθηκε..
Μαθαίνουμε οτι του το είπε? Ή την πλήρωσαν και οι επόμενοι? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 7 Δεκ 2009 - 19:53 | |
| Mαλλον το δευτερο.....Αν θυμαμαι καλα δεν το πε για να μην πληγωσε τον Εντουαρντ....Και αποκλειεται να το λεγε στον Καρλαιλ και να μην το μαθαινε εκεινος....Οποτε...μαλλον την πληρωσαν και οι επομενοι.... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 7 Δεκ 2009 - 19:59 | |
| ναι και εγώ αυτό θυμάμαι, ότι δεν είπε ότι πόνεσε στον έντουαρντ για να μην τον στεναχωρήσει, όπως είπατε,και αοφάσισε ότι δεν θα του τοέλεγε ποτέ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 7 Δεκ 2009 - 20:15 | |
| Στο βιβλίο ουσιαστικά δεν το λέει στον Κάρλαιλ αλλά αναφέρει πως κάποια στιγμή θα πρέπει να του το πει αν υπάρξει πιθανότητα ποτέ να δημιουργήσει και κάποιον άλλο ο Κάρλαιλ.
¶ρα εγώ κράτησα πως αν στο μέλλον αποφάσιζαν να φτιάξουν για κάποιο λόγο και κάποιον άλλο η Μπέλλα θα το έλεγε στον Κάρλαιλ. Αποκλείεται να το κρατούσε κρυφό σε αυτή την περίπτωση. Διαφορετικά δεν υπήρχε λόγος να το πει και να στεναχωρέσει τον Έντουαρντ. | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 2:10 | |
| λοιπον...εχω κι εγω 2 απορειες που θα θελα να εκφρασω.ο εντουαρντ την ωρα της γεννας που εβλεπε ολο αυτο το αιμα να αναβλιζει απο το κορμι της Μπελλας...του περασε η ιδεα απο το μυαλο να τη φαει?και η Ρενεσμι σε ποιον ειχε ποιο πολυ αδυναμια?στον Εντουαρντ η τη Μπελλα? | |
|
| |
~!Cristi!~ Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 11:58 | |
| αυτα τα ερωτηματα τα εχω και εγω και νομιζω πως ο εντ δεν το πολυ αντεχε ολοο το αιμα αλλα εκανε ''πισω''και κριτιθικε τωρα για την ρενεεσμι δεν ξερω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 14:36 | |
| - dolores!! έγραψε:
- λοιπον...εχω κι εγω 2 απορειες που θα θελα να εκφρασω.ο εντουαρντ την ωρα της γεννας που εβλεπε ολο αυτο το αιμα να αναβλιζει απο το κορμι της Μπελλας...του περασε η ιδεα απο το μυαλο να τη φαει?και η Ρενεσμι σε ποιον ειχε ποιο πολυ αδυναμια?στον Εντουαρντ η τη Μπελλα?
Στην 1 ερώτηση:Να τη φάει; Να φάει την Μπέλλα εννοείς; Το αποκλείω! Εδώ έχει γευτεί το αίμα της και αντιστάθηκε, εδώ στα γενέθλιά της γέμισε αίματα και αντιστάθηκε. Θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να του πέρασε απο το μυαλό να τη φάει. Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. Τον έχουμε δει να ξεπερνάει τον εαυτό του. Φυσικά σίγουρα θα πάλευε στο μυαλό του με την δίψα αλλά και την αγάπη, αλλά όχι, είμαι σίγουρη οτι μπορούσε να κρατηθεί ¶ΝΕΤΑ. Αν πάλι εννοείς την Ρενεσμέ να φάει, στην αρχή ίσως... Αν και πλέον το βρίσκω άσκοπο. Θυμάστε που είχε διαβάσει τις σκέψεις της μέσα στη κοιλιά της Μπέλλα και άρχισε να αλλάζει γνώμη; Εδώ θέτω εγώ ένα ερώτημα. Αν η Ρενεσμέ, έπρεπε να σκοτωθεί στη γέννα ώστε να σωθεί η Μπέλλα, τι θα έκανε; Θα τη σκότωνε; [Σκεφτείτε οτι πλέον ο Έντουαρντ δεν μισεί τόσο την μικρή]. Επίσης, σκεφτείτε οτι ο Έντουαρντ προτιμάει να πεθάνει απο το να πληγώσει τα συναισθήματα της Μπέλλα. Σίγουρα θα ήξερε πως αν σκότωνε το μικρό θα θύμωνε η Μπέλλα και δεν θα ήταν ποτέ η ίδια. Απαντήστε μου λοιπόν: Αν η Ρενεσμέ, έπρεπε να σκοτωθεί στη γέννα ώστε να σωθεί η Μπέλλα, τι θα έκανε;
2 Ερώτηση: Η Ρενεσμέ τους αγαπά όλους το ίδιο!!! Θεωρώ πως ένα τόσο γλυκό πλασματάκι με τόσο γλυκούς γονείς δεν μπορεί να έχει κάποιον να αγαπά ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ! Για σκεφτείτε. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε ποιόν από τους γονείς σας αγαπάτε περισσότερο? Εγώ όχι. Η Ρενεσμέ γιατί να πρέπει να διαλέξει τελικά;
| |
|
| |
Elenaki123408 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 05/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 14:45 | |
| Nαι Συμφωνω Με την Βλασια 1.Στο Λυκοφως της εσωσε την ζωη(Που Ρουφηξε Το Δηλητιριο) 2.Στην Νεα Σεληνη Απο Τον Τζασπερ(Και εκει ειχε αιματα παντου) 3.Στην Εκλιψη απο την Βικτορια 4.Στην Χαραυγη Καταστρεφε μαξηλαρια(Δν λεμε γτ νομιζω ειναι κατανοητο) Και Τα περασαν ολα αυτα στν γενα θα την χασει??? Εξαλου μετα την δαγκωσε οταν δεν πηγενε αλλο για να της σωσει την ζωη....Και τα καταφερε | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 15:13 | |
| Λοιπον εχω και εγω μια απορια. Τα χαρισματα των Βολτουρι πιανουν στους λυκους??? γιατι στην Χαραυγη η Μπελλα τους προστατευει για να ειναι σιγουρη. | |
|
| |
| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|