Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αναπάντητα Ερωτήματα

Πήγαινε κάτω 
+88
niki
Bitten Pillows
Emy+Robert
Marzaki Cullen
xatisaga
sisaki
marina
stavroulita
michelle
nantia01
LITSA0089
pegulini
demi cullen
daisyalicecullen
MIKAELLA
i love edward 2
Nantia Hale_Biers
twi-Lydia Evans
Jane Volturi
izzy cullen
angepsi
Dr_Rena_Hale
Mrs.Christina
d@n@e twilight!
Rozmari
Rozali87
@Dark_Lord@
SULPICIA-phoive
T-NM-E-BD
twilightFOREVER
nantiaki_twilight 4 ever
MyrtoCullen
despina aek
EdwardCullen
emerald eyes
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ed<3
AliceK
fotini_loves_edward
Lizzy Cullen
ΕΡΗ
evac
dimitroula-robsessed
AnaroseCullen
edward17
pink
athina
di1996
Bella Cullen12
Mrs.Cullen
team edward
mR.Geo
JuliaCullen
maria23
Countess Twicula
Ms Cullen
vikaki21
ioannaki-twilightaddicted
ntinaki
Bella13
NICKY
emma cullen pattinson
John Cullen
redbutterfly
Ashley Greene
stasia
April
matia*
volturi girl
Elenaki123408
~!Cristi!~
dolores!!
evaki
evi
RafaelaVolturi
Fay1765
Isabella21
WhiteQueen
pretty witch
BELLA MARIE
patrick
bluesea
Renée
breeze of wolf
christi_twilight
linaki
LaDy_SoVeReigN
VLaSia =)
92 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
~!Cristi!~
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
~!Cristi!~

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Forks
Αριθμός μηνυμάτων : 442
Registration date : 05/11/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Δεκ 2009 - 15:19

εγω δαν ξερω αν και δεν εχει αναφερει κατι τετοιο στο λυκοχως ουε και στην Σεληνη αλλα τωρα μου ηρθε και εμενα μια αλλη στους λυκους πιανει απο τους κανονικους
βρικολακες ας πουμε π.χ ο εντ μπορει να διαβασει το μυαλο του τζεικ?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Δεκ 2009 - 15:21

Ναι μονο η Αλις δεν μπορει να δει τους λυκους Rolling Eyes
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Δεκ 2009 - 18:55

vambire girl έγραψε:
Λοιπον εχω και εγω μια απορια. Τα χαρισματα των
Βολτουρι πιανουν στους λυκους??? γιατι στην Χαραυγη η Μπελλα τους
προστατευει για να ειναι σιγουρη.
Ναι πιάνουν.
Δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι που να το αναφέρει στο βιβλίο, απλά σκέφτηκα πως όπως ο Έντουαρντ μπορεί να διαβάσει το μυαλό των λύκων. Συνεπώς, ναί, οι λύκοι στο συγκεκριμένο θέμα συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι. Δηλαδή οι δυνάμεις των Βολτούρι πιάνουν πάνω τους.
Εδώ θυμήθηκα μια άλλη απορία που είχα..
Η ¶λις γιατί δεν μπορεί να δει τους λύκους;;;... Έχω την εντύπωση πως κάπου αναφέρεται αλλά...

~!Cristi!~ έγραψε:
εγω δαν ξερω αν και δεν εχει αναφερει κατι τετοιο
στο λυκοχως ουε και στην Σεληνη αλλα τωρα μου ηρθε και εμενα μια αλλη
στους λυκους πιανει απο τους κανονικους
βρικολακες ας πουμε π.χ ο εντ μπορει να διαβασει το μυαλο του τζεικ?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Μα δεν θυμάσαι στην Νέα Σελήνη-Έκλειψη-Χαραυγή???
Σε όλα τα βιβλία αν θυμάμαι καλά αναφέρονται σκηνές που ο Έντουαρντ διαβάζει το μυαλό του Τζέικ. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που ο Τζέικ [ Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 490517 Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 490517 μαύρη ώρα και στιγμή], δείχνει τις σκέψεις του στον Έντουαρντ, οι οποίες περιλαμβάνουν το πως ένοιωθε η Μπέλλα όταν αυτός έλειπε... Έτσι απλά για να τον πληγώσει...
Ελπίζω να βοήθησα..

Βασικά, θα ήθελα να διαβάσετε το προηγούμενό μου ποστ γιατί μου φάνηκε πως δεν το κάνατε Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 832548 . Πραγματικά, θέλω να σχολιάσετε και ακόμα περισσότερο να ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στο ερώτημα που σας είχα βάλει σε εκείνο το ποστ.
http://www.xat.com/Lost_Empeire
matia*
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
matia*

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 584
Registration date : 26/10/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Δεκ 2009 - 19:08

VLaSia =) έγραψε:

Στην 1 ερώτηση:
Απαντήστε μου λοιπόν: Αν η Ρενεσμέ, έπρεπε να σκοτωθεί στη γέννα ώστε να σωθεί η Μπέλλα, τι θα έκανε;

δεν νομιζω πως τιθεται τετοιο θεμα.. δεν ειναι βεβαια και απορια πανω στο βιβλιο αλλα ετσι κι αλλιως για ποιο λογο να χρειαζεται κατι τετοιο? θα εκαναν τα παντα για να βγαλουν τη renesmee και μετα θα εβαζε το δηλητηριο στη bella.
α! και για καποια κοριτσια που γραψαν κατι απο πανω ο edward δεν τη δαγκωσε, με συρριγγα της εβαλε το δηλητηριο

εμενα η αποριες μου ειναι:
1) ο charlie ειμαστε σιγουροι πως ειναι μαζι με τη sue?
2) η rosalie ηθελε να πεθανει η bella για να εχει το μωρο εκεινη?
3) τι στον ανεμο ελεγε καταλεξη ο edward με αυτη τη γυναικα που καθαριζε το σπιτι στο νησι το εχει γραψει πουθενα? σε καποιο outtake ή κατι τετοιο?
https://www.youtube.com/user/matiag333#p/p
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Δεκ 2009 - 19:21

Έχω κι εγώ μια απορία.Σήμερα είδα για τρίτη φορά την ταινία και το θυμήθηκα.
Γιατί ο Marcus είναι τόσο δυστυχισμένος;
matia*
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
matia*

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Δεκ 2009 - 19:26

αν θυμαμαι καλα ειναι συνεχως σαν να μην τον ενδιαφερει τιποτα γτ εχει πεθανει η γυναικα του η didyme
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Δεκ 2009 - 19:27

Πραγματι!!!! Ηταν κ αδελφη του Αρο!!

Ομως ο Αρο τη σκότωσε γιατι εμπαινε εμποδιο στα σχεδια του!!!!

Και για να σε προλαβω...........οχι ο Μαρκος δεν το ξερει!!!

lol!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 12:24

Εγω εχω μια αλλη απορια.
Οταν εμαθε ο Εντουαρντ για την αποτυπωση Τζεικομπ - Ρενεσμι, δεν αντεδρασε??
stasia
Twilight Human
Twilight Human
stasia

Θηλυκό Ταύρος
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Registration date : 07/11/2009

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 12:44

Αυτη ειναι απορια που τν ειχα κ εγω...Αλλα σκεφτηκα οτι ο Εντ οπωσ κ οι Λυκαν8ρωποι 3ερουν ο ενασ τ χαρακτηριστηκα τσ φυλησ του αλλου...οπωτε αυτο δν 8α ξαφνιασε τν Εντ....Αλλα κ να μν τ ηξερε αυτο που συνεβει δν μπορουσε να τ αλλαξει....οτι κ να εκανε στν Τζεικ....
Ashley Greene
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Registration date : 12/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 13:03

εγώ έχω ένα ερώτημα.... τελικά ο τζέικομπ και η ρένεσμι παντρεφτήκανε και κάνανε παιδάκια? (αν κάνανε θα βγαίνανε κουκλιά΄)
http://downey-got-lokid.tumblr.com/
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 13:07

Αλις δεν ξερουμε ποσο ειναι η Ρενεσμι νομιζω πρεπει να ειναι 2 ή 3 κανονικα ασε για ποσο φενεται ηρεμησε..
Ashley Greene
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Registration date : 12/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 13:08

ok έκανα ένα αναπάντητο ερώτημα όπως λέει και η ενότητα!(δεν είμουνα Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 41616 )
http://downey-got-lokid.tumblr.com/
stasia
Twilight Human
Twilight Human
stasia

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 13:08

λεσ να κανανε παιδια?????η Νεσι ειναι που ειναι μια μικρη 8εα(λογο του Εντ κ τσ Μπελλασ)τωρα κ με τν Τζεικ 8α τσ Ζηλευουν ολοι!!!!!!
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 13:51

Παράθεση :
εμενα η αποριες μου ειναι:
1)ο charlie ειμαστε σιγουροι πως ειναι μαζι με τη sue?
2) η rosalie ηθελε να πεθανει η bella για να εχει το μωρο εκεινη?
3)
τι στον ανεμο ελεγε καταλεξη ο edward με αυτη τη γυναικα που καθαριζε
το σπιτι στο νησι το εχει γραψει πουθενα? σε καποιο outtake ή κατι
τετοιο?

1) Όχι, δεν είμαστε σίγουροι. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δυστυχώς [ όποιος έχει απάντηση της Meyer ας με διορθώσει]. Επειδή την έχω και εγώ αυτή την απορία, σκέφτομαι οτι μιας και πλέον ήταν λιγάκι μοναχούλης ο Τσάρλυ, και κάτι παιζόταν με την Σου... μάλλον ναι! Είναι μαζί. Σίγουροι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν είμαστε.

2) Όχι. Το αποκλείω. Η Ρόζαλι μπορεί να ήθελε τόσο μα τόσο το παιδί, αλλά έστω και λίγο μυαλό το έχει στο κεφάλι της. Από τη στιγμή που ήθελε το καλύτερο για το παιδί, θα ήταν αδιανόητο να εύχεται να χαθεί η μαμά του. Ούτως ή άλλως ήξερε οτι η Μπέλλα δεν θα της στερήσει τον χρόνο με τη μικρή. [Δική μου άποψη εννοείται].

3.
Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 587595 Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 587595 Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 587595 ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩ!! Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 587595 Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 587595Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 587595

Παράθεση :
Εγω εχω μια αλλη απορια.
Οταν εμαθε ο Εντουαρντ για την αποτυπωση Τζεικομπ - Ρενεσμι, δεν αντεδρασε??

Στο σημείο που μαθαίνουμε εμείς για την αποτύπωση, ο Έντουαρντ το έχει ήδη μάθει. ¶ρα, δεν μπορούμε να ξέρουμε την εντύπωσή του. Παρόλα αυτά, μπορούμε να μαντέψουμε χάρη σε σημεία της Χαραυγής.
Πιό συγκεκριμένα, δεν είδαμε τον Έντουαρντ να ξεσπάει όπως έκανε η Μπέλλα και να νευριάζει με αυτό. Δεν τον είδαμε σε κάποιο σημείο να αντιδράει με τον Τζέικ για το θέμα αυτό. Αντιθέτως, παρέμεναν φίλοι [όσο φίλος μπορεί να είναι ο Τζ. με τον Έντ.].
Γενικά, θεωρώ πως ο Έντουαρντ ήταν ο δεύτερος πιο συνειδητοποιημένος εκεί πέρα [μετά του Κάρλαιλ], και ήξερε πλέον πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι! ¶σε που μπορεί να τον είχε προειδοποιήσει η ¶λις και να το περίμενε δηλαδή χωρίς ιδιαίτερη ένταση!
Όπως και να έχει, μπορεί να νευρίαζε αλλά σίγουρα ήξερε πως αυτό ήταν το καλύτερο για την κόρη του. Όπως και με τη Ρόζαλι από πάνω [ βλ. απάντηση στο ποστ της matia*], όλοι ήθελαν το καλύτερο για το παιδί...
Τέλος, ο Κάρλαιλ είτε θύμωνε ο Έντουαρντ είτε όχι, θα τον είχε λογικέψει για πολλοστή φορά, με αποτέλεσμα να καταλάβαινε αυτό που είπα παραπάνω... Οτι ήταν το σωστό για τη Νέσση..

Παράθεση :
εγώ έχω ένα ερώτημα.... τελικά ο τζέικομπ και η ρένεσμι παντρεφτήκανε και κάνανε παιδάκια? (αν κάνανε θα βγαίνανε κουκλιά΄)
Ωραία ερώτηση!!!! Πραγματικά θα ήθελα ένα μικρό απόσπασμα, ίσως ένα μικρό extra βιβλιαράκι που να μιλάει για τη ζωή των ηρώων μας μετά..
Και εδώ μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς.
Ο καθένας με την κρίση του.

Το αν θα κάνανε όμορφα παιδιά... δεν το σχολιάζω Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 Icon_neutral Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 Icon_neutral Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 Icon_neutral Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 Icon_neutral Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 21223
stasia
Twilight Human
Twilight Human
stasia

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 14:01

:afro: Γεια σ Βλασια μ....Οντωσ εχεισ δικιο σε αυτα π λες για τν αποτυπωση...Αλλα πιστευω οτι ο Εντ ηταν δν ηταν νευριασμενοσ με τν Τζεικ δν η8ελε να τ δει3ει διοτι αυτο 8α πληγωνε τν Μπελλα επειδη δν 8ελει να τσακωνοντε....Αντι8ετα που η Μπελλα 3εσπασε μετα]
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 14:02

Ποιος ξερει...Μπορει η Στεφενι να συνεχισει το Saga και να γραψει την ιστορια τους....Κατι που το ελπιζω.....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
matia*
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
matia*

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 19:04

οσο αφορα την αντιδραση του edward στο imprint που εκανε ο jacob στην renesmee πιστευω πως απο τον τροπο που το λεει στην bella φαινεται.... δεν του αρεσε καθολου ομως αφησε να κανει η bella κατι γιατι ηξερε πως θα αντιδρασει!!! και οτι και να εκανε εκεινη θα της το συγχωρουσαν ολοι... και οι cullen και ο jacob και γενικοτερα οι werewolfs... αυτα....
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2009 - 20:27

Thanks Matia!!!
redbutterfly
New Moon Victim
New Moon Victim
redbutterfly

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 290
Registration date : 28/11/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009 - 5:03

γεια σας!!!έχω κι εγώ μια απορία που αφορά τις ταινιες!!! η ιστορια μας διαδραματιζεται στο Φορκς, επίσης ξέρουμε ότι το Φορκς υπάρχει στ'ελήθεια. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν οι ταινίες έχουν γυριστεί στην πραγματικότητα στο Φορκς, αν για παράδειγμα τα δάση που δείχνει είναι εκεί....
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009 - 7:07

Απο οτι θυμαμαι μονο η πρωτη γυριστηκε στο Φορκς.....
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009 - 7:59

Λοιπόν, για να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να ξαναψάχνω στον
οδηγό! Η αλήθεια είναι οτι υπήρχαν σκηνές που γυρίστηκαν εκεί,
αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποιές...
Θα ξανακοιτάξω στον οδηγό....
John Cullen
Twilight Human
Twilight Human
John Cullen

¶ντρας Κριός
Τόπος : Μενίδι
Αριθμός μηνυμάτων : 91
Registration date : 12/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009 - 14:31

redbutterfly έγραψε:
γεια σας!!!έχω κι εγώ μια απορία που αφορά τις ταινιες!!! η ιστορια μας διαδραματιζεται στο Φορκς, επίσης ξέρουμε ότι το Φορκς υπάρχει στ'ελήθεια. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν οι ταινίες έχουν γυριστεί στην πραγματικότητα στο Φορκς, αν για παράδειγμα τα δάση που δείχνει είναι εκεί....

Κι εγώ έτσι ξέρω...Οι ταινίες μετά διαδραματίζονται αλλού!!!
Όπως είδαμε,οι περισσότερες στην Νέα Σελήνη γυρίζονται,στην Ιταλία[Βολτέρα]...
Κτλ....
http://www.tokiohotel-humanoidcity.blogspot.com
emma cullen pattinson
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2339
Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009 - 14:38

Τα γυρίσματα της πρώτης έγιναν στο Πόρτλαντ γιατί στο Φόρκς δεν υπήρχε ο χώρος για να μείνει ένα ολόκληρο συνεργείο.
Της Νέας Σελήνης έγιναν στο Βανκούβερ και στο Μοντεπουλτσιάνο και της Έκλειψης στο Βανκούβερ.
Στο Βανκούβερ γυρίζονται πολλές ταινίες.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009 - 15:04

Απο οτι φαινεται και η Χαραυγη κατα κει θα γυριστει.... lol!
NICKY
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
NICKY

Θηλυκό Ιχθύς
Αριθμός μηνυμάτων : 702
Registration date : 24/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα   Αναπάντητα Ερωτήματα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009 - 15:17

μπα νομιζω τη χαραυγη θα τη γυρισουν στην ελλαδα(ντοινγκ! θα θελα)

Αναπάντητα Ερωτήματα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 26Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
Μετάβαση σε: