| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|
+88niki Bitten Pillows Emy+Robert Marzaki Cullen xatisaga sisaki marina stavroulita michelle nantia01 LITSA0089 pegulini demi cullen daisyalicecullen MIKAELLA i love edward 2 Nantia Hale_Biers twi-Lydia Evans Jane Volturi izzy cullen angepsi Dr_Rena_Hale Mrs.Christina d@n@e twilight! Rozmari Rozali87 @Dark_Lord@ SULPICIA-phoive T-NM-E-BD twilightFOREVER nantiaki_twilight 4 ever MyrtoCullen despina aek EdwardCullen emerald eyes ΧΡΙΣΤΙΝΑ ed<3 AliceK fotini_loves_edward Lizzy Cullen ΕΡΗ evac dimitroula-robsessed AnaroseCullen edward17 pink athina di1996 Bella Cullen12 Mrs.Cullen team edward mR.Geo JuliaCullen maria23 Countess Twicula Ms Cullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ntinaki Bella13 NICKY emma cullen pattinson John Cullen redbutterfly Ashley Greene stasia April matia* volturi girl Elenaki123408 ~!Cristi!~ dolores!! evaki evi RafaelaVolturi Fay1765 Isabella21 WhiteQueen pretty witch BELLA MARIE patrick bluesea Renée breeze of wolf christi_twilight linaki LaDy_SoVeReigN VLaSia =) 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
~!Cristi!~ Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 15:19 | |
| εγω δαν ξερω αν και δεν εχει αναφερει κατι τετοιο στο λυκοχως ουε και στην Σεληνη αλλα τωρα μου ηρθε και εμενα μια αλλη στους λυκους πιανει απο τους κανονικους βρικολακες ας πουμε π.χ ο εντ μπορει να διαβασει το μυαλο του τζεικ? | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 15:21 | |
| Ναι μονο η Αλις δεν μπορει να δει τους λυκους | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 18:55 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Λοιπον εχω και εγω μια απορια. Τα χαρισματα των
Βολτουρι πιανουν στους λυκους??? γιατι στην Χαραυγη η Μπελλα τους προστατευει για να ειναι σιγουρη. Ναι πιάνουν. Δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι που να το αναφέρει στο βιβλίο, απλά σκέφτηκα πως όπως ο Έντουαρντ μπορεί να διαβάσει το μυαλό των λύκων. Συνεπώς, ναί, οι λύκοι στο συγκεκριμένο θέμα συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι. Δηλαδή οι δυνάμεις των Βολτούρι πιάνουν πάνω τους. Εδώ θυμήθηκα μια άλλη απορία που είχα.. Η ¶λις γιατί δεν μπορεί να δει τους λύκους;;;... Έχω την εντύπωση πως κάπου αναφέρεται αλλά... - ~!Cristi!~ έγραψε:
- εγω δαν ξερω αν και δεν εχει αναφερει κατι τετοιο
στο λυκοχως ουε και στην Σεληνη αλλα τωρα μου ηρθε και εμενα μια αλλη στους λυκους πιανει απο τους κανονικους βρικολακες ας πουμε π.χ ο εντ μπορει να διαβασει το μυαλο του τζεικ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Μα δεν θυμάσαι στην Νέα Σελήνη-Έκλειψη-Χαραυγή??? Σε όλα τα βιβλία αν θυμάμαι καλά αναφέρονται σκηνές που ο Έντουαρντ διαβάζει το μυαλό του Τζέικ. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που ο Τζέικ [ μαύρη ώρα και στιγμή], δείχνει τις σκέψεις του στον Έντουαρντ, οι οποίες περιλαμβάνουν το πως ένοιωθε η Μπέλλα όταν αυτός έλειπε... Έτσι απλά για να τον πληγώσει... Ελπίζω να βοήθησα.. Βασικά, θα ήθελα να διαβάσετε το προηγούμενό μου ποστ γιατί μου φάνηκε πως δεν το κάνατε . Πραγματικά, θέλω να σχολιάσετε και ακόμα περισσότερο να ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στο ερώτημα που σας είχα βάλει σε εκείνο το ποστ. | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 19:08 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
Στην 1 ερώτηση: Απαντήστε μου λοιπόν: Αν η Ρενεσμέ, έπρεπε να σκοτωθεί στη γέννα ώστε να σωθεί η Μπέλλα, τι θα έκανε;
δεν νομιζω πως τιθεται τετοιο θεμα.. δεν ειναι βεβαια και απορια πανω στο βιβλιο αλλα ετσι κι αλλιως για ποιο λογο να χρειαζεται κατι τετοιο? θα εκαναν τα παντα για να βγαλουν τη renesmee και μετα θα εβαζε το δηλητηριο στη bella. α! και για καποια κοριτσια που γραψαν κατι απο πανω ο edward δεν τη δαγκωσε, με συρριγγα της εβαλε το δηλητηριο
εμενα η αποριες μου ειναι: 1) ο charlie ειμαστε σιγουροι πως ειναι μαζι με τη sue? 2) η rosalie ηθελε να πεθανει η bella για να εχει το μωρο εκεινη? 3) τι στον ανεμο ελεγε καταλεξη ο edward με αυτη τη γυναικα που καθαριζε το σπιτι στο νησι το εχει γραψει πουθενα? σε καποιο outtake ή κατι τετοιο? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 19:21 | |
| Έχω κι εγώ μια απορία.Σήμερα είδα για τρίτη φορά την ταινία και το θυμήθηκα. Γιατί ο Marcus είναι τόσο δυστυχισμένος; | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 19:26 | |
| αν θυμαμαι καλα ειναι συνεχως σαν να μην τον ενδιαφερει τιποτα γτ εχει πεθανει η γυναικα του η didyme | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 9 Δεκ 2009 - 19:27 | |
| Πραγματι!!!! Ηταν κ αδελφη του Αρο!! Ομως ο Αρο τη σκότωσε γιατι εμπαινε εμποδιο στα σχεδια του!!!! Και για να σε προλαβω...........οχι ο Μαρκος δεν το ξερει!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 12:24 | |
| Εγω εχω μια αλλη απορια. Οταν εμαθε ο Εντουαρντ για την αποτυπωση Τζεικομπ - Ρενεσμι, δεν αντεδρασε?? | |
|
| |
stasia Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 07/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 12:44 | |
| Αυτη ειναι απορια που τν ειχα κ εγω...Αλλα σκεφτηκα οτι ο Εντ οπωσ κ οι Λυκαν8ρωποι 3ερουν ο ενασ τ χαρακτηριστηκα τσ φυλησ του αλλου...οπωτε αυτο δν 8α ξαφνιασε τν Εντ....Αλλα κ να μν τ ηξερε αυτο που συνεβει δν μπορουσε να τ αλλαξει....οτι κ να εκανε στν Τζεικ.... | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 13:03 | |
| εγώ έχω ένα ερώτημα.... τελικά ο τζέικομπ και η ρένεσμι παντρεφτήκανε και κάνανε παιδάκια? (αν κάνανε θα βγαίνανε κουκλιά΄) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 13:07 | |
| Αλις δεν ξερουμε ποσο ειναι η Ρενεσμι νομιζω πρεπει να ειναι 2 ή 3 κανονικα ασε για ποσο φενεται ηρεμησε.. | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 13:08 | |
| ok έκανα ένα αναπάντητο ερώτημα όπως λέει και η ενότητα!(δεν είμουνα ) | |
|
| |
stasia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 13:08 | |
| λεσ να κανανε παιδια?????η Νεσι ειναι που ειναι μια μικρη 8εα(λογο του Εντ κ τσ Μπελλασ)τωρα κ με τν Τζεικ 8α τσ Ζηλευουν ολοι!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 13:51 | |
| - Παράθεση :
- εμενα η αποριες μου ειναι:
1)ο charlie ειμαστε σιγουροι πως ειναι μαζι με τη sue? 2) η rosalie ηθελε να πεθανει η bella για να εχει το μωρο εκεινη? 3) τι στον ανεμο ελεγε καταλεξη ο edward με αυτη τη γυναικα που καθαριζε το σπιτι στο νησι το εχει γραψει πουθενα? σε καποιο outtake ή κατι τετοιο? 1) Όχι, δεν είμαστε σίγουροι. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δυστυχώς [ όποιος έχει απάντηση της Meyer ας με διορθώσει]. Επειδή την έχω και εγώ αυτή την απορία, σκέφτομαι οτι μιας και πλέον ήταν λιγάκι μοναχούλης ο Τσάρλυ, και κάτι παιζόταν με την Σου... μάλλον ναι! Είναι μαζί. Σίγουροι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν είμαστε.
2) Όχι. Το αποκλείω. Η Ρόζαλι μπορεί να ήθελε τόσο μα τόσο το παιδί, αλλά έστω και λίγο μυαλό το έχει στο κεφάλι της. Από τη στιγμή που ήθελε το καλύτερο για το παιδί, θα ήταν αδιανόητο να εύχεται να χαθεί η μαμά του. Ούτως ή άλλως ήξερε οτι η Μπέλλα δεν θα της στερήσει τον χρόνο με τη μικρή. [Δική μου άποψη εννοείται].
3. ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩ!!
- Παράθεση :
- Εγω εχω μια αλλη απορια.
Οταν εμαθε ο Εντουαρντ για την αποτυπωση Τζεικομπ - Ρενεσμι, δεν αντεδρασε?? Στο σημείο που μαθαίνουμε εμείς για την αποτύπωση, ο Έντουαρντ το έχει ήδη μάθει. ¶ρα, δεν μπορούμε να ξέρουμε την εντύπωσή του. Παρόλα αυτά, μπορούμε να μαντέψουμε χάρη σε σημεία της Χαραυγής. Πιό συγκεκριμένα, δεν είδαμε τον Έντουαρντ να ξεσπάει όπως έκανε η Μπέλλα και να νευριάζει με αυτό. Δεν τον είδαμε σε κάποιο σημείο να αντιδράει με τον Τζέικ για το θέμα αυτό. Αντιθέτως, παρέμεναν φίλοι [όσο φίλος μπορεί να είναι ο Τζ. με τον Έντ.]. Γενικά, θεωρώ πως ο Έντουαρντ ήταν ο δεύτερος πιο συνειδητοποιημένος εκεί πέρα [μετά του Κάρλαιλ], και ήξερε πλέον πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι! ¶σε που μπορεί να τον είχε προειδοποιήσει η ¶λις και να το περίμενε δηλαδή χωρίς ιδιαίτερη ένταση! Όπως και να έχει, μπορεί να νευρίαζε αλλά σίγουρα ήξερε πως αυτό ήταν το καλύτερο για την κόρη του. Όπως και με τη Ρόζαλι από πάνω [ βλ. απάντηση στο ποστ της matia*], όλοι ήθελαν το καλύτερο για το παιδί... Τέλος, ο Κάρλαιλ είτε θύμωνε ο Έντουαρντ είτε όχι, θα τον είχε λογικέψει για πολλοστή φορά, με αποτέλεσμα να καταλάβαινε αυτό που είπα παραπάνω... Οτι ήταν το σωστό για τη Νέσση..
- Παράθεση :
- εγώ έχω ένα ερώτημα.... τελικά ο τζέικομπ και η ρένεσμι παντρεφτήκανε και κάνανε παιδάκια? (αν κάνανε θα βγαίνανε κουκλιά΄)
Ωραία ερώτηση!!!! Πραγματικά θα ήθελα ένα μικρό απόσπασμα, ίσως ένα μικρό extra βιβλιαράκι που να μιλάει για τη ζωή των ηρώων μας μετά.. Και εδώ μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς. Ο καθένας με την κρίση του.
Το αν θα κάνανε όμορφα παιδιά... δεν το σχολιάζω | |
|
| |
stasia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 14:01 | |
| :afro: Γεια σ Βλασια μ....Οντωσ εχεισ δικιο σε αυτα π λες για τν αποτυπωση...Αλλα πιστευω οτι ο Εντ ηταν δν ηταν νευριασμενοσ με τν Τζεικ δν η8ελε να τ δει3ει διοτι αυτο 8α πληγωνε τν Μπελλα επειδη δν 8ελει να τσακωνοντε....Αντι8ετα που η Μπελλα 3εσπασε μετα] | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 14:02 | |
| Ποιος ξερει...Μπορει η Στεφενι να συνεχισει το Saga και να γραψει την ιστορια τους....Κατι που το ελπιζω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 19:04 | |
| οσο αφορα την αντιδραση του edward στο imprint που εκανε ο jacob στην renesmee πιστευω πως απο τον τροπο που το λεει στην bella φαινεται.... δεν του αρεσε καθολου ομως αφησε να κανει η bella κατι γιατι ηξερε πως θα αντιδρασει!!! και οτι και να εκανε εκεινη θα της το συγχωρουσαν ολοι... και οι cullen και ο jacob και γενικοτερα οι werewolfs... αυτα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 13 Δεκ 2009 - 20:27 | |
| | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 18 Δεκ 2009 - 5:03 | |
| γεια σας!!!έχω κι εγώ μια απορία που αφορά τις ταινιες!!! η ιστορια μας διαδραματιζεται στο Φορκς, επίσης ξέρουμε ότι το Φορκς υπάρχει στ'ελήθεια. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν οι ταινίες έχουν γυριστεί στην πραγματικότητα στο Φορκς, αν για παράδειγμα τα δάση που δείχνει είναι εκεί.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 18 Δεκ 2009 - 7:07 | |
| Απο οτι θυμαμαι μονο η πρωτη γυριστηκε στο Φορκς..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 18 Δεκ 2009 - 7:59 | |
| Λοιπόν, για να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να ξαναψάχνω στον οδηγό! Η αλήθεια είναι οτι υπήρχαν σκηνές που γυρίστηκαν εκεί, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποιές... Θα ξανακοιτάξω στον οδηγό.... | |
|
| |
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 18 Δεκ 2009 - 14:31 | |
| - redbutterfly έγραψε:
- γεια σας!!!έχω κι εγώ μια απορία που αφορά τις ταινιες!!! η ιστορια μας διαδραματιζεται στο Φορκς, επίσης ξέρουμε ότι το Φορκς υπάρχει στ'ελήθεια. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν οι ταινίες έχουν γυριστεί στην πραγματικότητα στο Φορκς, αν για παράδειγμα τα δάση που δείχνει είναι εκεί....
Κι εγώ έτσι ξέρω...Οι ταινίες μετά διαδραματίζονται αλλού!!! Όπως είδαμε,οι περισσότερες στην Νέα Σελήνη γυρίζονται,στην Ιταλία[Βολτέρα]... Κτλ.... | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 18 Δεκ 2009 - 14:38 | |
| Τα γυρίσματα της πρώτης έγιναν στο Πόρτλαντ γιατί στο Φόρκς δεν υπήρχε ο χώρος για να μείνει ένα ολόκληρο συνεργείο. Της Νέας Σελήνης έγιναν στο Βανκούβερ και στο Μοντεπουλτσιάνο και της Έκλειψης στο Βανκούβερ. Στο Βανκούβερ γυρίζονται πολλές ταινίες. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 18 Δεκ 2009 - 15:04 | |
| Απο οτι φαινεται και η Χαραυγη κατα κει θα γυριστει.... | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 18 Δεκ 2009 - 15:17 | |
| μπα νομιζω τη χαραυγη θα τη γυρισουν στην ελλαδα(ντοινγκ! θα θελα) | |
|
| |
| Αναπάντητα Ερωτήματα | |