| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|
+115_gwgw_ AspaKorth marina forever Teodan Bella Marie Swan Kornilia PattinsonCullen panagiota Aleera Bitten Pillows Rosemarie Cullen Deppy DEMONA CULLEN PATTINSON Stella Sunlight Niki Patt margaret demi cullen Emy+Robert jacobfan Mrs.Christina izzy cullen sisaki Edwart i love edward 2 ed<3 twilightsagaddicted vikaki21 AnaroseCullen di1996 Jane Volturi Vampire love Lizzy Cullen NICKY Ms Cullen anthulini linaki renaki John Cullen Bella13 evaki liaki elsa Aria_Bobby <3 Melodie linalice Mrs Alice BELLA MARIE RafaelaVolturi RafaelaCullen freakyannie ViolettaCullen18 Εστελλα Καλεν silenceprincess Kristen Stewart twilightergirl robert\'s girl Fallen Angel team edward Alexandroula mR.Geo Renée ev@ki alicebelle <3 Mrs.Cullen April WhiteQueen lena dani matia* KatiaRobsessed bloody swan M@rIa !~Twilighter~! Dorian_Grey Phantom of the Vampires robsessed Elena Cullen MIKAELLA Sloorp SpunK RansoM RobertForLife breeze of wolf giorgia-xania christi_twilight Ashley Greene Kimberly d@n@e twilight! Annoulini magica Morena maro mariap kanty rtheoni dolores!! MARIA SWAN CULLEN bluesea I'm_not _dead kristen4ever dreamofedward twilightFOREVER @Dark_Lord@ LaDy_SoVeReigN dora patrick T-NM-E-BD VLaSia =) volturi girl Fotis333 Edward_ Breaking_ Dawn sambrina Jacob Black niki Fay1765 ~Rob-Patty~ evi 119 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 16:50 | |
| | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 17:16 | |
| Ανυπομονω νσ δω τη σκηνη που πεφτει απο τον γκρεμο κ την αναμνηση του Εντουαντ που θα εχει.... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 17:28 | |
| Να μην πας στοίχημα,να είσαι σίγουρη. Αγαπημένη μου σκηνή,ε; Ίσως,εκεί που ο Edward γυρίζει και πηγαίνει στο δωμάτιό της,την ημέρα της επιστροφής απο τη volterra | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 17:52 | |
| Μπραβο και εμενα αυτη μου ερεσει παρα πολυ.... στο βιβλιο ειναι τελεια σκηνη | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 18:09 | |
| Ολες ειναι καταπληκτικες....Εγω πεθαινω να δω τη σκηνη της επανασυνδεσης στην Voltera.... αν και την εχουν ψιλο αλλαξει λιγο στην ταινια νομιζω οτι ειναι εξισου τελεια με του βιβλιου.... Εκεινη θα ναι και η στιγμη που θα σταματησουν τα δακρυα | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 18:14 | |
| Λοιπον εγω ανυπομονω να δω τη σκηνη που ο alec σπαει τα μουτρα του ed (αστειευομαι) τις σκηνες που οι λυκοι κυνηγανε τη victoria και τον laurent | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 18:58 | |
| εμμμ.. είναι δύσκολη απόφαση.. αλλα θα πω την σκηνή στο σινεμά με τον Μαίκ (δεν ξερω αν θα την εχει στη ταινία ) είχε πολύ γέλοιο οταν την διαβαζα!!!!! και σιγουρα την σκηνή που πέφτει απο τον γκρεμό... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 19:19 | |
| Νομιζω πως η σκηνη στο σινεμα υπαρχει....απο οτι ειδα σε κατι φωτογραφιες απο τον κινηματογραφικο οδηγο τουλαχιστον.....Νομιζω πως θα ναι και η πιο αστεια σκηνη στην ταινια | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
| |
| |
evi The Volturi
| |
| |
sambrina Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 20:12 | |
| μπααααα... είναι λίγοι οι τρελοί fans εδω στην Κύπρο... αλλα ποτέ δεν ξέρεις | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 20:41 | |
| Αστεριε ξερεις ποια ειναι η δικη μου αγαπημενη? οταν ο τζεικομπ παει να το παιξει γοης τρομαρα του και να φιλησει την μπελλα και χτυπαει το τηλεφωνο! θα σκασω στα γελια οταν το δω αυτο! αν ακουσετε κανεναν να γελαει στο σινεμα εκεινη την στιγμη μην απορισετε εγω θα ειμαι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 20:44 | |
| Κι εγω μαζι σου...Αλλα το χοντρο γελιο θα πεσει στην Εκλειψη οταν σπαει το χερι της...Την πρωτη φορα βεβαια γτ την δευτερη.... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 5 Νοε 2009 - 20:45 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| |
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 6 Νοε 2009 - 17:22 | |
| Εγώ θέλω να δώ(να ακούσω μάλλον)που θα ουρλιάζει όταν θα κάνει το κλιφτ και την σκηνή που θα κυνηγάνε οι λύκοι τον Λορέντ και την Βικτόρια | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 6 Νοε 2009 - 18:26 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 6 Νοε 2009 - 20:24 | |
| ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ κυριολεκτικά να δω αυτήν την πολυπόθητη αλλαγή των μηνών που αναφέρεται παντού και η Μπέλλα περνάει πανω σε μια καρέκλα (ή μηπως κάνω λάθος)?? Επίσης ανυπομονώ να δω την σκηνή που το καημένο το σκυλί μένει όταν η Μπέλλα τον αφήνει στα κρύα του λουτρού και πάει να σώσει τον αγαπημένο της, και τέλος ανυπομονώ να δω την... διαμάχη ας το πούμε στη Βολτέρα!!! Και ΦΥΣΙΚΑ τα μούτρα της Τζέιν όταν καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να ... πονέσει την Μπέλλα! Αχχχχχ υπομονήήήήή!.!.! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 6 Νοε 2009 - 20:56 | |
| Βλασιαααααααααα την Τζειν ????? Λαθος επιλογη | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 6 Νοε 2009 - 20:58 | |
| Oι γνώμεις και οι απόψεις είναι για να διαφοροποιούνται Επειδή δεν πάω τν Τζειν δεν σημαίνει κάτι... Πόσο μάλλον σε σχέση με εσένα που σε πάω πολύ... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 13 Νοε 2009 - 19:38 | |
| Εγώ πάλι ανυπομωνώ να δω τις σκηνές που η Μπέλλα θα βλέπει τον Εντουαρτ ( στο βιβλίο λέει ότι τον ακούει αλλα είναι η 1η φορά που χαίρομαι που παραποίησαν λιιιιιιιιιγγγγοοοο το βιβλιο...χιχιχι ΡΟΜΠ ΡΟΜΠ.......) Θέλω να δω τις αντιδράσεις της, τον πόνο που είχε ελαχιστοποιηθεί, την επαναφορά του....το ξεσπασμα διασθησης στα μάτια της που έλεγε και ο Εντουαρτ.. | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 13 Νοε 2009 - 20:50 | |
| | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 13 Νοε 2009 - 21:13 | |
| εγω θελω παρα πολη να δω την σκηνη που σταματαει η μπελα τον εντουαρτ και αυτοσ νομιζει οτι πεθανε...κααι φυσικα την σκηνη με τον χωρισμο τους και στο τελος που ειναι εξω απο το σπιτι της μπελας και μαλονουν με τον τζεϊκομπ...αντε 5 μερουλες ακομα | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 13 Νοε 2009 - 21:40 | |
| Εγώ θέλω πολύ να δω την σκινή με τον Πόλ κι την Μπέλλα που εκνευρίζετε ο Πολ με τον Τζέικ. ποπο θα χει πολύ φάση (αν κι λύκενα τον Πολ δν τον λατρεύω κι όλας. χεχε) | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 15 Νοε 2009 - 9:14 | |
| Εγώ θέλω να δώ την σκηνή όπου η Μπέλλα θα τρέχει να σώσει τον Έντουαρντ και κ]μετά θα αγκαλιαστούν και τέτοια... | |
|
| |
| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|