| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|
+115_gwgw_ AspaKorth marina forever Teodan Bella Marie Swan Kornilia PattinsonCullen panagiota Aleera Bitten Pillows Rosemarie Cullen Deppy DEMONA CULLEN PATTINSON Stella Sunlight Niki Patt margaret demi cullen Emy+Robert jacobfan Mrs.Christina izzy cullen sisaki Edwart i love edward 2 ed<3 twilightsagaddicted vikaki21 AnaroseCullen di1996 Jane Volturi Vampire love Lizzy Cullen NICKY Ms Cullen anthulini linaki renaki John Cullen Bella13 evaki liaki elsa Aria_Bobby <3 Melodie linalice Mrs Alice BELLA MARIE RafaelaVolturi RafaelaCullen freakyannie ViolettaCullen18 Εστελλα Καλεν silenceprincess Kristen Stewart twilightergirl robert\'s girl Fallen Angel team edward Alexandroula mR.Geo Renée ev@ki alicebelle <3 Mrs.Cullen April WhiteQueen lena dani matia* KatiaRobsessed bloody swan M@rIa !~Twilighter~! Dorian_Grey Phantom of the Vampires robsessed Elena Cullen MIKAELLA Sloorp SpunK RansoM RobertForLife breeze of wolf giorgia-xania christi_twilight Ashley Greene Kimberly d@n@e twilight! Annoulini magica Morena maro mariap kanty rtheoni dolores!! MARIA SWAN CULLEN bluesea I'm_not _dead kristen4ever dreamofedward twilightFOREVER @Dark_Lord@ LaDy_SoVeReigN dora patrick T-NM-E-BD VLaSia =) volturi girl Fotis333 Edward_ Breaking_ Dawn sambrina Jacob Black niki Fay1765 ~Rob-Patty~ evi 119 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Εστελλα Καλεν New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 21:58 | |
| Και εμενα αλλα εχω να προσθεσω 1. Τη σκηνη με τις μηχανες 2.Τη σκηνη στον κινηματογραφο τρελο γελιο 3.στο δασος που η Μπελλα διαλεξε τον Εντουαρτ χαρηκα αλλα και στεναχωρεθηκα | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 21:59 | |
| γενικα ολη η ταινια ητα φανταστικη απλα επαιξε σε σημεια με μεγαλη συναισθηματικη ενταση που με εκαναν να κλαψω!α!ξεχασα αλλες 2!λοιπον!η σκηνη του χωρισμου φυσικα και μετα που η Μπελλα αρχισε να τρεχει για να τν προλαβει κι επεσαι κατω!εριξα το κλαμμα!α!κι οταν πηδηξε απο το βραχο!κ η σκηνη με τν βικτωρια!ΘΕΙΚΗ! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:02 | |
| Μου κλεβεις τις δικες μου αγαπημενες δεν παιζω Καλα καθε ορα που εβλεπα τον εντουαρτ τα πισω αγορια μου εκαναν αερα | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:04 | |
| εμενα μου αρεσε πολυ εκει που πηγαν να φιληθουν η μπελλα με τον τζεικ και αυτος γυρισε το κεφαλι...(ηταν μεσα στο αυτοκινητο) | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:05 | |
| - Εστελλα Καλεν έγραψε:
- Μου κλεβεις τις δικες μου αγαπημενες δεν παιζω
Καλα καθε ορα που εβλεπα τον εντουαρτ τα πισω αγορια μου εκαναν αερα χαχαχαχαχα!εμ τι μα ηταν οι κορυφαιες σκηνες αυτες!σχεδον ολες το ειπαν!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:05 | |
| Εγω μισησα τη στιγμη που η Μπελλα πηγε να φιλησει τον Τζεικ παλι καλα που μηκε η Αλις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:07 | |
| αχ Εστελλα μου κι εγω!οταν μπηκε η αλις πολλοι χαρηκαν στο σινεμα κ μαζι κι εγω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:09 | |
| Εγω γελασα γτ την περιμενα αλλιως στη σκηνη απο το οραμα της Αλις στη Βολτερα που εδειχνε Εντουαρτ και Μπελλα να τρεχουν εχω βγαλει και τραγουδακι | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:10 | |
| εγω ειχα βγαλει ενα γενικα για τν νεα σεληνη μαλλον σας το εγραψε η twilighter(Αννα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:12 | |
| Περπατω περπατω εις το δασος οταν ο Τζακομπ δεν ειναι εδω Τζεικ Τζεικ εισαι εδω; Γινμαι λυκακι και σας κυνηγω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:16 | |
| χαχαχα πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!φοβερη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 22:17 | |
| Ευχαριστω οταν την εβλεπα το εβγαλα οι πισω πεθανανε στα γελια | |
|
| |
Elena Cullen Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 20/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 0:22 | |
| Μόλις γύρισα απο το σινέμα που το είδα για δευτερη φορά και θέλω και τρίτηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!! Εχω πάθει εξάρτησηηη!!!!! | |
|
| |
ViolettaCullen18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Οπου γινεται φασαρια Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 09/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 17:38 | |
| Αγαπημενη σκηνη ηταν οταν οι Καλεν ψυφηζαν για το αν θελουν την Μπελλα στην οικογενεια τους.Μου αρεσε οταν ο Εμμετ πηρε στα χερια του την Μπελλα και τη στριφογυρισε στον αερα. Το χειροτερο ομως ηταν 1 οταν εμφανιζοταν μπροστα στη Μπελλα ο Εντουρντ,δεν ξερω γιατι αλλα εσκαγα στα γελια. 2 καθε φορα που εμφανιζονταν στην οθονη καποιος χωρις μπλουζα ειτε λυκανθρωπος ειτε βρυκολακας.Σοβαρα τωρα,ειπαμε μας αρεσουν οι αντρες που παιζουν στην ταινια αλλα οι παραγωγοι το παρακαναν . 3 το οραμα της αλλης με την Μπελλα βρυκολακα,ντρεπομουνα μονο που το εβλεπα,δηλαδη το μονο που ελειπε ηταν ενα ηλιοβασηλεμα και μια παραλια.Δηλαδη ΕΛΕΟΣ Κατα τα αλλα ολες οι σκηνες με τους Καλεν και τον Εντουαρντ ηταν ωραιες | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 17:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 17:42 | |
| ειναι να μην γελας??μεγαλη επιτυχια | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 17:43 | |
| | |
|
| |
freakyannie Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 22/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 17:51 | |
| Πωπω πραγματικα ο Τζεικομπ ειναι μισητος!Χαιρομαι που δν ειμαι η μονη που το νομιζει αυτο!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 17:56 | |
| ετσι,ετσι ως το κοκαλο!!!!και το φωναζω!!! | |
|
| |
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 17:59 | |
| Εμενα μ αρεσε η σκηνη που πηδηξε ο Τζεικομπ πανω απο τη Μπελλα και μεταμορφωθηκε σε λυκοσ!!!!!!!! τελειο!! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 18:28 | |
| Θα συμφωνησω.....Οπως τελεια ηταν και η μαχη με τον Paul... | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 18:29 | |
| Εμενα μου αρεσε η σκηνη που ο Ρομπερτ αποχαιρεταει την Μπελλα στο δασος.... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 21:07 | |
| Την ΕΙΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλες οι σκηνές ήταν ωραίες. Μου άρεσε στο πάρτυ που ο Emmet λέει στον Edward"Βγαίνεις με μεγαλύτερη!Καυτό!" Πολύ γέλιο....Όπως επίσης και η ψηφοφορία.Όταν ο Edward σπάει το κινητό αλλά και άλλη μία είναι όταν ο Jake πάει να φιλήσει την Bella και χτυπάει το τηλέφωνο. | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τετ 25 Νοε 2009 - 21:08 | |
| | |
|
| |
| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|