| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|
+115_gwgw_ AspaKorth marina forever Teodan Bella Marie Swan Kornilia PattinsonCullen panagiota Aleera Bitten Pillows Rosemarie Cullen Deppy DEMONA CULLEN PATTINSON Stella Sunlight Niki Patt margaret demi cullen Emy+Robert jacobfan Mrs.Christina izzy cullen sisaki Edwart i love edward 2 ed<3 twilightsagaddicted vikaki21 AnaroseCullen di1996 Jane Volturi Vampire love Lizzy Cullen NICKY Ms Cullen anthulini linaki renaki John Cullen Bella13 evaki liaki elsa Aria_Bobby <3 Melodie linalice Mrs Alice BELLA MARIE RafaelaVolturi RafaelaCullen freakyannie ViolettaCullen18 Εστελλα Καλεν silenceprincess Kristen Stewart twilightergirl robert\'s girl Fallen Angel team edward Alexandroula mR.Geo Renée ev@ki alicebelle <3 Mrs.Cullen April WhiteQueen lena dani matia* KatiaRobsessed bloody swan M@rIa !~Twilighter~! Dorian_Grey Phantom of the Vampires robsessed Elena Cullen MIKAELLA Sloorp SpunK RansoM RobertForLife breeze of wolf giorgia-xania christi_twilight Ashley Greene Kimberly d@n@e twilight! Annoulini magica Morena maro mariap kanty rtheoni dolores!! MARIA SWAN CULLEN bluesea I'm_not _dead kristen4ever dreamofedward twilightFOREVER @Dark_Lord@ LaDy_SoVeReigN dora patrick T-NM-E-BD VLaSia =) volturi girl Fotis333 Edward_ Breaking_ Dawn sambrina Jacob Black niki Fay1765 ~Rob-Patty~ evi 119 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alexandroula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 20/11/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 15:44 | |
| Οι αγαπημένες μου σκηνές ήταν πολλές... Θα προσπαθήσω να μείνω σε λίγες... Μου άρεσε πολύ πώς ξεκίνησε η ταινία. Η σκηνή με τους λυκανθώπους,όπου η Bella χαστούκισε τον Paul. Η σκηνή στην οποία εμφανίστηκε η Victoria,και η Bella ετοιμαζόταν να πεσει απο τον βραχο...φοβερή σκηνή,ίσως η αγαπημένη μου. Και μετά από το σημείο που ο Edward καταστρέφει το κινητό μέχρι το τέλος...δεν μπορώ να διαλέξω σκηνές,όλο εκείνο το μέρος της ταινίας μου άρεσε υπερβολικά! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 15:57 | |
| ναι για να κανουμε ενα δυναμικο comeback!!!! | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:00 | |
| εγω θα πω την σκηνή με το όνειρο της Μπελλα, εκει στην αρχη της ταινιας, που εμφανιστηκε ο Εντουαρντ καλα το τι εγινε στο σινεμα σε αυτη την σκηνη δεν λεγεται!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:56 | |
| λατρεψα ολη την ταινια!!!!! δεν το συζητω, ηταν φανταστικη!!!! αλλα μεχρι τωρα οι σκηνες που ξεχωριζω ειναι μαλλον οπου ειναι κ ο εντ..... για την ακριβεια μαλλον προτιμω αυτη στην οποια καταστρεφει το κινητο κ μετα, στη βολτερα οταν λεει " you're everything to me...." οσο τη βλεπω πορωνομαι.... κ η αρχη ηταν ωραια κ πραγματικα ολη η ταινια ηταν καταπληκτικη! οταν τη ξαναδω παλι μαλλον θα θελω να προσθεσω κι αλλες, αρα..... γενικα ολα τοοοοοσο ωραια! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:21 | |
| Voltera και παλι Voltera....Οσο εκλαψα εκει δεν εκλαψα ουτε στην σκηνη του αποχωρισμου..... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:23 | |
| αααχ ναι αλλα εκλαψα και τοτε που ο edward εσπασε τ κινητο του απο τον πονο του αφου νομιζε οτι η bella ητανε νεκρη... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:26 | |
| εγω παλι υστερα απο τεσσερις φορες που την ειδα νομιζω πως η αγαπημενη μου ειναι αυτη με το τηλεφωνημα που δειχνει τον ρομπ πλατη και γυριζει αυτη η εκφραση του μου εχει καρφωθει στον εγκεφαλο | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:35 | |
| - Kimberly έγραψε:
- εγω παλι υστερα απο τεσσερις φορες που την ειδα νομιζω πως
η αγαπημενη μου ειναι αυτη με το τηλεφωνημα που δειχνει τον ρομπ πλατη και γυριζει αυτη η εκφραση του μου εχει καρφωθει στον εγκεφαλο εγω λογο γριπης( την κοινη οχι την υπουλη) την εχω δει μονο μιααααα και χω ρομπολυσσαξει!!!! και αυτη η σκηνη που κολαζει ειναι εκει που πηγαινει θλιμενος ( slowmotion scene) στους βολτουρι περισσοτερες λεπτομεριες ρομποτρελαμενες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:37 | |
| πωπω ναι ηταν απιστευτη και εκει τα δακρυα μου ετρεχαν ποταμι στην κυριολεξια!!! | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:44 | |
| τρεις αγαπημενες σκηνες 1) Οταν ο Εdward λεει τις ατακες του Ρωμαιου μεσα στην ταξη (ελιωσα στο καθισμα...!! Χριστε μου τα παθει σου...!!! ) 2) ο τροπος που εδειξαν οτι περναει ο καιρος μετα το χωρισμο...!! (που η Bella απλα δεν κανει τιποτα...!! (μιλαμε για πολυ κλαμα...!!!) 3) Η σκηνη μετα το τηλεφωνημα που ο Edward μαθενει οτι η Bella ειναι νεκρη κ σπαει το κινητο...!! (χαλια με εκανε σας λεω χαλια...!! ) | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 20:38 | |
| ααα ολη η ταινια ηταν καταπληκτηκη!!!!!!!!! γενικα οι σκηνες ποτ μου αρεσαν περισσοτερο ηταν αυτες που ειχαν τον jakob αλλα κυριως εκει στο cinema στο τετατετ της bella με τον jake!!!!!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 21:47 | |
| Η ταινία είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Ανυπομονώ να βγει σε dvd για να την αγοράσω!!! Αλήθεια ξέρουμε πότε περίπου θα βγει?) Λοιπόν οι αγαπημένες μου σκηνές ήταν: 1)Το φιλί τοθ edward και της Bella στο parking του σχολείου 2)Η σκηνή που απαγγέλει ο Edward τα λόγια του Ρομέου στην τάξη 3)Όταν η Bella τρέχει για προλάβει τον Edward,πριν βγει στο φως του ήλιου (και μετά που τον αγκαλιάζει...) 4)Η μάχη με τους Bolturi 5)Όταν της κάνει πρόταση γάμου στο τέλος της ταινίας αλλά και εκεί που παίρνει ο Edward τηλέφωνο και του λέει ο jackob ότι η Bella έχει πεθάνει (έμμεσα) και εκείνος σπάει το τηλέφωνο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Δευ 23 Νοε 2009 - 11:14 | |
| - E+B=L έγραψε:
- τρεις αγαπημενες σκηνες
1) Οταν ο Εdward λεει τις ατακες του Ρωμαιου μεσα στην ταξη (ελιωσα στο καθισμα...!! Χριστε μου τα παθει σου...!!! ) 2) ο τροπος που εδειξαν οτι περναει ο καιρος μετα το χωρισμο...!! (που η Bella απλα δεν κανει τιποτα...!! (μιλαμε για πολυ κλαμα...!!!) 3) Η σκηνη μετα το τηλεφωνημα που ο Edward μαθενει οτι η Bella ειναι νεκρη κ σπαει το κινητο...!! (χαλια με εκανε σας λεω χαλια...!! ) αχ ναι υπεροχες σκηνες(και εγω ειχα ακριβως τις ιδιες αντιδρασεις)αλλα επισης και οι ακολουθες τα εσπασαν 1)η bella που ουρλιαζε στον υπνο της(μιλαμε σπαραξα!) 2)οι σκηνες στο καστρο των volture(επαθα σοκ!ειδικα εκει που η bella ειπε να σκοτωσουν εκεινη αντι για τον edward(εκει να δειτε κλαμα)και εκει που ο edward μπηκε μπροστα της για να την προστατεψει απο τη jane(να κλεω και να μην μπορω να σταματησω!!!) 3)στο τελος με το <<Παντρεψουμε>>(εμεινα μιλαμε ε-μει-να!!!) Αντε τωρα eclipse σου ερχομαστε!!!! | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Δευ 23 Νοε 2009 - 15:37 | |
| εμενα μου αρεσαν παρα πολυ ολες οι σκηνες!αυτη ομως που με κανει να γελαω πολυ ειναι εκει με τον εμετ στα γενεθλια της μπελλα που λεει dating older woman?" κι εκει παλι απο τα γενεθλια της μπελλα που ειναι με τον εντουαρτ και αυτος της λεει ''it's my job to protect you from everyone exept(σορρυ αν ειναι λαθος)my sister!!! η φατσουλα του εντουαρτ εχει πολυ πλακα εκει!!!! | |
|
| |
Alexandroula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 20/11/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Δευ 23 Νοε 2009 - 15:50 | |
| Ξέχασα να αναφέρω τη σκηνή με την Bella και τον Jake στη βροχή...Μου άρεσε πολύ! Και φυσικά η σκηνή στην οποία ο Εdward λέει τα λόγια του Ρωμαίου...εννοείται. Αλλά όπως είπα και παραπάνω,μου αρέσει όλο το πρώτο μέρος της ταινίας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 11:19 | |
| παιδια μιλαμε για απιστευτες ατακες,σκηνες..... η ταινια τα εσπασε!!!δεν περιγραφεται!!! | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 20:21 | |
| λοιπον εχω παρα πολλες 1.οταν φιλιεται με την μπελλα στο παρκο του σχολειο...μωρε τι περπατημα ηταν αυτο πριν..αχχχ! 2.με τον τζεικ στην βροχη 3,οταν ο κουκλος μας ελεγε τα λογια του ρωμαιου 4.οταν της κανει προταση....αχ!αχ!αχ! 5.οταν ο εντ σπαει το κινητο..τι εκφραση ηταν αυτη?αχτο καμαρι μας.. 6 τα μηνυματα στην αλις? 7,βολτερα?αχ κλαμα.... | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 20:52 | |
| Λοιπον παιδια ολη η ταινια ηταν υπεροχη..ολες οι σκηνες ειχαν κατι το ξεχωριστο ομως μου αρεσε πολυ εκει που η μπελλα πηγε να βρει τον τζεικομπ και τον βρηκε στην βροχη... εκει τα ειδα ολα... | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 20:58 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 21:02 | |
| αχ ναι δεν εχεις και αδικο!!!!!!!Και εκει που βγαινει ο Ρομπ στο ονειρο της απο το δασος που τησ χαμογελαει...αχ το χαμογελο που σκοτωνει | |
|
| |
Εστελλα Καλεν New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 21:32 | |
| Εγω επαθα οταν ο Εντουαρτ αγκαλιαζει την Μπελλα στη Βολτερα και την φιλαει, ειχα λιωσει......................... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 21:34 | |
| Για αυτην την ταινια ηταν κατι ιδιαιτερο για τις αλλες δεν νομιζω να ειναι αφου τωτα θα ειναι συνεχεια κοντα της...και αν ψαξουμε και για αλλες σκηνες δν θα τελειωσουμε την αναλυση.. | |
|
| |
Εστελλα Καλεν New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 21:35 | |
| πες τα.....Αφου ειναι τελεια ταινια | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 21:53 | |
| αχ!λοιπον....μου αρεσαν πολλες!οταν συναντηθηκαν οι 2 τους στη βολτερα!ηταν καταπληκτικη σκηνη!ολη!ιδικα εκει που λεει ο Εντουαρντ "heaven"αχχχχ!!!! μτα οταν δειχνει τον Εντουαρντ να μπαινει στο σχολειο!απλα καταπληκτικο!Ελιωσα η κακομοιρα!!!! εκει που η Μπελλα ουρλιαζε!η τριχα καγκελο!!!!!επεισης οταν παλευαν με τν φελιξ και στο τελος πηγε να τν σκοτωσει κ λεει η μπελλα σκοτωσε εμενα! ολο εκεινο το σημειο!αυτα!και φυσικα αν και το χω ξαναπει οταν διελυε το τηλεφωνο!η πιο λατρευτη σκηνη κατ εμε!ηταν σαν να ειχε παρει στα χερια του την καρδια μου και να διελυε αυτην!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dolores!! στις Τρι 24 Νοε 2009 - 21:55, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Τρι 24 Νοε 2009 - 21:54 | |
| δηλαδη ολα γυρω απο τον Ρομπ..Οπου υπηρχε ρομπ σου αρεσε... | |
|
| |
| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|