| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|
+115_gwgw_ AspaKorth marina forever Teodan Bella Marie Swan Kornilia PattinsonCullen panagiota Aleera Bitten Pillows Rosemarie Cullen Deppy DEMONA CULLEN PATTINSON Stella Sunlight Niki Patt margaret demi cullen Emy+Robert jacobfan Mrs.Christina izzy cullen sisaki Edwart i love edward 2 ed<3 twilightsagaddicted vikaki21 AnaroseCullen di1996 Jane Volturi Vampire love Lizzy Cullen NICKY Ms Cullen anthulini linaki renaki John Cullen Bella13 evaki liaki elsa Aria_Bobby <3 Melodie linalice Mrs Alice BELLA MARIE RafaelaVolturi RafaelaCullen freakyannie ViolettaCullen18 Εστελλα Καλεν silenceprincess Kristen Stewart twilightergirl robert\'s girl Fallen Angel team edward Alexandroula mR.Geo Renée ev@ki alicebelle <3 Mrs.Cullen April WhiteQueen lena dani matia* KatiaRobsessed bloody swan M@rIa !~Twilighter~! Dorian_Grey Phantom of the Vampires robsessed Elena Cullen MIKAELLA Sloorp SpunK RansoM RobertForLife breeze of wolf giorgia-xania christi_twilight Ashley Greene Kimberly d@n@e twilight! Annoulini magica Morena maro mariap kanty rtheoni dolores!! MARIA SWAN CULLEN bluesea I'm_not _dead kristen4ever dreamofedward twilightFOREVER @Dark_Lord@ LaDy_SoVeReigN dora patrick T-NM-E-BD VLaSia =) volturi girl Fotis333 Edward_ Breaking_ Dawn sambrina Jacob Black niki Fay1765 ~Rob-Patty~ evi 119 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 4 Απρ 2010 - 18:53 | |
| Φαινεται στην υπογραφη σου...... και στο ονομα σου!!! σαδιστρια!!! πλακα κανω, φυσικα. Και εμενα μου αρεσει γιατι πιστευω οτι δειχνει το ταλεντο του ρομπ!!!! | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 4 Απρ 2010 - 19:02 | |
| η σκηνη που ο εντουαρντ βγαινει στον πυργο για να τον 'χτυπησει' ο ηλιος και να 'λαμψει', και η μπελλα πεφτει πανω του... αλλα ηδιος οταν τον διχνει να βγαινει.... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:20 | |
| Δεν την λες και ''αγαπημενη σκηνη'' αλλα κατι που παρατηρησα και παραδοξως με εκανε να ανατριχιασω ειναι οτι: Σχεδον σε ολες τις εμφανισεις του δωματιου της Μπελα, μα ειδικα οταν ξυπναει την ημερα των γενεθλιων της και εισερχεται ο Τσαρλι, μπορουμε να δουμε στους τοιχους, φωτογραφιες Εντουαρντ +Μπελα απο τις γνωστες, που εχουμε και εμεις βρει απο το ιντερνετ και τεσπα μου αρεσε αυτη η λεπτομερεια του CW, γιατι το εκανε πιο ρεαλιστικο και ουσιαστικα ηταν η καθημερινοτητα του ζευγαριου!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:24 | |
| Εγώ γιατί δεν της έχω δει πάει θέλω γυαλιά | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:26 | |
| μαλλον!!! εγω αυτο που λεει η στεισυ το ειδα απο την πρωτη φορα στο σινεμα!!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:28 | |
| Ευκαιρία να την ξαναδώ για να της δω | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:32 | |
| αγαπημενες μου σκηνες... 1.στν αρχη στο παρκινγ...που φιλιουνται και μετα στ μαθημα 2απο κει που βαγζει το πουκαμισο ο εντ τν σωζει η μπελλα και φιλιουνται 3στ δωματιο τς μπελλας στ τελος.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 18 Απρ 2010 - 18:04 | |
| 1.στην αρχη στο παρκιγκ που φιλαει τη μπελλα 2.εκει που βλεπουν το ρομεο κ τη ιουλιετα κ ο Εντουαρντ της λεει τις σκεψεις του 3.οταν ο εντουαρντ εμφανιζεται σαν σκια 4.στο τελος που την φιλαει στη βολτερα κ ξερει οτι ειναι ζωντανη 5.οταν της κανει τη προταση γαμου που παιρνει εκεινη την παιχνιδιαρικη εκφραση 6.γενικα μου αρεσει οποια σκηνη της νεας σεληνης παιζει ο εντουαρντ | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 18 Απρ 2010 - 19:14 | |
| 1.στο σπιτι του οταν της μιλαει για τους βολτουρι 2.οταν αγκαλιαζει η Bella τον Edward στη Βολτερα την ωρα που παει να αποκαλυφτει 3 ΚΑΙ φυσικα οταν της ζηταει να την παντρευτει..... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 18 Απρ 2010 - 19:15 | |
| Οπουδηποτε επαιζε ο Εντ....μας ελειψε φριχτα σε αυτη την ταινια.... | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 7 Μάης 2010 - 13:41 | |
| 1.οταν την φιλαει στο παρκιν 2.οταν ο Εντουαρτ λεει απ'εξω τα λογια της ταινιας ρομαιο και ιουλιετα 3.οταν της ζητα να παντρευτουν | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 11:05 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 12:52 | |
| 1.η σκηνη με την καρεκλα που βλεπει τους μηνες να περνανε... 2. η σκηνη απο την στιγμη που κυνηγανε την βικτωρια οι λυκοι εχει εναν αετο η βικτωρια πεφτει στην θαλασσα μεχρι και το σημειο οπου βγαζουν την μπελλα απο την θαλασσα....(αυτη ηταν και η δευτερη αγαπημενη μου απο ολα τα βιβλια...) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 13:12 | |
| Η σκηνη στην Βολτερα και η σκηνη της μεταμορφωσης του Τζεικ..... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 13:18 | |
| η σκηνη που ο εντουαρντ σπαει το κινητο μολις μαθαινει οτι η μπελλα ειναι νεκρη | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 13:26 | |
| Η σκηνη που η Μπελλα σωζει τον Εντουαρντ, η σκηνη παλης μεταξυ του Εντουαρντ και του Φελιξ, η σκηνη που οι λυκοι κυνηγανε την Βικτωρια μεσα στο δασος.
Αυτα....Αν και ολη η ταινια ηταν τελεια!!! |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 13:27 | |
| Συμφωνω.... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 13:34 | |
| - izzy cullen έγραψε:
- η σκηνη που ο εντουαρντ σπαει το κινητο μολις μαθαινει οτι η μπελλα ειναι νεκρη
Αχ Μπέλλα μου!Κι εμένα αυτή!Μαζί με την σκηνή που σώζει η Μπέλλα τον Έντουαρντ!Αχ στη σκηνή με το κινητό, τι φάτσα που πονάει κάνει ΤΟ ΑΤΟΜΟ??? Αφού κάθε φορά που το βλέπω, νιώθω τον΄πόνο του και νιώθω ένα σφίξιμο ή έναν πόνο στο στομάχι... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 13:37 | |
| Εγω σχεδον σε ολες τις σκηνες που παιζει.....Ειδικα οταν ξανα βρισκονται στην Βολτερα.....η οταν εμφανιζονται οι Βολτουροι....ο τροπος που την σφιγγει επανω του...... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 13:48 | |
| Ναι και η σκηνη με το κινητο ηταν καταπληκτικη!!! |
|
| |
jacobfan Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 13/07/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 14:10 | |
| εμένα μου άρεσαν όλες οι σκηνές της ταινίας αλλά περισσότερο αυτή που δίχνει για πρώτη φορά τον Τζέικομπ χωρίς μπλούζα και πιο σουλουπομένο! εκεί ήταν όλα τα λεφτάάά!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Δευ 16 Αυγ 2010 - 2:07 | |
| Ε καλά τωρα! Εννοείτε όταν ετρεχε να σώσει τον Εντουαρτ στη Βολτερα και το φιλί μετά!!! Ήταν τόσο εντονη! Δεν υπήρχε! Παρόλο που ειχε διαρευσει ήταν τελεια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Δευ 16 Αυγ 2010 - 2:59 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 10 Σεπ 2010 - 16:55 | |
| εμενα μου αρεσε πολυ οταν η μπελλα πηδηξε απο τον βραχο!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 10 Σεπ 2010 - 16:57 | |
| Συμφωνώ μαζι σου sisaki!!!!!!!! Εκεί που έπεσε από τον βράχο και μόλις την έπιασε ο Τζεικ είδε τη μορφή του Έντουαρντ μέσα στο νερό και μετά διαλύθηκε όπως την τράβηξε προς τα έξω........... | |
|
| |
| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|