Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Εμένα,η αγαπημένη μου σκηνή είναι,όταν η Μπέλλα έπεσε πάνω του,όταν πήγε να βγεί στον ήλιο και λέει ο Εντουαρντ:Είμαι στον Παράδεισο??? Και η Μπέλλα του λέει:Ξύπνα Έντουαρντ!Ακόμα ζείς!!!
αχ και εμένα ..... ειδικά εκεί που φιλιούνται!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Να ρωτήσω... Είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τη σκηνή που βγαίνει ο Εντ στον ήλιο και τρέχει η Μπέλλα και πέφτει επάνω του,και φιλιούνται... Στην ταινία φιλιούνται αφού μπουν μέσα ... Αλλάξανε τη σκηνή ????????
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Ναι η αληθεια ειναι οτι με αυτο το φιλι το ειχαμε στο τσεπακι το best kiss αλλα επρεπε πρωτα να τησ εξηξησει ο Εντουαρντ ποσο την αγαπαει και μετα να φιληθουν.... Στο βιβλιο δεν ειχε καν φιλι στη Βολτερα....
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
10. jake+bella στο δωματιο τις καθως προσπαθει να την κανει να θυμηθει τον ιστορια στο La push και την περνει αγγαλικα κλπ κλπ. 9. η σκινη κατω απο την βροχη παλι στο La Push που η bella φοναζει στον jake κλπ κλπ. 8. στο σπιτι των Callens εκει που η Alice μπαινει και λεει "it's time it's timee" τραιλενομαι!! 7. "not trust vampires, trust me!" αυτο τα λεει ολα πιστευω! 6. στο σινεμα που μιλαει ο jake+ bella 5. στον γρεμμο! δεν υπηρχε η σκινη που του μιλουσε! εννιωθε τοσο ελευθερη που ηταν μονη της(τουλαχιστον στη ταινια) 4. Βολτερα: μαχη! δεν εχω κατι αλλο!! 3. παραλιγο φιλη jake+bella 2.οι μηνες(καλα στο βιβλιο ηταν το no1 γ εμενα τσπ) 1!!!! φιλι στο παρκινγκ!! δεν υπαρχει ειανι τοσο τριφερο και ομορφο και αληθηνο και (ααααααχ τυχερη κριστεεεεεεεεεεεεεεν)
Σπόιλερ:
Υ.Γ. συγνωμη αν πλατιασα και αν σασ κουρασα απλα ηθελα να εκφραστω! αν χρειαστει μπορω να διαγραψω τα υπολειπα και να αφησω μονο το πρωτο!!
anthulini Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 14/12/2009
πραγματικα ολο το εργο ειναι συναρπαστικο αλλα προσωπικα πιστευω οτι η καλυτερη σκηνη ειναι οταν η μπελα ειναι μισοπνιγμενη στο νερο και νομιζει οτι βλεπει τον Edward..
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
ποια να πρωτο πω? τη πρωτη σκηνη που σκαει μυτη ο εντουαρντ?που φιλαει τη μπελλα?οι λυκανθρωποι?τη στιγμη που ξανασμιγουν εντ+μπελλα?τη μαχη μεταξυ βρυκολακων? δε μπορω να ξεχωρισω...παντως οπου εμφανιζοταν ο εντουαρντ η σκηνη εκτοξευοταν στη κορυφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
καλουλα ειναι και η αλις αλλα και ο εντουαρτ και ο τζεικοπ ειναι κουκλια...! ομως ο εντουαρτ και να θελουμε δεν συγκρινεται με την αλις....πρωτα απ' ολα λογω του διφορετικου φυλλου...και κατ' επεκταση επειδη ο εντουαρτ εχει περαση στις γυναικες και η αλις στους ανδρες...αν και πολλα κοριτσια εχουν σαν προτυπο την αλις...!!
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕς ΣΚΗΝΕΣ: 1.Το ονειρο στην αρχη 2.Το φιλι στο παρκινγκ 3.Τον Robert Pattinson να απαγγελει Ρωμεο(μονο που θα ηθελα να πει και την φραση: "Ο θανατος που ρουφηξε την ανασα σου καμια εξουσια δεν εχει πάνω στην ομορφια σου" επειδη το λεει στην βολτερρα και τελικα δεν το ειπε,τουλαχιστον να το ακουσουμε...) 4.(Μην με σκοτωσετε!!) Η σκηνη του αποχωρισμου (αααχχ ο πονος στο βλεμμα του rob ηταν τοσο αληθινος που ηταν σαν να βρισκοταν ο εντουαρντ μπροστα μας με σαρκα και οστα) 5.Οι σκηνες με τις παραισθησεις της Μπέλλα 6.Ο εντουαρντ σο ριο οταν παθαινει οτι υποτιθεται η Μπέλλα αυτοκτονησε 7.Ο εντουαρντ να ζητα απο τους βολτουρι να τον σκοτωσουν 8.Βολτερρα:α)μολις εμφανιζεται η Porche β)οταν ψιθηριζει ο Εντουαρντ "heavean" (αν και θα ηθελα να πει:"Ο Καρλαιλ ειχε δικιο" για να το χρησιμοποιησει μετα η Μπελλα "εναντιον" του) γ) i)οταν αλεκ "σε στελνουν να φερεις εναν και εσυ φερνεις 2 και μισο" ii)το γελιο του Αρο 9.Στο σπιτι της Μπέλλα οταν ξυπνα μετα τον γυρισμο (αφου μπει στο δωματιο ο πατερας της) που στην ουσια ειναι το κεφαλαιο "ΑΛΗΘΕΙΑ-THE TRUTH" 10.Η ψηφοφορια 11.Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Λοιπον δεν ξερω αν θα βγω εκτος topic αλλα θελω να πω και τις σκηνες που δεν μου αρεσαν καθολου και τις σκηνες που θα ηθελα να βρισκονται στην ταινια
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ: 1.Τον τζεικ να δινει στην Μπέλλα δωρο στην αρχη(δεν υπηρχε κατι τετοιο στο βιβλιο) 2.Οταν ο τζεικ παει να την φιλησει και αλλες αλλα δεν μπορω να θυμιθω τωρα
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 1.Στο παλατι των βολτουρι που περιμενουν για να φυγουν 2.Τον εντουαρντ να πατα με το αυτοκινητο τον τζεικ στο τελος 3. γενικα εκει η σκηνη δεν ηταν σψωστη. ο εντ δεν αφησε ποτε την μπαλα να πλησιασει τον τζεικ και ο τζεικ δεν μεταμορφωθηκε ποτε!
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 2.Τον εντουαρντ να πατα με το αυτοκινητο τον τζεικ στο τελος
Συμφωνώ!!!!!Και εγώ είμαι !!!!! Εμένα παιδιά η σκηνή που με τρέλανε στην ταινία είναι όταν η Μπέλλα τρέχει στην αγκαλία του Έντουαρτ στην πλατεία της Βολτέρα,σε όλο το έργο ένιωθα ένα κενό που δεν ήταν εκεί ο Έντουαρντ,δεν το άντεχα και μετά μόλισ αγκαλιάστηκαν σαν κάτι να έκανε κλικ και να μπήκε παλι στη θέση του!!!!!!ΑΑΑχχχχχχχχ
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009