Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Πεστε τα .........Καλα δεν συγρινονται αλλα εμενα μου αρεσε και η σκηνη που την ζηταει σε γαμο.....Υποσχομαι να σε κανω ευτχισμενη κανενας βρικολακας δεν θα σε πειραξει(λεμε τωρα)
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
Επιτέλους την είδα κ εγώ!!!! Καταπληκτική ταινία!!!!!!! 1η αγαπημένη σκηνή και με διαφορά είναι στο ξενοδοχείο που κομματιάζει το κινητό.. (πρώτη φορά που χάρηκα επειδή αλλάξαν λίγο το βιβλίο) 2η γενικά οι σκηνές της μάχης στην Ιταλία (αν και το ξύλο το έφαγε μόνο ο Έντουαρτ! ) 3η η υπέροχη ατάκα "You can't trust vampires.........trust me"!!!!!!!!
4η η σκηνή στο όνειρο τησ Μπέλλα γτ ο Έντ είναι τόσο μα τόσο υπέροχοσ και κούκλος! 5η η ατάκα του Έμμετ στο πάρτυ "Βγαίνεις με μεγαλύτερη!Καυτό!" και γενικά άμα συνεχίσω θα πω όλη την ταινία!!!!! ΑΑΑΑ πωσ το ξέχασα?? Επίσης το τέλοσ ήταν όλα τα λεφτά!!! Δεν μπορούσα να πιστέψω πως το κόψανε στην τελευταία σκηνή έτσι απότομα!!!
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
εμένα η αγαπημένη μου σκηνή είναι εκεί όπου 3ανασιναντιούνται και ο έντ λέει <<heaven>> το λέει με ένα ήφος και ήχο αφήστε το παιδιά απλά τέλειο!!!!!!!
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
παιδια εμενα δεν ξερω τι λετε... η αγαπημενη μου σκηνη...ηταν αυτη που εριξα και το περισσοτερο κλαμα και αυτη που το σαουντρακ της με εμπνεει καλυτερα...και φυσικα και ηταν μια δυσκολη αποφαση γιατι ο κρις εχει κανει θαυματα...(αν μ αρεσε το λυκοφως μια φορα η νεα σεληνη μ αρεσει 100000000) λοιπον... η αγαπημενη μ σκηνη για να μην μακρηγορω ειναι οι μηνες που περνανε... μπορει να βλεπουμε την μπελλα σε αθλια κατασταση αλλα τα συναισθηματα που αποπνεει η σκηνη τα χρωματα οι μηνες ,... ο τσαρλι ειναι προστατευτικος...δειχνει την αγαπη του.... η απωλεια φυσικα ειναι διαχυτη και απλα με μια λεξη μπορω να πω οτι εχω μελαγχολησει και εγω...τωρα που το ξανασκεφτομαι... οσο για την μουσικη επενδυση το there's a possibility πιστευω ακραδαντα οτι ειναι το καλυτερο κατ εμε τραγουδι του σαουντρακ....το εχω λιωσει κυριολεκτικα....μεχρι και στον υπνο μ το ακουγα.... αρα...συνοψιζοντας... οι μηνες ειναι η αγαπημενη μ σκηνη...κλαψ....πιστευω σας καλυψα....
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
Ασε κι εμενα ειναι η αγαπημενη μου σκηνη με την ΜΠΕΛΛΑ που καθεται και περνανε οι μηνες εριξα πολυ κλαμα ειναι η πρωτη φορα που με συνεπηρε τοσο πολυ και φυσικα η ταινια μου αρεσε πιο πολυ απο το TWILIGHT
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Κι εγω την ειδα!!!!!!! Λοιπον,υπηρχαν παρα πολλες δυνατες σκηνες που ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο αλλα δυο ηταν εκεινες που λατρεψα! Πρωτη και καλυτερη η σκηνη με τον Εντουαρντ πανω απο το κρεβατι της!Τα λογια που ελεγαν,το υφος του......... Εκεινη την στιγμη ειχα λιωσει!!!!! Και η δευτερη αγαπημενη μου ηταν η σκηνη που επιτελους ξανασυναντηθηκαν στην Ιταλια,φοβερα δυνατη,ηταν λες και ενιωθα και εγω τα συναισθηματα τους! Ειχα τεντωθει και κοιταγα με δεκα ματια,λιγο ακομα και θα γινομουν ταπετσαρια στην οθονη!
Εμενα μου αρεσε πολυ η πρωτη πρωτη σκηνη. Ηταν τελεια και η μουσικη φοβερη!! Η δευτερη ειναι εκει που ο Εdward εμαθε οτι η μπελλα ειχε πεθανει Και η σκηνη που η Μπελλα βρισκει τν Edward στ Βολτερα!!
Γενικα ολη η ταινια ηταν φοβερη!!!!!
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
καλα δεν συγκρινεται η ταινια με την πρωτη εξαλλου εχει κανει τρελες εισπραξεις και την εχει δει περισσοτερος κοσμος ειναι τελειααααααααααα δεν υπαρχουν
Melodie Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 02/05/2009
Μου αρεσει παρα πολυ η σκινη που ο Εdward αφισε την Bella για κινιγισει την Victoria. Ακομα μου αρεσε η σκινη που η Bella ειναι στο αυτοκινητο μαζι με το Jacob και ειναι κουκουλομενη με μια κουβερτα και ετρεμε και της λεει ο Jacob ''εδω εχω 48 βαθμους '',επισης μου αρεσε προς το τελος που ειναι στο δασος η Bella, o Jacob και o Εdward που γινεται ο διαλογος και οι ευχαριστιες
Εστελλα Καλεν New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΑΝΑΤΡΙΑΧΙΑΖΩ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΑ... ΤΙ ΦΙΛΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΦΙΛΙΑ! ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ Κ ΛΑΥΡΑ!!!
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΑΝΑΤΡΙΑΧΙΑΖΩ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΑ... ΤΙ ΦΙΛΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΦΙΛΙΑ! ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ Κ ΛΑΥΡΑ!!!
Πωωω ναι,υπέροχη σκηνή!
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!! το New moon δεν πρέπει να το σιγκρίνουμε με το twilight ...Το Νew moon σαν σκηνοθεσία ήταν 20 φορές καλύτερο!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Εμένα,η αγαπημένη μου σκηνή είναι,όταν η Μπέλλα έπεσε πάνω του,όταν πήγε να βγεί στον ήλιο και λέει ο Εντουαρντ:Είμαι στον Παράδεισο??? Και η Μπέλλα του λέει:Ξύπνα Έντουαρντ!Ακόμα ζείς!!!