| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|
+115_gwgw_ AspaKorth marina forever Teodan Bella Marie Swan Kornilia PattinsonCullen panagiota Aleera Bitten Pillows Rosemarie Cullen Deppy DEMONA CULLEN PATTINSON Stella Sunlight Niki Patt margaret demi cullen Emy+Robert jacobfan Mrs.Christina izzy cullen sisaki Edwart i love edward 2 ed<3 twilightsagaddicted vikaki21 AnaroseCullen di1996 Jane Volturi Vampire love Lizzy Cullen NICKY Ms Cullen anthulini linaki renaki John Cullen Bella13 evaki liaki elsa Aria_Bobby <3 Melodie linalice Mrs Alice BELLA MARIE RafaelaVolturi RafaelaCullen freakyannie ViolettaCullen18 Εστελλα Καλεν silenceprincess Kristen Stewart twilightergirl robert\'s girl Fallen Angel team edward Alexandroula mR.Geo Renée ev@ki alicebelle <3 Mrs.Cullen April WhiteQueen lena dani matia* KatiaRobsessed bloody swan M@rIa !~Twilighter~! Dorian_Grey Phantom of the Vampires robsessed Elena Cullen MIKAELLA Sloorp SpunK RansoM RobertForLife breeze of wolf giorgia-xania christi_twilight Ashley Greene Kimberly d@n@e twilight! Annoulini magica Morena maro mariap kanty rtheoni dolores!! MARIA SWAN CULLEN bluesea I'm_not _dead kristen4ever dreamofedward twilightFOREVER @Dark_Lord@ LaDy_SoVeReigN dora patrick T-NM-E-BD VLaSia =) volturi girl Fotis333 Edward_ Breaking_ Dawn sambrina Jacob Black niki Fay1765 ~Rob-Patty~ evi 119 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 0:36 | |
| APO που θα την κατεβασετε θελωωωωωωωω | |
|
| |
Elena Cullen Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 20/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 1:38 | |
| Γεια σας κι απο μένα κοριτσιααα! εμενα αγαπημενη μου σκηνη ηταν εκει που απηγγειλε Shakespear το μανάρι μας! Εκεί ελιωσαααααααα!Μου αρεσε επίσης παρα πολύ και το πως εδειχναν να παιρνουν οι μηνες καθως και η σκηνη που πήδηξε πάνω του για να τον εμποδίσει να βγει στο φως... ΟΥΦ!είναι κι άλλες πολλές που δεν ξέρω ποια να πρωτοπω! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:01 | |
| αχ τι μας κανει αυτος ο εντ!!!!! | |
|
| |
Annoulini New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 141 Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:09 | |
| αχ παιδια οντως! ο εντουαρντ ηταν το κατι αλλο.... αχ εντουαρνττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:14 | |
| δν χωρταίνω να τον βλέπω αχ το κλάμα της ζωής μου το έρηξα εκεί όπου τον χτυπούσαν οι άθληοι τα γουρούνα. ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ όλοι τους πως τόλμησαν να τον αγκήξουν. ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα θα τουσ βγάλω τα κεφάλια!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 141 Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:19 | |
| αχ παντου τελειος ηταν... και στην αρχη στο ονειρο της Μπελα και μετα που βγαινει απο το αμαξι και παει και της λεει χρονια πολλα... και στην βολτερα και παντου!!!!!!!!!!!!!!!!!! παιδια βρηκατε πουθενα να την κατεβασετε? θελω κι εγω!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:25 | |
| Eμένα μου αρέσει εκεί όπου τον αγκαλιάζει η μπέλλα και λέει παράδεισσος(στα αγκλικά) αλλά και εκεί που της δίνει το φιλίμία μέρα πριν την αφήσει - Σπόιλερ:
μπορείς να κατευάσεις την νέα σελήνη από το torent αν έχεις άλλο δν 3έρω(ελπίζω να σε βοήθησα!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:27 | |
| ναι ναι .. που γελαει και λεει heaven... πω!!!!!!!! εκει ελιωσα!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:31 | |
| αχ ναι!!! δεν ξερω ρε συ ενταξει δεν λεω ο τζεικ ασχημος δεν ειναι αλλα ο εντουαρντ... δν ειναι μονο η εμφανιση του.... ειναι τα παντα... τα συναισθηματα του το χαμογελο του ο πονος του η μελαγχολια του.... ο αερας που εχει... δεν ξερω δεν μπορω να τον συγκρινω με κανεναν!!! | |
|
| |
robsessed Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αργυρούπολη Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 06/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:33 | |
| εμένα μου αρεσε πολυ αν και ειμαι team edward η σκηνη του χωρισμου της μπελα με τον τζεικομπ. ηταν πολυ συγκινιτικη... | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| |
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:37 | |
| μπορείς να με φωνάζεις άλις παρακαλώ (αν θες)!!!! | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Σαβ 21 Νοε 2009 - 22:30 | |
| - dora cullen έγραψε:
- στο τέλος μου έσπασε λίγο τα νεύρα γτ τελείωσε απότομα όχι σαν το λυκόφως και μου ήρθε κάπως ρε παιδί μ!!!!!!!!!!!!
Καλύτερα που τελιωσε έτσι γιατί δεν μας δινει την απάντηση στην πρόταση γάμου και μας κρατάει σε αγωνία. | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 0:31 | |
| Μια αστεία σκηνή με την οποία γέλασα πολύ ήταν και αυτή που είναι στην τάξη και βλέπουν το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" και δείχνει τον Έρικ να έχει σαπίσει στο κλάμα | |
|
| |
Dorian_Grey New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Στη σκιά του μυστηρίου Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 0:35 | |
| - magica έγραψε:
- Μια αστεία σκηνή με την οποία γέλασα πολύ ήταν και αυτή που είναι στην τάξη και βλέπουν το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" και δείχνει τον Έρικ να έχει σαπίσει στο κλάμα
Χαχαχαχα ναι και γώ το ίδιο. Όπως και η σκηνή με την Alice στο σπιτι της Bella. | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 0:41 | |
| - magica έγραψε:
- Μια αστεία σκηνή με την οποία γέλασα πολύ ήταν και αυτή που είναι στην τάξη και βλέπουν το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" και δείχνει τον Έρικ να έχει σαπίσει στο κλάμα
Aχ.. Τη θυμάμαι.. Σ' εκείνη τη σκηνή όλη η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια..!!! Ειδικά με τον Μάικ..!! Και με τον Ερικ..!! Πωπωωωωω.. Ασχετο-σχετικό.. Μου άρεσε στην ψηφοφορία.. Η Μπέλλα στον Εντουαρντ - Σπόιλερ:
Edward: -You don't know what you're s.. Bella: -Shut. Up..
Πωπωωω.. Δεν ξέρω γτ, αλλά εκεί μου άρεσε πως το είπε η Bella-Kristen.. Σαν να λέει: ''Μπούχτισα πια με τις βλακείες που λες.. Για αυτό, βούλωστο..!!'' | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 0:41 | |
| | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 0:45 | |
| | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 0:49 | |
| εμενα μου αρεσαν ΟΛΕΣ οι σκηνες στην βολτερα του edward & bella που βλεπουμε τον ΘΕΟ μας nakeddddddddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πω πω πω πω πω πω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκεινη την στιγμη μου ερχοταν να πηδησω στην οθονη μεσα να τον φαωωωωωω
μιαμ μιαμ μιαμμμμμμμμμ | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 0:57 | |
| xaxa....και σε εμας το ιδιο ηρθε..... | |
|
| |
KatiaRobsessed Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Thessaloniki,Greece Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 21/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 1:36 | |
| γενικα ητν τελεια η ταινια αλλα μ'αρεσε πλ η σκηνη στν ιταλια με τουσ βολτουρι! | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 1:39 | |
| για μενα η πιο καλογυρισμενη ηταν οι παραλληλες σκηνες victoria-cliff diving
ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο lol | |
|
| |
KatiaRobsessed Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Thessaloniki,Greece Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 21/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 1:44 | |
| | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Κυρ 22 Νοε 2009 - 2:02 | |
| ειμαι και ομολογω οτι πηγα να φυγω απο την καρεκλα και να τον σταματησω για να μην την φιλησει τον ... πως τον λενε ........ αλλα ευτυχως κρατηθηκα διοτι τοσωσε το τηλεφωνο τί να κανουμε ομως που το κοριτσι μας εχει φαει χοντρη καψουρα με τον edwarddddddd!!!!!!!! | |
|
| |
| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|