| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|
+115_gwgw_ AspaKorth marina forever Teodan Bella Marie Swan Kornilia PattinsonCullen panagiota Aleera Bitten Pillows Rosemarie Cullen Deppy DEMONA CULLEN PATTINSON Stella Sunlight Niki Patt margaret demi cullen Emy+Robert jacobfan Mrs.Christina izzy cullen sisaki Edwart i love edward 2 ed<3 twilightsagaddicted vikaki21 AnaroseCullen di1996 Jane Volturi Vampire love Lizzy Cullen NICKY Ms Cullen anthulini linaki renaki John Cullen Bella13 evaki liaki elsa Aria_Bobby <3 Melodie linalice Mrs Alice BELLA MARIE RafaelaVolturi RafaelaCullen freakyannie ViolettaCullen18 Εστελλα Καλεν silenceprincess Kristen Stewart twilightergirl robert\'s girl Fallen Angel team edward Alexandroula mR.Geo Renée ev@ki alicebelle <3 Mrs.Cullen April WhiteQueen lena dani matia* KatiaRobsessed bloody swan M@rIa !~Twilighter~! Dorian_Grey Phantom of the Vampires robsessed Elena Cullen MIKAELLA Sloorp SpunK RansoM RobertForLife breeze of wolf giorgia-xania christi_twilight Ashley Greene Kimberly d@n@e twilight! Annoulini magica Morena maro mariap kanty rtheoni dolores!! MARIA SWAN CULLEN bluesea I'm_not _dead kristen4ever dreamofedward twilightFOREVER @Dark_Lord@ LaDy_SoVeReigN dora patrick T-NM-E-BD VLaSia =) volturi girl Fotis333 Edward_ Breaking_ Dawn sambrina Jacob Black niki Fay1765 ~Rob-Patty~ evi 119 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 20:33 | |
| - dora cullen έγραψε:
- της jane ίσως (είναι η χειρότερή της)και ντροπή της!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελεος αυτο το κοριτσι......θα παρω κανα τηγανι και θα αρχισω να μιπως και συνελθει!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 20:41 | |
| έχει πολύ σκληρό κεφάλι και θα σπάσει το τηγάνι αλλά και το χέρι σου και μετά όταν το καταλαύει θα πρέπει να τρέχεις για να σώσεις το κεφάλι σου αλλά και όλα τα άλλα μέρη του σώματός σου γτ δν σε βλέπω ζωντανή εκτός αν έχεις την ιδιεταιρότητα να γίνεσαι αόρατη αλλά και πάλι θα σε μυρίσει. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: μην το προσπαθήσετε αυτό στο σπίτι αν δεν έχετε ασφάλεια ζωής και αντιπυρινικό σπίτι(πιστέψτε με το έχω ζήσει αλλά όχι σε όλο του το μεγαλείο...πάλι καλά) !!!!!!!!!!! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 20:50 | |
| Ερωτηση... - Παράθεση :
- ρε παιδια η σκηνη που ραγιζει το μαγουλο του Εντ στους Βολτουρι δεν σας φανηκε καπως..??
| |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 21:00 | |
| όταν λες κάπως?αν ενοείς1. αηδία 2. πόνο 3. θυμό 4. όλα τα παραπάνω (διαλέγεις και παίρνεις είμαι πρακτικός τύπος εγώ) | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 21:35 | |
| Λοιπόν η αγαπημένη μου σκηνή απο νεα σελήνη ήταν η τελευτέα...Οχι γιατι της έκανε προταση γάμου αλλα παιδιαα....Είδατε το ύφος που πήρε και πως εκανε τα ματακια του ...Πως γινόταν να αρνηθεί έστω και μια φορά η Μπέλα ε αν έβλεπε αυτήν φατσούλα? όχι πείτε μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 21:39 | |
| κανείς δν μπορεί να αντησταθεί σε αυτά τα μάτια τα χείλη σε αυτήν την τελειότητα τέλος πάντον(και λίγα λέω)!!!!!!! | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 22:40 | |
| - breeze of wolf έγραψε:
- Λοιπόν η αγαπημένη μου σκηνή απο νεα σελήνη ήταν η τελευτέα...Οχι γιατι της έκανε προταση γάμου αλλα παιδιαα....Είδατε το ύφος που πήρε και πως εκανε τα ματακια του ...Πως γινόταν να αρνηθεί έστω και μια φορά η Μπέλα ε αν έβλεπε αυτήν φατσούλα? όχι πείτε μου!
Ναι τ καλο μ τ ειδα!Ο καημενουλης! Κ εμενα μ αρεσε αυτη η σκηνη αλλα γενικωσ ολο τ εργο μ αρεσε,δν μπορω ν ξεχωπισω πια ειναι η αγαπημενη μ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 22:43 | |
| όλα μου αρέσουνε ααααααααααααααααααααααααααααααα γτ όλα είναι τέλεια!!!!!!!!! | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:05 | |
| τι να πρωτοπω...αλλα με τρελανε η τελυταια σκηνη που της κανει προταση γαμου και...τελειωνει!!! ΑΑααα μου αρεσε και εκει που ο Εντ μαθαινει οτι η Μπελς πεθανε και σπαει το τηλ...και τα σπαει και αυτος!!!κουκλι και φυσικα οταν λαμπει στο φως και πολλες πολλες αλλες σκηνες...ααχχχ και το φιλι...αχχχχ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:11 | |
| στο τέλος μου έσπασε λίγο τα νεύρα γτ τελείωσε απότομα όχι σαν το λυκόφως και μου ήρθε κάπως ρε παιδί μ!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:27 | |
| Εμένα η αγαπημένη μου(εκει όπου δάκρυσα ενω δεν δάκρυσα σε όλη την τινεία) ήταν 1' πριν τελειώσει που είπε στον Τζέικ ότι τον αγαπάει. αχχχ. Εκεί έκλαψα .πολύ. ενώ έσκασα στα γέλια όταν οι βόλτουρι σπάσαν τον Εντ στο ξύλο. | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:28 | |
| εγω γελαγα με την αλις που εβριζε τον τζεικ! τρελο γελιο ομως | |
|
| |
Sloorp Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 186 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:28 | |
| Σκηνή που οι λυκάνθρωποι κυνηγούσαν την Βικτόρια. Φοβερά πλάνα, κινήσεις, άλματα, τέλεια μουσική! Και φυσικά οι σκηνή μάχης στη Βολτέρα! :D | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:30 | |
| μην γίνεσαι κακιά...αν και εγώ έσκασα στο κλάμα σε όλη την ταινία | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:31 | |
| χαχα σιγα καλε που ειμαι κακια!! πιαστηκανε τα χερια μου να την χειροκροταω την αλις! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:31 | |
| εγώ όσο κι αν την λατρεύω την άλις σε εκείνο το σημείο της θύμοσα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:36 | |
| αν κι όπως το πε . παρόλο που με team jake έσκασα στα γέλια. χτυπιόμου κάτω. 'τι είναι αυτή η μυροδιά βρεγμένου σκύλου.' όταν βγάλεις τον σκύλο εξω.' καλά. εκεί είμουν θυμομένη κι γέλαγα συνχρόνος.Χαχαχαχα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:37 | |
| ε ναι βγήκε λίγο από τα όρια αλλά τεσπα πάει πέρασε τώρα οδεύουμε για έκλειψη και χαραυγή και πρέπει να ανανεώσουμε την αντίστροφη μέτριση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:38 | |
| οχι μια χαρα μεσα στα ορια εμεινε! μια αψογη βρικολακας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:40 | |
| ε ναι κατά κάποιο τρόπο έχεις δίκιο (μέχρι τι ώρα θα είστε στο φορουμ?)αυτό που ρώτησα είναι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:42 | |
| εμ σε λιγο εγω 8α βγω γτ νυσταζω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:44 | |
| εγώ σε λίγο . αν κι περιμένω να κατεβει η νέα σλληνη για να δω αν είναι fake ή όχι.
Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εκεί που έριξα το γέλιο μα το γελιο ήταν στο όραμα της άλις που έβλεπε ο ¶ρο με την μπέλα κι τον Εντ με ρούχα άλλης εποχής. Πολύ φάση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... Παρ 20 Νοε 2009 - 23:48 | |
| εγώ μετά τις 12 και αύριο θα κατευάσω την νέα σελήνη. αχ τι ωραία που περάσαμε αλλά και πάλι δεν μπορώ να 3εχωρίσω την αγαπημένη μου σκηνή όλα απ΄λά ήταν τέλεια αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Αγαπημενη σκηνη απο Νεα Σεληνη.... | |
|