| Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' | |
|
+22AnaroseCullen emi pink athina mR.Geo redbutterfly liaki team edward Strider RafaelaVolturi Isabella_Cullen d@n@e twilight! April LaDy_SoVeReigN VLaSia =) !~Twilighter~! Nemesis Of Bellin volturi girl evaki evi Mrs Alice mariap 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 8 Δεκ 2009 - 13:29 | |
| Χα χα....Μπα δεν θα παρω....Θα παω να καταταχτω στους Cullen....Ετσι θα τον βλεπω καθε μερα.....Δεν ειναι τιποτα προσωπικο....Απλα ειμαι vegeretian..... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 8 Δεκ 2009 - 13:34 | |
| Κριμα.... Αλλα βγηκαμε | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 8 Δεκ 2009 - 13:35 | |
| Nαι οντως....Οποτε καλυτερα το σταματαμε εδω.... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 8 Δεκ 2009 - 18:01 | |
| δεν ειναι το ιδιο με το να μπλεξεις με τον edward....!!!! και παλι συνχαριτιρια ηταν θεικο!!!περιμενουμε τη συνεχεια με ανιπομονεσια!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 8 Δεκ 2009 - 20:52 | |
| ΟΜΕ!!!!!!! τελειο, μπραβο!!!!!! παρα πολυ καλο!!!! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 8 Δεκ 2009 - 21:42 | |
| αχ ηταν τελειο!!!!!!!!!!!!φανταστικό!!!!!!!!!!σε παρακαλώ συνέχισέ το!!!! | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 2 Μαρ 2010 - 18:04 | |
| παρα πολυ καλο συνεχισε το σε παρακαλω....(αχ ποσο μου αρεσει να διαβαζω τις σκεψεις του εντουαρντ, ειναι τελειο λες και το εγραψε η στεφανι. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Σχόλια για το "Νew Moon Eπανασύνδεση...Edward POV" Τρι 2 Μαρ 2010 - 20:27 | |
| Λοιπόν......................................Μ'άρεσε πάρα πολύ και περιμένω τη συνέχεια!!!
Φιλάκια ρουφηχτά!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Geo Ma στις Τρι 2 Μαρ 2010 - 21:01, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 2 Μαρ 2010 - 20:32 | |
| Κι εμενα μου αρεσε παρα πολυ!!!Μπραβο σου!!! (θα εχει και συναχεια?ΑΑΑ!!!! ) | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 2 Μαρ 2010 - 21:25 | |
| | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Δευ 5 Απρ 2010 - 0:11 | |
| μου αρεσε πολυ.θα ηθελα να το συνεχισεις.λυπαμαι αλλα δεν εχει τοματεσ | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Δευ 5 Απρ 2010 - 12:57 | |
| εγω τωρα ειδα οτι υπαρχει!!! ηταν πολυ ωραιο πραγματικα και ηταν ενα σημειο το οποιο ηθελα πολυ να το διαβασω!! evi μου θα εχει και συνεχεια??? plz plz plz plz | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Δευ 5 Απρ 2010 - 13:27 | |
| Καποια στιγμη ισως και να εχει.....Συγγνωμη παιδια αλλα επειδη σε ενα μηνα αρχιζουν οι πανελλαδικες δεν εχω και πλ χρονο για γραψιμο.....Μολις βρω χρονο παντως υποσχομαι να σας αποζημιωσω.... | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Δευ 5 Απρ 2010 - 16:17 | |
| παρα πολυ καλο.οπως το φανταζομουν οτι θα επρεπε να ειναι.αν μποεσεις θα η8ελα να το συνεχισεις παντως .ξερω το αγχος των εξετασεων και το καταλαβαινω | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Σχόλια για το ''Η μεταμόρφωση της Rosalie /Edward POV'' by evi Τρι 6 Απρ 2010 - 9:41 | |
| Ευη μου συγγνωμη αν σου κλεψα την ιδεα για σχολια ΑΛΛΑΑΑ δεν μπορουσα να κρατηθω! Η ιστορια του 2ου αγαπημενου μου χαρακτηρα (ναι, η Ροουζ ) απο τη μερια του 1ου αγαπημενου μου!!! Εχεις μελετησει τοσο καλα τον τροπο σκεψης και τις αποψεις του Εντουαρντ!Πιστευωμας εδωσες να κατανοησουμε την εποχη εκεινη ως προς τους βρυκολακες αλλα και την ''αλλαγη'' τους (των βρυκολακων, Καλεν δλδ) απο το χθες μεχρι το σημερα! Μπραβο!Μακαρι να χει και συνεχεια.... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 6 Απρ 2010 - 13:44 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 6 Απρ 2010 - 14:37 | |
| Το συγκεκριμενο δυστυχως δεν εχει....Απλως ηταν κατι που το σκεφτομουν εχθες το βραδυ και απλα επρεπε να το γραψω.....Ολοι ξερουμε την σχεση που εχει αναπτυχθει μεταξυ του Εντ και της Ροουζ απο εκεινη την μερα.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 6 Απρ 2010 - 17:26 | |
| Λοιπόν κατάφερα και το διάβασα σήμερα το πρωί και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ! Μου αρέσουν πολύ τα outtake που ουσιαστικά δεν μας τα έχει δώσει η Στέφενι και οι ερασιτέχνες δημιουργοί κρατάνε την αυθεντική ατμόσφαιρα αποδίδοντας αντίστοιχα ένα outtake και πιστεύω ότι τα έχεις καταφέρει πολύ καλά. Εύη, όπως πολλοί λένε και σε εμένα έτσι κι εγώ με τη σειρά μου πρέπει να σου πω ότι έχεις ταλέντο και προσωπικά θέλω να δω κι άλλα από εσένα. Περισσότερο απ' όλα μάλιστα θα προτιμούσα ένα δικό σου μεγαλύτερης διάρκειας φανφικ. Επίσης η καλύτερη τροφή για τους δημιουργούς είναι να διαβάζουν άλλα φανφικ! Keep continue.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 6 Απρ 2010 - 18:04 | |
| Θα κανω οτι μπορω Μαρια μου....Οσο για το διαβασμα των fanfictions....Ειμαι φανατικη.... | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Τρι 6 Απρ 2010 - 18:17 | |
| | |
|
| |
sam Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Καραιβικη παρεα με τον Jack που τον δαγκωσε ο Edward και εγινε vampire..... Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 31/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Παρ 9 Απρ 2010 - 22:25 | |
| ΤΕΛΕΙΟ!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Παρ 9 Απρ 2010 - 23:01 | |
| Πολυυυυυυυυυυυυ ωραιο!!!!!!!!!! Θα μπορουσες να το συνεχισεις, να γραψεις τις σκεψεις της Ροζαλι ισως?? Οπως ειπαν και παραπανω, θελουμε να δουμε κ αλλα απο σενα!!! Μπραβο ομως και γι' αυτο, πολυ πρωτοτυπη η ιδεα σου! Δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Παρ 9 Απρ 2010 - 23:03 | |
| Σκεφτηκα να γραψω και την πλευρα της Ροζαλι αλλα δεν το εκανα γτ θα ειναι πανω κατω οπως και η εμπειρια της Μπελλα στην Χαραυγη....Οσο για το τι σκεφτοταν μας το αποκαλυπτει η ιδια η Ροζαλι στην Εκλειψη..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Παρ 9 Απρ 2010 - 23:14 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' Παρ 9 Απρ 2010 - 23:16 | |
| Θελω πρωτα να τελειωσω τον Συμβιβασμο απο την πλευρα του Εντουαρντ και μετα θα γραψω κατι καινουριο.....Εχω μια καλη ιδεα που τριγυριζει στο μυαλο μου...... | |
|
| |
| Σχόλια: Twilight Saga One-Shots by evi'' | |
|