| New Moon Link | |
|
+55Lizzy Cullen evac AnaroseCullen Dr_Rena_Hale vikaki21 niki Phantom of the Vampires hiddenfantasy elsa Elki Fotis333 robert\'s girl mR.Geo RafaelaVolturi dora VLaSia =) athina patrick alice<3 vampiraki20 kristen jaymes stewart Isabella_Cullen ~Rob-Patty~ Alexandroula Bella13 ΕΡΗ matia* twilightergirl team edward aLLie13 KatiaRobsessed Kimberly magic princess maro Efst@thi@ Ashley Greene LaDy_SoVeReigN !~Twilighter~! emerald eyes April Edward_ Breaking_ Dawn MIKAELLA georgiaole sunrise Elena Cullen angepsi Edbel SilverMusk Rozmari christi_twilight WhiteQueen Strider Renée Connie Cullen evi 59 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: New Moon Link Πεμ 19 Νοε 2009 - 22:37 | |
| Λοιπον δεν εχω βρει κατι ακομη αλλα αν καποιος βρει κατι ας το γραψει εδω.... Δεν υπαρχει κατι που να θελω περισσοτερο απο αυτη τη ταινια.... | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 15:40 | |
| Γνωρίζεις πως το να δίνεις λινκ για την ταινία είναι παράνομο; Δεν θέλω να ανεβάσω τα πνεύματα, για σένα το λέω. Καλύτερα να δεις την ταινία στο σινεμά. | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 15:45 | |
| Μα την ταινία την έχουμε δει στο κάτω-κάτω, το θέμα είναι πως θες να την έχεις και στον υπολογιστή σου. | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 15:59 | |
| επειδη ανεκατεβομαι με τορεντς και ξερω καποια πραγματα σο λεω οτι δυσκολα θα βρεις κατι τετοιο τοσο συντομα απο την στιγμη που βγηκε η ταινια αμα βρω ομως κατι σχετικο θα σας ενημερωσω | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 16:02 | |
| - Renée έγραψε:
- Μα την ταινία την έχουμε δει στο κάτω-κάτω, το θέμα είναι πως θες να την έχεις και στον υπολογιστή σου.
Aυτό ακριβώς είναι το παράνομο. Να την έχεις στον υπολογιστή σου. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 16:05 | |
| Χμμ... Εγώ θα το χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς!
"Ανταλλαγή αρχείων!" | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 16:06 | |
| Βασικά δεν είναι παράνομο να την έχεις στο υπολογιστή σου από ό,τι ξέρω εφόσον έχεις την αυθεντική ταινία αγορασμένη και δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τις κόπιες παρά μόνο για προσωπική χρήση (γενικά μιλώντας γιατί η ταινία δεν έχει βγει ακόμα σε dvd). Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που κολλάς τόσο σε κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων όμως, είναι off-topic αυτό το θέμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 16:08 | |
| Δεν το θεωρώ off topic. οκ, ολοι το κανουν, πειρατεια ειναι και δε θα σταματησει. Το να εχεις την αυθεντικη έκδοση είναι νομιμο. Το να ζητάς όμως δημόσια λινκ... ε, ενταξει, δικο σας ειναι το φορουμ. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 16:12 | |
| Έτσι κι αλλιώς μέχρι στιγμής δεν έχει ποσταριστεί πουθενά κανενός τέτοιου είδους λινκ! Ή κάνω λάθος;
¶ρα προς το παρόν δεν τίθεται κανένα θέμα παρανομίας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 16:15 | |
| Σίγουρα λυκειά μου. Όταν όμως ποστάρει καποιος, θα είναι παράνομο. Δεν το λέω για να προκαλέσω σουσουρο. Μα γιατί α΄λά δεν το προλαβαίνεις; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 16:18 | |
| Όταν και αν προκύψει τέτοιο θέμα, η διαχείριση ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.
Από εκεί και πέρα δεν βρίσκω για ποιο λόγο θα πρέπει να το συζητάμε περισσότερο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 16:29 | |
| Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορώ να σε μεταπείσω. Δικό σου είναι το φορουμ, εσυ κανεις κουμαντο. Ρενεε, δε μπορω να σου στειλω πμ επειδη μου λεει πως δεν υπαρχει ο χρηστης. (φταει ο γαλλικος τονος) αν θες, δωσε μου το μσν σου. | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 17:59 | |
| Αν βρειτε κατι παρακαλω ειδοποιηστε!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΟΕΟ!!!!! παω και εγω να σκαναρω τα τορεντ sites! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 18:22 | |
| Δεν ξερω γιατι Connie κολλας τοσο.. ετσι εχω μεινει και ετσι παραλληλα Κοριτσια επειδη μ αρεσει να ειμαι παρανομη ανεβαζω τωρα γυρω στα 10 βιντεακια (λυπαμαι που δεν εχω ολη την ταινια αλλα ΣΚ λογικα θα υπαρχει καπου και λυπαμαι που δεν εχω μια τελεια σκηνη γιατι ειμαι και πατουσα λαθος κουμπακια) Δεν ξερω αμα ενδιαφερεται καμμια??? | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 18:25 | |
| muhahahaha Το τραβηξες χτες? Πιο κομματι σου λειπει? | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 18:31 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 18:34 | |
| Ασε ρε αντι να ξεκινησω να τραβαω πατησα να σταματησει το τραβηγμα. Και ειναι μια απο τισ 2 αγαπημενες μου σκηνες - Σπόιλερ:
οι μηνες που περνανε
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 18:51 | |
| Μπορει να την τραβηξω κι εγω...Αν καταφερω να βρω την καμερα....Παω για δευτερη προβολη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 20:20 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 20:46 | |
| Θέλω και άλλο θέλω και άλλο πάνω στο καλό είναι κομμένες οι σκηνές Ροζ μου!!! Αλλά σε ευχαριστούμε | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 20:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 21:10 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Θέλω και άλλο θέλω και άλλο πάνω στο καλό είναι κομμένες οι σκηνές Ροζ μου!!! Αλλά σε ευχαριστούμε
Tα ξαναανεβαζω και εχω γραψει διαφορες μπουρδες οποτε μπορει να μην το διαγραψουν..Τι να πω...η αγγελινα ολοκληρα σχολια εχει κανει και ακομα εκει ειναι τα βιντεακια... Μαλλον δεν με συμπαθουν | |
|
| |
Edbel Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 27/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 21:20 | |
| | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 21:21 | |
| Να σε ρωτήσω κάτι Ρόζμαρι? Πώς τα έβγαλες τα βιντεάκια? Όταν είδα εγώ την ταινία, κάνανε περιπολίες μέσα στον κινηματογράφο, πέρα-δώθε, πέρα-δώθε και φανταζομαι ότι δεν θα μπορούσα να τραβήξω ας πούμε με φωτογραφική. Θα φαίνεται λογικά. Δεν είχατε καθόλου έλεγχο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 20 Νοε 2009 - 21:38 | |
| - Renée έγραψε:
- Να σε ρωτήσω κάτι Ρόζμαρι? Πώς τα έβγαλες τα βιντεάκια? Όταν είδα εγώ την ταινία, κάνανε περιπολίες μέσα στον κινηματογράφο, πέρα-δώθε, πέρα-δώθε και φανταζομαι ότι δεν θα μπορούσα να τραβήξω ας πούμε με φωτογραφική. Θα φαίνεται λογικά. Δεν είχατε καθόλου έλεγχο?
Σε παρακαλω τωρα μιλας με επαγγελματια!! Οχι πλακα κανω...Gold Class ομως μαλλον τελικα μετραει..Μια χαρα τραβουσα που κ που περναγε ο σερβιτορος να αφησει κατι αλλα χαμπαρι. Οσο για τα βιντεο μου τα κατεβαζουν συνεχεια τωρα ( τα πιο καλα ρε γαμωτο) αλλα θα τα ανεβασω αλλου ) | |
|
| |
| New Moon Link | |
|