| Jacob Black VS Taylor Lautner | |
|
+35marina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA i love edward 2 LadyTaniaXd T-NM-E-BD pegulini margaret sisaki demi cullen Kristen Stewart Edwart Rosemarie Cullen paru MyrtoCullen mpellanti21 mariatwilight sourini Lizzy Cullen d@n@e twilight! ntinaki Rozali87 elsa Dr_Rena_Hale NukeFan .::Ελευθερία::. LaDy_SoVeReigN Nemesis Of Bellin Ashley Greene RafaelaCullen ~Rob-Patty~ evi matia* breeze of wolf patrick 39 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| |
| |
NukeFan Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Chania Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Nomads Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:29 | |
| Team Taylor διότι ο Τζέικ δεν μου αρέσει παντού ο χαρακτήρας του...! Ενώ ο taylor δεν ξέρω χαρακτήρα άρα κρίνω απο την εικόνα και απο εικόνα... AX !!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:36 | |
| Μαλλον θα διαλεγα Τειλορ γιατι αν και αγαπω πολυ τον Τζεικ ειμαι μεχρι εκει που δεν παει.... | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:03 | |
| Jacob... Διάβασα χθές στο troktiko ότι χώρισαν με την Taylor πείτε μ ότι είναι αλήθεια!!!!!! | |
|
| |
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:50 | |
| Εγώ όταν διάβασα το Λυκόφως και τη Νέα Σελήνη δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Τζέικομπ. Όταν όμως διάβασα την Εκλειψη!!! Μου την έσπασε αφάνταστα που ενώ φίλησε την Μπέλλα μετά το σκεφτόταν επίτηδες για να το δει στις σκέψεις του ο Έντουαρτ και να πληγωθεί. Από τότε τον μίσησα! Αλλά ο Taylor........ Γλύκας,κούκλος...! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 2 Ιαν 2010 - 15:00 | |
| Τaylor φυσικα αλλά και τον τζέικ τον συμπαθω και τον καταλαβαινω !!! Ασχετο Έλσα προσκυνω την υπογραφή σου !!!! | |
|
| |
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
| |
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 5 Φεβ 2010 - 18:04 | |
| φυσικα και προτιμω τον τειλορ. ο τζεικομπ μου τησπαει στα νευρα, γιατι συνεχεια μπαινει αναμεσα στον εντουαρντ και την μπελλα. | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 5 Φεβ 2010 - 19:31 | |
| αν και ειμαι φανατικη προτιμω τον τειλορ, διοτι ο...μπλιαξ... jacob διοτι ο jacob ειναι ενα εγωπαθεστατο τσιουαουα και μου τη σπαει παρα πολυ που πρασπαθει να μπει αναμεσα στην Μπελλα και τον Εντουαρντ ξερωντας οτι αυτοι οι δυο δεν προκειται να χωρισουν ποτε. Τεσπα φυσικα και πρωτιμο τειλορ απο τον jacob. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 5 Φεβ 2010 - 19:34 | |
| - d@n@e twilight! έγραψε:
- αν και ειμαι φανατικη προτιμω τον τειλορ, διοτι ο...μπλιαξ... jacob διοτι ο jacob ειναι ενα εγωπαθεστατο τσιουαουα και μου τη σπαει παρα πολυ που πρασπαθει να μπει αναμεσα στην Μπελλα και τον Εντουαρντ ξερωντας οτι αυτοι οι δυο δεν προκειται να χωρισουν ποτε. Τεσπα φυσικα και πρωτιμο τειλορ απο τον jacob.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Με καλυψες εντελως!!!! Σαν να ειπες οσα σκεφτομουν να πω εγω! | |
|
| |
sourini Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 07/02/2010
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 12 Φεβ 2010 - 20:27 | |
| Εγώ λέω Jacob. Α! Ο Tailor μου τη δίνει λίγο! | |
|
| |
sourini Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 07/02/2010
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 12 Φεβ 2010 - 20:28 | |
| | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 12 Φεβ 2010 - 21:52 | |
| | |
|
| |
mariatwilight Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Newborns Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τετ 28 Ιουλ 2010 - 12:41 | |
| εγω προτιμω τν τευλορ γτ στην ταινια μ τ δινει μερικες φορες ... πλησιαζει τν μπελλα ενω ξερει οτι εκεινη αγαπαει τν εντουαρντ κ αυτο ειναι λιγο ως πολυ σπαστικο | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τετ 28 Ιουλ 2010 - 15:23 | |
| φυσικα αλλα ο τειλορ φαινεται πολυ καλος, σε αντιθεση με τον τζεικ που ειναι εγωιστης και δεν βλεπει το οφθολμοφανες οτι η μπελλα αγαπα τον εντ.. ο τειλορ ενα ρολο υποδιεται και μου ειναι πολυ συμπαθης, δεν εχω κανενα λογο να τα βαζω μαζι του,τι δουλεια του κανει το παιδι!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τετ 28 Ιουλ 2010 - 15:25 | |
| Ειναι παρα πολυ συμπαθητικος....αν και μου την σπαει ο τζεικ σε ορισμενα σημεια δεν εχω κτ ιδιαιτερο εναντιον του....Αλλα πανω απο ολα ...... | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τετ 28 Ιουλ 2010 - 15:54 | |
| δεν εχω καμια ιδιαιτερη προτιμηση.. | |
|
| |
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τετ 28 Ιουλ 2010 - 16:44 | |
| δεν ειναι και ευκολο να συγκρινεις.. για τον ταυλορ δεν ξερω και πολλα οσο αφορα τον χαρακτηρα ενω τον Τζεικ τον εχουμε γνωρισει απ την καλη και την αναποδι μεσα απο τα βιβλια | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 11:23 | |
| Λοιπον...εγω θα πω Taylor γιατι στην εκλειψη μου την εδινε λιγο ο Jacob (λιγο!!) ενω στην νεα σεληνη ηταν πολυ καλος! Tελος παντων προτιμω τον Taylor! | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 12:19 | |
| | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 14:02 | |
| προτιμω τευ αναμεσα σε Jacob και Taylor γιατι ο τζεικ μου την σπαει πολυ!εξαλλου ειμαι team edward κ ρομπ δαγκωτο! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 15:41 | |
| Εγω.... δεν ξερω Η αληθεια ειναι πως εχει περασει καιρος απο τοτε που ειδα την Εκλειψη και η αποστροφη μου για τον Τζεικομπ εχει λιγοστευσει Αλλα αν προτιμουσα καποιον απο αυτους τους δυο αυτος θα ηταν ο Τζεικομπ. Ο Τευλορ μου ειναι καπως.. αγνωστος στον χαρακτηρα |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 27 Αυγ 2010 - 12:49 | |
| προτιμω ταιλορ γιατι στην ταινια μου τη δινει λιγακι ανακατευεται συνεχως αναμεσα στη μπελλα και στν εντουαρτ χμμμμ............. | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Δευ 30 Αυγ 2010 - 21:53 | |
| λοιπον εγω μιλαω τωρα!!!! ο τζεικομπ ειναι ενας σπαστικος εκνευριστικος και δυστροπος σκυλος! Συνεχεια κανει χαλαστρα στον εντουαρτ και την μπελλα! για αυτο . . . . TEAM TAYLOR ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!! | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 4 Σεπ 2010 - 0:34 | |
| ουτε εγω μπορω να διαλεξω!!!απο τη μια ειναι αυτος ο τελειος σαν τειλορ αλλα και σαν τζακομπ χαρακτιρας του,το χαμογελο του,το σωμα του...αχ υπαρχουν τοσα τελεια πραγμα τα σε αυτον τον ανθρωπο!!ειναι θεος!ομως στην ταινια γινεται και λυκος και εγω λατρευω αυτα τα ζωα!αχχχ δεν μπορεις να διαλεξεις με αυτον τον κουκλο παντου σε γοητευει!!! | |
|
| |
| Jacob Black VS Taylor Lautner | |
|