| Jacob Black VS Taylor Lautner | |
|
+35marina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA i love edward 2 LadyTaniaXd T-NM-E-BD pegulini margaret sisaki demi cullen Kristen Stewart Edwart Rosemarie Cullen paru MyrtoCullen mpellanti21 mariatwilight sourini Lizzy Cullen d@n@e twilight! ntinaki Rozali87 elsa Dr_Rena_Hale NukeFan .::Ελευθερία::. LaDy_SoVeReigN Nemesis Of Bellin Ashley Greene RafaelaCullen ~Rob-Patty~ evi matia* breeze of wolf patrick 39 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 4 Σεπ 2010 - 1:01 | |
| παιδια, σαν φιλος δεν ειναι ασχημος ο χαρακτηρας του τζεικομπ, αλλα σαν σχεση δεν με γοητευει...επισης σαν τειλορ μου φαινεται λιγο ξενερωτος -χωρις παρεξηγηση-... οσον αφορα την εμφανιση σαν τζεικομπ, θεωρω οτι εχει μια γοητεια και ειναι πιο ωραιος απο οτι σαν τειλορ...γραφει πιο ωραια στην καμερα, ενω στα live μου φερνει λιγο σε πακιστανο-κινεζο-χωρις παρεξηγηση παλι- ... και αν και ειμαι φανατικη και δεν συμπαθω ιδιαιτερα τον τζεικ, ακριβως επειδη μπαινει αναμεσα τους και ειναι γυναικοχωριστρας, παραδεχομαι οτι αν δεν υπηρχε ο εντουαρντ, ναι μεν ο τζεικομπ θα ηταν σε πολλα επιπεδα κατωτερος απο τον εντ, δεν θα επαβε ομως να ειναι τελειος σε συγκριση με τους σημερινους αντρες...οποτε τζεικομπ...ο τειλορ δεν μου βγαζει τιποτα...(εκτος απο τη μπλουζα του ) | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 4 Σεπ 2010 - 1:07 | |
| | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 4 Σεπ 2010 - 2:32 | |
| Αν ζούσα στον κόσμο της Μπέλα θα διάλεγα Τζέικ αλλά επειδή ζω στον δικό μου κόσμο Τέιλορ.. Βασικά και οι δύο καλοί είναι! | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τρι 7 Σεπ 2010 - 12:34 | |
| σουλα με εχεις καληψει εντελως!!!συμφωνω μαζι σου!!!! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 10 Σεπ 2010 - 14:09 | |
| πφφφ σιγα ο τζεικομπ νομιζω πως ειναι λιγο ξενερωτος ο τειλορ και αυτος λιγο πως να το πω?? δεν μιλαει πολυ ειναι λιγο . . . . μαμουχαλος(συγνωμη και για την εκφραση)ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΙΛΟΡ ΠΑΡΑ ΤΖΕΙΚΟΜΠ!! | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 10 Σεπ 2010 - 14:23 | |
| οχι ρε παιδια ξενερωτος ο τζεικομπ, ειναι κουλ τυπακι, παρολο που δεν τον συμπαθω επειδη χωνεται... ανετα κανεις παρεα μαζι του και περνας καλα... ο τειλορ οντως, δεν μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον με αυτα που λεει...σαν να πηγαινει στις συνεντευξεις προετοιμασμενος και να μιλαει μηχανικα μου φαινεται... και πολυ βουτυρομπεμπες ωρες ωρες... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
margaret Twilight Human
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 10 Σεπ 2010 - 15:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Παρ 10 Σεπ 2010 - 23:03 | |
| ωραια δεν σου εθιξα το μαναρι σου . . . εγω ειμαι και δεν καθομαι να σχολιαζω τιποτα απλα αυτη ειναι η γνωμη μου για τον taylor και δεν λεω κουκλακι ειναι αλλα μη θυμωνεις καθενας την γνωμη του | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 19:19 | |
| δεν θυμωνω απλα θα σου αρεσε να μπω στο τοπικ του ρομπ και να λεω τα κατα του!!!δεν λεω και ο ται θα εχει και καποια κατα ολοι εχουμε!!!και δεν ενοω το υψος του!!!γιατι εμενα μου αρεσει ετσι οπως ειναι!!!δεν ειναι και νανος αλλα δεν εχει το υψος του ρομπ!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τρι 5 Οκτ 2010 - 20:56 | |
| ο taylor ειναι πολυ καλυτερος απο τον jacodπιο καλο παιδι!!! κ κουκλος! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τρι 5 Οκτ 2010 - 21:01 | |
| συμπαθω πιο πολυ τον jacob o taylor μου κανει λιγο fake!! | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τρι 5 Οκτ 2010 - 23:53 | |
| - sisaki έγραψε:
- συμπαθω πιο πολυ τον jacob o taylor μου κανει λιγο fake!!
συμφωνω...πολυ fake.... ειναι σαν να μην εχει χαρακτηρα αυτο το παιδι, ολο γελαει και μιλαει για το πως να χτισεις κοιλιακους... τουλαχιστον ο τζεικομπ, περα απο τα σπαστικα του, ειναι πολυ καλος φιλος... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Τετ 6 Οκτ 2010 - 2:52 | |
| Συμφωνω....αν και σε γενικες γραμμες τον συμπαθω τον Τειλορ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 9 Οκτ 2010 - 19:41 | |
| ειναι λιγακι σαν χαζοχαρουμενο ολη την ωρα γελαει!!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Σαβ 16 Οκτ 2010 - 16:02 | |
| φυσικα προτιμω taylor φαινεται καλο παιδακι και συμπαθητικο ενω σαν τζεικ μου σπαει τα νευρα ολο ανακατευεται και με τσαντιζει ενω με το τειλορ δεν εχω προβλημα | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 17 Οκτ 2010 - 21:50 | |
| εγω και τους δυο θα διαλεγα ας μου εφερναν τον εναν μονο.αχ
| |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 17 Οκτ 2010 - 22:07 | |
| και οι δυο ειναι χαλια αλλα προτιμω αναμφιβολα τoν tailor γιατι ο τζεικ ειναι τοσο μα τοσο βλακας ολο ανακατευεται και χωνει την μυτη του συνεχεια στην σχεση της μπελλα με του παιδιου μας και συνεχεια διεκδικει χωρις να το αξιζει | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 24 Οκτ 2010 - 14:31 | |
| οπως βλεπω οι περισσοτερες συμπαθουν πιο πολυ τον ταιλορ παρα το τζεικ!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 24 Οκτ 2010 - 16:35 | |
| εγω να πω την αληθεια δεν μου αρεσει ουτε ο ρολος του ουτε και ο ιδιος ο ηθοποιος παντως αν ηταν να διαλεξω εναν απο τους δυο θα διαλεγα τον τειλορ | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 24 Οκτ 2010 - 16:45 | |
| εμενα μου αρεσει πιο πολυ ο τειλορ!! ο ρολοσ του τζεικομπ δεν μου αρεσει!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 24 Οκτ 2010 - 16:51 | |
| μμμ ο τέιλορ είναι πολύ ωραίο παιδί! Και μου άρεσε ως Τζέικομπ,όχι πάντα βέβαια(βλ. φιλί με τη Μπέλλα! ) Μου αρέσει και στον ρόλο και ως τέιλορ...Βέβαια δεν θα έτρεχα να δω μια ταινία του αλλά οκ... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 24 Οκτ 2010 - 16:56 | |
| Συμφωνώ κορίτσια!!! Ο Τζέικομπ είναι τόσο................. κάποιες φορές!!! Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου!!! Ο Τέιλορ όμως πιστευω ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον Τζέικ, γιατί δε νομίζω να υπάρχει πιο σπαστικός από αυτόν τον λύκο!!!!!!!!!!!!!! Ζητώ συγγνώμη στους Team Jacob...αλλά...ώρες ώρες με νευριάζει τόσο πολύ!!! Εκεί που φέρεται καλά...μετά κάτι λεει ή κάνει και.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 31 Οκτ 2010 - 17:35 | |
| οπως ξερει και το ερμιονακι μου εγω ειμαι τοσο πορωμενη που επαιξα ξυλο με κατι . δεν το λεω για να παινευτω ελεοσ ! απλα τωρα τελευταια σκεφτηκα μερικα πραγματα και ειπα<< μπορει να ειναι ωραιο το παιδι. αλλα κοιτα εεε.... ναι καλα! κανεναν δεν συμπαθω και οι δυο ειναι . . . μπλιαχ!>> δειχνω εστω μια ελαχιστη συμπαθεια στον τζεικ παντως! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Jacob Black VS Taylor Lautner Κυρ 31 Οκτ 2010 - 17:47 | |
| O Jake ειναι ο κλασσικος εφηβος....Ειναι καλο παιδι αλλα οταν νιωθει οτι αδικειται και πως παει να χασει την κοπελα που αγαπαει γινεται θηριο....Και μενα πολλες φορες μου την εσπασε τρελα οχι γτ δεν τον καταλαβαινα αλλα γτ η Μπελλα ανηκε ηδη σε καποιον αλλο και αυτο δεν αλλαζει....Οσο για τον Τειλορ φαινεται μια χαρα παιδι που παιζει μια χαρα τον ρολο του αλλα δεν μπορω να τον κρινω μιας και δεν τον ξερω προσωπικα.... | |
|
| |
| Jacob Black VS Taylor Lautner | |
|