| New Moon the movie | |
|
+87Stella777 nicky_cullen maria_likofos Vanina EliRose stapet AspaKorth xrysanthi Kornilia PattinsonCullen kati P@p@k! panagiota Bitten Pillows marina forever Emy+Robert Rosemarie Cullen sisaki demi cullen Moonlight Lover dani Irene Cullen dimitroula-robsessed vikaki21 evac ma.do Rozali87 pink @Dark_Lord@ JuliaCullen AnaroseCullen Lizzy Cullen team edward Zafrina silenceprincess Vampi evaki VLaSia =) I'm_not _dead April Elki ioannaki-twilightaddicted elsa Dr_Rena_Hale mR.Geo Nemesis Of Bellin nita d@n@e twilight! BELLA MARIE T-NM-E-BD ev@ki Isabella_Cullen breeze of wolf robert\'s girl emma cullen pattinson sambrina Bella13 Fotis333 Elenaki123408 MiSs-->NtOuF* Morena christi_twilight MARIA SWAN CULLEN ~Rob-Patty~ kanty magica lena RafaelaVolturi Phantom of the Vampires evi ~!Cristi!~ volturi girl Renée Jacob Black patrick Isabella21 RobertForLife maro Εστελλα Καλεν Anthi dolores!! Edward_ Breaking_ Dawn !~Twilighter~! matia* sunrise twilightergirl Stellouko linaki 91 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nita Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Τετ 30 Δεκ 2009 - 16:39 | |
| εγω πιστευω πως θα επρεπε να κοψουν λιγο καποιες σκηνες οι οποιες ηταν λιγο κουραστικες.... ελπιζω η εκληψη να εχει περισοτερο εντουαρτ...... και περισοτερη δραση | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Τετ 30 Δεκ 2009 - 16:40 | |
| σιγουρα θα εχει πολυ πιο πολυ εντουαρτ | |
|
| |
nita Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:05 | |
| αχ μακαρι!!!!!! χθες παρηγκειλα τ βιβλιο την εκλειψη κ ανυπομονω ν μου το φερουν ...... αλλα στην νεα σεληνη εριξα πολυ κλαμα..... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 3 Ιαν 2010 - 15:04 | |
| ε ναι αλλα θα ηταν αδυνατο να γυρισουν ακριβως ετσι οπως τα λεει η ταινια επρεπε να κοψουν μερικα πραγματα αν και να σου πω την αληθεια δεν θα με πειραζαν να ναι παραπανω ωρες αρκει να ναι ακριβως σαν το βιβλιο | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 3 Ιαν 2010 - 15:06 | |
| Πολύ ωραίο. Δεν είχε μέσα πολύ Έντουαρντ. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 3 Ιαν 2010 - 15:06 | |
| πραγματι δεν ειχε και πολυ Ed εγω ηθελα να ναι πιο πολυ μεσα | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 3 Ιαν 2010 - 15:27 | |
| Όχι!! Θα χάλαγε την ταινία.
Edit by April: Mεταφερθηκε απο το τοπικ του βιβλιου. Παρακαλω πολυ να ξεχωριζετε αν ποσταρετε στο τοπικ του βιβλίου ή της ταινίας | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:35 | |
| Εμένα μου αρέσει η σκηνή με τον Jazz που ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν το άφησαν το παιδί μου να την φαει αλλά τέλος πάντων.... Και μετά η σκηνή με τον Jake όταν πέφτει η Bella από την μηχανή...Και εκείνη που ανεβαίνει στο δωμάτιο της και της λεει να θυμηθεί την ιστορία που της είχε πει με τους λύκους...Και πριν που πήγε να τον βρεί και έχει κουρευτεί και είναι ένας κούκλος... Και η σκηνή που παραλίιιιγο να φιληθούν αλλά τηλεφώνησε ο άλλος ο χαζός και τους διέκοψε...Έλεος,βαλτός ήταν??? Και τέλος η σκηνή στους Βολτούρι... Και δεν μου αρέσει το σώμα του Rob καθόλου,πρέπει να το πω γιατί θα σκάσω... | |
|
| |
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:39 | |
| | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 0:46 | |
| Συγγνωμη αλλα εγω απο αυτα που γραφει η Dr Rena Hale το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δεν συμπαθει ουτε τον ρομπ ουτε την κριστεν και ουτε τους ρολους που ενσαρκωνουν αλλα εχει πολυ αδυναμια στον τειλορ και στον τζακσον...αρα ουσιαστικα ο λογος που βλεπει τις ταινιες ειναι κυριως για τους συγκεκριμενους ηθοποιους...
Γιατι μου φαινεται εν μερη λογικο καποιος να αγαπαει το βιβλιο αλλα να προτιμουσε η μπελλα να μεινει με τον τζεικομπ αλλα να μην παει ουτε εκεινη και να προτιμουσε να την ειχε σκοτωσει ο τζασπερ...χωρις παρεξηγηση κιολας αλλα δεν καταλαβαινω...εκτος αν κανουμε πλακα και δεν το καταλαβα εγω... | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 1:16 | |
| | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 1:37 | |
| PLIZZZZZ DON' T GET US UPSET!!!!!!!!!! Ο ΠΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! Τ ΣΩΜΑ Τ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΤΝ JASPER Η ΤΝ JACOB Ν ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΝ BELLA!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΡΟΜΠ!!! ΟΠΟΤΕ ΠΛΙΖΖΖΖ ΜΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edit By April: Ζουμε σε ελευθερη χωρα κ ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει αυτο που θελει! Το πως εκλαμβανει ο καθενας την ομορφια ειναι επισης υποκειμενικο! Δεν χρειαζεται να γραφεις με κεφαλαια και να σηκωνεις τους τονους! Το οτι απαντατε με αυτον τον τροπο ειναι ακομα χειροτερο γιατι ριχνετε λαδι στη φωτια αντι να αφησετε το σχολιο να περασει απαρατηρητο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 1:58 | |
| Tωρα πληγωθηκα.... Να δω πως θα κλειω ματι ολη νυχτα.... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:10 | |
| | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:12 | |
| εμεις παλυ που ειμαστε ανασαναμε ανακουφισμενες!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:17 | |
| Ουτε που θελω να το σκεφτω αυτο...μου αρκει που θα πρεπει να τον δω να την φιλαει και θα παρω την συγχιση της ζωης μου οπως οταν διαβαζα το βιβλιο και μου ηρθε συγκοπη!! Συμπαθω τον τζεικομπ,τον λυπηθηκε η ψυχη μου σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα ολα και ολα...η μπελλα ανηκει στον εντουαρτ..τελεια και παυλα... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:23 | |
| Παιδια εγω εκεινη την στιγμη ειμουν και με τον αλλον (δεν θελω να τον στολησω...) πηγα να 3ερασω στην σκηνη του τηλεφωνου. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 16 χρονων νιανιαρο που πηρε λιγο υψος και μυς και το παιζει αντρας!!! ΕΛΕΟΣ !!! Και ακομα Σε μια κοπελα που ειπε κατι πριν πως τον χαρακτηρισε τον Ρομπ εχω να πω οτι αν εχει αντιθετη αποψη απο εμας να το πει πιο ομορφα..... | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:24 | |
| καλυτερα που δε φιληθηκαν αφου θα γινει που θα γινει το κακο στην εκλειψη ασ γινει τουλαχιστον μονο εκει | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:25 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Ουτε που θελω να το σκεφτω αυτο...μου αρκει που θα πρεπει να τον δω να την φιλαει και θα παρω την συγχιση της ζωης μου οπως οταν διαβαζα το βιβλιο και μου ηρθε συγκοπη!!
Συμπαθω τον τζεικομπ,τον λυπηθηκε η ψυχη μου σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα ολα και ολα...η μπελλα ανηκει στον εντουαρτ..τελεια και παυλα... Κάνω εδώ quote επειδή είναι το πιο πρόσφατο.. Παρατηρούσα τη συζήτησή σας και κατάλαβα τελικά οτι είναι περισσότεροι αυτοί που προτιμούν το ζευγάρι Τζεικ-Μπέλλα απο το Εντ-Μπελλα απο ότι νόμιζα... Όπως και να έχει, γνώμες είναι και θα ποικίλουν. Το μόνο που δεν είναι σωστό: Να κρίνουμε αρνητικά ή να χαρακτηρίζουμε άσχημα τους χαρακτήρες... Βρε παιδιά, η Στέφενι κάτι ήξερε και έβαλε τον Τζεικ να τα κάνει μαντάρα[φανατική εγώ...] ή έβαλε την Μπέλλα με τον Εντουαρντ τελικά... Γενικά, την ώρα της ταινίας [την πρώτη φορά που την είδα], εγώ και η αγαπητή stasia μουτζώσαμε αρκετές φορές τον Τζεικ εκεί που έβγαζε την μπλούζα κλπ... αλλά και πάλι εδώ δεν λέει να βρίζουμε κάποιο από τους χαρακτήρες... Μόνο εντάσεις προκαλούμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:26 | |
| Κανονικα ουτε εκει επρεπε αλλα ας μην το σχολιασω...να δω πως θα το αντεξω...γιατι δεν παιζει να μην υπαρχει αυτη η σκηνη στο βιβλιο...και ειναι κ 2 τα φιλια χριστε μου.... | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:27 | |
| και στην τελικη ο Τζεικ ανικει στην Ρενεσμη οποτε δν μ ενοχλει καθολου!!!!! | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:29 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:30 | |
| Να προτεινω κατι? Γιατι να μην αφισει ο Καρλαιλ τον Τζεικ μετα την μαχη.... Τα εχω παρει τωρα και ελπιζω να μιλαω ηρεμα... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:39 | |
| Ματια, σου εχω πει ποσο σε συμπαθω τελευταια??? Ο,τι γραφει δεν ξεγραφει!!!! Ετσι μας τα παρεδωσε η Στεφ ετσι τα βλεπουμε και επι της οθονης!! Και το ειχα καημο να δω Τευλορ σε δραση.............θα περιμενω μεχρι να βγει το Valentine's day τελικα!!!!!! Εμενα αυτο το 16χρονο με του μυς με κατεστρεψε !!!! Αλλα και οι 4 (Εντουαρντ, Ρομπ, Τευλορ, Τζεικ) μια χαρα βολευτηκαν!!!! Εμεις να δουμε τι θα κανουμε που μας εχουν κ ξεροσταλιαζουμε για χαρη τους ωρες ολοκληρες στον υπολογιστη!!!! Και ειδικα οι ελβετικιες!!! Που ξεροσταλιαζουμε εις διπλουν!!!!! Θα κρατησει χρονια αυτη η κολονια!!!!! | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:41 | |
| | |
|
| |
| New Moon the movie | |
|