Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

New Moon the movie

Πήγαινε κάτω 
+87
Stella777
nicky_cullen
maria_likofos
Vanina
EliRose
stapet
AspaKorth
xrysanthi
Kornilia PattinsonCullen
kati
P@p@k!
panagiota
Bitten Pillows
marina forever
Emy+Robert
Rosemarie Cullen
sisaki
demi cullen
Moonlight Lover
dani
Irene Cullen
dimitroula-robsessed
vikaki21
evac
ma.do
Rozali87
pink
@Dark_Lord@
JuliaCullen
AnaroseCullen
Lizzy Cullen
team edward
Zafrina
silenceprincess
Vampi
evaki
VLaSia =)
I'm_not _dead
April
Elki
ioannaki-twilightaddicted
elsa
Dr_Rena_Hale
mR.Geo
Nemesis Of Bellin
nita
d@n@e twilight!
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
ev@ki
Isabella_Cullen
breeze of wolf
robert\'s girl
emma cullen pattinson
sambrina
Bella13
Fotis333
Elenaki123408
MiSs-->NtOuF*
Morena
christi_twilight
MARIA SWAN CULLEN
~Rob-Patty~
kanty
magica
lena
RafaelaVolturi
Phantom of the Vampires
evi
~!Cristi!~
volturi girl
Renée
Jacob Black
patrick
Isabella21
RobertForLife
maro
Εστελλα Καλεν
Anthi
dolores!!
Edward_ Breaking_ Dawn
!~Twilighter~!
matia*
sunrise
twilightergirl
Stellouko
linaki
91 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nita
Twilight Human
Twilight Human
nita

Θηλυκό Λέων
Αριθμός μηνυμάτων : 53
Registration date : 12/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

New Moon the movie - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Δεκ 2009 - 16:39

εγω πιστευω πως θα επρεπε να κοψουν λιγο καποιες σκηνες οι οποιες ηταν λιγο κουραστικες.... ελπιζω η εκληψη να εχει περισοτερο εντουαρτ...... Smile και περισοτερη δραση
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Δεκ 2009 - 16:40

σιγουρα θα εχει πολυ πιο πολυ εντουαρτ
https://www.youtube.com/eljd3
nita
Twilight Human
Twilight Human
nita

Θηλυκό Λέων
Αριθμός μηνυμάτων : 53
Registration date : 12/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Δεκ 2009 - 17:05

αχ μακαρι!!!!!! χθες παρηγκειλα τ βιβλιο την εκλειψη κ ανυπομονω ν μου το φερουν ...... αλλα στην νεα σεληνη εριξα πολυ κλαμα.....
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Ιαν 2010 - 15:04

ε ναι αλλα θα ηταν αδυνατο να γυρισουν ακριβως ετσι οπως τα λεει η ταινια επρεπε να κοψουν μερικα πραγματα αν και να σου πω την αληθεια δεν θα με πειραζαν να ναι παραπανω ωρες αρκει να ναι ακριβως σαν το βιβλιο
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

¶ντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Ιαν 2010 - 15:06

Πολύ ωραίο. Δεν είχε μέσα πολύ Έντουαρντ.
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Ιαν 2010 - 15:06

πραγματι δεν ειχε και πολυ Ed εγω ηθελα να ναι πιο πολυ μεσα
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

¶ντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Ιαν 2010 - 15:27

Όχι!! Θα χάλαγε την ταινία.

Edit by April: Mεταφερθηκε απο το τοπικ του βιβλιου. Παρακαλω πολυ να ξεχωριζετε αν ποσταρετε στο τοπικ του βιβλίου ή της ταινίας
Dr_Rena_Hale
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dr_Rena_Hale

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός μηνυμάτων : 1142
Registration date : 28/12/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Ιαν 2010 - 23:35

Εμένα μου αρέσει η σκηνή με τον Jazz που ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν το άφησαν το παιδί μου να την φαει αλλά τέλος πάντων....

Και μετά η σκηνή με τον Jake όταν πέφτει η Bella από την μηχανή...Και εκείνη που ανεβαίνει στο δωμάτιο της και της λεει να θυμηθεί την ιστορία που της είχε πει με τους λύκους...Και πριν που πήγε να τον βρεί και έχει κουρευτεί και είναι ένας κούκλος... New Moon the movie - Σελίδα 7 150320
Και η σκηνή που παραλίιιιγο να φιληθούν αλλά τηλεφώνησε ο άλλος ο χαζός και τους διέκοψε...Έλεος,βαλτός ήταν??? lol!
Και τέλος η σκηνή στους Βολτούρι...
Και δεν μου αρέσει το σώμα του Rob καθόλου,πρέπει να το πω γιατί θα σκάσω... New Moon the movie - Σελίδα 7 80711
elsa
New Moon Victim
New Moon Victim
elsa

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Forks
Αριθμός μηνυμάτων : 113
Registration date : 06/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Ιαν 2010 - 23:39

Dr_Rena_Hale έγραψε:
Εμένα μου αρέσει η σκηνή με τον Jazz που ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν το άφησαν το παιδί μου να την φαει αλλά τέλος πάντων....

Και μετά η σκηνή με τον Jake όταν πέφτει η Bella από την μηχανή...Και εκείνη που ανεβαίνει στο δωμάτιο της και της λεει να θυμηθεί την ιστορία που της είχε πει με τους λύκους...Και πριν που πήγε να τον βρεί και έχει κουρευτεί και είναι ένας κούκλος... New Moon the movie - Σελίδα 7 150320
Και η σκηνή που παραλίιιιγο να φιληθούν αλλά τηλεφώνησε ο άλλος ο χαζός και τους διέκοψε...Έλεος,βαλτός ήταν??? lol!
Και δεν μου αρέσει το σώμα του Rob καθόλου,πρέπει να το πω γιατί θα σκάσω... New Moon the movie - Σελίδα 7 80711

Ε όχι και χαζός ο Εντ... New Moon the movie - Σελίδα 7 872396
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1251
Registration date : 02/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 0:46

Συγγνωμη αλλα εγω απο αυτα που γραφει η Dr Rena Hale το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δεν συμπαθει ουτε τον ρομπ ουτε την κριστεν και ουτε τους ρολους που ενσαρκωνουν αλλα εχει πολυ αδυναμια στον τειλορ και στον τζακσον...αρα ουσιαστικα ο λογος που βλεπει τις ταινιες ειναι κυριως για τους συγκεκριμενους ηθοποιους...

Γιατι μου φαινεται εν μερη λογικο καποιος να αγαπαει το βιβλιο αλλα να προτιμουσε η μπελλα να μεινει με τον τζεικομπ αλλα να μην παει ουτε εκεινη και να προτιμουσε να την ειχε σκοτωσει ο τζασπερ...χωρις παρεξηγηση κιολας αλλα δεν καταλαβαινω...εκτος αν κανουμε πλακα και δεν το καταλαβα εγω...
dolores!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dolores!!

Θηλυκό Λέων
Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 1:16

Dr_Rena_Hale έγραψε:

1ον θα σε παρακαλεσω να μη χρησιμοποιεις τετοια κοσμητικα επιθετα για τν ΡΟΜΠ-ΕΝΤ γιατι οι περισσοτερες εδω μεσα ειμαστε στο τιμ αυτο!!!
2ον θα προκαλεσεις εντασεις
3ον στη σκηνη με το τηλεφωνο ολοι στο σινεμα χαρηκαν που χτυπησε οπως κι εντουαρντιτσες εδω!!
New Moon the movie - Σελίδα 7 872396 New Moon the movie - Σελίδα 7 872396 New Moon the movie - Σελίδα 7 872396
Elki
New Moon Victim
New Moon Victim
Elki

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Θεσ/νικη
Αριθμός μηνυμάτων : 164
Registration date : 14/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 1:37

PLIZZZZZ DON' T GET US UPSET!!!!!!!!!!
Ο ΠΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! Τ ΣΩΜΑ Τ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΤΝ JASPER Η ΤΝ JACOB Ν ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΝ BELLA!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ New Moon the movie - Σελίδα 7 21223 ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΡΟΜΠ!!! ΟΠΟΤΕ ΠΛΙΖΖΖΖ ΜΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! New Moon the movie - Σελίδα 7 872396

Edit By April: Ζουμε σε ελευθερη χωρα κ ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει αυτο που θελει! Το πως εκλαμβανει ο καθενας την ομορφια ειναι επισης υποκειμενικο! Δεν χρειαζεται να γραφεις με κεφαλαια και να σηκωνεις τους τονους! Το οτι απαντατε με αυτον τον τροπο ειναι ακομα χειροτερο γιατι ριχνετε λαδι στη φωτια αντι να αφησετε το σχολιο να περασει απαρατηρητο!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 1:58

Tωρα πληγωθηκα.... Sad Να δω πως θα κλειω ματι ολη νυχτα.... New Moon the movie - Σελίδα 7 206202
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:10

dolores!! έγραψε:

3ον στη σκηνη με το τηλεφωνο ολοι στο σινεμα χαρηκαν που χτυπησε οπως κι εντουαρντιτσες εδω!!
New Moon the movie - Σελίδα 7 872396 New Moon the movie - Σελίδα 7 872396 New Moon the movie - Σελίδα 7 872396

Καλα Ντολορες μου μην παιρνεις κ ορκο!!! giggle giggle giggle giggle

Τα 'χα παρει πολυ με τον Τζεικ σε κεινη τη σκηνη!!!!

Αντι να τη βαλει κατω να δουμε κ μεις μια ασπρη μερα ηθελε να το παιξει τηλεφωνητρια!!!!

Αστο να χτυπαει το ρημαδι!!!!

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Υ.Γ. Μη μου δινετε σημασια ειμαι team switz αρα εξ'ορισμου διχασμενη προσωπικοτητα!!!! lol! lol! lol! lol!
Elki
New Moon Victim
New Moon Victim
Elki

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:12

εμεις παλυ που ειμαστε New Moon the movie - Σελίδα 7 21223 ανασαναμε ανακουφισμενες!!!!!!!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:17

Ουτε που θελω να το σκεφτω αυτο...μου αρκει που θα πρεπει να τον δω να την φιλαει και θα παρω την συγχιση της ζωης μου οπως οταν διαβαζα το βιβλιο και μου ηρθε συγκοπη!!

Συμπαθω τον τζεικομπ,τον λυπηθηκε η ψυχη μου σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα ολα και ολα...η μπελλα ανηκει στον εντουαρτ..τελεια και παυλα... lol! lol!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:23

Παιδια εγω εκεινη την στιγμη ειμουν και με τον αλλον (δεν θελω να τον στολησω...) πηγα να 3ερασω στην σκηνη του τηλεφωνου. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 16 χρονων νιανιαρο που πηρε λιγο υψος και μυς και το παιζει αντρας!!! ΕΛΕΟΣ !!! New Moon the movie - Σελίδα 7 592681 Και ακομα Σε μια κοπελα που ειπε κατι πριν πως τον χαρακτηρισε τον Ρομπ εχω να πω οτι αν εχει αντιθετη αποψη απο εμας να το πει πιο ομορφα.....
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
I'm_not _dead
New Moon Victim
New Moon Victim
I'm_not _dead

Θηλυκό Παρθένος
Αριθμός μηνυμάτων : 243
Registration date : 22/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:24

καλυτερα που δε φιληθηκαν αφου θα γινει που θα γινει το κακο στην εκλειψη ασ γινει τουλαχιστον μονο εκει
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:25

ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
Ουτε που θελω να το σκεφτω αυτο...μου αρκει που θα πρεπει να τον δω να την φιλαει και θα παρω την συγχιση της ζωης μου οπως οταν διαβαζα το βιβλιο και μου ηρθε συγκοπη!!

Συμπαθω τον τζεικομπ,τον λυπηθηκε η ψυχη μου σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα ολα και ολα...η μπελλα ανηκει στον εντουαρτ..τελεια και παυλα... lol! lol!

Κάνω εδώ quote επειδή είναι το πιο πρόσφατο..
Παρατηρούσα τη συζήτησή σας και κατάλαβα τελικά οτι είναι περισσότεροι αυτοί που προτιμούν το ζευγάρι Τζεικ-Μπέλλα απο το Εντ-Μπελλα απο ότι νόμιζα... New Moon the movie - Σελίδα 7 Icon_eek New Moon the movie - Σελίδα 7 Icon_eek

Όπως και να έχει, γνώμες είναι και θα ποικίλουν.
Το μόνο που δεν είναι σωστό: Να κρίνουμε αρνητικά ή να χαρακτηρίζουμε άσχημα τους χαρακτήρες... Βρε παιδιά, η Στέφενι κάτι ήξερε και έβαλε τον Τζεικ να τα κάνει μαντάρα[φανατική New Moon the movie - Σελίδα 7 474260 εγώ...] ή έβαλε την Μπέλλα με τον Εντουαρντ τελικά...

Γενικά, την ώρα της ταινίας [την πρώτη φορά που την είδα], εγώ και η αγαπητή stasia μουτζώσαμε αρκετές φορές τον Τζεικ εκεί που έβγαζε την μπλούζα κλπ... αλλά και πάλι εδώ δεν λέει να βρίζουμε κάποιο από τους χαρακτήρες... Μόνο εντάσεις προκαλούμε. New Moon the movie - Σελίδα 7 Icon_wink
http://www.xat.com/Lost_Empeire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:26

Κανονικα ουτε εκει επρεπε αλλα ας μην το σχολιασω...να δω πως θα το αντεξω...γιατι δεν παιζει να μην υπαρχει αυτη η σκηνη στο βιβλιο...και ειναι κ 2 τα φιλια χριστε μου....
Elki
New Moon Victim
New Moon Victim
Elki

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:27

και στην τελικη ο Τζεικ ανικει στην Ρενεσμη οποτε δν μ ενοχλει καθολου!!!!!
matia*
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
matia*

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 584
Registration date : 26/10/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:29

April έγραψε:
dolores!! έγραψε:

Καλα Ντολορες μου μην παιρνεις κ ορκο!!! giggle giggle giggle giggle

Τα 'χα παρει πολυ με τον Τζεικ σε κεινη τη σκηνη!!!!

Αντι να τη βαλει κατω να δουμε κ μεις μια ασπρη μερα ηθελε να το παιξει τηλεφωνητρια!!!!

Αστο να χτυπαει το ρημαδι!!!!

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Υ.Γ. Μη μου δινετε σημασια ειμαι team switz αρα εξ'ορισμου διχασμενη προσωπικοτητα!!!! lol! lol! lol! lol!

ποσο μα ποσο μαζι σου ειμαι?april μ!!!!!!! και εγω team switz οπως καταλαβαινετε.... να δει ρε παιδι μου και τσ 2 κ μετα ας διαλεξει οποιον θελει..χοχοοχ
α! και βλασια κατα τη γνωμη μου δεν τα εκανε μανταρα ο jake! απλα η bella διαλεξε τον edward ,και ειχε σκεφτει τη συνεχεια με τη κορη τους προφανως η stepheny
https://www.youtube.com/user/matiag333#p/p
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:30

Να προτεινω κατι?
Γιατι να μην αφισει ο Καρλαιλ τον Τζεικ μετα την μαχη....
Τα εχω παρει τωρα και ελπιζω να μιλαω ηρεμα...
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:39

Ματια, σου εχω πει ποσο σε συμπαθω τελευταια??? lol! lol!

Ο,τι γραφει δεν ξεγραφει!!!! Ετσι μας τα παρεδωσε η Στεφ ετσι τα βλεπουμε και επι της οθονης!!

Και το ειχα καημο να δω Τευλορ σε δραση.............θα περιμενω μεχρι να βγει το Valentine's day τελικα!!!!!!

Εμενα αυτο το 16χρονο με του μυς με κατεστρεψε !!!! New Moon the movie - Σελίδα 7 737142

Αλλα και οι 4 (Εντουαρντ, Ρομπ, Τευλορ, Τζεικ) μια χαρα βολευτηκαν!!!!

Εμεις να δουμε τι θα κανουμε που μας εχουν κ ξεροσταλιαζουμε για χαρη τους ωρες ολοκληρες στον υπολογιστη!!!!

Και ειδικα οι ελβετικιες!!! Που ξεροσταλιαζουμε εις διπλουν!!!!! Θα κρατησει χρονια αυτη η κολονια!!!!!
faint faint faint
Elki
New Moon Victim
New Moon Victim
Elki

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:41

April έγραψε:
Ματια, σου εχω πει ποσο σε συμπαθω τελευταια??? lol! lol!

Ο,τι γραφει δεν ξεγραφει!!!! Ετσι μας τα παρεδωσε η Στεφ ετσι τα βλεπουμε και επι της οθονης!!

Και το ειχα καημο να δω Τευλορ σε δραση.............θα περιμενω μεχρι να βγει το Valentine's day τελικα!!!!!!

Εμενα αυτο το 16χρονο με του μυς με κατεστρεψε !!!! New Moon the movie - Σελίδα 7 737142

Αλλα και οι 4 (Εντουαρντ, Ρομπ, Τευλορ, Τζεικ) μια χαρα βολευτηκαν!!!!

Εμεις να δουμε τι θα κανουμε που μας εχουν κ ξεροσταλιαζουμε για χαρη τους ωρες ολοκληρες στον υπολογιστη!!!!

Και ειδικα οι ελβετικιες!!! Που ξεροσταλιαζουμε εις διπλουν!!!!! Θα κρατησει χρονια αυτη η κολονια!!!!!
faint faint faint

April απ οτι εχω καταλαβει τρελενεσαι γ Τειλορ????
Εγω παντως σαν τζεικ τν συνπαθησα παρα πολυ στη χαραυγη!!!
ειναι ιδανικος για τν Νεση!!!

New Moon the movie
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 18Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» New Moon DVD
» Breaking Dawn The Movie-The Official Movie Companion

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: