Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

New Moon the movie

Πήγαινε κάτω 
+87
Stella777
nicky_cullen
maria_likofos
Vanina
EliRose
stapet
AspaKorth
xrysanthi
Kornilia PattinsonCullen
kati
P@p@k!
panagiota
Bitten Pillows
marina forever
Emy+Robert
Rosemarie Cullen
sisaki
demi cullen
Moonlight Lover
dani
Irene Cullen
dimitroula-robsessed
vikaki21
evac
ma.do
Rozali87
pink
@Dark_Lord@
JuliaCullen
AnaroseCullen
Lizzy Cullen
team edward
Zafrina
silenceprincess
Vampi
evaki
VLaSia =)
I'm_not _dead
April
Elki
ioannaki-twilightaddicted
elsa
Dr_Rena_Hale
mR.Geo
Nemesis Of Bellin
nita
d@n@e twilight!
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
ev@ki
Isabella_Cullen
breeze of wolf
robert\'s girl
emma cullen pattinson
sambrina
Bella13
Fotis333
Elenaki123408
MiSs-->NtOuF*
Morena
christi_twilight
MARIA SWAN CULLEN
~Rob-Patty~
kanty
magica
lena
RafaelaVolturi
Phantom of the Vampires
evi
~!Cristi!~
volturi girl
Renée
Jacob Black
patrick
Isabella21
RobertForLife
maro
Εστελλα Καλεν
Anthi
dolores!!
Edward_ Breaking_ Dawn
!~Twilighter~!
matia*
sunrise
twilightergirl
Stellouko
linaki
91 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

New Moon the movie - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:45

lol! lol!

Που το καταλαβες??? Φαινεται τοσο πολυ??? lol!

Εγω παλι στη Χαραυγη τον Τζεικομπ ηθελα να τον μπατσισω ωρες ωρες!!!!

Γιατι επαιρνε το ρολο του Εντουαρντ και της Μπελλα μερικες φορες!!!

Αποτυπωση, ξε-αποτυπωση, το κοριτσι εχει γονεις!!!!

Το ανεφερα οτι ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα ετσι?? giggle
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
matia*
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
matia*

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 584
Registration date : 26/10/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 2:49

April έγραψε:
Ματια, σου εχω πει ποσο σε συμπαθω τελευταια??? lol! lol!

Ο,τι γραφει δεν ξεγραφει!!!! Ετσι μας τα παρεδωσε η Στεφ ετσι τα βλεπουμε και επι της οθονης!!

Και το ειχα καημο να δω Τευλορ σε δραση.............θα περιμενω μεχρι να βγει το Valentine's day τελικα!!!!!!

Εμενα αυτο το 16χρονο με του μυς με κατεστρεψε !!!! New Moon the movie - Σελίδα 8 737142

Αλλα και οι 4 (Εντουαρντ, Ρομπ, Τευλορ, Τζεικ) μια χαρα βολευτηκαν!!!!

Εμεις να δουμε τι θα κανουμε που μας εχουν κ ξεροσταλιαζουμε για χαρη τους ωρες ολοκληρες στον υπολογιστη!!!!

Και ειδικα οι ελβετικιες!!! Που ξεροσταλιαζουμε εις διπλουν!!!!! Θα κρατησει χρονια αυτη η κολονια!!!!!
faint faint faint

april εγω σ εχω πει ποσο σε συμπαθω τελευταια?!!! λοοολ lol!

και εγω το ειχα καημο..... και ναι ξεροσταλιαζουμε εισ διπλουν οσον αφορα edward-jacob....αχ...... και ναι! αυτοι βολευτηκαν κ εμας μας αφησαν ας μη μπω με τι... τεσπα....
Σπόιλερ:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την matia* στις Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:56, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .......)
https://www.youtube.com/user/matiag333#p/p
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 9:18

χαχαχαχαχα!! παντως εγω στο σινεμα ημουν αλλο πραγμα στην σκηνη με το παραλιγον φιλι-τηλεφωνημα απο την μια να βριζω και να χτυπιεμαι στο καθισμα και να λεω το τηλεφωνο την κοινωνια σου μεσα (χαχαχα), να βριζω τον κρις γτ τους αφησε να αγγιχτουν στο πανω χειλος και απο την αλλη να κλαιω που πονεσε τοσο πολυ ο εντουαρτ και να χειροκροταω με το που χτυπαει το τηλεφωνο! ναι μια τετοια κατασταση! χαχα
https://www.youtube.com/eljd3
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : salonika city
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 11:11

VLaSia =) έγραψε:
ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
Ουτε που θελω να το σκεφτω αυτο...μου αρκει που θα πρεπει να τον δω να την φιλαει και θα παρω την συγχιση της ζωης μου οπως οταν διαβαζα το βιβλιο και μου ηρθε συγκοπη!!

Συμπαθω τον τζεικομπ,τον λυπηθηκε η ψυχη μου σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα ολα και ολα...η μπελλα ανηκει στον εντουαρτ..τελεια και παυλα... lol! lol!

Κάνω εδώ quote επειδή είναι το πιο πρόσφατο..
Παρατηρούσα τη συζήτησή σας και κατάλαβα τελικά οτι είναι περισσότεροι αυτοί που προτιμούν το ζευγάρι Τζεικ-Μπέλλα απο το Εντ-Μπελλα απο ότι νόμιζα... New Moon the movie - Σελίδα 8 Icon_eek New Moon the movie - Σελίδα 8 Icon_eek

Όπως και να έχει, γνώμες είναι και θα ποικίλουν.
Το μόνο που δεν είναι σωστό: Να κρίνουμε αρνητικά ή να χαρακτηρίζουμε άσχημα τους χαρακτήρες... Βρε παιδιά, η Στέφενι κάτι ήξερε και έβαλε τον Τζεικ να τα κάνει μαντάρα[φανατική New Moon the movie - Σελίδα 8 474260 εγώ...] ή έβαλε την Μπέλλα με τον Εντουαρντ τελικά...

Γενικά, την ώρα της ταινίας [την πρώτη φορά που την είδα], εγώ και η αγαπητή stasia μουτζώσαμε αρκετές φορές τον Τζεικ εκεί που έβγαζε την μπλούζα κλπ... αλλά και πάλι εδώ δεν λέει να βρίζουμε κάποιο από τους χαρακτήρες... Μόνο εντάσεις προκαλούμε. New Moon the movie - Σελίδα 8 Icon_wink

ioannaki-twilightaddicted συμφωνω απολυτα μαζι σου!ο καθενας εχει το δικαιωμα να συμπαθει οσο θελει τον τζεικ!!!αλλα η μπελλα ανηκει αποκλειστικα στον εντ!!!
και βλασια μου κι εγω καπως ετσι εχω μεινει Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Dr_Rena_Hale
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dr_Rena_Hale

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός μηνυμάτων : 1142
Registration date : 28/12/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:11

Συγγνωμη αλλα εγω απο αυτα που γραφει η Dr Rena Hale το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δεν συμπαθει ουτε τον ρομπ ουτε την κριστεν και ουτε τους ρολους που ενσαρκωνουν αλλα εχει πολυ αδυναμια στον τειλορ και στον τζακσον...αρα ουσιαστικα ο λογος που βλεπει τις ταινιες ειναι κυριως για τους συγκεκριμενους ηθοποιους...

Γιατι μου φαινεται εν μερη λογικο καποιος να αγαπαει το βιβλιο αλλα να προτιμουσε η μπελλα να μεινει με τον τζεικομπ αλλα να μην παει ουτε εκεινη και να προτιμουσε να την ειχε σκοτωσει ο τζασπερ...χωρις παρεξηγηση κιολας αλλα δεν καταλαβαινω...εκτος αν κανουμε πλακα και δεν το καταλαβα εγω...

Καλή μ εννοείτε ότι κάνω πλάκα στο σημείο με τον Jazz...Αλλά...Προφανώς παιδιά εδω μέσα τι να πω...Όοοολες πια κολλημένες με τον Edward ήστε...???Τόσο πολύ που δεν ξεχωρίζετε το σοβαρό από το αστείο...??
Όσον αφορά τον Jacob,θα ήθελα να δω την Bella να αφήνει τον Edward γι αυτόν...Γιατί ο Ed δεν ήταν καθόλου σωστός,αυτό που της έκανε εγώ στην θέση της δεν θα το συγχωρούσα...Πως μπόρεσε να την αφήσει,ενώ βλέπει πεθαίνει γι αυτόν...Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω...Εξηγήστε το μου λοιπόν αν το καταλαβαίνεται εσείς και συγγνώμη αν σας έθιξα τον Edward,τι να πω...
Και έχω αδυναμία στον Jackson και ίσως να έχω και στον Taylor αλλά δεν τις βλέπω γι αυτόν τον λόγο τις ταινίες...
Α και συμπαθώ πολύ τον Rob,και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Kristen ούτε με τον ρόλο της...Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική στην συμπεριφορά του Edward...
Dr_Rena_Hale
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dr_Rena_Hale

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:16

Elki έγραψε:
PLIZZZZZ DON' T GET US UPSET!!!!!!!!!!
Ο ΠΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! Τ ΣΩΜΑ Τ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΤΝ JASPER Η ΤΝ JACOB Ν ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΝ BELLA!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ New Moon the movie - Σελίδα 8 21223 ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΡΟΜΠ!!! ΟΠΟΤΕ ΠΛΙΖΖΖΖ ΜΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! New Moon the movie - Σελίδα 8 872396

Edit By April: Ζουμε σε ελευθερη χωρα κ ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει αυτο που θελει! Το πως εκλαμβανει ο καθενας την ομορφια ειναι επισης υποκειμενικο! Δεν χρειαζεται να γραφεις με κεφαλαια και να σηκωνεις τους τονους! Το οτι απαντατε με αυτον τον τροπο ειναι ακομα χειροτερο γιατι ριχνετε λαδι στη φωτια αντι να αφησετε το σχολιο να περασει απαρατηρητο!!!

Παιδιά ξαναλέω δεν έχω πρόβλημα με τον Rob...Είναι πολύ όμορφος αλλά περίμενα ότι θα έχει πιο ωραίο σώμα...Λίγη γυμναστική την θέλει...Εγώ απογοητεύτηκα στην ταινία... lol!
Συγγνώμη και πάλι εννοείται ότι έκανα πλάκα εκεί με τον Jasper!!!Νόμιζα ότι θα το καταλαβαίνατε αλλιώς δεν θα το έγραφα... New Moon the movie - Σελίδα 8 80711
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:18

Μηπως εχουμε μπερδεψει λιγο τον Ρομπ με τον Εντουαρτ,την Μπελλα με
την Κριστεν,τον Τευλορ με τον Τζεικομπ,τις ταινιες με τα βιβλια
και τη βουρτσα με την ........;;;;;;;;;;;
MARIA SWAN CULLEN
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MARIA SWAN CULLEN

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : ATHENS
Αριθμός μηνυμάτων : 865
Registration date : 17/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:23

lena έγραψε:
Μηπως εχουμε μπερδεψει λιγο τον Ρομπ με τον Εντουαρτ,την Μπελλα με
την Κριστεν,τον Τευλορ με τον Τζεικομπ,τις ταινιες με τα βιβλια
και τη βουρτσα με την ........;;;;;;;;;;;
πεστα βρε λενα μου!!!!!!!
νομιζω οτι ολο αυτο εχει παρατραβηξει...
εγινε μια παρεξηγηση...ας πεσουν λιγο οι τονοι.... New Moon the movie - Σελίδα 8 551700 New Moon the movie - Σελίδα 8 551700
Dr_Rena_Hale
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dr_Rena_Hale

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:26

Sorry αν το λες αυτό για μένα δεν έχω μπερδέψει τίποτα...Μια χαρα ξεκάθαρα τα χω όλα...Απλά άλλα είπα εγώ και άλλα καταλάβατε...
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:30

Λεω απλα οτι ολοι τα εχουν λιγο μπερδεμενα!!!!!
Ας ηρεμησουμε, γουστα ειναι αυτα!
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:40

ε ναι βρε παιδια, γουστα ειναι αυτα, εχουμε μαλωσει για αυτα ουυυυυ ουκ ολιγες φορες και δεν οδηγουμαστε πουθενα! και ετσι και αλλιως αυτο το τοπικ ειναι για την νεα σεληνη και οχι για το αν ο εντουαρτ η ο τζεικοπ μας αρεσει
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:41

Καλή μ εννοείτε ότι κάνω πλάκα στο σημείο με τον
Jazz...Αλλά...Προφανώς παιδιά εδω μέσα τι να πω...Όοοολες πια
κολλημένες με τον Edward ήστε...???Τόσο πολύ που δεν ξεχωρίζετε το
σοβαρό από το αστείο...??

Όσον αφορά τον Jacob,θα ήθελα να δω την
Bella να αφήνει τον Edward γι αυτόν...Γιατί ο Ed δεν ήταν καθόλου
σωστός,αυτό που της έκανε εγώ στην θέση της δεν θα το συγχωρούσα...Πως
μπόρεσε να την αφήσει,ενώ βλέπει πεθαίνει γι αυτόν...Εγώ αυτό δεν
καταλαβαίνω...Εξηγήστε το μου λοιπόν αν το καταλαβαίνεται εσείς και
συγγνώμη αν σας έθιξα τον Edward,τι να πω...

Και έχω αδυναμία στον Jackson και ίσως να έχω και στον Taylor αλλά δεν τις βλέπω γι αυτόν τον λόγο τις ταινίες...
Α
και συμπαθώ πολύ τον Rob,και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Kristen
ούτε με τον ρόλο της...Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική στην
συμπεριφορά του Edward...

Απάντηση στο ποστ:

Την βούρτσα με???
Δεν το κατάλαβα New Moon the movie - Σελίδα 8 Icon_evil

Αγαπητή Ρένα [νομίζω αυτό είναι το όνομά σου]

Για να είμαι ειλικρινής σου ετοίμαζα και μια απάντηση στο τόπικ για την πλοκή της έκλειψης αλλά αυτό το ποστ με απαλάσσει.

Ήθελα λίγο να σχολιάσω το ποστ σου και φυσικά να σου δώσω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.

Λες πως θα ήθελες να δεις την Μπελλα με τον Τζεικ επειδή ο Έντουαρντ δεν ήταν σωστός. Και εσύ δεν θα τον συγχωρούσες... [ώρα για μπλα μπλα.. New Moon the movie - Σελίδα 8 Icon_redface New Moon the movie - Σελίδα 8 Icon_redface New Moon the movie - Σελίδα 8 Icon_redface New Moon the movie - Σελίδα 8 Icon_redface ]

Ο Έντουαρντ όπως είδαμε και στο Midnight Sun νοιώθει τρομερές τύψεις για αυτό που είναι και επειδή πιστεύει πως βλάπτει τη Μπέλλα με την παρουσία του... Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πάρτυ των γενεθλίων στο οποίο η Μπέλλα κινδύνευσε... τότε με τον Τζέιμς κ.ά.

Αν εσύ έβλεπες πως ο σύντροφός σου που τον βάζεις πάνω απο τον εαυτό σου κινδυνεύει εξαιτίας σου θα τον άφηνες να κινδυνεύει??? Ο Έντουαρντ ίσως να μην είχε καταλάβει πόσο τον αγαπούσε η Μπέλλα και τον πόνο που θα της δημιουργούσε, το μόνο που σκεφτόταν ήταν τρόπο για να την κάνει να είναι ασφαλής. Έτσι, αποφάσισε να την αφήσει.

Όταν ο Έντουαρντ γύρισε πίσω στη Μπέλλα και κατάλαβε τον πόνο που της προκάλεσε ένοιωθε ακόμα χειρότερα, δεν πίστευε οτι μπορούσε να της κάνει κάτι ακόμα πιο κακό και οτι είχε τελικά αποφασίσει λάθος. Έτσι ζητάει άπειρες φορές συγχώρεση!!! Και η Μπέλλα τον συγχωρεί!!! Γιατί, για την Μπέλλα είναι η ζωή της όπως η ίδια λέει!!! Αν κάποιον Ρένα μου, τον αγαπάς με όλη σου την ψυχή και τον ΄βαζεις πάνω από εσένα, είσαι διατεθειμένος να τον συγχωρέσεις... Κι ας σε πλήγωσε... Αρκεί να υπάρχει πραγματική αγάπη...

Αυτό προσπαθεί να μας δείξει και η Μέγιερ... Πιστεύει στην αγάπη... Και θέλει να μας δείεξει οτι υπάρχει όντως!!!

Λες στο ποστ σου: Γιατί ο Ed δεν ήταν καθόλου
σωστός,
αυτό που της έκανε εγώ στην θέση της δεν θα το συγχωρούσα...Πως
μπόρεσε να την αφήσει,ενώ βλέπει πεθαίνει γι αυτόν...Εγώ αυτό δεν
καταλαβαίνω...Εξηγήστε το μου λοιπόν αν το καταλαβαίνεται εσείς και
συγγνώμη αν σας έθιξα τον Edward,τι να πω...

Εγώ
αντίθετα με εσένα θεωρώ πως και σωστός και δικαιολογημένος είναι για αυτό που έκανε!!! Γιατι πραγματικά την αγαπάει...

Όσον αφορά το Τζεικ- Μπέλλα είναι καθαρά στην κρίση του καθενός...
Να θυμάστε όμως οτι άλλα προσφέρει και επιδιώκει ο ένας απο την Μπέλλα και άλλα ο άλλος...
Είναι εντελώς υποκειμενικό και δεν μπορώ να πω ούτε εγώ ούτε κανείς τίποτα για να σας μεταπείσει..
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα

http://www.xat.com/Lost_Empeire
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : salonika city
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:52

Βλασια μου τι να πω με καλυψες απολυτα!Οπως φαινεται εμεις συμφωνουμε σε πολλα θεματα οσο αφορα τη saga! New Moon the movie - Σελίδα 8 34442
σκοπευα κι εγω να κανω ενα τετοιο ποστ αλλα με προλαβες.
ενας λογος που θα ηθελα να γινει η νεα σεληνη απο τη πλευρα του εντ!θα καταλαβαιναμε πραγματικα τα συναισθηματα του και τον πονο του.
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 20:57

Καθόλου VLaSia =) Wink

Θέτεις τα πράγματα στην σωστή βάση. Το αν θέλουμε τώρα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο είναι υποκειμενικό Smile

Εξάλλου εδώ γνώμες καταθέτουμε δεν προσπαθούμε να μεταπείσουμε ο ένας τον αλλόν... Wink
Elki
New Moon Victim
New Moon Victim
Elki

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Θεσ/νικη
Αριθμός μηνυμάτων : 164
Registration date : 14/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 21:20

[quote="Dr_Rena_Hale"]
Συγγνωμη αλλα εγω απο αυτα που γραφει η Dr Rena Hale το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δεν συμπαθει ουτε τον ρομπ ουτε την κριστεν και ουτε τους ρολους που ενσαρκωνουν αλλα εχει πολυ αδυναμια στον τειλορ και στον τζακσον...αρα ουσιαστικα ο λογος που βλεπει τις ταινιες ειναι κυριως για τους συγκεκριμενους ηθοποιους...

Γιατι μου φαινεται εν μερη λογικο καποιος να αγαπαει το βιβλιο αλλα να προτιμουσε η μπελλα να μεινει με τον τζεικομπ αλλα να μην παει ουτε εκεινη και να προτιμουσε να την ειχε σκοτωσει ο τζασπερ...χωρις παρεξηγηση κιολας αλλα δεν καταλαβαινω...εκτος αν κανουμε πλακα και δεν το καταλαβα εγω...

Καλή μ εννοείτε ότι κάνω πλάκα στο σημείο με τον Jazz...Αλλά...Προφανώς παιδιά εδω μέσα τι να πω...Όοοολες πια κολλημένες με τον Edward ήστε...???Τόσο πολύ που δεν ξεχωρίζετε το σοβαρό από το αστείο...??
Όσον αφορά τον Jacob,θα ήθελα να δω την Bella να αφήνει τον Edward γι αυτόν...Γιατί ο Ed δεν ήταν καθόλου σωστός,αυτό που της έκανε εγώ στην θέση της δεν θα το συγχωρούσα...Πως μπόρεσε να την αφήσει,ενώ βλέπει πεθαίνει γι αυτόν...Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω...Εξηγήστε το μου λοιπόν αν το καταλαβαίνεται εσείς και συγγνώμη αν σας έθιξα τον Edward,τι να πω...
Α και συμπαθώ πολύ τον Rob,και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Kristen ούτε με τον ρόλο της...Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική στην συμπεριφορά του Edward...

χαχαχαχαχχα!!
τ καταλαβες κ εσυ τ κολιμα μας εε??
ελπιζω ν μν παρεξυγισες τα αντιδραστικα σχολια μας απλα οφειλονται στ οτι ειμαστε New Moon the movie - Σελίδα 8 21223 μεχρι τ κοκαλο. Τωρα οσο αναφορα τν συμπεριφορα του Εντουαρντ προς τν Μπελλα θα συμφονισω απολυτα με τν Vlasia και ερχομαι ν συμπληρωσω μια ακομα σκεψη.. Ο Εντουαρντ ειχε απαρνυθει τν εαυτο του απο την στιγμη που εγινε βρικολακας και ξαφνικα βρισκεται στ δρομο του η Μπελλα και οπως λεει στ Midnight Sun νιωθει λες και η καρδια του αρχισε ν χτυπα ξανα. Ετσι προσπαθει με καθε τροπο να διαφυλαξει "τη ζωη του" ακομα και αν αυτο ειναι ακρος βασανιστικο γ αυτον.. Αν ηταν τ οραγματα διαφορετικα Η μαλλον τα αισθηματα του διαφορετικα πιστευεις οτι θα εφτανε μεχρι τους Βολτουρι????
αυτα ειχα ν πω... Α! και οσο αναφορα τν Τζεικομπ εγω τν συμπαθω και δν τν παρεξιγω.. αλλωστε σκεψου οτι στην ουσια δν εχει φαει κολλιμα μ τν Μπελλα αλλα με τν Ρενεσμη που ως ενα βαθμο υπαρχει μεσα απο την Μπελλα μεχρι να γεννηθει!!!! Οποτε εγω αυτην την ομαδα που ειναι της αποψης New Moon the movie - Σελίδα 8 474260 εγω δν τν συμεριζομαι!
και ελπιζω να μν στεναχωριθηκες με τ σχολια μας!!!
Dr_Rena_Hale
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dr_Rena_Hale

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 23:05

Όχι δεν στεναχωρήθηκα,και συγγνώμη και πάλι αν σας πείραξε η γνώμη μου...

Ξέρω πως είναι ν αγαπάς κάποιον,ίσως όχι τόσο πολύ όσο η Bella και ίσως να τον συγχωρούσα και εγώ...Αλλιώς κρίνεις όταν επηρεάζεσαι απο τα αισθήματα σου και αλλιώς όταν είσαι "απ'έξω",ουδέτερος...Ίσως σε μια ανάλογη περίπτωση,που θα σκεφτόμουν με την καρδιά και όχι με την λογική,να συγωρούσα...Όμως επειδή δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο ευτυχώς (και ελπίζω να μην το ζήσω,αυτόν τον πόνο που σε οδηγεί σιγά-σιγά στην τρέλα )ίσως γι αυτό δεν μπορώ να την καταλάβω απόλυτα...

Οκ,ο Edward κατάλαβε το λάθος του και είχε τύψεις και τον λυπήθηκα...Και μου την έσπασε και ο Jake πολλές φορές που σκεφτόταν πράγματα επίτηδες για να τον κάνει να πονάει περισσότερο...Απλά και αυτός δεν καταλαβαίνω τι νόμιζε...Της είπε ότι θα ήταν σαν να μην τον είχε γνωρίσει ποτέ,πως πίστεψε ότι θα μπορούσε η Bella να ξεχάσει όλα όσα πέρασαν μαζί...Δεν είχε καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπούσε...?Ε και οσο να ναι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ξεχάσεις έναν βρυκόλακα... lol!
Τον πίστεψε όμως αμέσως όταν της είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη γι αυτόν...
Συπρέρασμα:Ούτε ο Εd είχε καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπούσε η Βella,oύτε αυτή είχε καταλάβει πόσο πολύ την αγαπούσε αυτός... Sad
Elki
New Moon Victim
New Moon Victim
Elki

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Θεσ/νικη
Αριθμός μηνυμάτων : 164
Registration date : 14/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 0:21

Dr_Rena_Hale έγραψε:
Όχι δεν στεναχωρήθηκα,και συγγνώμη και πάλι αν σας πείραξε η γνώμη μου...

Ξέρω πως είναι ν αγαπάς κάποιον,ίσως όχι τόσο πολύ όσο η Bella και ίσως να τον συγχωρούσα και εγώ...Αλλιώς κρίνεις όταν επηρεάζεσαι απο τα αισθήματα σου και αλλιώς όταν είσαι "απ'έξω",ουδέτερος...Ίσως σε μια ανάλογη περίπτωση,που θα σκεφτόμουν με την καρδιά και όχι με την λογική,να συγωρούσα...Όμως επειδή δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο ευτυχώς (και ελπίζω να μην το ζήσω,αυτόν τον πόνο που σε οδηγεί σιγά-σιγά στην τρέλα )ίσως γι αυτό δεν μπορώ να την καταλάβω απόλυτα...

Οκ,ο Edward κατάλαβε το λάθος του και είχε τύψεις και τον λυπήθηκα...Και μου την έσπασε και ο Jake πολλές φορές που σκεφτόταν πράγματα επίτηδες για να τον κάνει να πονάει περισσότερο...Απλά και αυτός δεν καταλαβαίνω τι νόμιζε...Της είπε ότι θα ήταν σαν να μην τον είχε γνωρίσει ποτέ,πως πίστεψε ότι θα μπορούσε η Bella να ξεχάσει όλα όσα πέρασαν μαζί...Δεν είχε καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπούσε...?Ε και οσο να ναι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ξεχάσεις έναν βρυκόλακα... lol!
Τον πίστεψε όμως αμέσως όταν της είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη γι αυτόν...
Συπρέρασμα:Ούτε ο Εd είχε καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπούσε η Βella,oύτε αυτή είχε καταλάβει πόσο πολύ την αγαπούσε αυτός... Sad

σιγουρα ουτε η μπελλα ουτε ο Εντ ειχαν συνβουλο τους την λογικη. Απλα ο Εντ πιστευε οτι η Μελλα οντας ανθρωπος καποια στιγμη θα τν ξεχνουσε και θα συνεχιζε! Επιδη υποτιμα παρα παρα πολυ τν εαυτο τ δν μπορει ν καταλαβει τ μεγεθος τς αγαπης που εχει η Μπελλα γ αυτον... Τι να λεμε τωρα... υπερφυσηκοι ερωτες!!! τρεχα γυρευε!!!!! lol!
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

Άντρας Σκορπιός
Τόπος : Λαμία
Αριθμός μηνυμάτων : 993
Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 11:01

Silvia found this on Deviant Art. The artist name is ~MysterMism. It’s pretty cool!!!
Thanks Silvia!!
OK, so I saw the movie Avatar yesterday and LOVED IT!!!
If you guys want to check out an absolutely amazing movie you should watch it. It was visually breathtaking. The planet Pandora and its animals are just unique and gorgeous. I laughed, I cried, I was in awe!! It is one of the greatest movies I have seen in quite a while!! I recommend this movie to everyone. No wonder it’s made over 1 billion dollars already!!!
Also if you are in the mood for a scary Vampire movie that looks good Daybreakers starring Ethan Hawke opens in theaters today. Jamey and I are gonna check it out Monday.
Jamey and I also just watched Paranormal Activity, he loved it and I hated it, the latest installment of the Final Destination series, we both loved it, and The Hangover, we both loved that too it was Hilarious!!!
OK, so that’s the end of my movie tangent, LOL!!! You guys got any recommendations for good movies you have watched lately. With winter now here, and we have so much snow here, not much else to do but read, I’ve read the entire House of Night book series and The Morganville Vampire Book series in the last two weeks, and watch movies!!!
So if you got any movie or book recommendations let me know in the comments!!!

New Moon the movie - Σελίδα 8 New-moon-poster-avatar-styl1

lol! lol! lol! New Moon the movie - Σελίδα 8 403120 New Moon the movie - Σελίδα 8 403120 New Moon the movie - Σελίδα 8 403120 hahahahaha...Τι βγάζουν...hahaha
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 11:12

χαχαχαχχχααχαχαχαχαχαχα εχω 3εραθει στο γελιο! χαχαχαχα
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

Άντρας Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 11:14

Και εγώ δεν λέω και η φώτο πλάκα έχει αλλά το βίντεο τα σπάει...hahaha
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 11:52

χαχαχα! New Moon the movie - Σελίδα 8 274215 ότι θέλεις σκαρφίζονται!
patrick
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
patrick

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Registration date : 24/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 12:15

εε καλα τωρα, πρωτοι ειναι σε αυτα lol!
sunrise
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sunrise

Θηλυκό Κριός
Τόπος : athina
Αριθμός μηνυμάτων : 2711
Registration date : 27/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 20:03

New Moon picture

New Moon the movie - Σελίδα 8 New-Moon-picture-twilight-series-9816969-600-812
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 20:14

Θεικη φωτογραφια....Χρειαζομασταν μια και με τους τρεις μαζι..... Smile
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

Άντρας Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon the movie   New Moon the movie - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 23:50

Πολύ ωραία η φώτο!!!

New Moon the movie
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 18Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» New Moon DVD
» Breaking Dawn The Movie-The Official Movie Companion

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: