Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:49
April έγραψε:
Ματια, σου εχω πει ποσο σε συμπαθω τελευταια???
Ο,τι γραφει δεν ξεγραφει!!!! Ετσι μας τα παρεδωσε η Στεφ ετσι τα βλεπουμε και επι της οθονης!!
Και το ειχα καημο να δω Τευλορ σε δραση.............θα περιμενω μεχρι να βγει το Valentine's day τελικα!!!!!!
Εμενα αυτο το 16χρονο με του μυς με κατεστρεψε !!!!
Αλλα και οι 4 (Εντουαρντ, Ρομπ, Τευλορ, Τζεικ) μια χαρα βολευτηκαν!!!!
Εμεις να δουμε τι θα κανουμε που μας εχουν κ ξεροσταλιαζουμε για χαρη τους ωρες ολοκληρες στον υπολογιστη!!!!
Και ειδικα οι ελβετικιες!!! Που ξεροσταλιαζουμε εις διπλουν!!!!! Θα κρατησει χρονια αυτη η κολονια!!!!!
april εγω σ εχω πει ποσο σε συμπαθω τελευταια?!!! λοοολ
και εγω το ειχα καημο..... και ναι ξεροσταλιαζουμε εισ διπλουν οσον αφορα edward-jacob....αχ...... και ναι! αυτοι βολευτηκαν κ εμας μας αφησαν ας μη μπω με τι... τεσπα....
Σπόιλερ:
a!κ ηθελα να σε ρωτησω τι ακριβως σημαινει το avatar σου?! δεν το πιανω το νοηματακι....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την matia* στις Δευ 4 Ιαν 2010 - 2:56, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .......)
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 9:18
χαχαχαχαχα!! παντως εγω στο σινεμα ημουν αλλο πραγμα στην σκηνη με το παραλιγον φιλι-τηλεφωνημα απο την μια να βριζω και να χτυπιεμαι στο καθισμα και να λεω το τηλεφωνο την κοινωνια σου μεσα (χαχαχα), να βριζω τον κρις γτ τους αφησε να αγγιχτουν στο πανω χειλος και απο την αλλη να κλαιω που πονεσε τοσο πολυ ο εντουαρτ και να χειροκροταω με το που χτυπαει το τηλεφωνο! ναι μια τετοια κατασταση! χαχα
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 11:11
VLaSia =) έγραψε:
ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
Ουτε που θελω να το σκεφτω αυτο...μου αρκει που θα πρεπει να τον δω να την φιλαει και θα παρω την συγχιση της ζωης μου οπως οταν διαβαζα το βιβλιο και μου ηρθε συγκοπη!!
Συμπαθω τον τζεικομπ,τον λυπηθηκε η ψυχη μου σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα ολα και ολα...η μπελλα ανηκει στον εντουαρτ..τελεια και παυλα...
Κάνω εδώ quote επειδή είναι το πιο πρόσφατο.. Παρατηρούσα τη συζήτησή σας και κατάλαβα τελικά οτι είναι περισσότεροι αυτοί που προτιμούν το ζευγάρι Τζεικ-Μπέλλα απο το Εντ-Μπελλα απο ότι νόμιζα...
Όπως και να έχει, γνώμες είναι και θα ποικίλουν. Το μόνο που δεν είναι σωστό: Να κρίνουμε αρνητικά ή να χαρακτηρίζουμε άσχημα τους χαρακτήρες... Βρε παιδιά, η Στέφενι κάτι ήξερε και έβαλε τον Τζεικ να τα κάνει μαντάρα[φανατική εγώ...] ή έβαλε την Μπέλλα με τον Εντουαρντ τελικά...
Γενικά, την ώρα της ταινίας [την πρώτη φορά που την είδα], εγώ και η αγαπητή stasia μουτζώσαμε αρκετές φορές τον Τζεικ εκεί που έβγαζε την μπλούζα κλπ... αλλά και πάλι εδώ δεν λέει να βρίζουμε κάποιο από τους χαρακτήρες... Μόνο εντάσεις προκαλούμε.
ioannaki-twilightaddicted συμφωνω απολυτα μαζι σου!ο καθενας εχει το δικαιωμα να συμπαθει οσο θελει τον τζεικ!!!αλλα η μπελλα ανηκει αποκλειστικα στον εντ!!! και βλασια μου κι εγω καπως ετσι εχω μεινει
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:11
Συγγνωμη αλλα εγω απο αυτα που γραφει η Dr Rena Hale το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δεν συμπαθει ουτε τον ρομπ ουτε την κριστεν και ουτε τους ρολους που ενσαρκωνουν αλλα εχει πολυ αδυναμια στον τειλορ και στον τζακσον...αρα ουσιαστικα ο λογος που βλεπει τις ταινιες ειναι κυριως για τους συγκεκριμενους ηθοποιους...
Γιατι μου φαινεται εν μερη λογικο καποιος να αγαπαει το βιβλιο αλλα να προτιμουσε η μπελλα να μεινει με τον τζεικομπ αλλα να μην παει ουτε εκεινη και να προτιμουσε να την ειχε σκοτωσει ο τζασπερ...χωρις παρεξηγηση κιολας αλλα δεν καταλαβαινω...εκτος αν κανουμε πλακα και δεν το καταλαβα εγω...
Καλή μ εννοείτε ότι κάνω πλάκα στο σημείο με τον Jazz...Αλλά...Προφανώς παιδιά εδω μέσα τι να πω...Όοοολες πια κολλημένες με τον Edward ήστε...???Τόσο πολύ που δεν ξεχωρίζετε το σοβαρό από το αστείο...?? Όσον αφορά τον Jacob,θα ήθελα να δω την Bella να αφήνει τον Edward γι αυτόν...Γιατί ο Ed δεν ήταν καθόλου σωστός,αυτό που της έκανε εγώ στην θέση της δεν θα το συγχωρούσα...Πως μπόρεσε να την αφήσει,ενώ βλέπει πεθαίνει γι αυτόν...Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω...Εξηγήστε το μου λοιπόν αν το καταλαβαίνεται εσείς και συγγνώμη αν σας έθιξα τον Edward,τι να πω... Και έχω αδυναμία στον Jackson και ίσως να έχω και στον Taylor αλλά δεν τις βλέπω γι αυτόν τον λόγο τις ταινίες... Α και συμπαθώ πολύ τον Rob,και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Kristen ούτε με τον ρόλο της...Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική στην συμπεριφορά του Edward...
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:16
Elki έγραψε:
PLIZZZZZ DON' T GET US UPSET!!!!!!!!!! Ο ΠΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! Τ ΣΩΜΑ Τ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΤΝ JASPER Η ΤΝ JACOB Ν ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΝ BELLA!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΡΟΜΠ!!! ΟΠΟΤΕ ΠΛΙΖΖΖΖ ΜΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit By April: Ζουμε σε ελευθερη χωρα κ ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει αυτο που θελει! Το πως εκλαμβανει ο καθενας την ομορφια ειναι επισης υποκειμενικο! Δεν χρειαζεται να γραφεις με κεφαλαια και να σηκωνεις τους τονους! Το οτι απαντατε με αυτον τον τροπο ειναι ακομα χειροτερο γιατι ριχνετε λαδι στη φωτια αντι να αφησετε το σχολιο να περασει απαρατηρητο!!!
Παιδιά ξαναλέω δεν έχω πρόβλημα με τον Rob...Είναι πολύ όμορφος αλλά περίμενα ότι θα έχει πιο ωραίο σώμα...Λίγη γυμναστική την θέλει...Εγώ απογοητεύτηκα στην ταινία... Συγγνώμη και πάλι εννοείται ότι έκανα πλάκα εκεί με τον Jasper!!!Νόμιζα ότι θα το καταλαβαίνατε αλλιώς δεν θα το έγραφα...
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:18
Μηπως εχουμε μπερδεψει λιγο τον Ρομπ με τον Εντουαρτ,την Μπελλα με την Κριστεν,τον Τευλορ με τον Τζεικομπ,τις ταινιες με τα βιβλια και τη βουρτσα με την ........;;;;;;;;;;;
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:23
lena έγραψε:
Μηπως εχουμε μπερδεψει λιγο τον Ρομπ με τον Εντουαρτ,την Μπελλα με την Κριστεν,τον Τευλορ με τον Τζεικομπ,τις ταινιες με τα βιβλια και τη βουρτσα με την ........;;;;;;;;;;;
πεστα βρε λενα μου!!!!!!! νομιζω οτι ολο αυτο εχει παρατραβηξει... εγινε μια παρεξηγηση...ας πεσουν λιγο οι τονοι....
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:40
ε ναι βρε παιδια, γουστα ειναι αυτα, εχουμε μαλωσει για αυτα ουυυυυ ουκ ολιγες φορες και δεν οδηγουμαστε πουθενα! και ετσι και αλλιως αυτο το τοπικ ειναι για την νεα σεληνη και οχι για το αν ο εντουαρτ η ο τζεικοπ μας αρεσει
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:41
Καλή μ εννοείτε ότι κάνω πλάκα στο σημείο με τον Jazz...Αλλά...Προφανώς παιδιά εδω μέσα τι να πω...Όοοολες πια κολλημένες με τον Edward ήστε...???Τόσο πολύ που δεν ξεχωρίζετε το σοβαρό από το αστείο...?? Όσον αφορά τον Jacob,θα ήθελα να δω την Bella να αφήνει τον Edward γι αυτόν...Γιατί ο Ed δεν ήταν καθόλου σωστός,αυτό που της έκανε εγώ στην θέση της δεν θα το συγχωρούσα...Πως μπόρεσε να την αφήσει,ενώ βλέπει πεθαίνει γι αυτόν...Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω...Εξηγήστε το μου λοιπόν αν το καταλαβαίνεται εσείς και συγγνώμη αν σας έθιξα τον Edward,τι να πω... Και έχω αδυναμία στον Jackson και ίσως να έχω και στον Taylor αλλά δεν τις βλέπω γι αυτόν τον λόγο τις ταινίες... Α και συμπαθώ πολύ τον Rob,και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Kristen ούτε με τον ρόλο της...Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική στην συμπεριφορά του Edward...
Απάντηση στο ποστ:
Την βούρτσα με??? Δεν το κατάλαβα
Αγαπητή Ρένα [νομίζω αυτό είναι το όνομά σου]
Για να είμαι ειλικρινής σου ετοίμαζα και μια απάντηση στο τόπικ για την πλοκή της έκλειψης αλλά αυτό το ποστ με απαλάσσει.
Ήθελα λίγο να σχολιάσω το ποστ σου και φυσικά να σου δώσω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.
Λες πως θα ήθελες να δεις την Μπελλα με τον Τζεικ επειδή ο Έντουαρντ δεν ήταν σωστός. Και εσύ δεν θα τον συγχωρούσες... [ώρα για μπλα μπλα.. ]
Ο Έντουαρντ όπως είδαμε και στο Midnight Sun νοιώθει τρομερές τύψεις για αυτό που είναι και επειδή πιστεύει πως βλάπτει τη Μπέλλα με την παρουσία του... Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πάρτυ των γενεθλίων στο οποίο η Μπέλλα κινδύνευσε... τότε με τον Τζέιμς κ.ά.
Αν εσύ έβλεπες πως ο σύντροφός σου που τον βάζεις πάνω απο τον εαυτό σου κινδυνεύει εξαιτίας σου θα τον άφηνες να κινδυνεύει??? Ο Έντουαρντ ίσως να μην είχε καταλάβει πόσο τον αγαπούσε η Μπέλλα και τον πόνο που θα της δημιουργούσε, το μόνο που σκεφτόταν ήταν τρόπο για να την κάνει να είναι ασφαλής. Έτσι, αποφάσισε να την αφήσει.
Όταν ο Έντουαρντ γύρισε πίσω στη Μπέλλα και κατάλαβε τον πόνο που της προκάλεσε ένοιωθε ακόμα χειρότερα, δεν πίστευε οτι μπορούσε να της κάνει κάτι ακόμα πιο κακό και οτι είχε τελικά αποφασίσει λάθος. Έτσι ζητάει άπειρες φορές συγχώρεση!!! Και η Μπέλλα τον συγχωρεί!!! Γιατί, για την Μπέλλα είναι η ζωή της όπως η ίδια λέει!!! Αν κάποιον Ρένα μου, τον αγαπάς με όλη σου την ψυχή και τον ΄βαζεις πάνω από εσένα, είσαι διατεθειμένος να τον συγχωρέσεις... Κι ας σε πλήγωσε... Αρκεί να υπάρχει πραγματική αγάπη...
Αυτό προσπαθεί να μας δείξει και η Μέγιερ... Πιστεύει στην αγάπη... Και θέλει να μας δείεξει οτι υπάρχει όντως!!!
Λες στο ποστ σου: Γιατί ο Ed δεν ήταν καθόλου σωστός,αυτό που της έκανε εγώ στην θέση της δεν θα το συγχωρούσα...Πως μπόρεσε να την αφήσει,ενώ βλέπει πεθαίνει γι αυτόν...Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω...Εξηγήστε το μου λοιπόν αν το καταλαβαίνεται εσείς και συγγνώμη αν σας έθιξα τον Edward,τι να πω...
Εγώ αντίθετα με εσένα θεωρώ πως και σωστός και δικαιολογημένος είναι για αυτό που έκανε!!! Γιατι πραγματικά την αγαπάει...
Όσον αφορά το Τζεικ- Μπέλλα είναι καθαρά στην κρίση του καθενός... Να θυμάστε όμως οτι άλλα προσφέρει και επιδιώκει ο ένας απο την Μπέλλα και άλλα ο άλλος... Είναι εντελώς υποκειμενικό και δεν μπορώ να πω ούτε εγώ ούτε κανείς τίποτα για να σας μεταπείσει.. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 20:52
Βλασια μου τι να πω με καλυψες απολυτα!Οπως φαινεται εμεις συμφωνουμε σε πολλα θεματα οσο αφορα τη saga! σκοπευα κι εγω να κανω ενα τετοιο ποστ αλλα με προλαβες. ενας λογος που θα ηθελα να γινει η νεα σεληνη απο τη πλευρα του εντ!θα καταλαβαιναμε πραγματικα τα συναισθηματα του και τον πονο του.
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 21:20
[quote="Dr_Rena_Hale"]
Συγγνωμη αλλα εγω απο αυτα που γραφει η Dr Rena Hale το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δεν συμπαθει ουτε τον ρομπ ουτε την κριστεν και ουτε τους ρολους που ενσαρκωνουν αλλα εχει πολυ αδυναμια στον τειλορ και στον τζακσον...αρα ουσιαστικα ο λογος που βλεπει τις ταινιες ειναι κυριως για τους συγκεκριμενους ηθοποιους...
Γιατι μου φαινεται εν μερη λογικο καποιος να αγαπαει το βιβλιο αλλα να προτιμουσε η μπελλα να μεινει με τον τζεικομπ αλλα να μην παει ουτε εκεινη και να προτιμουσε να την ειχε σκοτωσει ο τζασπερ...χωρις παρεξηγηση κιολας αλλα δεν καταλαβαινω...εκτος αν κανουμε πλακα και δεν το καταλαβα εγω...
χαχαχαχαχχα!! τ καταλαβες κ εσυ τ κολιμα μας εε?? ελπιζω ν μν παρεξυγισες τα αντιδραστικα σχολια μας απλα οφειλονται στ οτι ειμαστε μεχρι τ κοκαλο. Τωρα οσο αναφορα τν συμπεριφορα του Εντουαρντ προς τν Μπελλα θα συμφονισω απολυτα με τν Vlasia και ερχομαι ν συμπληρωσω μια ακομα σκεψη.. Ο Εντουαρντ ειχε απαρνυθει τν εαυτο του απο την στιγμη που εγινε βρικολακας και ξαφνικα βρισκεται στ δρομο του η Μπελλα και οπως λεει στ Midnight Sun νιωθει λες και η καρδια του αρχισε ν χτυπα ξανα. Ετσι προσπαθει με καθε τροπο να διαφυλαξει "τη ζωη του" ακομα και αν αυτο ειναι ακρος βασανιστικο γ αυτον.. Αν ηταν τ οραγματα διαφορετικα Η μαλλον τα αισθηματα του διαφορετικα πιστευεις οτι θα εφτανε μεχρι τους Βολτουρι???? αυτα ειχα ν πω... Α! και οσο αναφορα τν Τζεικομπ εγω τν συμπαθω και δν τν παρεξιγω.. αλλωστε σκεψου οτι στην ουσια δν εχει φαει κολλιμα μ τν Μπελλα αλλα με τν Ρενεσμη που ως ενα βαθμο υπαρχει μεσα απο την Μπελλα μεχρι να γεννηθει!!!! Οποτε εγω αυτην την ομαδα που ειναι της αποψης εγω δν τν συμεριζομαι! και ελπιζω να μν στεναχωριθηκες με τ σχολια μας!!!
Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 4 Ιαν 2010 - 23:05
Όχι δεν στεναχωρήθηκα,και συγγνώμη και πάλι αν σας πείραξε η γνώμη μου...
Ξέρω πως είναι ν αγαπάς κάποιον,ίσως όχι τόσο πολύ όσο η Bella και ίσως να τον συγχωρούσα και εγώ...Αλλιώς κρίνεις όταν επηρεάζεσαι απο τα αισθήματα σου και αλλιώς όταν είσαι "απ'έξω",ουδέτερος...Ίσως σε μια ανάλογη περίπτωση,που θα σκεφτόμουν με την καρδιά και όχι με την λογική,να συγωρούσα...Όμως επειδή δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο ευτυχώς (και ελπίζω να μην το ζήσω,αυτόν τον πόνο που σε οδηγεί σιγά-σιγά στην τρέλα )ίσως γι αυτό δεν μπορώ να την καταλάβω απόλυτα...
Οκ,ο Edward κατάλαβε το λάθος του και είχε τύψεις και τον λυπήθηκα...Και μου την έσπασε και ο Jake πολλές φορές που σκεφτόταν πράγματα επίτηδες για να τον κάνει να πονάει περισσότερο...Απλά και αυτός δεν καταλαβαίνω τι νόμιζε...Της είπε ότι θα ήταν σαν να μην τον είχε γνωρίσει ποτέ,πως πίστεψε ότι θα μπορούσε η Bella να ξεχάσει όλα όσα πέρασαν μαζί...Δεν είχε καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπούσε...?Ε και οσο να ναι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ξεχάσεις έναν βρυκόλακα... Τον πίστεψε όμως αμέσως όταν της είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη γι αυτόν... Συπρέρασμα:Ούτε ο Εd είχε καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπούσε η Βella,oύτε αυτή είχε καταλάβει πόσο πολύ την αγαπούσε αυτός...
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Τρι 5 Ιαν 2010 - 0:21
Dr_Rena_Hale έγραψε:
Όχι δεν στεναχωρήθηκα,και συγγνώμη και πάλι αν σας πείραξε η γνώμη μου...
Ξέρω πως είναι ν αγαπάς κάποιον,ίσως όχι τόσο πολύ όσο η Bella και ίσως να τον συγχωρούσα και εγώ...Αλλιώς κρίνεις όταν επηρεάζεσαι απο τα αισθήματα σου και αλλιώς όταν είσαι "απ'έξω",ουδέτερος...Ίσως σε μια ανάλογη περίπτωση,που θα σκεφτόμουν με την καρδιά και όχι με την λογική,να συγωρούσα...Όμως επειδή δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο ευτυχώς (και ελπίζω να μην το ζήσω,αυτόν τον πόνο που σε οδηγεί σιγά-σιγά στην τρέλα )ίσως γι αυτό δεν μπορώ να την καταλάβω απόλυτα...
Οκ,ο Edward κατάλαβε το λάθος του και είχε τύψεις και τον λυπήθηκα...Και μου την έσπασε και ο Jake πολλές φορές που σκεφτόταν πράγματα επίτηδες για να τον κάνει να πονάει περισσότερο...Απλά και αυτός δεν καταλαβαίνω τι νόμιζε...Της είπε ότι θα ήταν σαν να μην τον είχε γνωρίσει ποτέ,πως πίστεψε ότι θα μπορούσε η Bella να ξεχάσει όλα όσα πέρασαν μαζί...Δεν είχε καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπούσε...?Ε και οσο να ναι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ξεχάσεις έναν βρυκόλακα... Τον πίστεψε όμως αμέσως όταν της είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη γι αυτόν... Συπρέρασμα:Ούτε ο Εd είχε καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπούσε η Βella,oύτε αυτή είχε καταλάβει πόσο πολύ την αγαπούσε αυτός...
σιγουρα ουτε η μπελλα ουτε ο Εντ ειχαν συνβουλο τους την λογικη. Απλα ο Εντ πιστευε οτι η Μελλα οντας ανθρωπος καποια στιγμη θα τν ξεχνουσε και θα συνεχιζε! Επιδη υποτιμα παρα παρα πολυ τν εαυτο τ δν μπορει ν καταλαβει τ μεγεθος τς αγαπης που εχει η Μπελλα γ αυτον... Τι να λεμε τωρα... υπερφυσηκοι ερωτες!!! τρεχα γυρευε!!!!!
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Θέμα: Απ: New Moon the movie Σαβ 9 Ιαν 2010 - 11:01
Silvia found this on Deviant Art. The artist name is ~MysterMism. It’s pretty cool!!! Thanks Silvia!! OK, so I saw the movie Avatar yesterday and LOVED IT!!! If you guys want to check out an absolutely amazing movie you should watch it. It was visually breathtaking. The planet Pandora and its animals are just unique and gorgeous. I laughed, I cried, I was in awe!! It is one of the greatest movies I have seen in quite a while!! I recommend this movie to everyone. No wonder it’s made over 1 billion dollars already!!! Also if you are in the mood for a scary Vampire movie that looks good Daybreakers starring Ethan Hawke opens in theaters today. Jamey and I are gonna check it out Monday. Jamey and I also just watched Paranormal Activity, he loved it and I hated it, the latest installment of the Final Destination series, we both loved it, and The Hangover, we both loved that too it was Hilarious!!! OK, so that’s the end of my movie tangent, LOL!!! You guys got any recommendations for good movies you have watched lately. With winter now here, and we have so much snow here, not much else to do but read, I’ve read the entire House of Night book series and The Morganville Vampire Book series in the last two weeks, and watch movies!!! So if you got any movie or book recommendations let me know in the comments!!!
hahahahaha...Τι βγάζουν...hahaha
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Θέμα: Απ: New Moon the movie Σαβ 9 Ιαν 2010 - 11:12
χαχαχαχχχααχαχαχαχαχαχα εχω 3εραθει στο γελιο! χαχαχαχα
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009