| New Moon the movie | |
|
+87Stella777 nicky_cullen maria_likofos Vanina EliRose stapet AspaKorth xrysanthi Kornilia PattinsonCullen kati P@p@k! panagiota Bitten Pillows marina forever Emy+Robert Rosemarie Cullen sisaki demi cullen Moonlight Lover dani Irene Cullen dimitroula-robsessed vikaki21 evac ma.do Rozali87 pink @Dark_Lord@ JuliaCullen AnaroseCullen Lizzy Cullen team edward Zafrina silenceprincess Vampi evaki VLaSia =) I'm_not _dead April Elki ioannaki-twilightaddicted elsa Dr_Rena_Hale mR.Geo Nemesis Of Bellin nita d@n@e twilight! BELLA MARIE T-NM-E-BD ev@ki Isabella_Cullen breeze of wolf robert\'s girl emma cullen pattinson sambrina Bella13 Fotis333 Elenaki123408 MiSs-->NtOuF* Morena christi_twilight MARIA SWAN CULLEN ~Rob-Patty~ kanty magica lena RafaelaVolturi Phantom of the Vampires evi ~!Cristi!~ volturi girl Renée Jacob Black patrick Isabella21 RobertForLife maro Εστελλα Καλεν Anthi dolores!! Edward_ Breaking_ Dawn !~Twilighter~! matia* sunrise twilightergirl Stellouko linaki 91 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 0:11 | |
| | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:45 | |
| οντως η φοτο ειναι ολα τα ευρο | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:57 | |
| ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τελεια φωτογραφια..απλα φανταστικη!!και οι 3 τους ειναι υπεροχοι.αντιπροσωπευει την νεα σεληνη. - Σπόιλερ:
ε δεν το πιστευω!παρομοιο βραχιολακι με τν μπελλα εχω και εγω
| |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 13:52 | |
| εμενα δεν μου πολυαρεσει η φωτο! τι τον πιανει αυτον? ελεος! χαχαχαχαχα ωρεα φωτο! | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 16:46 | |
| Θεικη φωτογραφια!!!Ας ελπισουμε ομως οτι δεν θα ειναι παρομοιες και οι αφισες της εκλειψης...αν και εκει θα πρεπει να κραταει μμια τον εναν και μια τον αλλον... Πως της παει καρδια να γυρισει πλατη σ'συτο το πλασμα....??????Ε??? | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 16:48 | |
| πραγματι..... η αχαριστη να εχει τετοιον κουκλο και να του γυριζει την πλατη απαπα | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 16:52 | |
| Δεν τον στελνει σ'εμας που θα τον εκτιμησουμε και με το παραπανω?? Τωρα εβλεπα το τοπικ για τις σκηνες που θελουμε να δουμε στην εκλειψη και θυμηθηκα ποσο πολυ ηθελα να δω μια σκηνη απο την νεα σεληνη που δεν υπηρχε τελικα... Δεν ξερω αν εσας σας εμεινε αλλα εμενα με συγκινησε πολυ ο διαλογος του τσαρλι με την αλις οταν νομιζαν οτι η μπελλα κοιμοταν ακομη...δεν ξερω αλλα ηταν απο τις αγαπημενες μου συγκινητικες σκηνες και ηθελα να την δω στην ταινια...ασχετο αλλα μιας και το θυμηθηκα... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 17:34 | |
| αχ ναι μου ελειψε και εμενα πολυ αυτη η σκηνη! θα μου αρεσε αν την εβαζαν, να διηγηται ο τσαρλι οσα περασε η Μπελλα και εμεις να βλεπουμε φλασ-μπακς! αλλα δεν την βαλανε δυστιχως! snif snif! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 17:41 | |
| Ναι ρε γαμωτο...και ειδικα στις σκηνες μετα την φυγη του εντουαρτ ενω μ'αρεσαν πολυ δεν με εβαζε καθολου στην καταλληλη διαθεση το κομματι που βαλανε οταν εκεινη καθοταν στο παραθυρο και περνουσαν οι μηνες...υπηρχαν τοοοσο τελεια κομματια για μια τετοια σκηνη...αυτο που εβαλαν ναι μεν ειχε σχεση με το ολο θεμα αλλα δεν μου αρεσε...το ειχα φανταστει με τελειως αλλη μουσικη...πιο κοντα στο στυλ του πρωτου... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 18:31 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Ναι ρε γαμωτο...και ειδικα στις σκηνες μετα την φυγη του εντουαρτ ενω μ'αρεσαν πολυ δεν με εβαζε καθολου στην καταλληλη διαθεση το κομματι που βαλανε οταν εκεινη καθοταν στο παραθυρο και περνουσαν οι μηνες...υπηρχαν τοοοσο τελεια κομματια για μια τετοια σκηνη...αυτο που εβαλαν ναι μεν ειχε σχεση με το ολο θεμα αλλα δεν μου αρεσε...το ειχα φανταστει με τελειως αλλη μουσικη...πιο κοντα στο στυλ του πρωτου...
Ιωάννα μου αυτή τη στιγμή νοιώθω σαν να με έχεις ψυχολογήσει 100%!!! Στα δύο σου τελευταια ποστ με βρήσκεις τόσο μα τόσο σύμφωνη όπως και αυτό που είπε η Έλλη!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας!!! Δεν είχα συγκινηθεί σε άλλη σκηνή πιο πολύ! ... Αλήθεια!!! Ήταν απο τις στιγμές που καταλάβαινα τι γινόταν πιο βαθειά μέσα μου και... ξέρετε... πονούσα μαζί με τη Μπέλλα . Είχα πει οτι δεν ικανοποιήθηκα εντελώς με τη Νέα Σελήνη αλλά δεν ήμουν και κατασταλαγμένη στο τι μου έλειπε.. Και μου το βρίκατε κορίτσια... Αυτό μου έλειπε! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 10 Ιαν 2010 - 18:53 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Δεν τον στελνει σ'εμας που θα τον εκτιμησουμε και με το παραπανω??
Τωρα εβλεπα το τοπικ για τις σκηνες που θελουμε να δουμε στην εκλειψη και θυμηθηκα ποσο πολυ ηθελα να δω μια σκηνη απο την νεα σεληνη που δεν υπηρχε τελικα...
Δεν ξερω αν εσας σας εμεινε αλλα εμενα με συγκινησε πολυ ο διαλογος του τσαρλι με την αλις οταν νομιζαν οτι η μπελλα κοιμοταν ακομη...δεν ξερω αλλα ηταν απο τις αγαπημενες μου συγκινητικες σκηνες και ηθελα να την δω στην ταινια...ασχετο αλλα μιας και το θυμηθηκα... αχ δεν τη θυμάμαι.. τι είχε γίνει?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Δευ 11 Ιαν 2010 - 0:32 | |
| Δεν την θυμασαι??????????????????????????????? Πηγαινε γρηγορα διαβασε την...πλακα κανω...αλλα ειλικρινα ειναι απο τις σκηνες που αξιζουν πολλα στο 2ο βιβλιο...
Ο Τσαρλι αφηγηται ολα οσα περασε στην Αλις αφου εφυγαν εκεινη και η οικογενεια της...της εξηγησε ποσο πονουσε η μπελλα και ολα αυτα που σκεφτοταν εκεινος βλεποντας την κορη του σε μια τετοια κατασταση...
Οταν την διαβαζα συγκινηθηκα τρομερα και εκλαψα πολυ περισσοτερο απ οσο περιμενα...γιατι οπως ειπε και η βλασια εκει συνειδητοποιεις πως ηταν και στους αλλους η μπελλα και ποσο πονο εβγαζε ασυναισθητα...παρολο που προσπαθουσε να το κρυψει για τον πατερα της... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 17 Ιαν 2010 - 11:47 | |
| Οι δέκα πιο δημοφιλείς όροι αναζήτησης παγκοσμίως για το έτος 2009 είναι: 1. Michael Jackson 2. facebook 3. tuenti (ισπανόφωνο social network) 4. twitter 5. sanalika (εικονικός κόσμος με βάση την Τουρκία) 6. new moon 7. gaga lady 8. Windows 7 9. dantri.com.vn (ειδησεογραφική υπηρεσία στο Βιετνάμ) 10. torpedo gratis (πορτογαλόφωνο social network)
Για σας παρακαλώ. Σκίζουν τα παιδιά! (Μιλάμε παγκοσμίως ε?) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 17 Ιαν 2010 - 11:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 17 Ιαν 2010 - 18:56 | |
| Ετσι να τους σκιζουμε!!!!Ειναι που η ταινια δεν ηταν καλη!!!! αμα τους το τριψουμε αυτο στην μουρη να δω τι θα πουνε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 17 Ιαν 2010 - 19:04 | |
| έτσι μπράβο για να μη λένε.. αλλά σήμερα διάβασα μια λίστα με τις 10 πιο εμπορικές ταινίες της δεκαετίες και ήταν τιτανικός, 3 ταινίες χάρι πότερ, ο μαύρος ιππότης... αλλά ΔΕΝ είχαν ούτε το λυκόφως ούτε τη νέα σελήνη.. η νέα σελήνη δεν είχε περάσει τον μαύρο ιππότη?? | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 17 Ιαν 2010 - 19:57 | |
| ειχε ξεπερασει το μαυρο ιπποτη στο ανοιγμα, για γενικα δεν ειμαι σιγουρη.
το αβαταρ ηταν? γιατι αν οχι, ισως τη νεα σεληνη να μην την συμπεριελαβαν στη λιστα γιατι ειναι τελη του 09, εγω ειχα διαβασει μια λιστα που ελεγε οτι δεν 'πιανοταν' για αυτην τη δεκαετια... ποιος ξερει γιατι δηλαδη... | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 17 Ιαν 2010 - 21:46 | |
| Λογικό να είναι από τους δέκα πιο δημοφιλείς όρους αναζήτησης παγκοσμίως για το έτος 2009... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Κυρ 17 Ιαν 2010 - 21:47 | |
| - team edward έγραψε:
- ειχε ξεπερασει το μαυρο ιπποτη στο ανοιγμα,
για γενικα δεν ειμαι σιγουρη.
το αβαταρ ηταν? γιατι αν οχι, ισως τη νεα σεληνη να μην την συμπεριελαβαν στη λιστα γιατι ειναι τελη του 09, εγω ειχα διαβασει μια λιστα που ελεγε οτι δεν 'πιανοταν' για αυτην τη δεκαετια... ποιος ξερει γιατι δηλαδη... ναι, ήταν δεύτερο.. για αυτό απόρησα και εγώ... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Πεμ 28 Ιαν 2010 - 22:14 | |
| HQ PEPSI Italia New Moon wallpapers EXCLUSIVE- Σπόιλερ:
| |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Πεμ 28 Ιαν 2010 - 22:25 | |
| Τέλειο.!!!Nα το είχα αυτό σε γιγαντοαφίσα στο δωμάτιό μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Πεμ 28 Ιαν 2010 - 22:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Πεμ 28 Ιαν 2010 - 22:28 | |
| +φωνω..... θεικο δεν ειναι? κ εγω το θελω... εχει κ ωραιο χρωμα αυτη... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon the movie Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:24 | |
| Στην ταινια λεει ο αρο la tua cantante και κατι αλλο. Αυτο το κατι αλλο τι ειναι?? Δεν το θελω στα ελληνικα,κανονικα στα ιταλικα..... | |
|
| |
| New Moon the movie | |
|